>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Menu

P 0

pavlinho

Gość
Ach nie zobaczyłem - wybacz;)
Co do twojego pytania o schudnięcie, po prostu zapisz się na dobrą siłkę (pan od WF i koleżanki się ucieszą), i jak nawet nie chcesz za bardzo pakowac, po prostu pogadaj z trenerem, rozpisze ci lekki program treningowy na schudnięcie, a po treningu jeszcze 20 min HITA (sprawdź w google co to) na rowerku i po 2 miechach a na pewno do lata masz 5 kg tłuszczu mniej i przynajmniej 2 kg mięśni więcej. A jak powiedzmy nie masz kasy, ewentualnie siłowni w pobliżu, to rowerek stacjonarny w domu (tak kiedyś robiłem żeby miec dobra formę) i też min. 20 min dziennie - zobaczysz uzależnisz się od tego jak od zakładów bukmacherskich, bo po wysiłku fizycznym uwalnia ci się hormon szczęścia, ten sam który ci się uwalnia jak coś wygrasz u buka (naukowo potwierdzone):-D
A bieganie z rańca/wieczorem powiedzmy 5 km da coś?
Jak smakuje, to trzeba korzystać z życia :p Nie no żartuję, ale niedawno otworzyli kebaba niedaleko szkoły mojej, co nie wpływa dobrze na mój jadłospis :] Na portfel też nie :p
Jak policzyłem w sierpniu ile wydałem na kebaby to było 400 zł oO Teraz z połowę mniej...

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
Jakieś pomysły na zmianę jadłospisu? ???? Długo tak nie pociągnę...
dieta ;)
Z roku na rok, coraz wiekszy beben mi sie robil (tak od 5 lat).
Mimo tego, ze non stop w ruchu (treningi, latanie po dworzu, kopanie pilki ciagle itd).
No i tak czlowiek podjadal i podjadal, niezdrowe zarcie, mixy kulinarne ...
Ostatni rok to juz dramat. Zarlem, bo tak to nazwe ... ile wlezie i co wlezie.
Non stop glodny (chyba ???? ) ... Ostatnimi czasy nie przywiazywalem do tego wagi.
Ale etraz ? Wstyd mi, ze moglem doprowadzic sie do nadwagi.
Pomyslec ze keidys bylem w miare ???? No i problemy ... bo portki za male, w pasie nie takie etc etc .
Zabeiralem sie do roznych rzeczy (biegania, diety itd) ze 3-4 razy ... za kazdym razem 1-2 dni i wysiadka ????
W tym roku jednak zmiana.
Kilka postanowien ...
No i na poczatek dieta ????
3 dni na diecie juz ... niby kompletne nic, a mecze sie tak, ze o allach !!!!
Sniadanko jakies serek, poznie przekaska, obiad skromniutki i kolacja skromna. Bez dojadania jak kiedysa ... dieta cos a&#39;la 1000 cal dziennie.

rozpisalem sie duzo nie na temat .. taka historyjka, ale moze do kogos trafii.
Pavlinho, predzje czy pozniej dojdziesz do tego co ja, wiec uwazaj ????

no to mzoe do tematu:
menu kedys.
Sniadanie ze 3 pozywne (bardzo) kanapki xD
Obiad 2 dania, zupa + obfite 2 .. ziemniaczki + cos ????
pozniej przed kolacja dojadane ... z nudy, z humoru, itd ... a to miesiwo ???? a to slodycz jaki xD
Kolacja - roznie, czasem fast-fod, czasem jakies lepsze danie, zazwyczaj obfite kanapki ????
brzmi dramatycznie, prawde mowiac nie rpzywiazywalem do tego wagi, bo szczerze powiedziawszy wisialo m ito czy bedzie 100 kg czy 50kg ... mil obylo wiec po co to psuc ????
Teraz jednak ... kondycha slabiutka, beben wisi, ubrania ciezko dorbac ????

toćka.

ps az tak gruby to nie jestem (co mozna z posta wywnioskowac, ale waga niezadowalajaca) :jezora:
ps2 zobaczymy ile dam rade na tej diecie ????

pozd(R)awiam ????

