obserwator-m
Forum VIP
Jacy zniszczeni, część to dopiero formę łapała:grin:chyba wszyscy byli zadowoleni (zniszczeni )
Co do ośrodka, to ten był ok, ale jakieś lepsze pokoje by się zdały mimo wszysto
Jacy zniszczeni, część to dopiero formę łapała:grin:chyba wszyscy byli zadowoleni (zniszczeni )
Ta, a słynny cytat piątego dnia po pobudce: "Widzę śmierć" :?: ????Jacy zniszczeni, część to dopiero formę łapała:grin:
Co do ośrodka, to ten był ok, ale jakieś lepsze pokoje by się zdały mimo wszysto
Heheheh pamietam to ????Przypomniał mi się zlot numer 3, czyli Przysucha 2011 ????
Sielanka późno w nocy i akcje z rudymi murzynami i czeskimi metalami. Ustawki "chodźcie śmiało jest nas mało", śpiewy o 3 w nocy "jeb... PZPN" ????
Dobry melanż był, w sumie jak zawsze, a dużo było rodzin z dziećmi.
Ale to tak na marginesie. Dla mnie jest to obojętne gdzie będzie zlot.
Dziwnie to zabrzmi ale my właśnie w syfie "lepiej się odnajdujemy" ????Gdzie stamtąd do Puław jeszcze
A tak po za tym to nie polecam. Syf,kiła i mogiła. I jeszcze raz syf.
Jezioro Jeziorsko czy Zalew Sulejowski bo ten drugi to nawet nie patrzyłem tak co roku zawsze ktoś o tym wspomni Ja bym sie filmikami na yt wogóle nie sugerował, głównie ludzie wrzucają jak rozpalili grila z kiełbaskami na tle wody, szybciej bym szukał opini tych co byli a najlepiej jakby ktoś osobiście miał obiektywnie miejsce zweryfikowane, bo tak to wszystko takie trochę wróżenie Boszkowo też w sumie dwie zagospodarowane uliczki i różne opinie a było ekstraMad, sprawdziłem to jezioro koło Tomaszowa. Naprawdę nic tam nie ma. Wpisz zresztą na YT, sam się przekonasz. A jak mamy zrobić blisko Skorzęcina (inna Twoja propozycja) to może już lepiej w samym Skoju? Po co rozdrabniać się na drobne?
I to i to sprawdzone po pare razy. Jeziorsko super, woda czyściutka, duzo miejsca, atrakcji nie za wiele.Jezioro Jeziorsko czy Zalew Sulejowski
150 m od plaży jeziora Niedzięgiel i ok. 50 m od głównej promenady. Są to domki 1 lub 2 pokojowe.http://www.eholiday.pl/noclegi-jw5113.html
Propozycja ode mnie. Wszędzie blisko. Parking w cenie dla zmotoryzowanych. Ceny widać korzystne. Boisko jest, zatem jak nam się uda ???? to możemy pograć. Co Wy na to :?:
Edit: W przypadku większych grup zorganizowanych ceny pozostawiamy do indywidualnego uzgodnienia
Odpada. Termin już wybrany. W trakcie weekendu podam więcej szczegółów(26-29 czerwiec)
To ja już sam nie wiem ????Mad Ty jak coś wymyślisz to nie ma uja we wsi ????
W sumie tygodniowy zlot też nie byłby złą opcją :grin: