>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Świata Kobiet 2025, 22/08 - 07/09/2025 Tajlandia

BanksyGA 265,5K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Dokładam Włochy wygrają MŚ @2,00

Wciąż najcięższym rywalem będzie Brazylia z którą Włoszki sobie poradzą w półfinale. Polska jest absolutnie beznadziejna, Turcja cierpi na to co zawsze czyli fatalne przyjmujące i największy rywal z problemami zdrowotnymi czyt. Serbia.

Czuję się bardzo pewnie z tym, że Włoszki wygrają te MŚ bez większych problemów.

J 0

Jocker85

Użytkownik
Co myślicie o handi punktowe Egiptu +28,5 za @1.58? Szwedki jak i Egipt bez szans na awans także nie wiem czy nie próbować seta za @5.70?

T 10

timek88

Użytkownik
Dokładam Włochy wygrają MŚ @2,00

Wciąż najcięższym rywalem będzie Brazylia z którą Włoszki sobie poradzą w półfinale. Polska jest absolutnie beznadziejna, Turcja cierpi na to co zawsze czyli fatalne przyjmujące i największy rywal z problemami zdrowotnymi czyt. Serbia.

Czuję się bardzo pewnie z tym, że Włoszki wygrają te MŚ bez większych problemów.
Można to jeszcze gdzieś postawić? Przed dzisiejszym meczem włoszek jeszcze było można, ale teraz jakiś buk ma to w ofercie?

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Nasze zawsze dobrze radziły sobie z Niemkami, bdb h2h. Trochę słabszy turniej i chyba dlatego taki kurs, ale też bardzo możliwe, że jest tu element lekceważenia tych słabszych ekip, bo tracą seta regularnie, potem gromią w kolejnych.
Unikniecie Włoszek w 1/8 to priorytet chyba, trzeba to wygrać, wtedy będzie walka z Belgijkami, a potem Włoszkami, ale już w 1/4. Trochę lepiej to wygląda.

No a Japonki też chyba będą chciały ugrać, bo będzie im wygodniej grać z Tajkami, niż wysokimi Holenderkami. + ta kontuzja Bosković

J 3K

jakxx88

Użytkownik
Nasze zawsze dobrze radziły sobie z Niemkami, bdb h2h. Trochę słabszy turniej i chyba dlatego taki kurs, ale też bardzo możliwe, że jest tu element lekceważenia tych słabszych ekip, bo tracą seta regularnie, potem gromią w kolejnych.
Unikniecie Włoszek w 1/8 to priorytet chyba, trzeba to wygrać, wtedy będzie walka z Belgijkami, a potem Włoszkami, ale już w 1/4. Trochę lepiej to wygląda.

No a Japonki też chyba będą chciały ugrać, bo będzie im wygodniej grać z Tajkami, niż wysokimi Holenderkami. + ta kontuzja Bosković
Wiadomo właśnie że bez boskovic już napewno? To jest strata mega duza Serbek. No właśnie pierwsze miejsce w grupie ma łatwiejszego rywala w następnej fazie bo jakaś z drugiego miejsca więc pełna moc jutro Polek powinna być.

sebastian-kowalczyk 0

sebastian-kowalczyk

Użytkownik
Co myślicie o takich drużynach na etapie półfinału ? Myślę, że Japonia poradzi sobie z Serbia więc szanse na półfinał realne, Turcja w formie więc nawet z USA sobie poradzą, włoszki idą po mistrza i myślę że tu nic im nie grozi, Brazylia też w formie i tylko Włoszki moim zdaniem są w stanie je zaskoczyć. Najmniej pewny z tej czwórki jestem japonek ale myślę że są w gazie. Dajcie znać co myślicie i jak widzicie tą 4 czy macie może jakieś obiekcie lub pomysły na inny układ ?

Załączniki

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Wiadomo właśnie że bez boskovic już napewno? To jest strata mega duza Serbek. No właśnie pierwsze miejsce w grupie ma łatwiejszego rywala w następnej fazie bo jakaś z drugiego miejsca więc pełna moc jutro Polek powinna być.
według informacji, realnie to wróci na półfinał, cel to powrót też na 1/4, ale jutro na pewno nie. Jak mam być szczery, to nie wiem teraz czy warte to do gry, bo kurs 1.30 to już resztki.

pinio1111 368,5K

pinio1111

Użytkownik
Nasze jutro powinny spokojnie ogarnąć mecz z Niemkami i 1,77 w STS to prezent.
Serbek bym nie lekceważył bo Japonki grają tu słabo. Już z Ukrainkami powinny przegrać. Obecna Serbia to totalnie inna drużyna niż w VNL. Paradoksalnie brak Boskovic może im pomóc w tym meczu, bo pewnie będzie więcej gry środkiem, a na Japonki to może być kluczowe. Uzelac jest w świetnej formie, a z Bukilic nie róbmy kaleki, bo warunki ma niezłe i swoje punkty też zrobi.
Przewagę na siatce Serbki będą miały ogromną, Tijana pewnie będzie je dopingować z ławki i dziewczyny z pewnością nie odpuszczą tego meczu.
Mnie Japonki na tym turnieju totalnie nie przekonują.

