>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Miki9971 - Analizy, wypociny miejmy nadzieję, że na +.

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
15. Manchester United - Cardiff, Manchester United powyżej 0,5 kartki @ 1,50 - Bet365, stawka: 5/10

Dziwna linia i kurs... Na Old Trafford powraca Ole Gunnar Solskjær, już jako trener. United tak naprawdę pomimo pozyskania Maty nadal jest w rozsypce, ale wszystko zmierza ku dobremu tylko nie rozumiem za bardzo tej linii. Craig Pawson poprowadzi te zawody, ze średnią 3 kartek na spotkanie, ciekawszy jednak jest bilans drużyny z czerwonej części Manchesteru... United w 22 spotkaniach otrzymało 46 żółtych kartoników... Szczerze? Byłem zdziwiony, że ekipa Moyesa jest tak wysoko w tabeli ekip najczęściej łapiących kartki - 3. Pobieramy.

16. Southampton - Arsenal, Arsenal powyżej 1,5 kartki @ 1,83 - Bet365, stawka: 4/10

To jedno z trudniejszych spotkań dla podopiecznych Wengera, mimo, że z taką drużyną jak Southampton. Gospodarze grali bardzo dobrze na początku sezonu, pieli się w górę tabeli i nawet przez dłuższy okres mieli udział w Europejskich Pucharach no ale coś się sfajdało, co nie znaczy, że są łatwym przeciwnikiem. Spodziewam się zaciętego spotkania w którym minimum dwie kartki obejrzą zawodnicy &quot;Świętych&quot; - spotkanie poprowadzi pan Lee Mason ze średnią 3.43.

17. Crystal Palace - Hull, Hull powyżej 1,5 kartki @ 1,57 - Bet365, stawka: 4/10

Znowu biorę... Crystal Palace w końcu zaczyna coś tam grać i udało im się wydostać ze strefy spadkowej, a na własnym boisku grają całkiem nieźle przynajmniej w ostatnich spotkaniach. Hull pokazało ostatnio na co ich stać w meczu z Norwich... Też pod względem kartek. Przy Roger&#39;u East taka linia to prezent , widać, że kurs nie zachwyca ale do jakiegoś kuponu dorzucić jak najbardziej można. Tym bardziej, że dla obu ekip jest to bardzo ważne spotkanie z naciskiem na gospodarzy.

18. Swansea - Fulham, Powyżej 3 kartek (azjany) @ 1,700 - Bet365, stawka: 4/10

Tutaj ciężkie spotkanie, ale jestem dobrej myśli tylko dlatego, że Michael Oliver w tym sezonie jeszcze nigdy mnie nie zawiódł , a obie ekipy plasują się kolejno na 4 i 16 pozycji w tabeli &quot;Most Cards&quot;. Oliver ze średnią 4.00 powinien ogarnąć tą linię, tym bardziej, że będzie musiał poprowadzić zawody dwóch ekip, które nie zasługują na strefę spadkową a obecnie znajdują się w niebezpiecznym miejscu nad nią. Jedna z drugą drużyną, grają poniżej oczekiwań i to właśnie dlatego spodziewam się dobrego meczu, w którym nie zabraknie walki. Azjan do gry.

Derby Liverpoolu odpuszczam, zbyt dużo razy zawiodłem się na Atkinsonie...

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
1. Udinese - Fiorentina, Powyżej 4,5 kartek (azjany) @ 1,775 - Bet365, stawka: 5/10
Pewnie, że spróbuję po takiej linii. Udinese ten sezon może już zaliczyć do tych, o których trzeba zapomnieć - chyba, że... Coppa Italia. Na ich drodze staje drużyna &quot;Fiołków&quot;, a w finale? Napoli bądź Roma. Dzisiejsi gospodarze przeszli już Milan i Inter, fakt obecne formy tych drużyn nie są najlepsze, ale mimo wszystko to dobre marki... Fiorentina wciąż walczy o puchary europejskie z Napoli, jednak sądząc po tym, że ostatnio w lidze przegrali z Cagliari na wyjeździe, trener Fiorentiny też poważnie myśli o pucharze Włoch, gdyż dał odpocząć kilku zawodnikom. Pewne jest to, że arbiter ewidentnie nie sprzyja linii, którą wystawił Bet365. Ale pociesza mnie kilka faktów:
- spotkanie o finał pucharu Włoch
- obie drużyny łapią średnio ponad dwie kartki na spotkanie:
Fiorentina (2,22)
Udinese (2,27)
- w poprzednich spotkaniach na drodze do półfinału, w których brały udział obie ekipy zawsze padała linia, którą proponuje bukmacher.

