>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Metoda "musisz przegrać aby wygrać" by edi8

Status
Zamknięty.
edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
steven1986&gt;&gt;&gt; Tę tabelkę na ok.100 jednostek i 6 etapów gry wykonałem pod kątem tego , z czym zwrócił się do mnie s.i.c. i nie ma tu problemu aby w miarę posiadanych środków zrobić to na inną , trochę jeszcze zwiększoną ilość progów.
Pisząc zaś o równoległej grze ( zarówno na 1 i na 2 błędy ) miałem na myśli prowadzenie dwu zupełnie oddzielnych linii , czyli w ramach budżetu na grę w sposób niezależny traktować sytuację w każdej z nich i prowadzić grę co do konieczności zastosowania aktualnej stawki dla obecnego etapu progresji.
Tak więc każda z obu tych linii jest wtedy na swoim rozrachunku i zapewnia nam to ogólne częstsze trafienia ( niż przy grze jedynie na 1 błąd ) powodujące w aktualnie trafionej linii ( 1z3 lub 2z3 ) powrót do I etapu wobec osiągnięcia zakładanego zysku.
Przy takim podejściu - jako 2 niezależne finansowo linie - gra progresją jest w pełni możliwa...
W swojej dotychczasowej grze tą metodą równoległego obstawiania , nie wjechałem dotąd ( choć i taki dzień może oczywiście nadejść ) wyżej niż do IV etapu w jednej z linii a tylko jeden raz przydarzyła się sytuacja że obie linie jednocześnie wjechały na III etap , po dwukrotnym pod rząd braku 1 lub 2 błędów w typach.
Pzdr.
edi8

steven1986 28

steven1986

Użytkownik
steven1986&gt;&gt;&gt; Tę tabelkę na ok.100 jednostek i 6 etapów gry wykonałem pod kątem tego , z czym zwrócił się do mnie s.i.c. i nie ma tu problemu aby w miarę posiadanych środków zrobić to na inną , trochę jeszcze zwiększoną ilość progów.

Pisząc zaś o równoległej grze ( zarówno na 1 i na 2 błędy ) miałem na myśli prowadzenie dwu zupełnie oddzielnych linii , czyli w ramach budżetu na grę w sposób niezależny traktować sytuację w każdej z nich i prowadzić grę co do konieczności zastosowania aktualnej stawki dla obecnego etapu progresji.
Tak więc każda z obu tych linii jest wtedy na swoim rozrachunku i zapewnia nam to ogólne częstsze trafienia ( niż przy grze jedynie na 1 błąd ) powodujące w aktualnie trafionej linii ( 1z3 lub 2z3 ) powrót do I etapu wobec osiągnięcia zakładanego zysku.
Przy takim podejściu - jako 2 niezależne finansowo linie - gra progresją jest w pełni możliwa...

W swojej dotychczasowej grze tą metodą równoległego obstawiania , nie wjechałem dotąd ( choć i taki dzień może oczywiście nadejść ) wyżej niż do IV etapu w jednej z linii a tylko jeden raz przydarzyła się sytuacja że obie linie jednocześnie wjechały na III etap , po dwukrotnym pod rząd braku 1 lub 2 błędów w typach.
Pzdr.
edi8
Witaj mam do ciebie prośbę przedstaw proszę jeszcze raz rozpis gry na 2z3 i na 1z3 i przedstaw tabele powiedzmy po 200j na progresje 2z3 i 200j na progresje 1z3. Oczywiście jak będziesz miał czas bo trochę to zajmie. Pozdro

S 0

s.i.c.

Użytkownik
edi czy dla tych 2 rownoleglych progresji grasz te same typy czy zupelnie inne?
i co oznacza zdanie:

czyli ile ta gra trwala badz trwa ta metoda?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
steven1986&gt;&gt;&gt;&gt; Dokładne opisy obu technik gry - zarówno dla wariantu 1z3 i dla 2z3 , są zawarte w moim pierwszym wpisie i nie ma sensu tego ponownie tu wklejać , bo niczego nowego dodać do tego co tam napisałem już nie mogę ...

