>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Miki9971 - Analizy, wypociny miejmy nadzieję, że na +.

miki9971 3,1K

miki9971

Użytkownik
15. Werder Brema - Stuttgart, Kartka przed 27:00 @ 1,83 - Bet365, stawka: 6/10 ✅ 4,98j
Zastanawiałem się nad spotkaniami Bayernu i Borussii, ale stwierdziłem ostatecznie, że to chyba najlepszy mecz do wytypowania kartek w dzisiejszych rozgrywkach Bundesligi. Stuttgart musi w końcu zacząć coś grać, bo nie znajdują się w ciekawej sytuacji i jeżeli nie zaczną gryźć trawy, to skończą w II Bundeslidze... Werder? Hmmm... Zawodzi, ale też nie do końca. Arbitrem spotkania będzie pan Kinhöfer, którego średnia kartek na mecz wynosi 4,50. Wszystko fajnie, tylko że zwykła linia na to spotkanie jest dość duża 5,5... azjan natomiast ma linie 5... Więc decyduje się na kartkę przed 27 minutą, myślę, że powinno być dobrze z racji tego, że arbiter sprzyja jak i waga spotkania (w szczególności dla Stuttgartu).

miki9971 3,1K

miki9971

Użytkownik
16. Seattle Sounders - Toronto FC, Powyżej 3,5 kartek @ 2,25 - Bet365, stawka: 8/10 ✅ 10j
Serio!? Nie przejdę koło tego meczu obojętnie, a już piszę dlaczego. Obie ekipy mają swoje &quot;gwiazdki&quot; w zespołach, Toronto gra nadal piach mimo , że wzmocniło się całkiem nieźle - Orr, Defoe, Julio Cesar i Bradley. Jednak w spotkaniach przed startem MLS nic nie pokazali. Linia tego spotkania jest dla mnie śmieszna z jednego powodu - Ioannis Stavridis. Linia zaledwie czterech kartek przy arbitrze, który brylował w lidze Greckiej i ma średnią prawie 6... !? Nie rozumiem. Zwłaszcza, że prowadził już jedno spotkanie MLS tego sezonu Portland - Philly, gdzie pokazał cztery kartki. Tutaj mamy spotkanie dwóch ekip, które mają wielkie ambicje na ten sezon (o czym świadczą choćby transfery) w przypadku Toronto to pierwszy mecz w tym sezonie, więc będą chcieli zacząć jak najlepiej.

Otrzymane punkty reputacji: +10
miki9971 3,1K

miki9971

Użytkownik
17. Lyon - Monaco, Powyżej 4 kartek (azjany) @ 1,800 - Bet365, stawka: 5/10 ✅ 4j
Ciekawe spotkanie w francuskiej lidze, dwie znane marki, obie walczące o puchary no i linia całkiem przyjemna, a jakby tego było mało arbiter, który powinien spokojnie pokryć ten zakład.
Dla Lyonu właściwie jest to ważne spotkanie ze względu na to, że grają z &quot;topową&quot; ekipą i muszą gonić St. Etienne, z którym będą grać 30 marca. Fautrel jako arbiter ze średnią 4,08. Ja pobieram i Wam też polecam, bezpieczniej azjan.

18. Hamburger SV - Nurnberg, Powyżej 4,5 kartek (azjany) @ 1,900 - Bet365, stawka: 7/10 ⛔ 7j
Tutaj jestem prawie pewny, że to musi się udać. Obie ekipy walczą o utrzymanie jednak w gorszej sytuacji są dzisiejsi gospodarze, co nie zmienia faktu, że jedna jak i druga ekipa będzie gryźć trawę by zdobyć jakiekolwiek punkty... No i fajnie się składa, bo wybrano niezłego arbitra - Marco Fritz ze średnią 4,33 kartki na spotkanie. Obie ekipy mają całkiem niezłe średnie kartek na spotkanie, z naciskiem na gości - 2,16. Według mnie trzeba pobrać , powinno być bez problemów.