Zawody na Stadio Communale Friuli poprowadzi pan Carmine Russo ze średnią 3,73 kartki na spotkanie. Szczerze powiedziawszy jestem dziwnie spokojny o pokrycie linii 4,5. Spodziewam się minimum sześciu żółtych kartek, a nawet czerwonego kartonika.

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
2. Liverpool - Arsenal, Liverpool powyżej 1,5 kartki @ 1,57 - Bet365, stawka: 8/10 ⛔ 8j
Mówcie co chcecie, dla mnie jest to lokata 57%... Dla obu ekip mega ważne spotkanie, sędziuje Dowd i linia dwóch kartek na Liverpool jest po prostu śmieszna...
3. Aston Villa - West Ham United, Powyżej 3,5 kartki @ 1,61 - Bet365, stawka: 6/10 ⛔ 6j
Kolejny typ, którym warto się zająć. AV podejmie na własnym obiekcie West Ham a obie ekipy jeśli chodzi o ilość otrzymanych kartek są w ścisłej czołówce. Sama Aston Villa ma średnią 2,16 do tego West Ham z niewiele gorszą 1,87, plus fakt, że &quot;Młoty&quot; walczą o życie. Biorę taką linię i raczej jestem spokojny o wynik.

Fajnie też oba typy prezentują się w dublu ????

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Początek miesiąca wypadł strasznie biednie...
4. West Ham United - Norwich City, Powyżej 3 kartek (azjany) @ 1,800 - Bet365, stawka: 4/10 ✅ 3,2j
Dość ciekawa linia na azjanie. Arbitrem spotkania jest pan Michael Oliver, a dla obu ekip to mecz, który będzie odskocznia od strefy spadkowej. &quot;Młoty&quot; po serii niepowodzeń zaczęły w końcu coś grać, pokonując dwie wyżej notowane od nich ekipy. Swansea u siebie i Aston Ville na Villa Park. Wydawałoby się, że dziś przed nimi jeszcze łatwiejsza przeprawa, ale z drugiej strony ciężko to stwierdzić patrząc na pryzmat także ostatnich spotkań - niby porażka z Cadriff, ale z drugiej strony remis z Manchesterem City. Wydaje mi się, że będzie to bardzo zacięte spotkanie dla obu drużyn i powinny paść więcej jak trzy kartki. Zabezpieczam się jednak azjanem w przypadku tylko trzech.

5. West Bromwich Albion - Chelsea Londyn, Handicap azjatycki - kartki - West Bromwich Albion - 0.5 @ 2,000 - Bet365, stawka: 3/10 ⛔ 3j
Serio? West Bromwich Albion w obecnej formie to jedno wielkie dno i nie zmieni tego nawet fakt, że ostatnio udało im się zremisować z Liverpoolem, na własnych śmieciach. Dzisiaj na The Hawthorns przyjeżdża Chelsea i szczerze powiedziawszy nie spodziewam się, żeby podopieczni Jose Mourinho zgubili punkty... Stawiam na handicap kartkowy w stronę West Bromu. Wyrównanego spotkania raczej nie będzie, więc większość ataków będzie na bramkę WBA, a oni jak wiadomo faulować lubią o czym świadczy średnia 1.88 kartki na spotkanie. Uderzyłbym nawet w wyższy handicap, ale kurs na -0,5 mnie zadowala. Nie spodziewam się żadnej kartki dla gości , a jeśli nawet to gospodarze otrzymają ich znacznie więcej.

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
6. Arsenal Londyn - Manchester United, Arsenal powyżej 1,5 kartek @ 1,50 - Bet365, stawka: 4/10

Anglia, Północny Londyn, Emirates Stadium i godzina 20:45 wtedy na murawę wybiegną jedenastki Kanonierów i Czerwonych Diabłów. Biorąc pod uwagę poprzednie spotkania między obiema ekipami można by śmiało stawiać na Manchester United, jednak zagłębiając się bardziej w obecne formy obu zespołów pojawiają się szanse dla Arsenalu, a samo spotkanie staje się trudne do wytypowania - dwoma słowami - NO BET. Ale mimo wszystko spróbujemy. Chciałoby się na początku rzec, że niech wygra najlepszy i tutaj właściwie mogłaby się zakończyć analiza tego spotkania...