J 3K

jakxx88

Użytkownik
Nasze jutro powinny spokojnie ogarnąć mecz z Niemkami i 1,77 w STS to prezent.
Serbek bym nie lekceważył bo Japonki grają tu słabo. Już z Ukrainkami powinny przegrać. Obecna Serbia to totalnie inna drużyna niż w VNL. Paradoksalnie brak Boskovic może im pomóc w tym meczu, bo pewnie będzie więcej gry środkiem, a na Japonki to może być kluczowe. Uzelac jest w świetnej formie, a z Bukilic nie róbmy kaleki, bo warunki ma niezłe i swoje punkty też zrobi.
Przewagę na siatce Serbki będą miały ogromną, Tijana pewnie będzie je dopingować z ławki i dziewczyny z pewnością nie odpuszczą tego meczu.
Mnie Japonki na tym turnieju totalnie nie przekonują.
Nasze nierówne trochę na tym turnieju a Niemki bez straty seta to jedyne co za nimi może przemawiać co do Serbek nie widziałem ich żadnego meczu tutaj ale skoro mówisz że zupełnie inna drużyna niż na vnl ( gdzie grały parodie) to daje do zastanowienia..a kurs też już jednak nie powala

vertigo 19,5K

vertigo

Użytkownik
Zgadzam się i z jednym i z drugim.
Niemki co takiego zrobiły, żeby niemal równać kursy z Polkami, wygrały 2x 3-0 z Kenią i Wietnamem? Wow, niesamowite.
Ok, to może chodzi o to co nasze robią? Jakkolwiek uważam, że żenadą jest granie na 15-25 z Kenią, albo z 23-21 uwalanie seta na 23-25 z Wietnamem, tak wszystko i tak znaczenia nie ma, bo turniej dopiero zaczyna się jutro. Z Niemkami mamy świetne spotkania za Lavariniego ale zazwyczaj to jest 1.35/1.40, bywało jeszcze mniej.
Serbia wygląda dużo lepiej niż wtedy z VNL, minęło mnóstwo czasu, wytrenowały swoje po powrotach dziewczyn, wróciły do zgrania. Jeśli oficjalnie nie koniec jeszcze turnieju dla Boskovic to nadal wszystko w grze. Japonia turniej towarzyski przed MŚ zagrała drugim składem, nie wiem co robiła pierwsza drużyna poza trenowaniem, ale tak jak pisze Pinio, nie przekonują. Czy to oznacza, że Serbki wygrają? To niezupełnie idzie w parze, ale jest bardziej prawdopodobne niż wskazują kursy.

BanksyGA 265,5K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Japonia vs Serbia, powyżej 182,5 @1,91 197 pkt

Kursy na Japonię są absurdalne. Nawet jeśli wygra 3-0 to kursy są śmiechu warte. 1,30 na Japonki przeciwko ogranym na arenie międzynarodowej i wcale nie słabym Serbkom? Śmiech na sali. Tutaj kursy powinny być w okolicach 1,55-1,60.

Zakładam, że do pokrycia overa wystarczy ugranie seta przez Serbię.

Japonia to nie jest ta sama Japonia co 2-4 lata temu. Muszą szukać życia po odejściu Inoue i Kogi co wcale nie jest łatwe (jak widać, bo ich gra wygląda bardzo średnio) bo były to zawodniczki absolutnie podstawowe w układance Japonii.

Serbia wcale słaba nie jest. Oczywiście straciły mnóstwo i bez Boskovic nie mają szans na obronę MŚ, natomiast wygranie seta czy dwóch z Japonią? Jak najbardziej.

W składzie Serbii aktualnie widzę jedną lukę i jest to Lazovic. Jestem antyfanem. Oprócz nieprzyjemnej zagrywki nie ma absolutnie nic. Natomiast środek jest okropnie mocny - Kurtagic z Aleksic to potężna ściana na siatce i Japonki jeśli nie będą przez cały mecz obijać bloku od zewnętrznej to parę razy się nadzieją. W ataku liderka zapewne będzie Uzelac i słusznie ,bo ma dziewczyna talent, który chyba nie do końca jeszcze wypuściła. Brak Boskovic, mistrzostwa świata - idealny moment, żeby pokazać swój potencjał w pełni. Jako OPP zapewne Bukilic zmieniana przez Ivanovic. Bukilic drewniana, ale warunki mogą pomóc z niskim blokiem Japonii jak będzie w pierwszej linii.

W skrócie: kurs na Japonię jest śmiechu warty. Serbia wciąż ma zawodniczki, które są zdecydowanie na wyższym poziomie niż aktualna kadra Japonii. Co więcej. Gdybym robił kadrę złożoną z zawodniczek tych dwóch zespołów to oprócz sypy i Ishikawy z Japonii resztę stanowiły by zawodniczki z Europy. Serbia przy braku Boskovic (na pewno nie będą jej jutro forsować, jestem prawie pewien, że będzie gotowa na ćwierćfinał z Japonią) ma bardzo dużo do udowodnienia i - szczególnie - Uzelac weźmie grę na swoje barki. Linia wysoka, ale przeciwko Japonii ciężko się gra, a też nie widzi mi się zwycięstwo do 0. Japonia wcale taka mocna nie jest, a w porównaniu do lat poprzednich jest wręcz słaba.

Nie zdziwi mnie tutaj ani 3:0 ani 2:3, więc biorę sobie parę betów w stronę Serbii, bo kursy absurdalnie ubite.

PS. Jeśli ktoś będzie chciał się przyczepić. Tak, nie widzi mi się zwycięstwo 3:0 ani 0:3 natomiast nie będę zbierać szczęki z podłogi jesli zawodniczki z Azji seta nie stracą. Dużo ważniejszy mecz będzie w ćwierćfinale, gdzie - moim zdaniem - czeka nas powtórka, już z Boskovic w składzie. Znając Tijane to sama będzie nalegała na grę w fazie pucharowej.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +344
little-dj 358,4K

little-dj

Użytkownik
Siatkówka - Mistrzostwa Świata kobiet
Kenia 🇰🇪 - 🇻🇳 Wietnam
Wietnam @ 1.43, Superbet

Obie drużyny nie mają szans na wyjście i poprzednie dwa mecze skończyły tak samo, 3:0 z Niemkami i 3:1 z Polkami. Śmiem jednak twierdzić, że ten urwany set przez Kenijki był bardziej losowy niż ten z Wietnamkami, Polki mają jakiś problem ze skupieniem ze słabszymi ekipami i poza tym drugim setem to drużyna z Afryki nic nie pokazała, a na koniec meczu dała sobie wbić osiem punktów z rzędu, co najlepiej świadczy o ich poziomie. Wietnam za to mocniej wszedł w mecz z Polską i jeszcze w czwartym secie potrafił na początku wypracować sobie solidną zaliczkę, którą ostatecznie zaprzepaścili, ale set był bliski. Obie ekipy tuż przed startem tych MŚ zagrały mecz towarzyski, Wietnam pewnie wygrał 3:0 i tylko w jednym secie dał zdobyć ponad 20 punktów Kenii.

Ostatnia edycja:
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Warto też odnotować, że i Japonki i Serbki mają awans, i rywali typu Holandia/Tajlandia nie są jakimiś tuzami, więc mogą też dojść osobiste preferencje, a nawet może dojść dziś do jakiś rotacji, bo po co ryzykować kolejne kontuzje.

K 19,1K

kretmmz

Użytkownik
Japonia vs Serbia, powyżej 182,5 @1,91

Kursy na Japonię są absurdalne. Nawet jeśli wygra 3-0 to kursy są śmiechu warte. 1,30 na Japonki przeciwko ogranym na arenie międzynarodowej i wcale nie słabym Serbkom? Śmiech na sali. Tutaj kursy powinny być w okolicach 1,55-1,60.

Zakładam, że do pokrycia overa wystarczy ugranie seta przez Serbię.

Japonia to nie jest ta sama Japonia co 2-4 lata temu. Muszą szukać życia po odejściu Inoue i Kogi co wcale nie jest łatwe (jak widać, bo ich gra wygląda bardzo średnio) bo były to zawodniczki absolutnie podstawowe w układance Japonii.

Serbia wcale słaba nie jest. Oczywiście straciły mnóstwo i bez Boskovic nie mają szans na obronę MŚ, natomiast wygranie seta czy dwóch z Japonią? Jak najbardziej.

W składzie Serbii aktualnie widzę jedną lukę i jest to Lazovic. Jestem antyfanem. Oprócz nieprzyjemnej zagrywki nie ma absolutnie nic. Natomiast środek jest okropnie mocny - Kurtagic z Aleksic to potężna ściana na siatce i Japonki jeśli nie będą przez cały mecz obijać bloku od zewnętrznej to parę razy się nadzieją. W ataku liderka zapewne będzie Uzelac i słusznie ,bo ma dziewczyna talent, który chyba nie do końca jeszcze wypuściła. Brak Boskovic, mistrzostwa świata - idealny moment, żeby pokazać swój potencjał w pełni. Jako OPP zapewne Bukilic zmieniana przez Ivanovic. Bukilic drewniana, ale warunki mogą pomóc z niskim blokiem Japonii jak będzie w pierwszej linii.

W skrócie: kurs na Japonię jest śmiechu warty. Serbia wciąż ma zawodniczki, które są zdecydowanie na wyższym poziomie niż aktualna kadra Japonii. Co więcej. Gdybym robił kadrę złożoną z zawodniczek tych dwóch zespołów to oprócz sypy i Ishikawy z Japonii resztę stanowiły by zawodniczki z Europy. Serbia przy braku Boskovic (na pewno nie będą jej jutro forsować, jestem prawie pewien, że będzie gotowa na ćwierćfinał z Japonią) ma bardzo dużo do udowodnienia i - szczególnie - Uzelac weźmie grę na swoje barki. Linia wysoka, ale przeciwko Japonii ciężko się gra, a też nie widzi mi się zwycięstwo do 0. Japonia wcale taka mocna nie jest, a w porównaniu do lat poprzednich jest wręcz słaba.

Nie zdziwi mnie tutaj ani 3:0 ani 2:3, więc biorę sobie parę betów w stronę Serbii, bo kursy absurdalnie ubite.

PS. Jeśli ktoś będzie chciał się przyczepić. Tak, nie widzi mi się zwycięstwo 3:0 ani 0:3 natomiast nie będę zbierać szczęki z podłogi jesli zawodniczki z Azji seta nie stracą. Dużo ważniejszy mecz będzie w ćwierćfinale, gdzie - moim zdaniem - czeka nas powtórka, już z Boskovic w składzie. Znając Tijane to sama będzie nalegała na grę w fazie pucharowej.
Pobieram typ, ale aktualnie są kursy po 1.83 na over 179,5, także troszkę lepiej. Niestety w siatkówce kobiet bardzo często wyniki setów są dość mocno zróżnicowane i nie są tak wysokie jak u mężczyzn. Aczkolwiek w przypadku Japonek często kręcą się w okolicach 25-20, także również liczę na 4 wysokie sety.

L 8,2K

luis11

Użytkownik
Siatkówka - Mistrzostwa Świata kobiet
Kenia 🇰🇪 - 🇻🇳 Wietnam
Wietnam @ 1.43, Superbet

Obie drużyny nie mają szans na wyjście i poprzednie dwa mecze skończyły tak samo, 3:0 z Niemkami i 3:1 z Polkami. Śmiem jednak twierdzić, że ten urwany set przez Kenijki był bardziej losowy niż ten z Wietnamkami, Polki mają jakiś problem ze skupieniem ze słabszymi ekipami i poza tym drugim setem to drużyna z Afryki nic nie pokazała, a na koniec meczu dała sobie wbić osiem punktów z rzędu, co najlepiej świadczy o ich poziomie. Wietnam za to mocniej wszedł w mecz z Polską i jeszcze w czwartym secie potrafił na początku wypracować sobie solidną zaliczkę, którą ostatecznie zaprzepaścili, ale set był bliski. Obie ekipy tuż przed startem tych MŚ zagrały mecz towarzyski, Wietnam pewnie wygrał 3:0 i tylko w jednym secie dał zdobyć ponad 20 punktów Kenii.
Bardzo logiczny typ, bo faktycznie na papierze Wietnam mocniejszy, ale po pierwsze to jest tak bardzo niski poziom gry obu reprezentacji, że kurs rzędu 1.40 szkoda wgl rozważać, a po drugie to mecz o nic, nie wiadomo jakie podejście będą miały zespoły, mogą dać pograć rezerwowym, żeby zaliczyły występ na mistrzostwach świata. Jakby to był pierwszy mecz na mistrzostwach to jeszcze może można by to grać, ale na koniec moim zdaniem kompletnie nieopłacalne.

Otrzymane punkty reputacji: +579
Do góry Bottom