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
A bieganie z rańca/wieczorem powiedzmy 5 km da coś?
Jak policzyłem w sierpniu ile wydałem na kebaby to było 400 zł oO Teraz z połowę mniej...
na pewno cos da, zobaczymy czy zechce Ci sie codziennie 5km rano i wieczorem biegac ;)
PS w ten ziab bys chcial biegac? ; &gt;
bam - jak juz tak narzekasz, to przy jakim wzroscie do jakiej wagi doszedles? ;&gt; powiedz tak po starej znajomosci ;d

P 0

pavlinho

Gość
na pewno cos da, zobaczymy czy zechce Ci sie codziennie 5km rano i wieczorem biegac ;)
PS w ten ziab bys chcial biegac? ; &gt;
bam - jak juz tak narzekasz, to przy jakim wzroscie do jakiej wagi doszedles? ;&gt; powiedz tak po starej znajomosci ;d
Albo rano albo wieczorem. 5 km lajcikowo ale nie morderczym tępem. Ogólnie lubię biegać.

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
heh a ja jeszcze nigdy nie próbowałem kebaba wole pójść na pizze i się najeść ???? heh najlepszy sposób na schudniecie? studia tu się kasa nie marnuje na jedzenie ;p

wielki_szlem 4

wielki_szlem

Użytkownik
dieta ;)

Z roku na rok, coraz wiekszy beben mi sie robil (tak od 5 lat).
Mimo tego, ze non stop w ruchu (treningi, latanie po dworzu, kopanie pilki ciagle itd).
No i tak czlowiek podjadal i podjadal, niezdrowe zarcie, mixy kulinarne ...
Ostatni rok to juz dramat. Zarlem, bo tak to nazwe ... ile wlezie i co wlezie.
Non stop glodny (chyba ???? ) ... Ostatnimi czasy nie przywiazywalem do tego wagi.
Ale etraz ? Wstyd mi, ze moglem doprowadzic sie do nadwagi.
Pomyslec ze keidys bylem w miare ???? No i problemy ... bo portki za male, w pasie nie takie etc etc .
Zabeiralem sie do roznych rzeczy (biegania, diety itd) ze 3-4 razy ... za kazdym razem 1-2 dni i wysiadka ????

W tym roku jednak zmiana.
Kilka postanowien ...

No i na poczatek dieta ????
3 dni na diecie juz ... niby kompletne nic, a mecze sie tak, ze o allach !!!!
Sniadanko jakies serek, poznie przekaska, obiad skromniutki i kolacja skromna. Bez dojadania jak kiedysa ... dieta cos a&#39;la 1000 cal dziennie.

rozpisalem sie duzo nie na temat .. taka historyjka, ale moze do kogos trafii.
Pavlinho, predzje czy pozniej dojdziesz do tego co ja, wiec uwazaj ????

no to mzoe do tematu:

menu kedys.
Sniadanie ze 3 pozywne (bardzo) kanapki xD
Obiad 2 dania, zupa + obfite 2 .. ziemniaczki + cos ????
pozniej przed kolacja dojadane ... z nudy, z humoru, itd ... a to miesiwo ???? a to slodycz jaki xD
Kolacja - roznie, czasem fast-fod, czasem jakies lepsze danie, zazwyczaj obfite kanapki ????

brzmi dramatycznie, prawde mowiac nie rpzywiazywalem do tego wagi, bo szczerze powiedziawszy wisialo m ito czy bedzie 100 kg czy 50kg ... mil obylo wiec po co to psuc ????
Teraz jednak ... kondycha slabiutka, beben wisi, ubrania ciezko dorbac ????

toćka.

ps az tak gruby to nie jestem (co mozna z posta wywnioskowac, ale waga niezadowalajaca) :jezora:
ps2 zobaczymy ile dam rade na tej diecie ????

pozd(R)awiam ????
Dam ci dobrą radę, bo może tego nie napisałem w poście do Legionisty, sam ruch ci nic nie da jak polatasz 5km, a potem przyjdziesz do domu i zjesz 2 hamburgery i popijesz szejkiem czekoladowym, potrzebna jest dieta ALE mądra dieta. Men te diety 1000 kalori to kicha, którą sprzedają laską kolorowe brukowce żeby zapełnic czymś strony. Najważniejsze trenuj i jedz często o stałych porach ale nie dużo. Żołądek ci się nie będzie rozciągał i nie bedziesz chodził taki głodny. Jak chodzisz teraz głodny to daj sobie z tym spokój bo jak skończysz diete efekt jojo murowany i będziesz ważył więcej niż przed dietą. (Wiem co mówię bo zajmuje się tym profesjonalnie, cwicze już długo kulturystykę i udzielam porad nowym chłopakom w klubie). Te posiłki mają byc tak skonstruowane że masz jeśc mało weglowodanów i tłuszczy a dużo białka. Cały ten temat jest długi więc odsyłam na fora kulturystyczne. nie patrz na kalorie tylko na to czy to białko, węglowodany czy tłuszcze.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Ja tam bęben mam od browaru, ale nazywam go mięśniem piwnym, ponad metr pewnie będzie ale i tak nie widać bo w klacie więcej ;)
A do wszystkich co chca zrzucic sadło:
Kto niema brzucha ten kiepsko rucha
Każdy ptaszek ma swój daszek ;)
????
re down:
no domyślam sie co masz na myśli :]
a powinnienem ???? ?

matex 0

matex

Użytkownik
kobiety ponoć wolą chudych Tedzie ^^ o czym może choćby swiadczyc mój przypadek nieskromnie mówiąc ????

matex 0

matex

Użytkownik
ogolnie mówiąc takich jak ja :]

tak w ogóle to zapomniałem dodać, że dziękuje tym tam na górze za to że mam taki metabolizm jaki mam ???? bo inaczej to po tym ile jem, wygladałbym jak jakiś amerykanin żywiący się tylko w fast foodach ????

ted 12,8K

ted

Forum VIP
te duże, puszyste kobiety wolą chudych co nie matex ?
Szlem do lustrzycy troche jeszcze brakuje ;) nawet 1 stopnia nie osiągnąłem
ps. Ale zeszliscie z tematu. :p

matex 0

matex

Użytkownik
hm.. no tu sie mozna kłocić bo sa rózne typy kobiet :p

i tak np. można wyróżnic:

wytapetowane blondyny, które lubią baaardzo umięśnionych facetów vel karków
normalne dziewczyny które lubia dobrze zbudowanych facetów
normalne dziewczyny które lubią chudych/szczuplych facetów
nienormalne acz intrygujące kobiety które wola kobiety ( :] )

ale nie zbaczajmy z temetu ????

wielki_szlem 4

wielki_szlem

Użytkownik
hm.. no tu sie mozna kłocić bo sa rózne typy kobiet :p

i tak np. można wyróżnic:

wytapetowane blondyny, które lubią baaardzo umięśnionych facetów vel karków
normalne dziewczyny które lubia dobrze zbudowanych facetów
normalne dziewczyny które lubią chudych/szczuplych facetów
nienormalne acz intrygujące kobiety które wola kobiety ( :] )

ale nie zbaczajmy z temetu ????
To mnie ubawiłeś dobre ????

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
Dam ci dobrą radę, bo może tego nie napisałem w poście do Legionisty, sam ruch ci nic nie da jak polatasz 5km, a potem przyjdziesz do domu i zjesz 2 hamburgery i popijesz szejkiem czekoladowym, potrzebna jest dieta ALE mądra dieta. Men te diety 1000 kalori to kicha, którą sprzedają laską kolorowe brukowce żeby zapełnic czymś strony. Najważniejsze trenuj i jedz często o stałych porach ale nie dużo. Żołądek ci się nie będzie rozciągał i nie bedziesz chodził taki głodny. Jak chodzisz teraz głodny to daj sobie z tym spokój bo jak skończysz diete efekt jojo murowany i będziesz ważył więcej niż przed dietą. (Wiem co mówię bo zajmuje się tym profesjonalnie, cwicze już długo kulturystykę i udzielam porad nowym chłopakom w klubie). Te posiłki mają byc tak skonstruowane że masz jeśc mało weglowodanów i tłuszczy a dużo białka. Cały ten temat jest długi więc odsyłam na fora kulturystyczne. nie patrz na kalorie tylko na to czy to białko, węglowodany czy tłuszcze.
No okej ...
Tzn tak ...
Dopiero zaczyna z tym wszystkim, ale czesc co mowisz mniej wiecej znam.
Tzn ... Oczywiscie posilki o stalej porze ... 5 dziennnie chyba xD
Oczywiscie jak najwiecej bialka, tluszcze na bok ...
Do tego zabieram sie za regularne bieganie pod wieczor ... nie 5 km, bo nie widze sensu robic takich dystansow teraz, ale pomalutku wiekszac prog.
Wazne zeby zaczac cos robic i przelamac totalna niechec ;)
Co do diety jeszcze - jak jzu pociagne xxx czasu, to bede sie staral jesc jzu lepiej, ab yten efekt jojo czy cos nienadszedl.
Po jakims czasie diety i biegania, silka ... ale to za 2-3 meichy ????

toćka.

ps co do kobit ;)
nie liczy sie wyglad, a wnetrze ! :*
ps2 kobiety nie lubia chuderlakow ;P
ps3 legionista - PW xD

sarev 0

sarev

Użytkownik
No okej ...
Tzn tak ...
Dopiero zaczyna z tym wszystkim, ale czesc co mowisz mniej wiecej znam.
Tzn ... Oczywiscie posilki o stalej porze ... 5 dziennnie chyba xD
Oczywiscie jak najwiecej bialka, tluszcze na bok ...
Do tego zabieram sie za regularne bieganie pod wieczor ... nie 5 km, bo nie widze sensu robic takich dystansow teraz, ale pomalutku wiekszac prog.
Wazne zeby zaczac cos robic i przelamac totalna niechec ;)
Co do diety jeszcze - jak jzu pociagne xxx czasu, to bede sie staral jesc jzu lepiej, ab yten efekt jojo czy cos nienadszedl.
Po jakims czasie diety i biegania, silka ... ale to za 2-3 meichy ????
po pierwsze nie tyjesz od tłuszczy tylko od węglowodanów ( chleb, ryż, ziemniaki, kasza, makaron itp ), zeby zrzucic troche fatu ogranicz troche ich spozywanie i jedz 5-6 posilkow dziennie co 3h, na noc nie spozywaj weglowodanow ( spozywaj posilek, tylko bez wegli ), z 3x w tygodniu sobie pobiegaj i lajtowo spadnie ci fat, nie korzystaj z tych idiotycznych diet &quot;cud&quot; czy jak to sie tam nazywa z czasopism dla nastolatek bo po nich nie spalisz tluszczu tylko miesnie. Jak dla mnie Redukcja to najwiekszy banal jaki moze byc, gorzej przybrac na masie ;p

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
po pierwsze nie tyjesz od tłuszczy tylko od węglowodanów ( chleb, ryż, ziemniaki, kasza, makaron itp ), zeby zrzucic troche fatu ogranicz troche ich spozywanie i jedz 5-6 posilkow dziennie co 3h, na noc nie spozywaj weglowodanow ( spozywaj posilek, tylko bez wegli ), z 3x w tygodniu sobie pobiegaj i lajtowo spadnie ci fat, nie korzystaj z tych idiotycznych diet &quot;cud&quot; czy jak to sie tam nazywa z czasopism dla nastolatek bo po nich nie spalisz tluszczu tylko miesnie. Jak dla mnie Redukcja to najwiekszy banal jaki moze byc, gorzej przybrac na masie ;p
tzn .. no wiadomo ???? o to samo mi chodzilo ????
dzieki za uwage ????
a i dla jasnosci - nie korzystam z tych czasopism .. nie wiem po ca je w to mieszac :p

nordland 0

nordland

Użytkownik
Ze swojej strony polecam rower (jak ktos chce schudnąć, nie do jedzienia:jezora:

1000-1500 kilometrów miesięcznie i gwarantuję, że będą same mięśnie i kości. Jak latem przy dużej temperaturze wyjdę na rower to wracam zwykle o parę kilo chudszy hehe. A co do jedzenia, ja bardziej zwracam uwage na to co jem w sezonie, gdy duzo jeżdżę. Jezeli chodzi o obiad to głownie są to makarony, spagetti, pesto... Przed rowerem zawsze coś jem nawet jak mi się rano nie chce. Rower wymusza niejako dobre zywienie, bo jak się napchasz byle czym daleko nie zajedziesz. W czasie długiej jazdy, trzeba też zawsze cos sobie podjadać, kto dużo jeździ ten wie jak to jest jak czasami zabraknie papu i odetnie paliwo hehe. Generalnie dla dobrej sywetki, dobrego samopoczucia i zwiększenia wydolności polecam jazdę rowerem, ale nie raz od wielkiego dzwonu wyjść i się ściorać na maxa, a potem przez miesiąc nie podchodzić do roweru, bo tak to nie wyrobi sie kondycji tylko mozna sobie zrobic kuku. Trzeba jezdzcic regularnie, a kondycja i szczupła sylwetka zrobią się same.

Co do odżywiania ogólnie nalezy się trzymać zasady, że najbardziej obfite powinno byc śniadanie (najważniejszy posiłek dnia), obiad średni i skromna kolacja. Jak to się mówi: śniadanie zjedz sam, obiad z przyjacielem, a kolację oddaj wrogowi.

Do góry Bottom