Arsene Wenger jak zwykle, bo w sumie u Kanonierów to norma, ma sporą listę kontuzji - Theo Walcott, Aaron Ramsey, Thomas Vermaelen, super nowy nabytek podczas zimowego okienka - Kim Källström, o Diabym szkoda wspominać, bo on ogólnie rzecz ujmując jest kontuzjowany non stop, a za kartki pauzuje - Mathieu Flamini i kiedy wszyscy mówią o braku Theo i Aarona, że to największe absencje przed tym spotkaniem , ja osobiście twierdzę, że nic nie będzie tak odczuwalne jak brak właśnie walecznego francuza Flaminiego. To zawodnik, który w tak ważnym meczu poprowadziłby młodszych kolegów z zespołu, pokazał wraz z Wilsherem ducha walki i zostawił kawałek siebie na boisku - czyli właściwie to co obu tych zawodników robi w każdym spotkaniu. Duet Mertesacker, Kościelny i tylko chwalenie, chwalenie, chwalenie i jeszcze raz jaranie się ich znakomitym bilansem, kiedy to Arsenal nie przegrał 31 spotkań, kiedy ta dwójka stanowiła połowę defensywy, no ale w końcu każda bańka musi pęknąć i tak się też stało w spotkaniu z Liverpoolem... Kto mecz oglądał ten wie, że na Anfield Road zawitała tylko jedna ekipa, na murawę wyszli tylko zawodnicy Brendana Rogersa, nie wiem nawet czy autobus z piłkarzami Arsenalu dotarł do Merseyside... wynik 5:1 dla Liverpoolu, totalny blamaż Kanonierów i niezasłużona bramka nawet z rzutu karnego... Ogólnie dno, dna i dwa metry mułu.

Dziś przyjeżdża na Emirates ekipa Manchesteru United, która (dzięki Bogu) jest w jeszcze słabszej formie... Sir Alex Ferguson zostawił Manchester murowany, a wszystko wskazuje na to, że Moyes zostawi jak z waty... Co prawda powrócił do składu Robin van Persie, Wayne Rooney i został zakupiony Juan Mata, ale sam szkocki szkoleniowiec jakoś nie potrafi poukładać ekipy z czerwonej części Manchesteru. Podobnie do ich dzisiejszych rywali także w Untied jest kilka kontuzji - Evans, Jones i Fellaini, a niepewni występu są Cleverley i Ferdinand. Cóż, sporo tego jeśli chodzi o defensywę. W ofensywie mimo wszystko w Manchesterze United jakoś to hula, bo bramki strzelają. Ostatnio nawet udało im się skierować dwa razy piłkę do siatki - Fulham, no właśnie... Fulham. Mimo wszystko ofensywa Czerwonych Diabłów wygląda dobrze (według mnie) - Mata, Rooney, Robin van Persie, Young no nie jest źle...

Zawody poprowadzi pan Mark Clattenburg, który ma całkiem niezłe statystyki. W tym sezonie poprowadził 18 spotkań , pokazał w nich 61 żółtych kartek i 1 czerwoną, a średnia jego wynosi 3,39 na spotkanie. Minusem jest fakt, że z reguły kiedy prowadził te &quot;ważne&quot; spotkania czołówki tabeli, to nie rzucał kartek na prawo i lewo.
Arsenal jest dopiero na 16 pozycji w tabeli najczęściej otrzymujących kartki zespołów ze średnią 1,44, Manchester United natomiast plasuje się na czwartej pozycji - 1,92.

Ja gram kartki, ale analizę pisałem dla tych, którzy chcieli by coś poczytać, po prostu. Strasznie ciężkie spotkanie do wytypowania.

7. Fulham - Liverpool, Liverpool powyżej 1,5 kartek @ 2,37 - Bet365, stawka: 4/10

Tak, tak, tak... 5:1 z Arsenalem na własnym stadionie, bla, bla,bla. Wydaje mi się, że Liverpool dziś nie będzie miał łatwej przeprawy na Craven Cottage. Zremisowali ostatnio na wyjeździe w West Bromem, to czemu mieliby nie stracić punktów z Fulham, które na Old Trafford zremisowało 2:2. Fakt, to nie ten sam poziom ekip (Liverpool/Manchester United) ale Old Trafford to ciężki teren. Phil Dowd i dość wysoki kurs na 1,5 kartek dla Liverpoolu. Myślę, że biorąc pod uwagę to, iż Fulham powinno postawić jakiś opór, choćby w postaci autobusu we własnym polu karnym, Liverpool może te dwie kartki otrzymać.

8. Newcastle - Tottenham, Newcastle powyżej 1,5 kartek @ 1,80 - Bet365, stawka: 6/10

Wydaje mi się, że jest to perełka na dziś. Sroki kiedy mecz nie idzie po ich myśli faulują i to niemiłosiernie miało to miejsce choćby w pięciu ostatnich spotkaniach:
Chelsea 3:0 - 3 kartki NU (porażka)
Sunderland 3:0 - 2 kartki NU (porażka)
Norwich 0:0 - 3 kartki NU (porażka)
City 2:0 - 4 kartki NU (porażka)
West Ham 1:3 - 0 kartek NU (wygrana)
Dzisiaj podejmują na własnym stadionie ekipę Tottenhamu i szczerze mówiąc nie spodziewam się wygranej podopiecznych Alana Pardew. Neil Swarbrick ze średnią 3,00. Dziś powinien wyrobić normę i pokazać minimum trzy kartki w tym dwie dla gospodarzy, którzy będą gonić wynik.

