Co za ***** ten bukmacher. Nigdy wcześnie nie grałem u nich, nie miałem konta, ale wiedziałem, że mój brat z 2-3 lata temu coś tam grał. Tak, więc zaraz na początku wale na chacie czy należy mi się ten bonus. Typ wyraźnie napisał mi, że sprawdził, moje ip jest "czyste" i mogę skorzystać z bonusu(mam screena jak coś), a to, że brat ma konto nie jest problemem, napisał tylko, że jeśli zacząłbym grać to wtedy anulują, bo to samo IP - mój brat z zakładami dał już dawno sobie spokój, więc problemu nie było. Wpłacam 200zł, obróciłem ile trzeba było depozytem, teraz sprawdzam status bonusy i "odrzucone", piszę na livechacie i pani tłumaczy, że nie dostanę, bo z mojego ip ktoś już skorzystał. Przedstawiam sytuacje i tłumaczę że nie jest to możliwe, bo brat nie korzysta ze swojego konta. Po czym dostaję odp. że to nie mojego brata konto jest "skonfliktowane" z moim IP. WTF ? Mam neostrade ze zmienny IP i żaden inny domowników z Expekta nie korzysta, więc może ktoś mi tutaj wytłumaczyć o co chodzi ?
A i żeby jeszcze nie było, dowód osobisty wysłałem w pierwszej kolejności aby potwierdzić dane.