miki9971 3,1K

miki9971

Użytkownik
19. Chelsea - Galatasaray + Real Madryt - Schalke, Chelsea powyżej 1,5 kartki + Real Madryt powyżej 0,5 kartki @ 2,30 - Bet365, stawka: 7/10 ✅ 9,1j
Komentarz jest w sumie zbędny... To Liga Mistrzów i mimo jasnej sytuacji w przypadku drugiego spotkania nie zmieni to faktu, że Real dziś kartkę otrzyma, a Chelsea? Cóż, według mnie Galata może powalczyć na Stamford więc tylko dwie kartki (przy Brychu) dla Chelsea to raczej pewniak, niska linia, ale i kurs adekwatny. W ako wygląda to przyjemnie i jak najbardziej realnie.

20. Chelsea - Galatasaray , Handicap na kartki - Chelsea 0 @ 3,50 - Bet365, stawka: 3/10 ⛔ 3j
Pewnie, że spróbuję. Chelsea raczej nie zdominuje ekipy z Turcji, między innymi dlatego, że Galatasaray nie bez powodu znalazło się w tej fazie rozgrywek. Mają całkiem dobrą paczkę i grają nieźle, ale dlaczego idę w stronę kartek &quot;The Blues&quot; ? Po prostu uważam, że ekipa gospodarzy ma więcej piłkarzy, którzy mogą dostać żółtko... Ramires , Willan popisali się w ostatnim spotkaniu ligowym, do tego Terry, Ivanović. Według mnie po takim kursie warto spróbować.

Otrzymane punkty reputacji: +3
miki9971 3,1K

miki9971

Użytkownik
21. Anzhi - AZ Alkmaar , Powyżej 4,5 kartek @ 1,72 - Bet365, stawka: 7/10 ✅ 5,04j
Idę znowu twardo w kartki w spotkaniu pomiędzy Anzhi a AZ. W poprzednim spotkaniu linia była identyczna jednak kurs wyższy, ale została pokryta na styk - 5. Craig Thomson nie jest arbitrem, którzy rzuca kartkami na prawo i lewo jednak zdarzają mu się spotkania, w których potrafi pokazać nawet 6 czy 8 kartek. Np. spotkanie PSG i Olympiakosu w fazie grupowej - 8 żółtek i czerwień. Nie wygląda to wszystko źle, linia nie jest wysoka , arbiter może nie jest wybitny ale spokojnie obie ekipy zrobią to co do nich należy i łącznie dostaną minimum pięć kartek. Rosja to ciężki teren do gry, AZ ma zaliczkę jedno bramkową, ale w spotkaniu w Holandii wcale nie był lepszą ekipą, spodziewam się bardzo wyrównanego spotkania, w którym walki nie zabraknie.
22. Valencia - Ludogorets , Powyżej 4,5 kartek @ 2,10 - Bet365, stawka: 5/10 ✅ 5,5j
Muszę to zagrać, po prostu muszę. Rozumiem, że Valencia wygrała w Bułgarii 3:0 i raczej jest tu pozamiatane, ale... Ludo w tej edycji już nie raz pokazało, że na wyjazdach grać potrafi, wygrana z Lazio, Chornomorets, Dinamo Zagreb czy PSV. W poprzednim spotkaniu mieliśmy bardzo dużo kartek a mianowicie 5 żółtych i 2 czerwone kartki, linia wtedy była około 5,5 o ile dobrze pamiętam, dziś mamy i lepszego arbitra i niższą linię i chyba nawet lepszy kurs... Sidiropoulos poprowadzi te zawody, a jego wyniki w europejskich pucharach są bardzo dobre - w 7 spotkaniach pokazał - 36 żółtych kartek i 1 czerwoną (konsekwencja dwóch żółtych). Bułgarzy dziś postarają się o większą część overa - minimum 3 kartki, reszta - Valencia.