Zaś co do tabelki stawek dla budżetu 200j. , to w stosunku do tego co przedstawiłem w tej poprzedniej dla s.i.c. na 108j. , to przybędzie tylko VII etap , bo taka jest cecha progresji , że stawki rosną bardzo szybko...a zatem dopisanie jednego etapu gry wcale nie zajęło mi czasu , bo to był banał i sam mogłeś pojechać ze stawką o ten kolejny próg.

Specjalnie dodałem tu też jeszcze VIII próg - bo może ktoś będzie chciał grać jedynie na jedną linię np.wariant 1z3 i wtedy ma gotowca do spokojnej i bardzo bezpiecznej gry aż na 8 progów z budżetem 351j. albo też mając więcej kasy ( 2x po 351j. ) zechce grać jednak na obie linie...

Etap.......Stawka.......Koszt gry....Koszt łączny......Trafienie.......Zysk netto
I. ............1j. ..........3x1j.=3j. ........3j. ................6.86j. ............3.86j.
II. ...........2j. ..........3x2j.=6j. ........9j. ...............13.72j. ...........4.72j.
III. ..........3j. ..........3x3j.=9j. .......18j. ..............20.58j. ............2.58j.
IV. ..........5j. ..........3x5j.=15j. ......33j. ..............34.30j. ...........1.30j.
V. ...........9j. ..........3x9j.=27j. ......60j. ..............61.74j. ...........1.74j.
VI. .........16j. .........3x16j.=48j. ....108j. .............109.75j. ..........1.75j.
VII. ........29j. .........3x29j.=87j. ....195j. .............198.94j. ..........3.94j.

VIII. ........52j. .........3x52j.=156j. ...351j. ............356.72j. ..........5.72j.

.......................................................................................................

s.i.c.&gt;&gt;&gt; oczywiście że przy grze równoległej na 2 oddzielne linie - dla metody 1z3 i 2z3 , czyli grze na 1 bądź 2 błędy w naszym wstępnym typowaniu , od którego następnie odstrajamy się wprowadzając świadomie ten 1 lub 2 błędy i ich wystąpienie daje dopiero wygraną - gram ten sam zestaw 3 zdarzeń dwuwynikowych.

Robię tak dlatego , że najczęstszą sytuacją w takim typowaniu 3 zdarzeń typu np. under/over 2,5 jest popełnienie 1 lub 2 błędów - a wtedy następuje wygrana w 1z2 linii stawkowania i osiągnięcie zysku.
Tym samym następuje w tej linii powrót do I etapu a jedynie wejście na wyższy próg stawkowania w tej 2 linii.
Moja praktyka w tej grze to trochę ponad 3 miesiące i około 65 zakładów ( granych podwójnie na obie strony 1z3 i 2z3 ) i tak jak poprzednio napisałem najwyżej byłem dotąd na IV progu stawkowania dla pojedyńczej linii - zaś na III progu dla obu linii równocześnie , po dwukrotnym pod rząd wejściu wstępnie typowanych wyników , czyli przy typowaniu bezbłędnym , którego oczywiście w tej metodzie nie obstawiam , bo jednak 1-2 błędy występują w zdecydowanie przeważającej ilości typowań....

Bo gdybym miał przewagę trafień bezbłędnych w mojej historii typowania 3 zdarzeń dwuwynikowych , to bym nie wymyślał żadnego systemu a grał progresją na te częste trafienia - zgodne z założeniami przedmeczowymi...Tak jednak nie jest i stąd ten pomysł na grę , który tu przedstawiłem zarówno od strony teoretycznej ( opisowej ) jak i praktycznej , bo także prezentując osiągniętą tą metodą wygraną z podaniem numeru kuponu do ew. sprawdzenia.

Pzdr.
edi8

B 0

bilo22

Użytkownik
edi a masz moze jakis system-rozpiske na granie pol/koniec spotkania????

tym systemem co tutaj opisujesz obecnie wczoraj zaczelem zagralem 4 razy i z kazdego mam okolo 30j na plusie obecnie gram na sucho che zobaczyc to w dluzszej perspektywie czasu a jak bedzie sie dobrze ukladalo zaczne grac w realu
pozdrawiam

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
A oto wpis jaki na innym forum w odniesieniu do tej metody &quot;MUSISZ PRZEGRAĆ ABY WYGRAĆ&quot; zamieścił użytkownik o nicku &quot;perkun&quot;:
edi8 - twoja metoda &quot;MUSISZ PRZEGRAĆ ABY WYGRAĆ&quot; jest przyznaję &quot;świetna&quot; grając nią na parzyste/nieparzyste wyniki gdzie kursy u niektórych bukmacherów są 1,9 czyli tak jak podawałeś: 1.9x1.9x1.9=6.859 - można grać 6 ! zakładów
Dla bezpieczeństwa żeby buk nie zablokował nam konta lub obniżył kwoty do których możemy grać można tę metodę zastosować grając u dwóch buków naraz pod warunkiem że wystawiają te same kursy 1,9
U jednego grać na 2 zdarzenia parzyste jedno nieparzyste, a u drugiego na 2 zdarzenia nieparzyste i jedno parzyste
zysk zawsze stały 0,859
W przypadku wystąpienia jednak zdarzenia potrójnego czyli np. 3x wyniki parzyste trzeba mieć zabezpieczenie w kwocie 10-krotności stawki podstawowej- przy założeniu że taka sytuacja nie powtórzy się pod rząd dwa razy - wracamy do gry.
Zakładając 5 gier dziennie i kwotę podstawową do gry 60 zł w zaokrągleniu mamy 8 zł zysku z jednej gry x 5 dziennie= 40 zł razy 7 dni = 280 zł x 4 tygodnie= 1120 zł
Aby zwiększyć dodatkowo nasze zyski - zysk częściowy z poprzedniego dnia dodajemy do stawki podstawowej np 6 zł zostaje 34 zł które w razie konieczności gry 10 -krotnością stawki dodajemy do 600zł i dzielimy na 6 zakładów
Tak wygląda u mnie adaptacja Twojej metody
Pozdrawiam &quot;

ace 3

ace

Użytkownik
system zaciekawił mnie, jednak po krótkiej analizie nie wygląda on już tak kolorowo, trochę faktów, załóżmy że obstawiamy bramki (parzyste/nieparzyste) po kursie 1,9:
1) zysk z serii 3 zakładów to 0,86, wkładamy 6 jednostek, czyli wynosi on 14% - bez rewelacji
2) rozumiem że mecze dobiera się zupełnie przypadkowo, raczej o logice, analizie nie może być mowy, liczymy wyłącznie na szczęście
i tak z wczoraj, biorę pierwsze 3 meczy z danej ligi:
dania - Viasat Division - 2 mecze parzyste, 1 nieparzysty - wygrywamy
European U17 Championship - 3 mecz parzyste - przegrywamy
wyspy owcze - 3 mecze parzyste - przegrywamy
FINLAND: Veikkausliiga - 3 przyste - przegrywamy
FRIENDLY GAMES: Friendly International - 2 parzyste, 1 nieparzysty - wygrywamy
ICELAND: Landsbankadeild - 2 parzyste 1 nieparzysty - wygrywamy
NORWAY: Tippeligaen - 2 parzyste 1 nieparzysty - wygrywamy
NORWAY: Adeccoligaen - 2 parzyste 1 nieparzysty - wygrywamy
RUSSIA: Division 1 - 2 parzyste 1 nieparzysty - wygrywamy
czyli 6 razy trafiamy, zysk + 84% (6*14)
3 razy przegrywamy zysk - 300%
3) granie progresją biorąc pod uwagę kurs 1,14 to raczej pomyłka

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
No co Ty!! ;)
przeciez Edi to wszystko obliczyl i sie sprawdza!! ;)
wystarczy, ze jestes milionerem, masz skutecznosc 80% przy kursach 2,7 i masz codziennie kasy jak lodu. Nic nawet nie trzeba robic, nawet nie trzeba meczy ogladac!!w ogole na niczym nie trzeba sie znac.

