>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Mecze towarzyskie - międzynarodowe

Status
Zamknięty.
mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Znalazłem taki skład Nigerii na mecz z Argentyną, co skłania mnie do grania 1X...
The Nigeria squad:
Goalkeepers: Vincent Enyeama (Hapoel Tel Aviv/ISR), Dele Aiyenugba (Bnei-Yehuda/ISR), Austin Ejide (Hapoel Petah Tikva/ISR)
Defenders: Joseph Jobo (Fenerbache/TUR), Taye Taiwo (Marseille/FRA), Dele Adeleye (Metalurh Donetsk/UKR), Chibuzor Okonkwo (Heartland), Efe Ambrose (Ashdod/ISR), Yusuf Mohammed (Al Hilal/SUD)
Midfielders: John Obi Mikel (Chelsea/ENG), Joel Obi (Inter Milan/ITA), Fengor Ogude (Valerenga/NOR), Nosa Igiebor (Lillesrom/NOR), Nnamdi Oduamadi (AC Milan/ITA), Promise Isaac (Manisaspor/TUR), Kalu Uche (Almeria/SPA), Yusuf Ayila (Dynamo Kiev/UKR)
Forwards: Obinna Nsofor (West Ham/ENG), Ikechukwu Uche (Real Zaragoza/SPA), Ekigho Ehiosun (Warri Wolves), Ahmed Musa (VVV Venlo/NED), Victor Anichebe (Everton/ENG), Peter Utaka (OB Odense/DEN), Emmanuel Emenike (Karabukspor/TUR)

nolito 1,2K

nolito

Użytkownik
Kadra Nigerii bardzo silna, odradzam stawianie na Argentynę, bo ta wcale tego spotkania nie musi wygrać. Batista powołał drużynę U-25, natomiast rywale z Afryki, wbrew temu, co zapowiada Olo w swej analizie, zagrają normalnym składem.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Następny mecz mają z Francją także skład podobnie jak u nas, niby najsilniejszy...
Ukrainesquad:
Goalkeepers: Andriy Pyatov (FC Shakhtar Donetsk), Andriy Dykan (PFC Spartak Moskva), Maxym Koval (FC Dynamo Kyiv).

Defenders: Olexandr Kucher, Mykola Ischenko, Vyacheslav Shevchuk, Vasyl Kobin (all from Shakhtar), Andriy Rusol, Vitaliy Mandziuk (both from FC Dnipro Dnipropetrovsk), Artem Fedetskiy (FC Karpaty Lviv).

Midfielders: Oleh Gusiev (Dynamo), Ruslan Rotan, Serhiy Nazarenko, Serhiy Kravchenko (all from Dnipro), Ihor Khudobyak, Denis Kozhanov (both from Karpaty), Denis Oliynyk (FC Metalist Kharkiv), Anatoliy Tymoschuk (FC Bayern Munich, Germany).
Forwards: Adnriy Shevchenko, Artem Milevskiy (both from Dynamo), Marco Dević (Metalist), Yevhen Selezniov (Dnipro), Andriy Voronin (FC Dinamo Moskva, Russia).
info z ukraińskiego związku piłki nożnej (ffu.org.ua)
Sam może obejrzę pierwsze 30 minut tego meczu i dopiero coś wtedy wykombinuję, oby burza nie pokrzyżowała planów...

martinho19 8,4K

martinho19

Użytkownik
słabiutkimi Uzbekami
Kto powiedział ze to ogory? ???? Ogladalem ich mecze na Pucharze Azji i powiem ze zespol ten gra ciekawa pilke, bardzo ofensywna. Ja bym odpuscil ten mecz, Ukraina koncentruje sie na kolejnym spotkaniu bardziej a dla Uzbekow jest to mecz prestizowy bo graja z dobra reprezentacja. Wcale sie bym nie zdziwil jakby padl tutaj rtemis. Po kursie 1,25 czy nawet 1,30 odpuscilbym granie na Ukraine gdyz zysk nie jest adekwatny do ryzyka.
Osobiscie gram dzisiaj na Nigerie DNB. Argentyna nie zgrana, w skladzie sa tacy zawodnicy jak Cabral z Legii, no prosze... Sadze ze Nigeria nie przegra tego meczu, a byc moze sprawi mala niespodzianke i wygra. Gram pewnie ten typ po 2,35