23. Betis Sevilla - Sevilla , Powyżej 7 kartek @ 1,850 - Bet365, stawka: 3/10 ⛔ 3j
Pewnie, że spróbuję. Dwie proste przyczyny takiego zakładu:
- Derby Sevilli ( Betis - 84ż/1cz/28 spotkań, Sevilla - 91ż/3cz/28spotkań)
- Pedro Proença (6,38 kartki/spotkanie)
Tyle.
24. Napoli - Porto , Powyżej 5 kartek (azjany) @ 1,925 - Bet365, stawka: 4/10 ⛔ 4j
Oddadzą to co zabrali podczas pierwszego spotkania. Porto przyjeżdża do Włoch z jedną bramką na plusie. Nie wierzę w to, że jednej z ekip może nie zależeć w tej fazie na LE... Atkinson dobrze znany z angielskich boisk, nie lubi dawać zbyt dużo kartek, ale podobnie jak Thomsonowi zdarzają się spotkania, w których nie ma zmiłuj się. To jest właśnie to spotkanie. Bierzemy.

miki9971 3,1K

miki9971

Użytkownik
25. Chelsea - Arsenal , Chelsea powyżej 2,5 kartek @ 2,20 - Bet365, stawka: 4/10 ⛔ 4j

Jedno z ważniejszych spotkań w obecnej chwili dla obu ekip, o ile nie najważniejsze patrząc przez pryzmat całego sezonu. Obie linie na ekipy takie same, jednak kurs na Chelsea znacznie wyższy. Mimo tego, że arbitrem spotkania będzie pan Andre Marriner idę w ten bet ze spokojem, ale bez szaleństwa. Andre pokazał w tym sezonie 6 czerwonych kartek, a jego średnia nie jest najlepsza - 2.60 kartki na mecz. Jednak według mnie dziś to on będzie &quot;głównym aktorem&quot; tego spotkania. Chelsea w tygodniu grała LM i zdecydowanie podejdą do tego spotkania bardziej zmęczeni niż Arsenal, który odpadł w zeszłym tygodniu z Bayernem. Mimo wszystko gram na 3 kartki dla gospodarzy. Spodziewam się równie wyrównanego spotkania jak to, które miało miejsce 22 marca.
26. Manchester City - Fulham , Manchester City powyżej 0,5 kartki @ 1,72 - Bet365, stawka: 6/10 ⛔ 6j
Niby zawody poprowadzi Moss, który też kuleje ze średnią kartek i nie przepadam za spotkaniami z jego osobą - 3,39, ale... City bez Komapny&#39;ego - Generała obrony - Fulham z nożem na gardle, nie może być inaczej dziś City obejrzy kartkę.

27. Norwich - Sunderland , Powyżej 4,5 kartek @ 2,20 - Bet365, stawka: 7/10 ✅ 8,4j
Chyba najlepszy bet jeśli chodzi o angielskie boiska. &quot;Gruby&quot; Dowd, Sunderland nic więcej nie trzeba dodawać. Linia jak widać &quot;w normie&quot; ale... Kurs? Grzechem byłoby tego nie brać, zwłaszcza, że obie ekipy są w takim a nie innym miejscu w tabeli. Według mnie najpewniejszy bet na dzisiejszy dzień jeśli chodzi o Anglię.
28. Derby - Notthingam Forest , Kartka przed 27:00 @ 1,83 - Bet365, stawka: 5/10 ✅ 4,15j
Ciekawy zakład, więc leciutko można wejść. Ważne spotkanie dla obu drużyn, które walczą o sezon w Premier League. Arbiter Michael Naylor , rozdający średnio 3 kartki na mecz, a linia 5,5? Może dlatego, że w ostatnich spotkaniach sporo kartek padało między tymi ekipami. W ostatnich siedmiu potyczkach między tymi ekipami, aż sześć razy padała kartka przed 27 minuta!