Piękna linia i kurs.

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
9. St. Etienne - Marsylia, Powyżej 4 kartek (azjany) @ 2,00 - Bet365, stawka: 5/10 ✅ 5j
10. QPR - Reading, Powyżej 3,5 kartki (azjany) @ 2,00 - Bet365, stawka: 3/10 ✅ 3j
11. Augsburg - Nurnberg, Powyżej 4,5 kartki (azjany) @ 1,80 - Bet365, stawka: 6/10 ✅ 4,8j

12. Hertha - Wolfsburg, Powyżej 4 kartek (azjany) @ 1,85 - Bet365, stawka: 3/10 ⛔ 3j

Otrzymane punkty reputacji: +8
miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
13. Bayer Leverkusen - PSG, Powyżej 4,5 kartek (azjany) @ 1,95 - Bet365, stawka: 7/10 ✅ 6,475j
Stawka może i wysoka, ale szczerze powiedziawszy - WARTO. Faza pucharowa to już nie przelewki, każdy gryzie trawę, żeby wywieźć bądź zachować jak najlepszy wynik. Arbitrem spotkania będzie pan Viktor Kassai, który ma według mnie niezła historie spotkań i nawet zdecydowałbym się na pogranie czerwonej kartki + karny po kursie 10,50 w Marathonie. PSG niby jest tutaj faworytem, ale Bayer u siebie powinien się postawić... Obie ekipy raczej kartki łapią, o czym świadczą choćby spotkania PSG, które nawet jeśli gra z ekipą słabszą od siebie, potrafi wykręcić prze różne overy kartkowe na siebie. A Bayer? Bayer gra u siebie i musi zrobić wszystko, by przed wyjazdem do Francji być w dobrym położeniu. Linia śmieszna, kurs wysoki, więc bierzemy!
14. Manchester City - Barcelona, Powyżej 4,5 kartek (azjany) @ 1,95 - Bet365, stawka: 5/10 ✅ 4,75j
Nieco lżej , ale równie pewnie idę w ten typ. Jak widzę, że ktoś stawia -18,5 % posiadania na korzyść Barcelony to śmiech na sali... Ja rozumiem wszystko, że Barcelona ogólnie z posiadaniem za pan brat... Ale jadą na Etihad, do ekipy, która gra twardy futbol i która jest obecnie w formie... Nie wydaje mi się, żeby posiadanie Barcelony było w stosunku 69-31... Ale do rzeczy, bo nie o tym mowa. Erikssen poprowadzi zawody, z reguły kartek nie rzuca na prawo i lewo, ale to chyba jedna z lepszych par tej fazy. O kartki jestem spokojny , o ile ekipa City się postara, a Barcelona? Mascherano, Busquets czy Alves też powinni coś łapnąć.

Otrzymane punkty reputacji: +23
miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
15. Arsenal - Bayern Monachium, Powyżej 4,5 kartek (azjany) @ 1,825 - Bet365, stawka: 6/10 ✅ 4,92j
Cóż... Dla mnie jako kibica Kanonierów jedno z najważniejszych spotkań w tym sezonie. Nie ułożyło się losowanie zbyt szczęśliwie, ale Bayern jest do przejścia, o czym świadczy dwu mecz w poprzedniej Lidze Mistrzów, zabrakło niewiele (i nie interesuje mnie fakt, że Bayern mógł odpuścić na Allianz) przegrali i tym samym dla Arsenalu zaczęła się pewna zwyżka formy. Obecnie Arsenal nie gra najlepiej i bardzo odbiega od tego co prezentowali np. miesiąc temu. Dzisiaj przyjeżdża najtrudniejszy przeciwnik i według mnie najtrudniejszy w tym sezonie (dotychczas).
Arbitrem spotkania będzie Nicola Rizzoli i już tutaj, można by śmiało zakończyć analizę. W lidze włoskiej średnio pokazuje 5 kartek na spotkanie, a dziś na Emirates Stadium, będzie musiał zmagać się z Arsenalem, który mimo tego, że w tabeli &quot;kartek&quot; jest na odległej pozycji, to nie gra zbyt &quot;czysto&quot;. Arteta, Flamini, Walczak Wilshere, Rosicky czy nawet Kościelny, to zawodnicy, którzy mogą dziś złapać kartki i jest to najbardziej prawdopodobne. Raczej Arsenal będzie grał z kontry, aczkolwiek sam do końca nie wiem co wymyśli Wenger (o ile w ogóle wymyśli...) ze strony Bayernu liczę na kartki właśnie podczas przerywania kontrataków takich zawodników jak Alex Oxlade-Chamberlain, czy nawet Mesut Ozil (który o dziwo, jest szybkim zawodnikiem.) Największa batalia według mnie rozegra się w środku pola, a Rizzoli, będzie miał bardzo dużo do roboty.
16. AC Milan - Atletico Madryt, Powyżej 4,5 kartek @ 1,61 - Bet365, stawka: 8/10 ✅ 5,49j
Nie widzę tutaj możliwości, żeby ten typ mógł mieć niepowodzenie. Dlaczego? Bardzo prosta odpowiedź - Proenca i jego 5,80 kartki na spotkanie. Dodatkowo kolejny argument to fakt, że mamy tutaj Włoską i Hiszpańską ekipę, a w obu drużynach są zawodnicy, którzy dziś zapewne kartki otrzymają. Balotelli , Montolivo, De Jong, Juanfran, Gabi czy Raul Garcia. Zapowiada się bardzo wyrównane spotkanie i linia 4,5 kartek jest po prostu śmieszna.
17. Kupon w Totolotku
AC Milan - Atletico , powyżej 3,5 kartek @ 1,37
Arsenal - Bayern , powyżej 3,5 kartek @ 1,50
Ako: 2,06
Stawka: 9/10
✅ 9,54j
Stawka taka a nie inna, gdyż nie jestem pewien jak rozliczane są czerwone kartki w Totolotku. Ale kurs 1,50 na spotkanie Arsenalu jest po prostu pewny... No i Milan, który opisałem wyżej.

