>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Świata Kobiet 2025, 22/08 - 07/09/2025 Tajlandia

M 12,1K

makalele007

Użytkownik
Turcja - Słowenia(+15,5 pkt) 2 @2,57 Superbet

Słowenki grają naprawdę bardzo fajny turniej i są w stanie powalczyć dzisiaj z Turczynkami, które miewają przestoje i słabsze fragmenty gry. O zwycięstwo będzie bardzo ciężko, ale ugranie minimum seta jest jak najbardziej możliwe. O ile nie dojdzie do nokautu, w którejś z odsłon to handicap spokojnie do pokrycia.
Szkoda jak zazwyczaj bywa 1 pkt ehh

T 1,4K

tommyjohnson

Użytkownik
Zawodnik - najwięcej punktów w drużynie:
Agnieszka Korneluk @ 10 Sts

Wiadomo, że to jest sport i wszystko jest możliwe, ale każdy inny scenariusz niż 3:0 dla Włoszek to będzie spora niespodzianka. Kojarzy mi się, że zawsze w tego typu spotkaniach Agnieszka Korneluk była czołową punktującą naszego zespołu. Przyjrzałem się ostatnim 3 takim spotkaniom, w którym Polki przegrywały do zera. Pod kątem punktów wyglądało to tak:

Brazylia - Polska 3:0
1. Stysiak 13 pkt.
2. Korneluk 11 pkt.

Usa - Polska 3:0
1. Łukasik 12 pkt.
2. Korneluk 11 pkt.

Włochy - Polska 3:0
1. Korneluk 11 pkt.
2. Smarzek 9 pkt.

Jeżeli mecz nie będzie się układał to Lavarini będzie szukał zmian. Zapewne Smarzek zastąpi na jakąś część meczu Stysiak. Trener ruszy pewnie również przyjęcie. Polki lubią grać środkiem, a pani kapitan raczej bez względu na wynik nie będzie zmieniana. Dodatkowo na tym turnieju punktuje bardzo dobrze, w każdym meczu zdobywając minimum 11pkt.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +806
K 20,6K

kretmmz

Użytkownik
Witam, na dzisiaj polecam:
Holandia +14.5 handi. 1.42 - idealny kurs do jakiegoś doubelka
Holandia - Japonia: 1 set powyżej 45,5 punktów. 1.99 (Totalbet)

Uważam, że Holandia spokojnie może powalczyć w tym meczu i doprowadzić śmiało do tie-breaka. Japonki nie są drużyną, która wygrywa wysoko sety, to nie Włoszki czy Turczynki. Także liczę na wyrównane spotkanie z wysokimi wynikami każdego seta.

Otrzymane punkty reputacji: +903
pinio1111 369,4K

pinio1111

Użytkownik
Yoshino over 12,5pkt 1,80 superbet

Spodziewam się min 4 setów, a w takim wypadku ta linia nie jest zbyt wysoka.
Patrząc w statystyki turnieju zdobyła 24, 13 i 7pkt. W meczu z Kamerunem odpoczywała więc go nie wliczam.
W VNL była jedną z najlepiej punktujących zawodniczek Japonii i sądzę, że dziś te min 13pkt spokojnie powinna zdobyć.

Do tego za niższą stawkę z tego meczu:

1set gra na przewagi 5,50

Typ ryzykowny, ale nie bez szans. Obie drużyny na tym turnieju już grały na przewagi w pierwszych partiach: Holandia dwukrotnie, a Japonia raz.
Stawka meczu bardzo wysoka, więc pierwsza partia może być bardzo wyrównana.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +318
J 3,3K

jakxx88

Użytkownik
Holenderki mocno zaczęły ( co mnie bardzo zdziwiło) .. ciekawe czy utrzymają taka grę, patrząc że dwa ostatnie mecze grały tb z Serbia i Tajlandia.

pinio1111 369,4K

pinio1111

Użytkownik
Korneluk over 8,5pkt 1,85 STS

Uważam że linia do złamania. Po cichu liczę na urwanego seta. Nasze dziewczyny jeszcze nie zagrały tu spotkania na miarę ich możliwości i myślę że pełnię swoich możliwości pokażą dzisiaj.
Bardzo ważna będzie dziś gra serwisem i blokiem. W bloku liczę na Agę, a i ofensywnie pewnie coś dołoży. W VNL w trzech setach z Włoszkami zdobyła 11pkt w tym 5 blokiem.
Dzisiaj liczę tylko na 9+pkt.😉

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +170
O 357,6K

ogon_w44

Typer
Korneluk over 8,5pkt 1,85 STS

Uważam że linia do złamania. Po cichu liczę na urwanego seta. Nasze dziewczyny jeszcze nie zagrały tu spotkania na miarę ich możliwości i myślę że pełnię swoich możliwości pokażą dzisiaj.
Bardzo ważna będzie dziś gra serwisem i blokiem. W bloku liczę na Agę, a i ofensywnie pewnie coś dołoży. W VNL w trzech setach z Włoszkami zdobyła 11pkt w tym 5 blokiem.
Dzisiaj liczę tylko na 9+pkt.😉
Ile pkt zdobyła? Bo już zgłupiałem. Według relacji WP.pl zdobyła 12 pkt. Oglądałem mecz, co prawda fragmentami, ale mimo wszystko wydaje mi się, że minimum 9 pkt zdobytych przez Nią widziałem .

O 357,6K

ogon_w44

Typer
Mi też kupon to przegrało , według oficjalnej strony mistrzostw ma 8. Meczu nie oglądałem
No właśnie, jak dla mnie jest błąd na ich oficjalnej stronie. Drugi i trzeci set oglądałem cały, tylko pierwszego nie. Po pierwszym według WP miała bodajże 3 czy 4 punkty. I w końcówce 3 seta pokryła już ten over.
Post automatycznie złączony:

I to z naddatkiem bodajże 2 pkt .

A 51,2K

ar0nek

Użytkownik
No właśnie, jak dla mnie jest błąd na ich oficjalnej stronie. Drugi i trzeci set oglądałem cały, tylko pierwszego nie. Po pierwszym według WP miała bodajże 3 czy 4 punkty. I w końcówce 3 seta pokryła już ten over.
Post automatycznie złączony:

I to z naddatkiem bodajże 2 pkt .
gdzie na wp masz ile miala pkt? siatka.org tez ma 8

O 357,6K

ogon_w44

Typer
Sprawdza się na stronie fivb, a nie jakiś śmiesznych WP i innych wynalazkach.
Niestety miała 8pkt.
Ok, rozumiem wszystko, dlatego pytam czy ktoś oglądał mecz i liczył jej punkty ( albo chociaż pierwszego seta) ? Oficjalna strona też może mieć błąd. Ja liczyłem punkty od drugiego seta i wyszło mi że pokryty over.

Do góry Bottom