29. Rayo Vallecano - Real Valladolid , Powyżej 6 kartek (azjan) @ 1,800 - Bet365, stawka: 7/10 , zwrot
Mateu Lahoz, z jego srednią 6 kartek na spotkanie plus do tego dwie ekipy, które bronią się przed spadkiem i mają średnie mniej więcej na poziomie 2,5 kartki na spotkanie, mało tego Vallecano jest ekipą, która jest druga w tabeli wśród ekip, które w tym sezonie łapią czerwień. Gram bezpiecznie azjana, ale według mnie leciutko wpadnie 10 kartek (licząc czerwone)

30. Schalke - Eintracht , Powyżej 3,5 kartki @ 1,61 - Bet365, stawka: 5/10 ✅ 3,05j
Kurs co prawda niski, ale linia śmieszna. Stark poprowadzi zawody (4,50 kartki na spotkanie), Schalke zmęczone po Lidze Mistrzów, a Eintracht? Grają co prawda o nic, ale jeżeli chodzi o kartki dają zarobić. Więc pobieramy.

31. Stuttgart - Hamburger SV , Powyżej 4,5 kartki @ 2,00 - Bet365, stawka: 5/10 ⛔ 5j
32. Wolfsburg - Augsburg , Powyżej 4,5 kartki @ 1,90 - Bet365, stawka: 4/10 ✅ 3,6j
W obu przypadkach mecze o dużą stawkę. Z jednej strony spotkanie Stuttgartu z Hamburgerem, które walczą o utrzymanie się w lidze, z drugiej strony Wolfsburg i Augsburg walczący o start w pucharach europejskich. Obecna forma wszystkich ekip jest po prostu przeciętna jednak w takich parach grzechem byłoby nie spróbować linii 4,5 po kursach 2,00 i 1,90.
Spotkanie Stuttgartu poprowadzi Brych , natomiast Wolfsburga - Zwayer, jednak mimo tego, iż ich średnia nie pokrywa linii wystawionej przez Bet365 uważam, że w tych spotkaniach pięć kartek zobaczymy. Na pewno biorąc pod uwagę wagi spotkań, warto pobrać te kursy. Będzie ŻÓŁTO!

Otrzymane punkty reputacji: +3
miki9971 3,1K

miki9971

Użytkownik
33. Monako - Lille , Powyżej 4,5 kartki @ 2,10 - Bet365, stawka: 6/10 ⛔ 6j
34. Real Madryt - Barcelona , Real powyżej 3,5 kartki @ 1,90 - Bet365, stawka: 7/10 ✅ 6,3j

miki9971 3,1K

miki9971

Użytkownik
35. Borussia Dortmund - Schalke , Powyżej 4 kartki (azjany) @ 1,950 - Bet365, stawka: 9/10, zwrot
Jedne z najważniejszych lokalnych derbów w Niemczech (Derby Zagłębia Ruhry) a Bet365 wystawia linię 3,5? Obie ekipy walczą o Ligę Mistrzów i znowu można sobie zadać pytanie dlaczego linia 3,5!? W ostatnich siedmiu spotkaniach padło 29 kartek co daje średnio 4,12 kartki na spotkanie. Obie ekipy są w podobnej formie i nie spodziewam się tutaj pogromu żadnej ze stron. Nie biorę tego 3,5 bo kurs jest niski , już lepiej atakować cztery kartki po 1.950 co dla mnie jest wręcz promocją. Zawody poprowadzi pan Meyer, który w sumie nie pokrywa linii wystawionej przez bukmachera, ale... podczas spotkań czołówki, a miał takie aż - jedno... pokazał 10 kartek (przeliczenie Bet365) podczas spotkania Bayeru z Borussia. Pobieramy bez wahania!