Otrzymane punkty reputacji: +34
miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Liga Mistrzów poszła wręcz wzorowo! Może uda się uratować temat przed końcem miesiąca, bo początek był bardzo słaby. Zaczynamy z LIGĄ EUROPY!
18. Dynamo Kijew - Valencia, Powyżej 3,5 kartek @ 1,57 - MarathonBet, stawka: 4/10 ⛔ 4j
Jak widzimy dość niska linia w tym spotkaniu, a każdy z nas wie co dzieje się w Ukrainie (mimo, że spotkanie zostanie na neutralnym terenie) ekipa z Kijowa raczej ma wszystko w głowach... Z drugiej strony mamy Hiszpańską - Valencie, która łapie średnio 2,33 kartki na spotkanie. Arbiter? Dobrze znany z angielskich boisk - Martin Atkinson, który może i nie ma średniej kartek takiej, która pokryła by tego overa, ale w tym spotkaniu według mnie jak najbardziej wykręci minimum cztery kartki. Dlaczego? Choćby dlatego, że obie ekipy nie są w dość dobrej formie, jednak nie do końca wiadomo jak jest z ekipą z Kijowa, która dopiero co zaczyna rozgrywki na jakimś poziomie, póki co grali tylko spotkania towarzyskie. Zapowiada sie bardzo zacięty bój na boisku, gdzie kartki mogą się posypać i według mnie się posypią. Taką linie bierzemy, po prostu.
19. FC Chornomorets Odessa - Olympique Lyon, Powyżej 4,0 kartek @ 1,65 - MarathonBet, stawka: 3/10 ⛔ 3j
Kolejna ekipa z Ukraińskich boisk, która w Lidze Europy radziła sobie dotychczas całkiem nieźle. Lyon, cóż... To nie ta sama drużyna, którą pamiętam - grająca w Lidze Mistrzów itd. Nie spodziewam się wielu bramek w tym spotkaniu, raczej remis, 1:1, ewentualnie wygrana po 1:0, którejś z ekip. A skoro mecz będzie wyrównany, to Craig Thomson będzie miał sporo do roboty. Linia jest przyjemna, gdyż w przypadku czterech kartek dostajemy zwrot, jednak Thomson w trzech spotkaniach na szczeblu międzynarodowym pokazał 19 żółtych kartek i jedną czerwoną, jak dla mnie wynik robi wrażenie.
20. Juventus - Trabzonspor, Powyżej 3,5 kartek @ 1,74 - MarathonBet, stawka: 6/10 ⛔ 6j
Pierwszy z dwóch najlepszych betów na dziś, według mnie. Super Juve, tak super, że odpadli będąc w słabej grupie w Lidze Mistrzów, no ale mimo wszystko w lidze radzą sobie bardzo dobrze. Niby pewnym jest , że powinni wygrać z gośćmi, ale każdy z nas wie, jak ciężko gra się z drużynami właśnie z Turcji. Nie liczę na niespodziankę, ale spodziewam się tego, że Trabzonspor, zrobi wszystko by przenieść korzystny wynik do Turcji (a jak Juventus poradził sobie z Galata, każdy pamięta ;) ). Linia 3,5 po takim kursie jest po prostu do pobrania, zdecydowanie za nisko, tym bardziej, że zawody poprowadzi Aleksei Kulbakov (Białorusin) , który z reguły sędziuje europejskie rozgrywki - 6 spotkań - 27 kartek i czerwona kartka. Ładnie.
21. Dnipro Dnipropetrovsk - Tottenham Hotspur, Powyżej 4,0 kartek @ 1,90 - MarathonBet, stawka: 4/10 ⛔ 4j
Kolejny mecz Ukraińskiej ekipy, tyle, że tym razem z znacznie bardziej wymagającym przeciwnikiem z Anglii. Jednak obstawianie kartek nauczyło mnie tego, że jeżeli linia nie jest wysoka , a arbitrem spotkania jest Hiszpan, który w swojej rodzimej lidze radzi sobie wyśmienicie, bo tak trzeba powiedzieć o panu Mateu Lahoz, to po prostu trzeba pobrać i liczyć na to, że wyrobi on swoją normę - 6,15 na spotkanie.

