macko18
Forum VIP
W pełni świadomie nałożone ograniczenie.Nie działa mi PW, na takiej zasadzie że nie mogę do nikogo nowego napisać wiadomości (nowy wątek)
Czy to jest chwilowy błąd, czy jakieś ograniczenie ?
W pełni świadomie nałożone ograniczenie.Nie działa mi PW, na takiej zasadzie że nie mogę do nikogo nowego napisać wiadomości (nowy wątek)
Czy to jest chwilowy błąd, czy jakieś ograniczenie ?
Sprawdź proszę teraz. Jakaś wtyczka chciała trochę namieszać z ukrytymi reklamami, wywaliłem jej kod.Dzisiaj od rana jak wchodzę na forum ciągle Norton raportuje mi próbę włamania. Jak na screenie:
Dzięki za błyskawiczną reakcję ???? Już działa bez problemuSprawdź proszę teraz. Jakaś wtyczka chciała trochę namieszać z ukrytymi reklamami, wywaliłem jej kod.
CHodzi o jakiekolwiek powiadomienia? W sensie, żeby żadne nie przychodziły na maila?Podpinam się pod pytanie, bo mam ten sam problem.
Odznaczyłem wszystko w "Ustawienia powiadomień", ale nic to nie dało.
Tak, bo zapycha mi skrzynkę odbiorczą. Dziennie jest to kilkanaście powiadomień, choć ostatnimi czasy jakby było ich mniej.CHodzi o jakiekolwiek powiadomienia? W sensie, żeby żadne nie przychodziły na maila?
Kiedy przekroczyłeś 50 postów? Skrypt co godzinę sprawdza, czy ktoś spełnia warunki aby zezwolić na pisanie w typach na żywo.Nie wiem czy inni też tak mają, ale nie mogę wypowiadać się w typach na żywo. Warunki mam spełnione, a wciąż widnieje napis "(Nie masz wystarczających uprawnień, aby tu odpisywać.)"
Niestety, to jest błąd silnika.z tej strony ddk 1910, chyba ze dwa dni temu chcialem zmienic mail przypisany do konta , od tej pory zadna wiadomosc nie pojawila sie na skrzynce pocztowej, wysylalem ponownie i tez nic, do Waszego supportu pisalem tez brak odpowiedzi, a ja nie moge nic robic na moim koncie pisac itd .
Czy próbowałeś wyczyść cache? Wysłałem testowa wiadomość. Jeśli tak, to zaloguje sie na Twoje konto i zobaczę.Próbując wysłać wiadomość prywatną wyskakuje taki oto błąd:
Wystąpił następujący błąd
The server responded with an error. The error message is in the JavaScript console.
Wgrałem poprawkę, ale być może nie do końca działa. Czy wyłączyłeś powiadomienia w profilu?Da się jakoś zablokować powiadomienia na poczcie? Pisze tu z paroma osobami na priv i cała pocztę mam zapełnioną powiadomieniami ze ktos wysłał mi wiadomosc ????
Nie mogę tego znaleźćWgrałem poprawkę, ale być może nie do końca działa. Czy wyłączyłeś powiadomienia w profilu?
Profil -> Dane kontaktowe -> Przesyłanie e-mailowego powiadomienia o otrzymaniu prywatnej wiadomościNie mogę tego znaleźć