36. Werder Brema - Wolfsburg, Powyżej 4 kartki (azjany) @ 1,825 - Bet365, stawka: 5/10 ⛔ 5j
Wolfsburg ostatnio dał zarobić i tak powinno być i tym razem. Jedni walczą o pozostanie w lidze (6 pkt przewagi nad spadkową, to nie tak dużo) natomiast drudzy o europejskie puchary. Obie ekipy chyba niezbyt za sobą przepadają, gdyż w ostatnich sześciu spotkaniach padło 31 kartek , więc średnio nieco ponad 5 na spotkanie. A do dzisiejszego meczu wybrali całkiem przyjemnego arbitra - Sieberta, który raczej nie pozwala na zbyt wiele na boisku pokazując średnio 4,43 kartki na spotkanie - nieźle. Można próbować.
37. Manchester United - Manchester City , United powyżej 2,5 kartki @ 1,90 - Bet365, stawka: 4/10 ⛔ 4j
Tutaj niewiele można napisać, a szczerze powiedziawszy wszystko można wyczytać po samym arbitrze - Oliver potrafi równie dobrze poprowadzić dobre spotkanie jak i je sfajdać, jednak częściej zdarzają mu się te lepsze. Dziś Derby Manchesteru i idę w stronę kartek dla United, gdyż według mnie są nieco gorszą ekipą, a Derby i tak rządzą się swoimi prawami...

miki9971 3,1K

miki9971

Użytkownik
38. Liverpool - Sunderland , Powyżej 3,5 kartek (azjany) @ 2,050 - Bet365, stawka: 6/10

Sam nie wiem jak odbierać tą linie... To nieco podobny bet do wczorajszej Borussii, co prawda nie są to derby ani nic podobnego, ale... Liverpool walczy o mistrzostwo (tak śmiało można to napisać) , natomiast Sunderland wciąż ma nóż na gardle i mimo tego, że są w takiej a nie innej pozycji, to nie są wygodną ekipą. A tutaj mamy linie 3,5 po kursie ponad 2!? Gdzie arbitrem spotkania jest pan Kevin Friend, który ma tą średnią 3,43, a przecież jak wiemy Sunderland daje nieźle zarobić w ostatnich spotkaniach (choćby to z Norwich). Anglik prowadził już w tym sezonie po jednym spotkaniu obu ekip i nie miał problemu z tym, żeby pokazać żółte kartki a nawet wyrzucić kogoś z boiska, według mnie kurs przy tej linii to ogromne value ja osobiście dałbym coś w granicach 1,70... Choćby dlatego, że &quot;Czarne Koty&quot; zapewne to spotkanie przegrają, ale... na pewno nie poddadzą się bez walki.

39. West Ham United - Hull , Powyżej 3,5 kartek (azjany) @ 1,775 - Bet365, stawka: 8/10

Tutaj znacznie mocniej wchodzimy. Mike Dean ze średnią czterech kartek i dwie dość przeciętne ekipy. Jeśli chodzi o dyscyplinarkę, to jest w czym wybierać: C. Davies, D. Meyler, M. Figueroa, T. Huddlestone, K. Nolan, J. Tomkins, M. Noble, J. Collins, R. Morrison. To czołówka pod względem kartek w obu ekipach. Według mnie jest to bardzo dobry bet i niezależnie od tego co będzie się działo na boisku, cztery kartki zobaczymy.

40. Sevilla - Real Madryt , Powyżej 6,5 kartek (azjany) @ 1,900 - Bet365, stawka: 4/10

W sumie linia nie jest wysoka , choćby dlatego, że zwykle podczas takich spotkań jest wyższa o te 0,5/1,5. A plusem tego betu jest fakt, że w ostatnich 7 spotkaniach pomiędzy tymi ekipami (mimo, że większość kończyła się pogromem Sevilli przez Real.) padło uwaga... 53 kartki, jak dla mnie dobry wynik - 7,57 kartki na spotkanie , sporo razy padała czerwona itd. itd. Arbitrem spotkania będzie pan González González ze swoją średnia nieco ponad 5. Zapowiada się ciekawe spotkanie na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán i myślę, że taką linie można spokojnie atakować.

