Udało mi się wypłacić kaskę ... po obrocie ~3 tysie.
Na ich nieszczęście,bo depozyt jedynie zwielokrotniłem przez warunki wypłaty bonusa.
Mają jakieś chore rozliczenia tego bonusa, bo dostałem takiego e-maila :
Aby dokonać wymaganego obrotu bonusem prosimy o uwzględnienie poniższych informacji:
1) Nasz system automatycznie odróżnia wpłatę od otrzymanego bonusu. Jeśli wniesie Pan zakład, system wniesioną kwotę pobiera najpierw od kwoty bonusu. Niezwłocznie po wniesieniu całej kwoty bonusu 5 razy, stawki zostaną pobrane od kwoty wpłaty.
2) Bonus może zostać ponownie wniesiony tylko wtedy, gdy wniesione przez Pana zakłady zostały już rozliczony/e. Niezwłocznie, gdy wysokość nierozliczonych jeszcze, jednak wniesionych już zakładów osiągnie pierwotną kwotę bonusu, od sumy bonusowej nie będą pobierane stawki wniesione na dalsze zakłady, aż do momentu rozliczenia danych zakładów wniesionych za pieniądze bonusowe.
3) Jeśli przegra Pan zakład wniesiony za pieniądze bonusowe, wówczas utracona kwota zostanie pobrana od kwoty bonusu. Warunki udziału w odniesieniu do wnoszenia zakładów odnoszą się tylko do pozostałej kwoty.
Nasz system automatycznie uniemożliwia obciążenie konta bonusem, aż do spełnienia odpowiednich warunków. Niestety na koncie nie jest widoczne, czy warunki obrotu bonusem zostały już spełnione, czy jaką kwotę należy jeszcze wnieść na zakłady z pieniędzy bonusowych. Jeśli chciałaby Pani dokonać wypłaty, zanim zostaną spełnione warunki obrotu bonusem, pojawi się kwota możliwa do wypłaty.
Udało się i po 2 dniach od daty zlecenia wypłaty,kasa na koncie,
ale buk pozostawił złe wrażenie.
BET365 zdecydowanie lepiej i klarowniej to rozwiązał...