Witam ponownie,
Teraz mam taką ciekawostkę i proszę o odpowiedź kogoś kto już skorzystał z bonusów lub też Pana Moderatora. Wpłaciłem 100 złotych, tak jak to było mówione dostałem niedawno bonus 100%. I tu pojawia się problem, który na czacie z betssona mi podsunął pewien Pan Wiesiek.
Mam na koncie 200 złotych. Jednak nie mogę podobno skorzystać z bonusu PIERWSZY ZAKŁAD BEZ RYZYKA ponieważ mam 100 złotych wpłąty i 100 złotych bonusu od wpłaty.
Dlatego, że zakłady najpierw bierze mi ze środków bonusowych jeśli zagram pierwszy zakład za 100 PLN weźmie mi ze środków bonusowych i mi nie zaliczy jako zakład bez ryzyka. Jedynie jak zagram za całość 200 złotych, to mi zaliczy ale tylko 100 PLN bo własnie ta kwota została przeze mnie wpłacona na początku.
Czyli wygląda to tak, że nie mogę skorzystać z dwóch bonusów na raz, chociaż teoretycznie skorzystam z obu, ale nie za 200 które mam, tylko za 100 które mam jako wpłata.
Kurde skomplikowane, ale mam nadzieję ze ktoś zrozumiał i będzie potrafił mi odpowiedzieć na te pytanie ????