>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

MEGA Promocja w Betsafe - 2 bonusy na START: Darmowe zakłady i bonus 100% do 50PLN!

K 29

kiczny

Użytkownik
tam jest teraz freebet 75zł z tego co jest napisane na stronce.
Marcinie, ruszy promocja? jeśli tak to kiedy bo cisza w temacie.
Na gg pisałem to..się świeci od 3dni a zero odzewu ????

D 4

dehunter

Użytkownik
Dlaczego zero odzewu w tej sprawie ?? Podałem pomysł który nawet w podobnej formie kiedyś tutaj funkcjonował więc dlaczego nie wprowadzić w życie ??

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Pisałem wcześniej, że bonus z automatu nie będzie działał. Nie ma takiej technicznej możliwości na obecną chwilę.
Zbieranie loginów przez osoby postronne również odpada, bo później baza loginów może zostać wykorzystana w innym celu.

D 4

dehunter

Użytkownik
Rozumiem, już forum miało wpadkę w tym temacie i dane zostały wykorzystane w niewłaściwy sposób. Może stworzyć jakiś formularz zgłoszeniowy z danymi niezbędnymi do identyfikacji konta i niech idzie bezpośrednio do bukmachera lub jakaś lista samoczynnie z tego powstaje w programie ;-)

K 29

kiczny

Użytkownik
To po prostu zbieraj sam loginy, a zaznacz ze bonusy będę dopisywane do miesiąca czasu i po problemie.
Raz w tygodniu zrobisz listę, wyślesz i tyle.
Chyba,że jeszcze coś innego wymyślisz.
Trzeba troszkę czasu poswięcić, ale myślę że dla dobra ogółu chyba jednak warto.
Pozdro.

D 0

dancien

Użytkownik
Witam,
Szkoda, że nie mogę jakoś pomóc,ale trudno pomogę w inny sposób.
Panie Marcinie mam nadzieję,że ruszy ta promocja na dniach i ewentualnie ta z betsson jeśli czasu starczy.
Postaram się załatwić kilka osób z innych for, ale musi być ich czym zachęcić a te dwie promocje pasowałyby idealnie.
Bardzo proszę o odpowiednią reakcję i chęci.
Tak jak koledzy piszą warto na pewno choćby z racji wyświetleń i pewnie więcej nowych użytkowników którzy zostaną na dłużej jak np ja.
Dzieki z góry.

Do góry Bottom