bla bla bla pany konkretnie
Tygodniowy wyjazd to nie jest wcale długo ale myślę pod kątem wypoczynkowym a nie "zlotowym". Tyle czasu o kebebie i browarach, z cięzkimi wieczorami to na serio dużo i może być męczące ???? Druga sprawa to
finanse, nie orientuje sie jak to wyglada z cenami, dlatego napisałem że jestem ciekawy ale jak przykładowo za te 3 noce wyjdzie na łepka po 130zł to za tydzień będzie min x2 tyle. Nie wiem jak to Marcin widzi. Kolejna sprawa to że nie każdy może sobie pozwolić na tydzień wolnego, łatwiej bedzie o wolny weekend +2 dni wolne. Ewentualnie ktoś płaci za tydzień a przyjeżdza na 3 noce ale jak to wygląda
lol Mi to różnicy nie robi ale staram sie myśleć obiektywnie całościowo
Jakby co to ja z Przysuchej mam mega wspomnienia (zresztą skąd ja ich nie mam ???? ) i jest oki ale teraz np mi sie przypomniało że dojazd tam jest sporo słabszy niż do Boszkowa bo sam ośrodek jest pare km od miasta a tory to już podobno gdzieś dalej w polach. Plus taki że jest boisko, Boszkowo natomiast to klasyczna mordownia nie wiem jak ktoś może zle słowo na tą wspaniało mieścine powiedzieć
Ja bym chciał jednak dalej w tym Skorzecinie, mogą być nawet jakieś słabe domki, najwyżej w jeziorze sie człowiek umyje ???? Może być nawet u tej samej kilentki, nie wierze żeby enriquess nie użył uroku osobistego i tam nie obiecał że jej zrobi gratisowo dobrze, albo można jej pogrozić że potniemy jej dentki w tym rowerku do przyjeżdza do ośrodka???? bo tak to na obecną chwile jesteśmy w ciemnej dupie
I jeszcze jedno teraz ogarnełem, skoro termin miał być dostosowany pod finał MS to termin zlotu powinien być 11 -14 bo finał jest w niedziele (13.07) wieczorem