w większości firm takich jak 1xbet astekbet gdzie grałem takie zakłady sa liczone normalnie ze bramka to celny strzał ale u nas...chat to jest...???? w pl firmach najlepiej zagrać jakiegoś singla dubla za grosze i sprawdzić jak ktos gra w naszych firmach ale powinno być normalnie liczone według oficjalnej strony mistrzostwChciałem pograć 1.druzyna ilosc strzalow w swiatlo bramki, tylko czy wiecie czy bramka zalicza się jako celny strzał ? Na czacie nie umieli odpowiedzieć, miałem wysłać mejla, poszedł ale na czacienapisali że do 72 godzin mają odpowiedzieć :drunk: Oczywiście typ +35.5 po 1.58
Podoba mi sie Twoja sugestia.Niemcy-Korea
Teraz typ na punktujacego. I wybieram młodszego z braci Seidenbergów, Yannika, zawodnika mistrza Niemiec Munchen. W sezonie zdobył 48 pkt na 67 meczy sezonu zasadniczego. W PO mial jeszcze lepszy wynik 14 pkt na 17 meczy. Tutaj trafił juz do siatki w meczu z Norwegami.
Dziękuję bardzo za takie słowa. Powiem szczerze ze od kilkunastu lat interesuje się hokejem i F1 , to takie moje dwa sportowe hobby. Gram w sumie od 7 lat. Staram sie oglądać mecze roznych drużyn z lig europejskich najczęściej KHL, ktora chyba najlepiej mi leży. NHL to bajka liga ale do typowania ciężka. Nieraz nie ma czasu pisać bo pracy trzeba pilnować i wiadomo jak w każdym sporcie potrzeba nieraz fury szczęścia bo bez tego nic nie ma, jak np. dzisiaj w meczu Niemców gdzie juz liczylem kase za handi 5.5 a tutaj gol w przewadze i po zawodach. Jeszcze raz dzieki za słowa uznania bo to motywuje. Zobaczymy jak dalej pójdzie. PozdrawiamPanowie, (bo raczej Panie "myszkuja" po forach o innej tematyce ???? ) nie pisze jako gracz, bo nie gram, nie obstawiam spotkań i mało się tym interesuje, Ale pisze jako kibic tej pięknej dyscypliny, jaka jest hokej na lodzie ???? czasem sobie tu wchodzę i sprawdzam wasze opinię na temat danego spotkania. Jestem pod olbrzymim wrażeniem wiedzy na temat hokeja jaka wykazuje się mark1973 . Należą Ci się ogromne wyrazy szacunku! Widać, że hokej to Twoja pasja podobnie jak moja, Ale poziom mojej wiedzy a Twojej to więcej niż przepaść ( oczywiście na Twoja korzyść). Gratuluję Ci ! I cieszę się, że sam na świecie tacy pasjonaci tej dyscypliny jak Ty! Piona!
Tarsenko odmowil gry a Malkin chce doleczyc kontuzje z która gral przez cale POA tak z innej beczki to orientuje się ktoś dlaczego Tarasenko nie gra na mistrzostwach? I czy np Malkin może przyleciec w trakcie mistrzostw i grać czy nie ma takiej szansy?
Krejci i Pastrnak awizowani w pierwszej piątceCzechy-Rosja
Po Finlandii kryzys dopadł tez USA. 1 tercja o malo nie przegrana i podobnie jak u Finow niemoc strzelecka. Ale nie o tym w wątku rosyjsko-czeskim. Faworytem napewno sa rosjanie. W składzie większość to czołowe postaci KHL Datsjuk, Shipasiov, Kaprizow, Grigorenko, Shalunov, Andronov, Nesterov. I Gusiew ktory nie ma pewnosci czy dzis zagra. Zza oceanu przykecieli Zajcev, Anisimov, Buchniewicz, Dadonov. Druzyna jest zgrana i widac chemie wsrod nich. Po drugiej stronie Czesi, ktorzy tutaj jakos specjalnie nie błyszczą. Remisy ze Słowacja i Szwajcaria po 60 min to nie to na co liczył trener Jandacz. Napewno chłopaki potrfia grac dobrze w hokeja a liga jest coraz mocniejsza. Wielu z nich gra lub gralo w KHL wiec z pewnością wiedzą jak grac przeciwko Rosjanom. W bramce bedzie stał David Rittich, ktory ładnie sie pokazuje w Calgary, obrone maja doswiadczona ale tez nie bardzo wiekową w ataku maja kim postraszyc i taki znak zapytania nad Krejcim i Pasternakiem. Przylecieli dzis i rano trenowali ale ponoć fizycznie troche pod kreską i nie wiadomo czy zagrają bo to duże wzmocnienie. Mimo ze faworyci zawiedli mnie wczoraj i dzis to stawiam ze Rosja wygra ten pojedynek. Dwa typy
Rosja reg. Kurs 1.52
Rosja minus 1.5 kurs 1.89
Powodzenia. Strzelców ciezko mi tutaj okreslic. Sklanialbym sie w kierunku Dacjuka, Dadonowa i Kaprizowa.
Tarsenko odmowil gry a Malkin chce doleczyc kontuzje z która gral przez cale PO
Dzieki bardzo. Ale typow nie zmieniam. Zobaczymy jak sie wpasuja w druzyneKrejci i Pastrnak awizowani w pierwszej piątce