ozon1 Witam.
Zacznę od tego , że moja wczorajsza wypowiedź z godz.23.35 powodowana była tym , iż zadałeś pytanie odwołujące się do mojej dawnej informacji dla "stevena1986" o tym że najdalej wjechałem na IV próg - ale nie podałeś , że przecież dotyczyło to grania na 2 linie z ako 1.9^3=6.859 przy grze na 6z8 opcji wynikowych 3 meczy 2-drogowych ( zastosowanych do techniki gry na spodziewane 1 i na 2 błędy pośród naszego wstępnego typowania jednego , głównego kuponu - od którego się następnie "odstrajamy" tą grą na 1 i na 2 błędy ) .
A zaznaczenie tego której techniki gry to tyczy , powinno mieć miejsce w Twoim pytaniu - ponieważ ktoś czytający to bez głębszego wnikania MUSI popaść w zakłopotanie gdy odczyta moją odpowiedź dla innego użytkownika o tym , że najdalej wjechałem na XII etap - ale przecież już w zupełnie innej technice grania , bo przy grze total na 8z8 możliwych opcji wynikowych , na ako 1.9^2=3.61 i kończonej przy 3xPPP i 3xNNN , czyli przy trafieniu 3 kuponów z ako 3.61 każdy dających 10.83 .
Tak więc precyzja jest tu niezbędna , aby dało się to zrozumieć iż w jednej grze był to IV etap , a w innej grze XII etap i nie ma w tym sprzeczności...
...........................................................
Wracam na grunt Twojego wczorajszego pytania:
"W swojej dotychczasowej grze tą metodą równoległego obstawiania , nie wjechałem dotąd ( choć i taki dzień może oczywiście nadejść ) wyżej niż do IV etapu w jednej z linii a tylko jeden raz przydarzyła się sytuacja że obie linie jednocześnie wjechały na III etap , po dwukrotnym pod rząd braku 1 lub 2 błędów w typach.
rozumiem ze kiedy po 2 pelnych trafionych liniach grales to na 3 poziomie trafiles 2z3 a na czwartym 1z3
grales wtedy p/n czy jakies inne typy ".
Otóż chyba jednak nie doczytałeś , że tamta odpowiedź dla "stevena1986" dotyczy gry na 6 kuponów jako 2 linie z ako kuponu 6.859 , bo na 1.9^3 ( właśnie na 1 i na na 2 błędy ) i całkowicie pomija 2 sytuacje: bezbłędne trafienie zgodne z typowaniem oraz same pudła w 3 typowanych wynikach.
A więc nie mogło tam być żadnych: "2 pełnych trafionych linii" ... bo ich po prostu tamta technika nie obejmuje a były w 2 meczach ( etapy I,II: 2 razy same pudła - oczywiście w odniesieniu do wstępnego typowania wyników od którego to typowania się tu odstrajałem ) .
Było tak:
a/ sytuacja z wjechaniem na IV etap w jednej z linii - a to "wjechanie" oznacza konieczność postawienia stawki dla IV etapu , po 3 kolejnych przegranych:
A..........B
I -- ..... I --
II -- ....II --
III -- .. III ++
IV ++ . IV --
a tu ta sytuacja że obie linie jednocześnie wjechały na III etap , po dwukrotnym pod rząd braku 1 lub 2 błędów w typach i tu "wjechanie " oznaczało konieczność stawkowania na III etapie po 2 przegranych:
b/
A.........B
I -- .... I --
II -- ... II --
III -- . III ++
Raz jeszcze zaznaczam , że mowa tu: w linii A o grze na 1 błąd a w linii B na 2 błędy pośród 3 wyników wstępnie przez nas dobranych z ako 1.9^3=6.859 ( patrz: pierwszy wpis tego wątku ) .
Pzdr.
edi8