22. Maccabi Tel Aviv - FC Basel, Powyżej 4,5 kartek @ 1,79 - MarathonBet, stawka: 7/10 ✅ 5,53j
No i chyba ostatnia perełka na dzisiaj. Wydaje mi się najbardziej pewnym zakładem. Izrael, Szwajcaria i Hiszpan jako arbiter, brzmi nieźle. Borbalan ze swoją średnią 5,62 do tego kilku piłkarzy w obu drużynach, którzy ładnie łapią kartki i nie przebierają w środkach w postaci - Xhaka, Schar, Ajeti, Safari, Delgado w ekipie z Bazylei i Yeini, Itzhaki, Prica, Tibi, Carlos Garcia, Beh Haim po stronie Maccabi. Formy obu zespołów dobre, jednak tutaj liczę na wymianę ciosów, sporo kontr i minimum pięć
kartek.

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
23. Chelsea - Everton, Powyżej 3,5 kartek (azjany) @ 2,00 - Bet365, stawka: 5/10 ⛔ 5j
24. Chelsea - Everton, Chelsea powyżej 1,5 kartki @ 2,62 - Bet365, stawka: 2/10 ⛔ 2j

Rozumiem, że gra lider tabeli z szóstą ekipą i pewnie stąd takie wysokie kursy na dwie kartki dla gospodarzy, bo &quot;powinni&quot; łatwo wygrać czy coś w ten deseń, ale bez przesady - tak chyba widzi to Bet365... Już sam fakt kursu 7,00 na gości jest po prostu śmieszny. Everton ma spore szanse wywieźć punkty ze Stamford Bridge, a na pewno powalczy podczas tego spotkania i Chelsea nie będzie wcale tak łatwo... A kiedy Chelsea nie jest łatwo to? Zaczynają się schody i kartki, o czym świadczy choćby ostatnie spotkanie z WBA. Niby zawody poprowadzi pan Lee Probert, którego średnia jest wręcz żałosna w tym sezonie 1,75 kartki na spotkanie, ale według mnie dziś przekroczy linię trzech kartek. Taki rodzaj spotkania.

25. Cardiff - Hull, Powyżej 3,5 kartek (azjany) @ 1,950 - Bet365, stawka: 5/10 ⛔ 5j
Spotkanie dwóch beniaminków, które zapowiada się bardzo ciekawie. Cardiff jak i Hull starają się złapać jakąś formę, jednak w przypadku gospodarzy lepiej, żeby stało się to znacznie szybciej, bo znowu wylądują w Championship. Za Howardem Webbem nie przepadam, ale wydaje mi się, że w tym spotkaniu powinny paść minimum cztery kartki.

26. West Bromwich Albion - Fulham, Powyżej 3,5 kartek (azjany) @ 1,950 - Bet365, stawka: 8/10 ✅ 7,6j
Eeeeee. Dla mnie to chyba bet dnia. Obie ekipy mocno przeciętne w chwili obecnej (nie, nie przekonują mnie remisy WBA z Evertonem, Chelsea czy Liverpoolem u siebie) z dziurawą obroną i marnym atakiem... A skoro dwie słabe w chwili obecnej ekipy, to może jedna z nich postara się w końcu wygrać, dla Fulham mimo tego, że to dopiero 27 kolejka Premier League, jeden z ostatnich momentów aby ruszyć w górę tabeli. Mike Dean poprowadzi te zawody, ze średnią 3,76. Fulham gra dość &quot;czysto&quot;, ale tą 1 kartkę na spotkanie wyrabiają, natomiast WBA ma prawie 2 kartki na mecz. A sądząc po wadze tego spotkania, powinno być &quot;izzi&quot;.

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
27. Montpellier - Ajaccio, Powyżej 4,5 kartek @ 3,10 - Marathonbet, stawka: 5/10
28. Montpellier - Ajaccio, Powyżej 5,5 kartek @ 5,40 - Marathonbet, stawka: 2/10
29. Montpellier - Ajaccio, Powyżej 1,5 kartek w I połowie @ 2,96 - Marathonbet, stawka: 3/10
30. Montpellier - Ajaccio, Sending Off - YES @ 4,05 - Marathonbet, stawka: 1/10
31. Montpellier - Ajaccio, Sending Off + Penalty Kick @ 9,20 - Marathonbet, stawka: 1/10

Uła. Jak widać sporo zakładów na jeden mecz, ale a takie spotkania czeka się prawie cały sezon. Dwie ekipy, które przodują w tabeli &quot;kartkowej&quot;
2. Ajaccio - 53 żółte kartki i 2 czerwone w 25 spotkaniach, średnia 2,12 żółtej na spotkanie.
4. Montpellier - 49 żółtych kartek i 6 czerwonych w 25 spotkaniach, średnia 1.96 żółtej na spotkanie.
W ostatnich pięciu spotkaniach tych drużyn padły aż 23 żółte kartki i 5 czerwonych.
I szczerze powiedziawszy nie interesuje mnie nawet arbiter tego spotkania specjalnie. Ale żeby nie było, podam. Bien ze średnią 3 kartek na mecz. Wynik dość przeciętny, ale obie ekipy to wynagrodzą.

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
32. Olympiakos - Manchester United, Olympiakos powyżej 2,5 kartki @ 2,37 - Bet365, stawka: 4/10

Według mnie Olympiakos może spokojnie postarać się o dobry rezultat tego spotkania. Są w dobrej formie, Grecja to ciężki teren, a Manchester ? Cóż , niby wychodzą na prostą, ale w moim skromnym zdaniu to za mało, żeby wygrać znacząco z Olympiakosem. Poza tym ostatnia porażka dzisiejszych gospodarzy na własnym stadionie miała miejsce dość dawno... z PSG - 1:4. Linia jest dość spora, ale mam większe przekonanie do tego zakładu , niż overa 4,5 w meczu Zenita, gdzie będzie sędziował Collum. Z jednej strony to Ruskie i powinni w dużej mierze przyczynić się do pokrycia lini, ale nie jestem pewien... Wybieram zdecydowanie walczący Olympiakos, który dziś powinien zaliczyć dobre spotkanie, niezły wynik i właśnie przez defensywę go utrzymać, co da nam te trzy kartki dla gospodarzy.

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Nowy miesiąc ???? Podliczę poprzednie w wolnej chwili.
1. Bordeaux - Lyon, Powyżej 4 kartek (azjany) @ 1,900 - Bet365, stawka: 8/10 zwrot
Bez analizy bo mecz za godzinę, a forum mi strasznie muli. Warto, wszystko wskazuje na to, że linia będzie pokryta.

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
2. Sociedad - Vallecano, Powyżej 5.5 kartek (azjany) @ 1,975 - Bet365, stawka: 4/10 ⛔ 4j
Mecz za chwilę, nie ma czasu nic napisać. Lekko można spróbować ????

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
3. Bayern Monachium - Arsenal Londyn, Powyżej 4.5 kartek @ 2,10 - Bet365, stawka: 7/10 ✅ 7,7j
Pojęcia zielonego nie mam o co chodzi w tym kursie, linii... Rozumiem, że &quot;Wielki Bayern&quot; ma zaliczkę 2:0 z Emirates Stadium, mam świadomość tego, że Arsenal nieco opadł w ostatnim czasie z sił, ale bez przesady... W tamtym roku przegrali na własnym stadionie 1:3, by w Niemczech wygrać 2:0 i mało brakowało do tego, że udałoby im się dokonać &quot;niemożliwego&quot;. Nie interesuje mnie arbiter, nie interesuje mnie to , że jest jaki jest wynik &quot;dwumeczu&quot;. Linia 4,5 w tym spotkaniu jest po prostu śmieszna, a kurs 2,10 to VALUE dnia, w które warto po prostu wejść... Jednak dla tych, którzy chcą wiedzieć więcej o arbitrze... Norweg - Moen w Europejskich pucharach nie błyszczy jeśli chodzi o ilość kartek, ale w tym spotkaniu nie widzę innego scenariusza jak walka z obu stron, nie spodziewam się pogromu ze strony Bayernu, ale spodziewam się walki takiej jak w tamtym sezonie ze strony &quot;Kanonierów&quot; ... Ba! Myślę, że ktoś otrzyma nawet czerwień...