41. Fiorentina - Milan , Kartka przed 24:00 @ 1,83 - Bet365, stawka: 3/10

Zastanawiałem się pomiędzy overem kartkowym, a właśnie tym zakładem i stwierdzam, że to chyba lepsza opcja. Arbiter jest wręcz najlepszy jaki mógłby być, obecne formy obu zespołów także. Fiora całkiem przyjemna forma i dno dna - Milan. Orsato - 6,21 kartki na spotkanie. Poza tym bezradność Milanu z obecną formą ukazuje właśnie to, że szybko łapią kartki w ostatnich pięciu spotkaniach otrzymali cztery razy kartkę przed 24 minutą, tylko z Juventusem się to nie udało (ale tam był sędzia nie pod beta). Wydaje mi się, że Milan dziś zaklepie ten zakład przed 24 minutą spotkania ???? (okolice 15).

42. Chievo Verona - Bologna , Powyżej 5,5 kartek (azjany) @ 1,700 - Bet365, stawka: 6/10

Nie ma szans, żeby odpuścić to spotkanie. Obie ekipy walczą o utrzymanie, arbitrem Rocchi ze średnią ponad 5, do tego jeszcze Chievo łapie średnio 2,75 kartki na spotkanie, natomiast Bologna - 2,79, według mnie nic więcej dodawać nie trzeba, linia jest na tyle śmieszna, że powinno być dziś kolorowo, bo wątpię, że w tym spotkaniu nie padnie czerwień.

43. Augsburg - Bayer Leverkusen , Powyżej 4,5 kartek (azjany) @ 1,900 - Bet365, stawka: 5/10

Kurde wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że ostatnia propozycja na dziś też powinna niby łatwo wejść. Dobry arbiter, obie ekipy w niezłej (ale nie wybitnej formie) z przewagą grającego u siebie Augsburga , a także to, że arbitrem będzie Kinhöfer ze średnią 4,73 na spotkanie. Czego chcieć więcej? Chyba tylko wygranej...

miki9971 3,1K

miki9971

Użytkownik
44. Lyon - St Etienne , Powyżej 4,5 kartek @ 2,26 - Marathonbet, stawka: 8/10
45. Lyon - St Etienne , Powyżej 5,5 kartek @ 4,16 - Marathonbet, stawka: 5/10

miki9971 3,1K

miki9971

Użytkownik
1. Manchester City - Southampton , Powyżej 3,5 kartek @ 2,10 - Bet365, stawka: 6/10

2. Manchester City - Southampton , Manchester City powyżej 1,5 kartki @ 2,62 - Bet365, stawka: 3/10

miki9971 3,1K

miki9971

Użytkownik
3. Aston Villa - Fulham , Aston Villa powyżej 1,5 kartki @ 2,10 - Bet365, stawka: 8/10

4. Cardiff - Crystal Palace , Powyżej 4 kartek (azjany) @ 1,825 - Bet365, stawka: 8/10

5. Hull - Swansea , Dodatkowy handicap (kartki) Hull -2 @ 9,00 - Bet365, stawka: 1/10

6. Hull - Swansea , Hull powyżej 1,5 kartki @ 2,00 - Bet365, stawka: 4/10

7. Chelsea - Stoke , Powyżej 3,5 kartek @ 2,20 - Bet365, stawka: 6/10

8. Chelsea - Stoke , Dodatkowy handicap (kartki) Chelsea -1 @ 13,00 - Bet365, stawka: 1/10

miki9971 3,1K

miki9971

Użytkownik
8. Genoa - Milan , Powyżej 5,5 kartek (azjany) @ 2,50 - Bet365, stawka: 5/10

9. Tottenham - Sunderland , Handicap azjatycki (kartki) Sunderland -1 @ 1,950 - Bet365, stawka: 7/10

Do góry Bottom