dalej jest dupa w szafie i niestety nic nie dziala, orbrazki sie nie wyswietlaja, a ja nie wiem gdzie jest post i co jest w nim napisane. doslownie biale mloeko
Kiedy przywrócicie sprawne działanie forum na urządzeniach mobilnych? Posty w niektorych dzialach jak się wchodzi rozciagniete na całą stronę, a us open się zbliża...
Hej, wracam po ponad rocznej przerwie i nie mogę znaleźć opcji edycji postu. Pomożecie? Pamiętam, że jak odchodziłem to została mi zdjęta ranga ale uprawnienia nie i musiałem się zgłaszać do greena o poprawkę. Albo jestem totalnym downem i nie widzę tej opcji albo coś poszło nie tak.
Hej, wracam po ponad rocznej przerwie i nie mogę znaleźć opcji edycji postu. Pomożecie? Pamiętam, że jak odchodziłem to została mi zdjęta ranga ale uprawnienia nie i musiałem się zgłaszać do greena o poprawkę. Albo jestem totalnym downem i nie widzę tej opcji albo coś poszło nie tak.
hej pół roku mnie nie było na forum, zaczałem podawać typy w moim temacie na nowo i gdy wpisuje stare obrazki tj np. ???? czy to nic sie u mnie nie wyswietla ani na kompie ani na telefonie. To u mnie jakieś ciasteczka czy cos się pozmieniało?
hej pół roku mnie nie było na forum, zaczałem podawać typy w moim temacie na nowo i gdy wpisuje stare obrazki tj np. ???? czy to nic sie u mnie nie wyswietla ani na kompie ani na telefonie. To u mnie jakieś ciasteczka czy cos się pozmieniało?
Nie wiem czy dobry temat, ale lepszego nie znalazłem.
Po co na stronie głównej dalej jest reklama/odnośnik kalendarza adwentowego forbetu (który i tak nie działa) pomimo tego, że mamy połowę stycznia i zarówno adwent jak i wydarzenie skończyły się dawno temu?