Otrzymane punkty reputacji: +6
miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
4. Barcelona - Manchester City, Powyżej 4.5 kartek (azjany) @ 1,90 - Bet365, stawka: 8/10 ✅ 7,2j
5. Barcelona - Manchester City, Barcelona powyżej 1,5 kartki @ 1,80 - Bet365, stawka: 5/10 ⛔ 5j
Podobna sytuacja jak podczas wczorajszego spotkania w Monachium. Widzę, że niektórzy niechętnie chcą wejść w to spotkanie ze względu na arbitra - Stéphane Lannoy&#39;a, jednak dla mnie średnia - 3,23 na francuskich boiskach jest zachęcająca, zwłaszcza, że w spotkaniach na szczeblu międzynarodowym sobie radzi całkiem przyzwoicie, a tutaj mamy do tego spotkanie w 1/8 finału, między dwiema naprawdę dobrymi ekipami, gdzie według mnie nie wszystko jest przesądzone i dziś City wyjdzie bardziej ofensywnie. Barcelona swoje kartki powinna złapać, czyli te dwie o których &quot;mowa&quot; w typie. City? O nich jestem spokojny, minimum cztery na koncie. Ogólnie spodziewam się bardzo zaciętego spotkania, w którym City napsuje sporo krwi Barcelonie. Zdecydowany Bet Dnia, podobnie jak wczoraj w spotkaniu Bayern - Arsenal.

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
6. Basel - Salzburg, Powyżej 4,5 kartek @ 1,72 - Bet365, stawka: 4/10 ✅ 2,88j
7. Porto - Napoli, Powyżej 4,5 kartek @ 1,900 - Bet365, stawka: 5/10 ⛔ 5j
8. Ludogrets - Valencia, Powyżej 5 kartek (azjany) @ 1,875 - Bet365, stawka: 8/10 ✅ 7j
9. Juventus - Fiorentina, Powyżej 4,5 kartek @ 1,66 - Bet365, stawka: 9/10 ⛔ 9j
10. Lyon - Viktoria Plzen, Powyżej 4,5 kartek (azjany) @ 2,10 - Bet365, stawka: 5/10 ✅ 5,5j
11. Sevilla - Betis Sevilla, Powyżej 6,5 kartek @ 2,00 - Bet365, stawka: 3/10 ⛔ 3j
12. Alkmaar - Anzhi, Powyżej 4,5 kartek @ 2,00 - Bet365, stawka: 6/10 ✅ 6j

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
13. Hull - Manchester City, Powyżej 3,5 kartek (azjany) @ 1,900 - Bet365, stawka: 4/10 ✅ 3,6j
W sumie to... biorę. City odpadło w środę z Ligi Mistrzów i właściwie teraz muszą się skupić na lidze, no ale mimo wszystko porażka w środku tygodnia na pewno odbije się na mentalności zespołu, zwłaszcza, że w weekend odpadli także z pucharu Anglii. Hull natomiast ma kapitalną passę i radzą sobie po prostu świetnie. Fakt, że z Newcastle przegrali 1:4, ale dziś zapewne będą chcieli w jak najlepszy sposób przeciwstawić się ekipie &quot;The Citizens&quot;. Zawody na Kingston Communications Stadium poprowadzi pan Lee Mason, który średnio pokazuje 3,40 kartki na spotkanie. Właściwie to spodziewam się kartek wśród takich zawodników jak Demichelis, Huddlestone, Javi Garcia, Fernandinho czy Rosenior, według mnie warto pobrać taką linię.

Reszta betów wkrótce, jest tego trochę na dziś.

Otrzymane punkty reputacji: +4
miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
14. Stoke - West Ham United, Powyżej 3,5 kartek (azjany) @ 1,875 - Bet365, stawka: 7/10 ⛔ 7j
Jak dla mnie perełka jeśli chodzi o kartki na angielskich boiskach w dzisiejszym dniu. Na Brittania Stadium spotkają się dwie ekipy, które nie przebierają w środkach jeśli chodzi o zatrzymanie przeciwnika. &quot;Młoty&quot; znajdują się obecnie w całkiem niezłej formie, jednak prawda jest taka, że Stoke u siebie jest bardzo niewygodną ekipą, a Brittania jest ciężkim terenem, nawet dla najlepszych ekip z ligi. Stoke jak zwykle prowadzi w tabeli ekip, które najczęściej łapią kartki. Sądzę, że mimo formy West Hamu ekipa Allardyce&#39;a będzie dziś bezradna... A spotkanie będzie stało na bardzo wyrównanym poziomie, gdzie obie ekipy spokojnie pokryją ową linię. Craig Pawson popilnuje porządku na boisku, ze średnią 3,00 kartek na spotkanie. W ostatnich siedmiu spotkaniach tych ekip padło zaledwie 20 kartek, co daje średnią lekko ponad dwie, dziś jednak spodziewam się minimum czterech i według mnie to najlepszy zakład z Anglii w dzisiejszym dniu.

Do góry Bottom