>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Świata 2007

Status
Zamknięty.
kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Ronnie O&#39;Sullivan - Ding Junhui 1.45 ✅ 10:2

Obu panów nie trzeba chyba przedstawiać, szczególnie tego pierwszego. Ronnie, według mnie najlepszy snookerzysta ostatnich kilku lat, nie wygrał ostatnio żadnego poważnego turnieju. W Sheffield zawsze jednak grał &#39;na maxa&#39;, nigdy nie odpuszczał, bo to właśnie dla niego, swojego rodaka przychodziła publika do Crucible Theatre. Młody Chińczyk rozegrał w tym roku jedno pamiętne spotkanie z Ronnie&#39;m. Anglik zniszczył go wtedy psychicznie jak i technicznie, Ding płakał przy stole i chciał opuszczać salę podczas meczu. Od tamtej pory coś się stało z Azjatą, gra kiepsko, szybko odpadł z China Open, czym zawiódł cały swój naród. Typowany na nowego dominatora w snookerze będzie musiał jeszcze trochę poczekać i nie sądzę, aby wyeliminował &#39;Rakietę&#39; w pierwszej rundzie.

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Ken Doherty - Mark Allen 1.33

Po kilku latach stagnacji Ken Doherty wreszcie wrócił do światowej czołówki i w dwóch, trzech ostatnich sezonach prezentuje się doskonale. W zeszłym sezonie to właśnie Ken zgromadził największą liczbę punktów rankingowych i dzięki temu znajduje się na 2 pozycji zarówno w rankingu oficjalnym jak i prowizorycznym. Za rywala będzie miał młodego Marka Allena. Muszę przyznać, że nigdy do tej pory nie słyszałem o nim, a co za tym idzie nie widziałem jak gra. Jest jednak 17 lat młodszy od Doherty&#39;ego i to będzie głównym czynnikiem, poza oczywiście różnicą kilku snookerowych klas, który zadecyduje o awansie Kena. Niespodzianki były wczoraj, pora na wygrane faworytów ???? Przypomnę może iż mecz rozgrywany jest jutro...

K 18

klakson

Użytkownik
Ronnie O&#39;Sullivan - Ding Junhui 1.45
ja bym bal sie stawiac na osullivana po tym co pokazał w meczu z dottem ???? ding jest rowniez dobrym snookerzysta i jakos ten pojedynek wole ogladac bez obstawiania. A co do dotta to juz pod koniec byl zabardzo zdenerwowany zeby opanowac gre .

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Jak widać mecz meczowi nierówny, skoro Dott wygrał z O&#39;Sullivanem i przegrał z McCullochiem to Ronnie wygra z Dingiem :p

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Jak widac po tym pierwszym meczu wszystko sie może zdarzyć.Mecz Rooniego całkowicie zostawiam w spokoj.Czekamy na Maguire:p
No i podoba mi sie te typek na Dohertego w tymsezonie solidnie pykał jak dla mnie to dojdzie do cwierc,połfinału .Wiec dzis wygra.Lecz Doherty gra dopiero jutro.Wiec cos wieczorkiem o nim dokąłdniej napisze.

M 0

mojo

Użytkownik
Jeśli chodzi o mecz Ronni&#39;ego z Ding&#39;iem to bym sobie odpuścił i spokojnie obejrzał w telewizji ich formę w pierwszym spotkaniu. Ronni to zawodnik bardzo nieprzewidywalny. Pamiętam jak na Malcie w spotkaniu I rundy grał z Michaelem Holt&#39;em. Nawet komentatorzy stwierdzili że chce jak najszybciej zakończyć ten pojedynek (przegraną) żeby udać się na słoneczną plażę :mrgreen:

Ronni nie lubi gdy przeciwnik gra defensywnie. Jego strasznie irytuje gdy przeciwnik gra odstawne. On preferuje styl ofensywny. Ding to zawodnik który gra 60/40. W China Open chińczyk totalnie zawiódł. Czy zmobilizuje się na MŚ ? Jeśli Ronni zagra &quot;poważnie&quot; to powinien wygrać to spotkanie.

Jednak na dzisiaj proponuję zerknąć co proponuje b w i n :!: Kurs na Parrotta 1,9 przy handi -2,5 a stan meczu 6:1 dla John&#39;a :wowsdf: Postawiłem wszystko co miałem że wejdzie :spokodfhgfh:

K 18

klakson

Użytkownik
Ja lidze na dinga bo bardzo lubie tego zawodnika ???? jest mlody i bardzo utalentowany !! oby wygryzl Osullivana ???? Powodzenia Ding !!

michau 84

michau

Forum VIP
A teraz Parrot wygrywa tylko 7-6 .... no ladnie.... ????

a Ronnie jak narazie gladko wygrywa 5-1 z Dingiem... zobaczymy czy bedzie taki sam scenariusz jak w spotkaniu wyzej ;-)

M 0

man-of-the-matc

Użytkownik
Stephen Maguire - Joe Perry 1 1,58 {betfair} ✅

Przepraszam, analiza była i się skasowała, nie będę pisał drugi raz. Przewiduje pewne zwycięstwo Stephena w okolicach 10-4.

Pozdrawiam.

EDIT: Tak to może być cały czas - szybko, pewnie, chociaż bez błysku geniuszu ;)

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Przegrał Doherty racja spora niespodzianka.Dobrze że Maguire mój faworycik prowadzi.Ale ten turniej obfituje w mase niespodzianek.

bdjoe 0

bdjoe

Użytkownik
co proponujecie wybrac z tych pojedynkow:

Snooker
Mistrzostwa Swiata (Anglia) : 1-2

25.04.2007 15:30 Higgins J.-Holt M.(R1)
25.04.2007 11:00 Robertson N.-Day R.(R1)
25.04.2007 20:00 Carter A.-Hicks A.(R1)

czekam na Wasze propozycje ;-)

M 0

man-of-the-matc

Użytkownik
Neil Robertson - Ryan Day 1 1,63 9/10 { betfair } ✅

Zdecydowanie polecam spotkanie rozpoczynające się jutro o godzinie 11 czasu polskiego w Crucible Theatre. Pojedynek Neila Robertsona z Ryanem Dayem.

Jak to Karol trafnie zauważył, z turnieju odpadło 5/6 zawodników z nazwiskiem rozpoczynającym się na litere &quot;D&quot; ;) Czas na Daya ;)

A tak całkiem na poważnie. Preferujący połączenie inteligentnej ofensywy i taktyki Australijczyk nie będzie miał najmniejszych problemów z pokonaniem Ryana. Neil juz 2 razy zwyciężał turnieje, a narazie największym osiągnięciem Daya jest ćwierćfinał dużej imprezy ( bodajże w Welsh Open 2005). Sądzę, że Ryan nigdy nie będzie zawodnikiem najwyższej klasy i dlatego mój typ jest skierowany właśnie przeciwko niemu. 25 letni Australijczyk to zawodnik bardzo dobrze poukładany i nie tak dawno wygrywał chyba w turnieju Masters ze Stephenem Hendrym. Typ przemyślany i jestem go bardzo pewien. Mam nadzieję, że to będzie bliźniaczopodobne spotkanie do spotkań Maguire&#39;a i Stevensa.

Pozdrawiam i gorąco polecam.

P.S. Nuda, nie wiem czy mecz nie nudniejszy nawet niż Chelsea na TVP2, O&#39;Sullivan ogra Neila jak będzie chciał. Cieszę się, że mogę Wam pomóc w zarabianiu pieniążków ;)

bdjoe 0

bdjoe

Użytkownik
typ pięknie wszedl ???? dlaMan of the Matc. Analiza wyczerpująca, oby tak dalej :spokodfhgfh:

Prosilbym teraz o analize meczu McCulloch I.-Hamilton A, ktory odbedzie się jutro o godzienie 20.00.

Z góry dziekuje pzdr Bdjoe ????

K 0

karoleks85

Forum VIP
typ pięknie wszed
Jeszcze nie wszedl... Dokonczony zostanie w wieczornej sesji, ale faktycznie jest niemal pewne ze wejdzie, sam to zagralem bo Robertson jest nie tylko moim ulubiencem ale jest tez zdecydowanie lepszym w mojej opinii graczem od Daya. Analiza M of the M - nic wiecej nie trzeba dodawac ???? )

M 0

man-of-the-matc

Użytkownik
Mowcie po prostu Man bo krócej ;)

Ciesze sie, ze tak fantastycznie idzie trochę na Dott&#39;cie poplynalem ale juz odrobione z nawiazka. Widze juz jedną fantastyczną promocję na piątek ale analizy na razię robić nie będe.

BdJoe, mecz Iana dopiero jutro, ale widzę w nim zdecydowanego faworyta, Hamilton przeszedł Marco Fu prawie bez grania także dalej dla niego miejsca w tym turnieju nie widzę.

Ian McCulloch - Anthony Hamilton 1 1,73 5/10 - stawka średnia bo lepsze mecze jeszcze nadejdą ;) ⛔

Kurs 1,8 na Higginsa w Betfair na live - gorąco polecam !! ✅

P.S. Haha, zagrane przy 2:3 dla Holta, wiedzialem, ze John zaraz sie odrodzi. Wynik 10-4 z 2-3 robi wrażenie ! A betfair długo się po tych MŚ nie będzie mógł wypłacić.

P.S 2 No niestety Ian dał ciała prowadząc 8:7 przegrał 8:13 ehh kijowo trochę ????

M 0

man-of-the-matc

Użytkownik
Panowie, nie bądźcie ignorantami i nie idzcie na łatwiznę. Pierwszą rundę zawodnicy grają systemem Best of 19 a więc do 10 wygranych partii, narazie Higgins prowadzi 6-3 ( w momencie kiedy polecałem było 2-3 i prawie partia dla Holta). Partia zostanie dokończona jutro. Czuje, że betfair się nie pozbiera ????

Bialas, pozno nie jest bo oni dopiero jutro grają ;)

Misieq88 jak przeczytasz to napisz do Karola lub Białasa że już wiesz i żeby wykasowali.

Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom