>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mega bonus w unibet do zakladów sportowych....

sewerynkg 23,4K

sewerynkg

Użytkownik
U mnie jest tak, że pierwsze dwa zakłady spudłowałem i dopiero później trafiłem. Tłumacza to tak, ze przegralem swoj depo, a pozniejsze wygrane byly z bonusa i ukradli 1900 zł.
Jest jakiś mail na którego pisze się skargi w LGA? Czy mam zostawić wiadomośc u nich przez formularz na stronie?

P 11

pankamski

Użytkownik
Tłumacza to tak, ze przegralem swoj depo, a pozniejsze wygrane byly z bonusa i ukradli 1900 zł.
&lt;dl&gt;&lt;dd style=&quot;display: block;&quot; class=&quot;accordion-details expanded&quot; id=&quot;faq-answer-6756-3&quot;&gt; Podczas gry, kwoty zostaną wykorzystane następująco:

1. Twoje wpłacone środki
  2. Kwota Bonusu Unibet
  3. Stan Konta

Jeżeli grasz za więcej niż znajduje się w środkach wpłaconych, najpierw zostanie użyta Kwota Bonusu Unibet, a na końcu Twój Stan Konta. Przy wygranych, środki zostaną dodane do trzech kwot w proporcji równej obróconym kwotom.
&lt;/dd&gt;&lt;/dl&gt;za: pl.unibet.com/help/myaccount/bonuses/deposit-bonus

Jest jakiś mail na którego pisze się skargi w LGA? Czy mam zostawić wiadomośc u nich przez formularz na stronie?
***** ugrasz, najpierw naucz się czytać.

kbpoland 37

kbpoland

Użytkownik
Szanowny Kliencie,

Informujemy, że Twoje konto w Unibet jest już odblokowane. Jednocześnie przepraszamy za kłopoty spowodowane blokadą konta w związku z usterką w naszym systemie bonusowym. Niestety bonusy przyznane w wyniku tej usterki zostały unieważnione. Przepraszamy za jakiekolwiek związane z tym kłopoty.
Z poważaniem,

Biuro Obsługi Klienta

Taki mail od nich przyszedl. Sami nie wiedza chyba co sie dzieje ;]

sewerynkg 23,4K

sewerynkg

Użytkownik
***** ugrasz, najpierw naucz się czytać.
Jak nie masz nic ciekawego do napisania to po prostu nie denerwuj ludzi. Ciekawe jak ty bys sie czuł. Bonus dostepny w moim koncie, wplacam 1000 zł, gram normlanie, blokada konta i nagle cala kasa ginie, bo bonus nieprawidłowo dodany. Kpina

P 11

pankamski

Użytkownik
Spoko, nie miałem na celu denerwowania Cię, ale specjalnie zaglądałem do sekcji pomocy i tam wyraźnie jest napisane w jakiej kolejności łykają Ci środki. Zresztą chyba w Unibecie zawsze jest, że &quot;środki bonusowe pozostają nimi do spełnienia obrotu&quot;.
Ewentualnie napisz maila odnośnie tego, opisz wszystko i może się uda.
Powodzenia!

sewerynkg 23,4K

sewerynkg

Użytkownik
No ale Tobie odblokowali i zabrali bonus a mi niby nie no ciekawe jak to się potoczy.
No własnie i to jest przeciez jeszcze dziwniejsze. Można wiedzieć jak dużo wplacales?
Mi zabrali 1900 zł (bonus byl 1k). Niech sobie nawet zabiora ten bonus to 900 zł powinno być moje! Oszukali gracza, bo ktoś tam sie niby pomylil...

H 28

henka

Użytkownik
600PLN
Czat powiedział żeby obrót sprawdzać przez urządzenie mobilne powinno być dobrze.
Ale ich nie konsekwencja przeraża.

M 0

marcindec

Użytkownik
Mi również przed chwilą odblokowali kasa sie zgadza i drugi bonus do 1200 zl wpłaciłem tylko 100zl też sie zgadz
w mailu napisali tylko to
Informujemy, że Twoje konto w Unibet jest już odblokowane. Jednocześnie przepraszamy za kłopoty spowodowane usterką w naszym systemie bonusowym.
Nic o anulowaniu bonusów

Do góry Bottom