saddic
Użytkownik
Co się wyświetla? Strona testowa? Czy może Bad Request?Po tych nocnych pracach nie dziala mi forum na kompie.
Co się wyświetla? Strona testowa? Czy może Bad Request?Po tych nocnych pracach nie dziala mi forum na kompie.
Zdaje sie ze jest to strona testowa w naglowku Testing 123Co się wyświetla? Strona testowa? Czy może Bad Request?
To nie tylko zuzel.Dotyczy to calego forum.
i tak i nie.Forum działa ale w niektórych tematach po przeglądnieciu postów nie kasują się jako przeczytane.jozzy22 - u Ciebie też powinno być już wszystko w porządku.
Ok, sprawdzę co się dzieje.i tak i nie.Forum działa ale w niektórych tematach po przeglądnieciu postów nie kasują się jako przeczytane.
Troche to utrudnia gdyż za każdym razem wraca do tych które zostały już przeczytane.
Opcja zaznacz jako przeczytane również nie działa
skrypt sprawdzający czy spełniasz w/w warunki jest ustawiony co ileś godzin, widocznie od czasu napisania przez Ciebie postu nr 5 jeszcze się nie uruchomił, musisz uzbroić się w cierpliwość, a po jego aktualizacji będziesz mógł pisać w dziale o którym wspominasz, pozdrawiam.Witam serdecznie.
Nie wiem czy ja coś robię nie tak, czy może mam coś z kontem - pomimo 5 postów i 4 dni na forum nadal wyświetla mi się komunikat:
Cześć typer.official,
aby móc odpowiadać w tym dziale, według regulaminu musisz spełniać następujące warunki:
- być zarejestrowany od dwóćh dni
- mieć na koncie minimum 5 postów
Czy może ktoś to sprawdzić? Jeśli nie ten dział to sorry. Z góry dziękuję.
Pozdrawiam
Powinno to trwać do 2h.Witam serdecznie.
Nie wiem czy ja coś robię nie tak, czy może mam coś z kontem - pomimo 5 postów i 4 dni na forum nadal wyświetla mi się komunikat:
Cześć typer.official,
aby móc odpowiadać w tym dziale, według regulaminu musisz spełniać następujące warunki:
- być zarejestrowany od dwóćh dni
- mieć na koncie minimum 5 postów
Czy może ktoś to sprawdzić? Jeśli nie ten dział to sorry. Z góry dziękuję.
Pozdrawiam
Domyślny styl przywrócony.A jak zmienić szablon forum bo niechcaco zmienilem na domyślny? I nie ma juz tej opcji do zmiany na dole forum.
Nie tylko Tobie. Wyczyszczenie ciasteczek też nic nie daje.Tylko mi tak dziś muli forum?!
Dodatkowo niektóre posty rozwalone na cały monitor