ace 3

ace

Użytkownik
No co Ty!! ;)
przeciez Edi to wszystko obliczyl i sie sprawdza!! ;)
wystarczy, ze jestes milionerem, masz skutecznosc 80% przy kursach 2,7 i masz codziennie kasy jak lodu. Nic nawet nie trzeba robic, nawet nie trzeba meczy ogladac!!w ogole na niczym nie trzeba sie znac.
dobra dobra, gdyby chociaż w praktyce się sprawdzał to można byłoby przymknąć oko ;:p

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
ace&gt;&gt;&gt; może najpierw zapoznaj się z zasadami i techniką gry bardzo szeroko tu opisaną w odniesieniu do mojej metody &quot;Musisz przegrać aby wygrać&quot; - bo Ty kolego usiłujesz wlać benzynę do diesla , czyli nie masz pojęcia o podstawowych sprawach dotyczących co do czego na gruncie tej metody - i się dziwisz , że nie jedziesz....
Masz w tym wątku szczegółowy rozkład jazdy zrobiony na zamówienie kolegi o nicku &quot;s.i.c&quot;i tego się trzymaj.
To co skomentowałeś to nie jest mój wpis dotyczący tej metody - a wpis jednego z użytkowników , którego nick podałem i jest to jego - a nie moje - tego poszerzenie , co jasno nazwał:
&quot;Tak wygląda u mnie adaptacja Twojej metody&quot; , co chyba jasno mówi , że to nie jest mój wzorcowy model metody &quot;Musisz przegrać aby wygrać&quot; a jego modyfikacja , która ma swojego autora.
.......................................................................................................................................
Wzór fundamentalny w tej mojej źródłowej metodzie &quot; Musisz przegrać aby wygrać&quot; zawiera się w technice grania na 3 zakłady - i wystarczy to sobie przeczytać , czytając wszystko od początku a nie od końca tego wątku , bo obecnie usiłujesz wejść w polemikę ze mną o czymś czego nie jestem autorem , bo rzecz dotyczy czyjejś adaptacji a nie mojego źródłowego opisu metody.
Kontakt do autora tej adaptacji jest podany i to jemu przekaż swoje wszelkie uwagi a nie kieruj ich do mnie.
..............................
wielkizordon &gt;&gt;&gt; zwracałem się dziś do ciebie synek , abyś nie zaśmiecał swoimi debilowatymi komentarzami ŻADNEGO z moich wpisów , bo po prostu jesteś za głupi na to , abyś mógł zrozumieć to , co jest w nich zawarte.
Bo do tego trzeba mieć IQ over 60 - a tego warunku dzieciaku ewidentnie nie spełniasz.
Potrafisz tylko jak psiak podszczekiwać i warczeć we wszystkich wątkach jakie się tu pojawiają , pozując na znawcę - a jesteś tak zielony jak trawa!

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Do Administracji forum:
proszę o zastopowanie ostrzeżeniem bądź banem użytkownika o nicku &quot;wielkizordon&quot; , który pomimo zwracania się o to do niego - w dalszym ciągu zaśmieca swoją obecnością , jakością i treścią swoich idiotycznych komentarzy wątki , w których prezentuję rozmaite techniki , metody i systemy gry.
Jestem gotowy na wszelkie udzielanie użytkownikom wyjaśnień informacji i na merytoryczną dyskusję - ale z kimś o poziomie troglodyty , który nie ma nawet elementarnej wiedzy po prostu nie mam o czym dyskutować.
Zatem proszę o podjęcie takich działań , które sprawią , że w/w nie będzie dalej zaśmiecał moich wątków.
Pzdr.
edi8

