Po blisko roku od zamieszczenia przeze mnie wpisu z metodą "Musisz przegrać aby wygrać", gdzie wszystko z nią związanego zostało w jasny sposób wyjaśnione i poparte na prośbę jednego z użytkowników zaprezentowaniem praktycznego w realnej grze aktualnego zastosowania tego sposobu grania wraz z podaniem numeru kuponu i numeru referencyjnego do wpisania tych w/w danych na stronie firmy bukmacherskiej i obejrzenia tam sobie tego kuponu z wygraną - ty jeszcze wczoraj kolejny raz napisałeś swoje idiotyzmy tej metody NIBY dotyczące:
" W twoim systemi albo wygrywasz wszystko(i w tym momencie masz przewage o roznice w tym 2.287-1,9) albo przegrywasz WSZYSTKO "
a ja na to ha,ha,ha - bo ty od roku nie możesz zrozumieć jednego, że w momencie zaistnienia sytuacji, że gra na zakładaną ilość błędów ( wariant pierwszy tej metody to 1 błąd lub wariant drugi gra na 2 błędy wśród 3 typowanych wyników zdarzeń 2-drogowych - oba warianty tak samo grane na 3 kuponach ) to wtedy uruchamiam stawkowanie przedstawione w opisie gry i wchodzę na II etap gry, więc NICZEGO wbrew temu co ty od roku wciąż bzdurzysz nie przegrywam, a spokojnie kontynuuję swoją grę do rychłego jej zakończenia przy popełnieniu zakładanej wstępnie ilości błędów - mnie dającej wtedy wygraną , bo "Musisz przegrać aby wygrać" ????
Ten sposób grania opracowałem i dostosowałem do swoich własnych wyników - bo moja skuteczność ok. 49% ze średnim kursem trafionego typu 1.97 i po oddaniu poddanych analizie ponad 1000 zakładów - sama w sobie czyli grana na płasko jest zbliżona do remisu w bilansie gry a zastosowanie do niej techniki grania dającej wygrane przy popełnieniu 1 błędu w 3 meczach - to w tej sytuacji recepta na stałe wygrywanie ( jeśli nie w pierwszym to w drugim czy trzecim podejściu ) ale WYGRYWANIE!!!!
P.s: to co ty szczeniaku napisałeś o wiarygodności tamtego forum Betmaniaka i przez jego uczestników oraz Admina czyli przez społeczność tamtego forum prowadzonego rozliczania i rankingu oraz jego archiwum i to ośmielając się kwestionować w zakresie rzetelności - tylko dobitnie kolejny raz udowadnia jaką jesteś mendą i gnidą!
jeden wpis a nazwales mnie:
totalnie porąbanym szczeniakiem,półanalfabetą ,gamoniem, menda i gnida a to wszystko tylko dla tego ze pokazalem ,ze mozesz sobie wsadzic swoj system wiesz gdzie.
Nie potrafisz inaczej sie odzywac w stosunku do mojej osoby?
ojojoj chyba dawno nic nie zamoczyles, amatorze
ale spoko, nie wyprowadzisz mnie tym razem z rownowagi ????
po kolei obale Twoje MITY:
Po blisko roku od zamieszczenia przeze mnie wpisu z metodą "Musisz przegrać aby wygrać", gdzie wszystko z nią związanego zostało w jasny sposób wyjaśnione i poparte na prośbę jednego z użytkowników zaprezentowaniem praktycznego w realnej grze aktualnego zastosowania tego sposobu grania wraz z podaniem numeru kuponu i numeru referencyjnego do wpisania tych w/w danych na stronie firmy bukmacherskiej i obejrzenia tam sobie tego kuponu z wygraną
ktos poprosil o przyklad a ty dajesz kupon w wczoraj, to jest dla Ciebie wiarygodny dowod, prosze nie rob z siebie wiekszego blazna niz pokazales do tej pory. A skad my mamy wiedziec ze to nie byl jeden ze stu kuponow , ktory tak idealnie pasuje do tej jakze genialnej teorii??i ten numer referencyjny mozesz sobie wraz z tymi kuponami w buty wsadzic, moze bedziesz troche wyzszy bo pewnie z tym tez masz kompleksy.
ty jeszcze wczoraj kolejny raz napisałeś swoje idiotyzmy tej metody NIBY dotyczące:
" W twoim systemi albo wygrywasz wszystko(i w tym momencie masz przewage o roznice w tym 2.287-1,9) albo przegrywasz WSZYSTKO "
a ja na to ha,ha,ha - bo ty od roku nie możesz zrozumieć jednego, że w momencie zaistnienia sytuacji, że gra na zakładaną ilość błędów ( wariant pierwszy tej metody to 1 błąd lub wariant drugi gra na 2 błędy wśród 3 typowanych wyników zdarzeń 2-drogowych - oba warianty tak samo grane na 3 kuponach )
no to chyba czegos nie rozumiem. Puszczasz kazdorazowo 3 kombinacje , z ktorych tylko JEDNA MA SZANSE wejscia. Wygrywasz 3 razy na 8 prob a 5 razy przegrywasz CALY WLOZONY W TEN ZAKLAD KAPITAL!!zrozum ze to nie moze sie oplacac.
