no to Marcin zrób korektę, że te 7 dni roboczych to ściema i dopisz, że może 10 dni roboczych a może 14 dni roboczych zależy od menagera, to trochę denerwuję ludzi jak ktoś czeka, jakakolwiek sytuacja gdy regulamin zostaje niespełniony kończy się absolutnym nie przyznaniem bonusu i betsafe i bettson to bezlitośnie wykorzystują, ale w drugą stroną to totalna samowolka można i kwitnąc z dwa tygodnie, to nie jest twoja wina, i nie jest tutaj wymówką, że dostajemy coś to mamy czekać, taka jest reklama taka jest promocja więc bądźmy poważni,jest wyraźnie napisane 7 dni roboczych, więc niech to będzie dotrzymywane, a nie bo menager na urlopie a kogo to interesuje, skoro ja mam np na obrót bonusem 30 dni to po 30 dniach bonus jest kasowany i nikogo nie interesuje, że byłem na urlopie, że dni robocze itd itd. Skoro betsafe i betsson nie jest na tyle poważny to niech nie wystawia takich promocji. To jest marketing zachęcenie bonusem itd, ale realizacja to jakieś jaja i perfidnie robienie z ludzi idiotów.