38. Liverpool - Sunderland , Powyżej 3,5 kartek (azjany) @ 2,050 - Bet365, stawka: 6/10
Sam nie wiem jak odbierać tą linie... To nieco podobny bet do wczorajszej Borussii, co prawda nie są to derby ani nic podobnego, ale... Liverpool walczy o mistrzostwo (tak śmiało można to napisać) , natomiast Sunderland wciąż ma nóż na gardle i mimo tego, że są w takiej a nie innej pozycji, to nie są wygodną ekipą. A tutaj mamy linie 3,5 po kursie ponad 2!? Gdzie arbitrem spotkania jest pan Kevin Friend, który ma tą średnią 3,43, a przecież jak wiemy Sunderland daje nieźle zarobić w ostatnich spotkaniach (choćby to z Norwich). Anglik prowadził już w tym sezonie po jednym spotkaniu obu ekip i nie miał problemu z tym, żeby pokazać żółte kartki a nawet wyrzucić kogoś z boiska, według mnie kurs przy tej linii to ogromne value ja osobiście dałbym coś w granicach 1,70... Choćby dlatego, że "Czarne Koty" zapewne to spotkanie przegrają, ale... na pewno nie poddadzą się bez walki.
39. West Ham United - Hull , Powyżej 3,5 kartek (azjany) @ 1,775 - Bet365, stawka: 8/10
Tutaj znacznie mocniej wchodzimy. Mike Dean ze średnią czterech kartek i dwie dość przeciętne ekipy. Jeśli chodzi o dyscyplinarkę, to jest w czym wybierać: C. Davies, D. Meyler, M. Figueroa, T. Huddlestone, K. Nolan, J. Tomkins, M. Noble, J. Collins, R. Morrison. To czołówka pod względem kartek w obu ekipach. Według mnie jest to bardzo dobry bet i niezależnie od tego co będzie się działo na boisku, cztery kartki zobaczymy.
40. Sevilla - Real Madryt , Powyżej 6,5 kartek (azjany) @ 1,900 - Bet365, stawka: 4/10
W sumie linia nie jest wysoka , choćby dlatego, że zwykle podczas takich spotkań jest wyższa o te 0,5/1,5. A plusem tego betu jest fakt, że w ostatnich 7 spotkaniach pomiędzy tymi ekipami (mimo, że większość kończyła się pogromem Sevilli przez Real.) padło uwaga... 53 kartki, jak dla mnie dobry wynik - 7,57 kartki na spotkanie , sporo razy padała czerwona itd. itd. Arbitrem spotkania będzie pan González González ze swoją średnia nieco ponad 5. Zapowiada się ciekawe spotkanie na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán i myślę, że taką linie można spokojnie atakować.
41. Fiorentina - Milan , Kartka przed 24:00 @ 1,83 - Bet365, stawka: 3/10
Zastanawiałem się pomiędzy overem kartkowym, a właśnie tym zakładem i stwierdzam, że to chyba lepsza opcja. Arbiter jest wręcz najlepszy jaki mógłby być, obecne formy obu zespołów także. Fiora całkiem przyjemna forma i dno dna - Milan. Orsato - 6,21 kartki na spotkanie. Poza tym bezradność Milanu z obecną formą ukazuje właśnie to, że szybko łapią kartki w ostatnich pięciu spotkaniach otrzymali cztery razy kartkę przed 24 minutą, tylko z Juventusem się to nie udało (ale tam był sędzia nie pod beta). Wydaje mi się, że Milan dziś zaklepie ten zakład przed 24 minutą spotkania ???? (okolice 15).
42. Chievo Verona - Bologna , Powyżej 5,5 kartek (azjany) @ 1,700 - Bet365, stawka: 6/10
Nie ma szans, żeby odpuścić to spotkanie. Obie ekipy walczą o utrzymanie, arbitrem Rocchi ze średnią ponad 5, do tego jeszcze Chievo łapie średnio 2,75 kartki na spotkanie, natomiast Bologna - 2,79, według mnie nic więcej dodawać nie trzeba, linia jest na tyle śmieszna, że powinno być dziś kolorowo, bo wątpię, że w tym spotkaniu nie padnie czerwień.
43. Augsburg - Bayer Leverkusen , Powyżej 4,5 kartek (azjany) @ 1,900 - Bet365, stawka: 5/10
Kurde wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że ostatnia propozycja na dziś też powinna niby łatwo wejść. Dobry arbiter, obie ekipy w niezłej (ale nie wybitnej formie) z przewagą grającego u siebie Augsburga , a także to, że arbitrem będzie Kinhöfer ze średnią 4,73 na spotkanie. Czego chcieć więcej? Chyba tylko wygranej...