Witam ponownie Panie Marcinie. Bardzo się stęskniłam za forum, lecz zawsze z lubością śledziłam temat Betsafe
Kilka miesięcy temu wyrzucił mnie Pan z forum po tym jak zbyt agresywnie dopominałam się o bonusy, o nie dotrzymywanie magicznych 48 godzin... Mineło kilka miesięcy i widze że bez zmian w w/w kwestii.
Jak pierwotnie powtarzałam wielki szacunek i aplauz za to co Pan robi dla uzytkowników forum, jednakże wciąż nie moge zrozumieć wprowadzania ludzi w błąd, ciągłego przerzucania winy na urlop managera itp.
Bo jeśli jak Pan pisze nowych użytkowników jest kilkaset i nie można sobie dać z tym rady czy nie warto byłoby wydłużyc na pierwszej stronie tematu informacji zamiast 48 godzin do np. 100 albo więcej?
Proszę wybaczyc ale Pana tekst "Przypominam, że weekendy nie wliczają się do "odliczanych dni", bo są to dni wolne od pracy" ma się nijak do rzeczywistości, bo jak przeglądam temat to, nawet gdyby w listopadzie był "długi weekend" co tydzień z 2 dniami wolnymi i tak "obietnica 48" nie została by spełniona.
Nie czepiam się w żaden sposób, ale wypadałoby "zejść na ziemie" i może oficjalnie wydłużyć okres z tych 48 godzin, bo moim zdaniem jeśli zwłoka powtarza się cyklicznie jest to wprowadzanie w błąd ewentualnych nowych użytkowników (czy świadome czy nie, nie mnie oceniać, niech zrobią to "nowi"
.
Jeszcze raz pozdrawiam i bez urazy Panie Marcinie.
Pozdrawiam M