>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mega bonus w unibet do zakladów sportowych....

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
haha no to jest niesamowite, tylko mi konto wyczyscili... Admin moze mi pomoc w sprawie?
u mnie tez bonus odjęli, u Ciebie jak mówisz - najpierw stracileś &#39;swoje&#39;, a później rzekomy bonus odjęli i tu masz wytłumaczenie dlaczego jest tak a nie inaczej. Mi napisal na czacie, że nie byłem uprawiony do uzyskania tego bonusu...
Co nie zmienia faktu, że maksymalnie bym się zdenerwowal na Twoim miejscu, bo jest to bardzo nie w porządku i probowalbym z nimi negocjacji.

F 3,5K

fanatyk_1984

Użytkownik
Konto juz aktywne , kasa sie zgadza ( depozyt + bonus ) , tylko jak kilkiam aktywne bonusy i chce sprawdzic jakjest wykonany obrot to wyskakuje bład .

sewerynkg 23,4K

sewerynkg

Użytkownik
Rozumiem wytlumaczenie, ale jak widze, ze prawie wszyscy maja kase normalnie i tylko mi zabrali wszystko co mialem to mnie zalewa i jest to nie fair. Zgłosilem juz sprawe do LGA. Na czacie dostaje odpowiedzi, ze wszystko zostalo juz mi przekazane, decyzja ostateczna i zebym uwagi zachowal dla siebie.

wojtek88-16 18

wojtek88-16

Użytkownik
Również mam już odblokowane konto. Kasa się zgadza tylko sęk w tym, że całą kasę mam zapisaną jako bonus. A nie powinno tak być raczej?

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Popieram w tym wypadku seweryna. Próbuję się postawić na jego miejscu i sorry, ale np dostał taki bonus i postanowił, że skoro tałek za darmo to sobie zaryzykuje, wiedząc, że przeciez będzie miałjeszcze kasę na koncie. Kupon nie wszedł i teraz nie ma w ogóle kasy na koncie ? Żart. Ja bym sie próbował tak tłumaczyć...
Podsumowując całą tą sytuację bonusy 1200 miały być, ale nie dla wszystkich a tylko dla wybranych z tego wynika ?

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Popieram w tym wypadku seweryna. Próbuję się postawić na jego miejscu i sorry, ale np dostał taki bonus i postanowił, że skoro tałek za darmo to sobie zaryzykuje, wiedząc, że przeciez będzie miałjeszcze kasę na koncie. Kupon nie wszedł i teraz nie ma w ogóle kasy na koncie ? Żart. Ja bym sie próbował tak tłumaczyć...

Podsumowując całą tą sytuację bonusy 1200 miały być, ale nie dla wszystkich a tylko dla wybranych z tego wynika ?
Teraz patrząc w aktywne widzę, że mam aktywny 100% do 1000zł i nieaktywny 100% do 500zł... czyli jakby max. bonus był jednak 1000zł.

Wydaje mi się, że wszyscy, którzy wzięli powyżej 1000zł mają odjęte bonusy... poprawcie mnie jeśli się mylę.

sewerynkg 23,4K

sewerynkg

Użytkownik
Jeszcze obliczyłem, że wykonałem obrót przed zamknięciem konta. Było x5 zrobiłem 5200. Czyli wyrobilem caly bonus i zabrali to co wygrałem...

kbpoland 37

kbpoland

Użytkownik
Teraz patrząc w aktywne widzę, że mam aktywny 100% do 1000zł i nieaktywny 100% do 500zł... czyli jakby max. bonus był jednak 1000zł.
Wydaje mi się, że wszyscy, którzy wzięli powyżej 1000zł mają odjęte bonusy... poprawcie mnie jeśli się mylę.
Mylisz sie ja wzialem 100% bonus do 1200 zl bo taki byl i po odblokowaniu konta dalej go mam. Ten moj kumpel co juz wyplacil tez wplacal 1200.

ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
A ja na ten przykład wpłaciłem 1200, dostałem bonus i zagrałem za 2400 po kursie 2. Zrobiłem z tego surka -0,5%, w Unibecie to na szczęście przegrałem.
Zastanawiam się co by było gdybym tam akurat wygrał ????
Miał ktoś może taką sytuację?
Btw. szkoda buka. Miałem o nich niezłe zdanie, a tu taka szopka. Ucierpi wizerunek, oj ucierpi...

A 861

amigo007

Użytkownik
Ja się ciesze, że jednak nie pospieszyłem się i nie skorzystałem z bonusa. Jest przestrona na następny raz, żeby korzystać ostrożnie z bonusów. SewerynKG ciebie potraktowali mega nieuczciwie. Rozumiem nie dali bonusu tym co aktywowali bonus, ale nie wpłacili. Ale u ciebie zabrali go po wpłacie w trakcie obrotu (według ciebie nawet po obrocie). A powiedz tylko, czy aktywowałeś jeden bonus czy kilka bonusów? Bo jeśli kilka, to raczej buk mógł mieć prawo ci go zabrać.

wojcirej 2K

wojcirej

Użytkownik
Również mam już odblokowane konto. Kasa się zgadza tylko sęk w tym, że całą kasę mam zapisaną jako bonus. A nie powinno tak być raczej?
Mam identyczną sytuację. Byłbym skłonny nawet to obrócić, tylko mi nawet nie podali, na jaką kwotę.

kbpoland 37

kbpoland

Użytkownik
sprawdzcie stan obrotu przez wersje mobilną. jak obrocicie powinno odblokowac cale srodki. Ja juz mam 93% , jeszcze jeden zaklad i powinno byc po , tylko kasa sie skonczyla bo zaklady mam w toku.

sewerynkg 23,4K

sewerynkg

Użytkownik
Ja się ciesze, że jednak nie pospieszyłem się i nie skorzystałem z bonusa. Jest przestrona na następny raz, żeby korzystać ostrożnie z bonusów. SewerynKG ciebie potraktowali mega nieuczciwie. Rozumiem nie dali bonusu tym co aktywowali bonus, ale nie wpłacili. Ale u ciebie zabrali go po wpłacie w trakcie obrotu (według ciebie nawet po obrocie). A powiedz tylko, czy aktywowałeś jeden bonus czy kilka bonusów? Bo jeśli kilka, to raczej buk mógł mieć prawo ci go zabrać.
Jeden bonus bralem i grałem tak jak zawsze.

wojcirej 2K

wojcirej

Użytkownik
sprawdzcie stan obrotu przez wersje mobilną. jak obrocicie powinno odblokowac cale srodki. Ja juz mam 93% , jeszcze jeden zaklad i powinno byc po , tylko kasa sie skonczyla bo zaklady mam w toku.
A gdzie to można sprawdzić dokładniej, jak tam się dostać?

H 0

hohliczek

Użytkownik
A ja na ten przykład wpłaciłem 1200, dostałem bonus i zagrałem za 2400 po kursie 2. Zrobiłem z tego surka -0,5%, w Unibecie to na szczęście przegrałem.
Zastanawiam się co by było gdybym tam akurat wygrał ????
Miał ktoś może taką sytuację?
Btw. szkoda buka. Miałem o nich niezłe zdanie, a tu taka szopka. Ucierpi wizerunek, oj ucierpi...
Lepiej nie wspominajcie nic o surkach bo tutejszy admin wam tak załatwi że unibet zgarnie wam całą kasę po blokuje konta

Do góry Bottom