Rozumiem.
Większość krzykaczy już swój bonus odebrała,także teraz powinno być lepiej, ale JEŚLI by ruszyła promocja to proponuje np dopisać, że do 3tygodni każdy swój bonus otrzyma i jak będą dopisane to poinformujesz o tym tutaj.
Każde zapytanie na temat: " kiedy będzie bonus" będzie skutkowało usunięciem postu lub banem i po problemie.
Wiem,że jest to czasochłonne (robienie listy) , ale myślę że jakby na spokojnie to robić np raz na tydzień czy dwa listę wysłać to nie byłoby tak źle,bo to jednak jedna z lepszych promocji na forum więc zainteresowanie spore by było, powyżej już były zapytania.
Pewnie pomyślisz co mu tak zalezy na tym betsafe czy betsson itp to krótko sam nie skorystałem jeszcze z betssona a znajomi też byliby zainteresowani skorzystaniem z promocji dlatego sie wstrzymali z rejestracja,a że spodobało mi się to forum to bede ludzi namawial wlasnie/chocby przez owe promocje.
Jakby była potrzebna pomoc z robieniem listy czy z czym innym to chętnie pomogę.
Lepszego forum nie ma w sieci, dlatego je chętnie będę promował.
Ostatnie słowo należy do p.Marcina także szanuję decyzję jaka by ona nie była ????
Pozdrawiam, i wszystko jest do zrobienia.