ace 3

ace

Użytkownik
ace&gt;&gt;&gt; może najpierw zapoznaj się z zasadami i techniką gry bardzo szeroko tu opisaną w odniesieniu do metody &quot;Musisz przegrać aby wygrać&quot; - bo Ty kolego usiłujesz wlać benzynę do diesla , czyli nie masz pojęcia o podstawowych sprawach dotyczących co do czego na gruncie tej metody - i się dziwisz , że nie jedziesz....
..............................
sorry ale dalej nie wiem co źle zrobiłem testując owy system, więc do rzeczy
załóżmy że obstawiamy bramki (parzyste/nieparzyste) po kursie 1,9:
typ z dwoma opcjami wynikowymi, czyli tak jak radziłeś, kurs dosyć dobry
stawiam że w serii 3 meczy nie bedzie:
- 3 meczy z parzysta liczbą bramek
- 3 z nieparzystą liczbą bramek

1) zysk z serii 3 zakładów to 0,86, wkładamy 6 jednostek, czyli wynosi on 14% - bez rewelacji
co do zysku to chyba sprawa oczywista,
nasze szanse na sukces 6/8 = 75%
praktycznie na tym etapie można już skończyć dalszą analizę, ale ok, może rzeczywistość nas czymś zaskoczy
2) rozumiem że mecze dobiera się zupełnie przypadkowo, raczej o logice, analizie nie może być mowy, liczymy wyłącznie na szczęście
raczej nie znam typerów którzy specjalizują się w tego typu zakładach, więc liczymy na szczęście
poniżej podałem przykłady ze wszystkich lig grających dzień wcześniej (seria po 3 pierwsze mecze z danej ligi)
wynik:
6 razy trafiamy, zysk + 84% (6*14)
3 razy przegrywamy zysk - 300%

nie wiem w którym miejscu popełniłem jakiś błąd dotyczący systemu

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
ace &gt;&gt;&gt; zrozum , że Ty nie odnosisz się wcale do mojego systemu &quot;Musisz przegrać aby wygrać&quot; , który bazuje na grze 3 zdarzeń dwuwynikowych i jest baardzo szeroko tu opisany - a wchodzisz w jakąś polemikę z zacytowanym przeze mnie i podanym autorem zupełnie oddzielnego podejścia , nazwanego przez tamtego użytkownika &quot;jego adaptacją&quot;.
Dlatego jest podany do niego kontakt , aby chętni mogli się z nim porozumieć i sobie dyskutować , bo ja nie jestem tu stroną do rozmowy o tej jego w/w adaptacji i związanej z tym co przedstawił.
Racz to w końcu zrozumieć....
Pzdr.
edi8

ace 3

ace

Użytkownik
faktycznie, w dużej części odnosiłem się do postu w którym przedstawiłeś wykorzystywanie tej metody przez użytkownika &quot;perkun&quot;, nie mniej nie widzę sprzeczności z Twoim systemem.
tak jak pisałeś tak zrobiłem
Gra polega na wybraniu z oferty 3 zdarzeń z możliwymi 2 opcjami wynikowymi np.typu :
....
d/ parzysta/nieparzysta ilość bramek itd.itp.
Wybieramy 3 zdarzenia o zrównoważonych kursach 1.8-1.8 lub jeszcze lepszych
i wybrałem 6 zdarzeń
nie wnikając już w szczegóły systemu,
skoro system bazuje na trafieniu 2 z 3 zdarzeń, nie lepiej zagrać zakładu systemowego lub singli (kurs 1,8-1,9) ?
pozdr

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
System wcale nie bazuje na trafieniu 2z3 zdarzeń , bo mamy przecież idealnie te same szanse i na wejście układu 1z3.
Tak więc to grający podejmuje decyzję , czy częściej robi 1 czy 2 błędy w takim typowaniu 3 wyników 2-drogowych...i taki wariant gry obiera jaki mu w historii jego gry częściej wchodzi.
Ale należy pamiętać , że wobec gry na 3 zdarzenia dwuwynikowe ( 1-2 ) które dają 2x2x2=8 możliwych wyników , to opcje 2/3 i 1/3 mają po 3:8x100=37,5% szans a 3/3 i 0/3 po 12,5% szans.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom