kazdy pkt z serwisu to asTam są points przy serve ale to oznacza as ?
No bo można zdobyć punkty z serwisu bez asa
Dzięki, ja tam jeszcze nie grałem, znalazłem tylko ciekawego beta, nie wiedziałem o limitachPost automatycznie złączony:
Warto dodać, że na ten typ jest ograniczona stawka na Lebull, 24 pln
Gram tam sporadycznie, ale nie sądzę, że to jest powodem ograniczenia
Strona volleyball worldGdzie można śledzić ilość asów ?
P.s w betters też macie asy ale nwm jakie limity bo ja to tylko bonusy gram
Poprawka, Wietnam jak najbardziej jest ze swoją największą gwiazdą, bo największą gwiazdą bez cienia wątpliwości jest 4T, która jako jedyna zawodniczka z reprezentacji Wietnamu została zakontraktowana w Europie, a mianowicie w Turcji. Ponadto sporo grała w Japonii z dobrym skutkiem.Jednak Wietnam bez swojej największej gwiazdy
Jakieś argumenty?
Miki jak sledzisz forum to wiesz,ze sie nie rozpisuje i nie wklejam z chata gpt formułek tylko podaje typy i zazwyczaj na plus wychodzi sieJakieś argumenty?
spokojnie. Teraz wez Polki 3-1 po 1.40 i Lokata iziNie ma bardziej pojebanej drużyny reprezentacyjnej w tym kraju niż siatkarki. Nie ma. Za każdym razem wychodzą jakby każda z nich ciotę miała, kiedy przychodzi spotkanie z ekipami, które mają jedno boisko i dwie piłki.
A widzę te ich uśmiechnięte mordy po atakach po autach to mnie krew zalewa.
No dokładnie, banan na twarzy Stysiak po ataku w aut na pustej siatce, bezcennyNie ma bardziej pojebanej drużyny reprezentacyjnej w tym kraju niż siatkarki. Nie ma. Za każdym razem wychodzą jakby każda z nich ciotę miała, kiedy przychodzi spotkanie z ekipami, które mają jedno boisko i dwie piłki.
A widzę te ich uśmiechnięte mordy po atakach po autach to mnie krew zalewa.
Ja wziąłem -180,5 pkt 1,85spokojnie. Teraz wez Polki 3-1 po 1.40 i Lokata izi
Tutaj nie chodzi o kupony. Nie ruszam kobiet. Człowiek siada przed tv i widzi to co się dzieje i totalna wyjebke na pierwsze spotkanie na MŚ to krew się gotuje, ale nagonka na kopaczy wszechobecna. Dam od siatkówki nikt nie dotknie.spokojnie. Teraz wez Polki 3-1 po 1.40 i Lokata izi
Tylko różnica jest taka, że one wygrają 3:1 i zgarną 3pkt, no i nikt nie będzie tego pamiętał, że seta wtopiły z Wietnamem.Tutaj nie chodzi o kupony. Nie ruszam kobiet. Człowiek siada przed tv i widzi to co się dzieje i totalna wyjebke na pierwsze spotkanie na MŚ to krew się gotuje, ale nagonka na kopaczy wszechobecna. Dam od siatkówki nikt nie dotknie.
Miki jak sledzisz forum to wiesz,ze sie nie rozpisuje i nie wklejam z chata gpt formułek tylko podaje typy i zazwyczaj na plus wychodzi sie,argument to lata doswiadczenia w sporcie
kobiet nie ruszą bo topka Światowa i swoje zrobią w porównianu do naszych marnych kopaczyTutaj nie chodzi o kupony. Nie ruszam kobiet. Człowiek siada przed tv i widzi to co się dzieje i totalna wyjebke na pierwsze spotkanie na MŚ to krew się gotuje, ale nagonka na kopaczy wszechobecna. Dam od siatkówki nikt nie dotknie.