>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Mistrzostwa Świata Kobiet 2025, 22/08 - 07/09/2025 Tajlandia

S 39,8K

sobolekk

Użytkownik
No nie , oglądam wiele lat siatkówka ale tylko męska i jezeli zawodnik dotknie piłki to nigdy się tego nie nazywało asem. Kwestia jak oni to liczą w statach na tej stronie ale jeżeli to wszystko asy to dzieki

BanksyGA 264,4K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Post automatycznie złączony:

Warto dodać, że na ten typ jest ograniczona stawka na Lebull, 24 pln
Gram tam sporadycznie, ale nie sądzę, że to jest powodem ograniczenia
Dzięki, ja tam jeszcze nie grałem, znalazłem tylko ciekawego beta, nie wiedziałem o limitach (y)
Post automatycznie złączony:

Gdzie można śledzić ilość asów ?

P.s w betters też macie asy ale nwm jakie limity bo ja to tylko bonusy gram
Strona volleyball world

zibi16 1,9M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Portoryko vs Grecja

Portoryko przegrały w pierwszej kolejce 1:3 z Francją natomiast Grecja przegrała 0:3 z Brazylią.
Dziwi mnie taki kurs na Grecję dzie są zdecydowanym faworytem w tym spotkaniu. Jeżeli Portoryko zagrało w miarę równe spotkanie w pierwszych 3 setach z dużo lepszą Francją to uważam, że i z Grecją mają szanse powalczyć.

powyżej 181,5 1,85
Portoryko 2,45

Tajlandia vs Szwecja

Tajlandia pokonała Egipt 3:1 natomiast Szwecja przegrała 2:3 z Holandią. Oczywiście najlepszą punktującą została w tym meczu I. Haak zdobywając 31 punktów. Druga z sióstr zdobyła 20 oczek i dalej długo długo nic. Pewnie obejrzymy długie spotkanie może także 5 setowe ale czy faworyzowanie Szwedek jest słuszne? Ja idę w stronę bardziej doświadczonego zespołu.

Tajlandia 2,05
powyżej 182,5 1,85

BanksyGA 264,4K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Polska vs Wietnam under 130,5 pkt @1,80

Wietnam bardzo słabo wyglądał w spotkania z europejskimi drużynami. Tutaj będą miały wsparcie trybun, ale brak podstawowe(go) atakujące(go). Brak Tuyen to ogromna strata, bo jednak w ataku dawał mnóstwo. Tutaj brak takiej siły jaką prezentuje Tuyen vs naprawdę solidny blok reprezentacji Polski skończy się dla drużyny z Azji źle.

Spodziewam się jednego seta do 20 i dwóch w okolicach 15 punktów. Sama 4T nic nie zrobi, a jako że to pierwszy mecz to rotacji zbyt dużych nie będzie. Wyjdziemy podstawą i dobrze otworzymy turniej.

Otrzymane punkty reputacji: +181
zibi16 1,9M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Na jutro taki dubelek:

Polska vs Wietnam

Polki zdecydowane faworytki. Strata seta będzie sporą niespodzianką choć wiemy, że często u kobiet się to dzieje, że tego seta gdzieś prześpią. Jednak Wietnam bez swojej największej gwiazdy i jeśli Polki zagrają od 1 piłki na solidnym poziomie to 3 sety i pod prysznic.

poniżej 132,5 1,57

Dominikana - Kolumbia

Tutaj również Dominikana jest zdecydowanym faworytem do zwycięstwa i mocno zdziwię się jeśli tego meczu nie wygrają za 3 punkty. Dominikana zdecydowanie mocniejsza. Spodziewam się, że Dominikanki blokiem i atakiem zrobią sporą różnicę.

Dominikana -9,5 1,5

AKO: 2,36

BanksyGA 264,4K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Jednak Wietnam bez swojej największej gwiazdy
Poprawka, Wietnam jak najbardziej jest ze swoją największą gwiazdą, bo największą gwiazdą bez cienia wątpliwości jest 4T, która jako jedyna zawodniczka z reprezentacji Wietnamu została zakontraktowana w Europie, a mianowicie w Turcji. Ponadto sporo grała w Japonii z dobrym skutkiem.

Są bez swojej najlepszej atakującej, a to różnica.

Do góry Bottom