,,oba warianty tak samo grane na 3 kuponach,,
czyli co obstawiasz jednoczesnie 6 z 8 mozliwych kombinacji(popelnienie 1 lub 2 bledow)??moze wyslij 8 kuponow ze wszystkimi mozliwosciami i to graj progresja??wtedy tez na pewno wygrasz.
A co do Twojego wutlumaczenia
(proby ominiecia odpowiedzi ala Girzynski), to powiedz mi czy w rospisanym w ostatnim poscie srednim rozkladzie wygranych przy osmiu kolejkach popelnilem blad?? czy moze nie doczytales do konca??
to wtedy uruchamiam stawkowanie przedstawione w opisie gry i wchodzę na II etap gry, więc NICZEGO wbrew temu co ty od roku wciąż bzdurzysz nie przegrywam, a spokojnie kontynuuję swoją grę do rychłego jej zakończenia przy popełnieniu zakładanej wstępnie ilości błędów - mnie dającej wtedy wygraną , bo "Musisz przegrać aby wygrać" ????
no i tu jest dowod Twojego geniuszu.
Gdy system nie wchodzi zaczynamy progresje i wtedy kiedys na pewno wygramy.
,, A ja to wszystko wam gwarantuje a imie moje EDI,,
P.s: to co ty szczeniaku napisałeś o wiarygodności tamtego forum Betmaniaka i przez jego uczestników oraz Admina czyli przez społeczność tamtego forum prowadzonego rozliczania i rankingu oraz jego archiwum i to ośmielając się kwestionować w zakresie rzetelności - tylko dobitnie kolejny raz udowadnia jaką jesteś mendą i gnidą!
ja nie pisalem nic o wiarygodnosci tamtego forum moj Ty Guru, nie pisalem nic o jego uzytkownikach ani o Adminie tylko porownalem poslugiwanie sie owymi archiwami jako dowodem na funkcjonowanie Twojego systemu do podanego num eru wczorajszego kuponu.
Tak samo jakbym napisal:
,, Mam super system na Duzego lotka,
kresle liczby na pale i wchodzi, polecam kazdemu,
w razie czego mozna grac takze systemem na 9 liczb i tez sie sprawdza.
Jako dowod prosze tutaj macie zdjecie kuponu z wczoraj.
A no i jescze wyczytalem na paru forach ze inni ludzie tez na pale stawiaja i tez trafiali.
Ta modyfikacja systemu nazywa sie ,, chybil/trafil,,
teraz moja najwieksza watpliwosc;
Ten sposób grania opracowałem i dostosowałem do swoich własnych wyników - bo moja skuteczność ok. 49% ze średnim kursem trafionego typu 1.97 i po oddaniu poddanych analizie ponad 1000 zakładów - sama w sobie czyli grana na płasko jest zbliżona do remisu w bilansie gry a zastosowanie do niej techniki grania dającej wygrane przy popełnieniu 1 błędu w 3 meczach - to w tej sytuacji recepta na stałe wygrywanie ( jeśli nie w pierwszym to w drugim czy trzecim podejściu ) ale WYGRYWANIE!!!!
podddales analizie ponad 1000 spotkan i miales skutecznosc ok. 49% ze średnim kursem trafionego typu 1.97.
Ty , wielki systemowiec grales jednak ponad 1000 spotkan , ktore przeanalizowales i nie chwaliles sie swoimi przemysleniami z innymi uzytkownikami??
Tobie sie chyba kwas zawiesil:
piszesz ze masz skutecznosc, omylnosc ponad
jeden blad na dwa spotkania a za chwile piszesz, ze trafiajac
1 blad na 3 mecze to w tej sytuacji recepta na stale wygrywanie.
No ciezko nie wygrywac jak sie trafia 2 na 3 typy o kursie prawie 2.
Ale oczywiscie zapominasz dodawac ze owa skutecznosc 2 na 3 to tylko
BLEDNE ZALOZENIE Z KTOREGO WYCHODZISZ na poczatku swojego systemu.
czekam az ktos ogarniety odezwie sie w tym temacie bo gadanie z Edim to jak gadanie o Islamie z Arabem.
Rospisalem mu jak dziecku ze na 8 prob, grajac singlami przy wkaldzie 24, odda bukowi srednio statystycznie tylko marze czyli 2,4j a grajac jego systemem srednio na 8 gier odda bukowi 6,5 jednostki czyli przemnozona marze przez siebie oraz odda jeden na osiem kuponow , w ktorym trafia sie 3na3.
Edi i nie obrazaj mnie wiecej bo to ,ze sie spuszczasz nad kazdym ą i ę badz to , że ładnie zdania skladasz o niczym nie swiadczy i nie ustawia Cie ponad mna czy ponad innymi uzytkownikami( ale tego chyba nie bvierzesz pod uwage Guru). Swiadczy to natomiast jak zadufanym w sobie jestes osobnikiem, nie dopuszczajacym do siebie innych informacji niz te, ktore chcesz otrzymac.
czekam az glos zabierze ktos ogarniety i podwazy moja badz Ediego opinie.