Niemców tak a pro po to wg nie powinno być na tym mundialu :grin: Mają farta że dostali dziką kartę z każdego potknięcia szwabów będę się cieszył nie zmiernie .Gram handi na Chorwatów za małe pieniądze ponieważ rzadko grywam handball .Wg mnie Handi na Chorwatów + wygrana Niemców mimo wszystko daje profit. Kto ma jaja ten zagra grubo. ????Jedyne co może powstrzymać Niemcy w awansie to Saric jeżeli nie będzie bronił na 50% tylko tak w normie koło 30% to Niemcy ich ograją bez problemu maja, Katar nie imponuje w ataku, jedyna ich siła to obrona + sędziowie itego właśnie trochę zacząłem się obawiać i nie wiem czy nie zrezygnuje z tego spotkania...
To chyba najciezsza mozliwa do obstawienia para. Szalenie wyrownane zespoly. W Danii wiecej gwiazd,lepsze rozegranie oraz bramkarz a Hiszpania szybsza gra,swietne skrzydla oraz wyrownany sklad. Do tego meczu potrzeba wrozki, ja sam daje szanse 52-48 dla Danii
Dania lepszy bramkarz? No prosze cie chyba tylko w teorii bo Vargas w turnieju na ponad 40% broni a Landin koło 20-30%, dopiero dziś z Islandią 45% ale to Islandczycy wykreowali go na gwiazdę rzucając z nieprzygotowanych pozycji. Co do kołowych i rozegrania to raczej wyrównany skład u obu, a na skrzydłach w Danii Lasse Svan człowiek który wygryzł ze składu Lindberga i pokazuje to w turnieju wcale nie gorszy od Tomasa a po drugiej stronie Valero gdzie z całym szacunkiem do niego ale Eggert klase lepszy wg mnie.To chyba najciezsza mozliwa do obstawienia para. Szalenie wyrownane zespoly. W Danii wiecej gwiazd,lepsze rozegranie oraz bramkarz a Hiszpania szybsza gra,swietne skrzydla oraz wyrownany sklad. Do tego meczu potrzeba wrozki, ja sam daje szanse 52-48 dla Danii
W końcu od tego jest dział ???? każdy ma swoje zdanie.To sie nie zgadzamy i tyle
Wiśniewski mówił w wywiadzie że wraca to nie wiem ????Jeszcze dzisiaj mówili że to koniec MŚ dla Lijewskiego a teraz wraca ?
Cytuję tylko to, choć zgadzam się w większości z kolegą MHB. Skupiłem się na tym, że to są już ćwierćfinału - nie byle zespoły znalazły się w najlepszej 8 świata, więc granie tutaj faworytów po słabym kursie jest dość ryzykowne. Moim zdaniem lepiej tutaj szukać sensacji, bo tu może się zdarzyć już wszystko. Poziomy zespołów bardzo porównywalne, a od wyniku będzie zależała dyspozycja dnia (dla przykładu słaba gra Szwedów i murujący Szmal)To już są ćwierćfinały!
do tego Francja? może nie zwycięstwo bo kurs tragiczny ale jakieś -1.5? kilka bramek do przodu powinni ogarnąc i "na miękko" wygracKatar - Niemcy
Niemcy @1.60 Bet365
Ściany i sędziowie pomagają Katarowi jednak to w spotkaniu z Niemcami nie wystarczy do awansu. Nasi zachodni sąsiedzi piłkarsko są po prostu o klasę lepszą drużyną i nawet kilka kontrowersyjnych decyzji arbitrów nie pozwoli przekręcić tego meczu. Umiejętne wyłączenie z gry Markovicia odetnie główny dopływ tlenu gospodarzom, a to pozwoli zbudować bezpieczną przewagę i kontrolować mecz do ostatniej minuty. Pieniądze nie mogą wygrać w tym spotkaniu.
Nie popadajcie w hura optymizm. Wczoraj dał o sobie znać syndrom szwedzki, jeżeli chodzi o handball męski. Zauważcie, że Oni najczęściej zaczynają z pompą, idą jak burza, przychodzi dalsza faza i bombka. Presja i już w rękach galareta. Druga sprawa Nam mecz wybronił Szmal, kilka obron w newralgicznych momentach. Jestem niemal przekonany, że jutro już tak dobrze nie będzie. Nie mogę uwierzyć jak Naszym udało się awansować do ćwierćfinału z tymi skrzydłami niczym z Olimpii Piekary, Grabarczykiem, który inteligencją boiskową nie grzeszy. My nie mamy w ogóle pomysłu na grę w ofensywie. A Chorwacja nie zagra drugiego tak słabego meczu.Jako patriota nie mam zamiaru stawiać przeciwko Polakom. Zagram jednak na naszych z jakimś handi. +3,5 z kursem 1,71 wydaje się być bardzo ciekawą opcją. Nie można popadać w skrajność. Może nie gramy rewelacyjnie, ale potrafimy się spiąć. Chorwacja też ma słabsze momenty i szczerze wątpię, aby rozwaliła Polskę jakąśże ilością bramek, zwłaszcza w tej fazie turnieju. Mam nadzieję, że Polska rozegra świetny mecz i wygra czysto, ale handi +3,5 będzie dodatkowym elementem, który zabezpieczy ten typ.
Graja na Sarica na 90% wybiorą kogoś z reprezentacji Kataru do najlepszej 7, a z tej reprezentacji jedynie on i Markovic są brani pod uwagę. A na razie na tym turnieju Saric i Vargas nie mają konkurencjiCo sądzicie o zagraniu na Gonzalo Pereza de Vargas jako najlepszego bramkarza turnieju? Jeśli chodzi o statystyki to ma najlepszą skuteczność obronionych rzutów za koła i karnych. Do tego ma o wiele więcej obronionych strzałów niż np. drugi w klasyfikacji bramkarz. Kurs 3,50 w bet365.