Otrzymane punkty reputacji: +3
mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Powołania reprezentacji Węgier na mecze z Luksemburgiem i San Marino.
Podaje, bo szukałem dla siebie, a może komuś też się przyda, nie łatwo się czasem połapać na tych węgierskich czy jakiś rosyjskich serwisach :p
Squad:
Bramkarze:
Gabor Kiraly (1860 Monachium)
Bogdan Adam (Bolton Wanderers FC)
Martin Philip (Ipswich Town FC)
Obrońcy:
Lazar Paul (Videoton FC)
Liptak Zoltan (Videoton FC)
Roland Juhász (RSC Anderlecht)
Williams Váncza (FC Sion)
Zsolt Laczko (UC Sampdoria)
Adam Pinter (Real Saragossa)
Pomocnicy
Zoltan Gera (Fulham FC)
Koman Vladimir (UC Sampdoria)
Elek Ákos (Videoton FC)
Varga József (DVSC-TEVA)
Christian Vadocz (FC Osasuna)
Balazs Dzsudzsák (PSV Eindhoven)
Tamás Koltai (Gyori ETO)
Hajnal Tamas (VfB Stuttgart)
Peter Czvitkovics (DVSC-TEVA)
Napastnicy:
Attila Tököli (Kecskemeti TE-EREC)
Imre Szabics (Sturm Graz)
Krisztian Nemeth (Olympiakos Volos)
Myślę, że skład wystarczający by pokonać taką &#39;potęgę&#39; jaką jest Luxemburg, nawet na wyjeździe. Kurs 1.50, myślę, że spokojnie do gry, Węgrzy ostatnio niezłe mecze w eliminacjach, dwie ostatnio porażki, ale w końcu z Holandią. H2H 5-0-0 dla Węgrów, za każdym razem wygrywali na handi, ostatni mecz w 2003 roku, także towarzyski - 5-1.

martinho19 8,4K

martinho19

Użytkownik
Ten sedzia z buszu ktory sedziowal Nigeria - Argentyna to jakies nieporozumienie. Nie dosc ze przedluzyl spotkanie o 5 minut (nie bylo przerw w grze) to pozniej jeszcze dodal sobie 3 minuty, a na koniec podyktowal karnego dla Argentyny za reke ktorej nie bylo. Wysylam go razem z nasza wspaniala Isia Radwanska na zakupy. Dodam ze postawilem w trakcie 5 dych po 3,20 ze Argentyna nie strzeli gola :p Jak ktos ma adres tego sedziego to poprosze wysle mu polecony z wezwaniem do zaplaty 50-ciu polskich zlotych ????

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
możecie coś napisać o jutrzejszym spotkaniu Brazylia - Holandia...
&quot; Selekcjoner Holandii Bert van Marwijk ogłosił skład reprezentacji na towarzyskie spotkania z Brazylią (4 czerwca w Goiânii) i Urugwajem (8 czerwca w Montevideo). Z wcześniej podanej kadry wypadli kontuzjowani Mark van Bommel (Milan) i Rafael van der Vaart (Tottenham), a sam trener ostatecznie zrezygnował z Jeremaina Lensa (PSV), Theo Janssena (Twente), Rona Vlaara (Feyenoord) oraz Jelle&#39;a ten Rouwelaara (NAC).&quot;
KLIK ---&gt; więcej info o składzie.
Coś czuję , że będzie to rewanż z porażke z MŚ. Brazylia powinna dać radę tym bardziej , że nawet zawodnicy z Brasileiro jadą na spotkanie reprezentacji więc nie ma tutaj mowy o jakimś ulgowym traktowaniu tego spotkania.W dodatku są u siebie co jest kolejnym atutem.
Jeszcze trzeba poszperać i zastanowić się nad typem na Brazylie bo kursiwo leci...

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Może ktoś mi powiedzieć czemu w meczu Ukraina - Francja w czterech ostatnich minutach padły trzy bramki na konto Francji? ????????????
Oglądałem mecz do pierwszej strzelonej bramki Francuzów.Później wyłączyłem bo obleciał mi już stawiany typ z tego meczu.Teraz żałuję bo musiało być ciekawie w końcówce.Co się stało to nie wiem.Worek się rozwiązał i posypały się gole.Gol dla Ukrainy rzadkiej urody.Piłka nabrała takiej rotacji że bramkarz został całkowicie zmylony......dodam że do strzelonej bramki przez Francję na 1-1 wiało nudą.....

ipococito13 107

ipococito13

Użytkownik
Korea Południowa - Ghana

O godzinie 13:00 dojdzie do towarzyskiego spotkanie w Korei Południowej. Ghana po długiej podróży i licznych osłabieniach takich jak: Michael Essien (Chelsea), Kevin-Prince Boateng (AC Milan), Matthew Amoah (NAC Breda), Stephen Appiah (Cesena), Hans Sarpei (Schalke), Andre Ayew (Marseille), John Mensah (Sunderland) i kilku jeszcze innych. Ostatnio Korea pokonała Serbów 2-1 (bramkę stracili w końcówce), natomiast Ghana ostatnio grając w ePNA wygrała 3-1 z Kongo. Korea szykuje się do eMŚ2014 więc zagrają najlepszym składem. Myślę że dla Korei Południowej to będzie dużo ważniejszy mecz a przy osłabieniach przyjezdnych i długiej podróży mają jeszcze większe szanse.
Typ:1
Kurs:1.88

Pinnacle Sports​

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
BRAZYLIA - RUMUNIA
Typ : Brazylia -1 @ 1,60 BetClic ⛔1:0
Mecz towarzyski, ale i zarazem pożegnanie Ronaldo. Tak więc na Pacaembu będzie komplet, będzie wzruszenie. Fenomeno ma wystąpić przez 15min. Wcześniej jednak sentymentów raczej nie będzie.
Menezes daje odpocząć : Julio Cesar, Ramires, Daniel Alves, Thiago Silva. W ich miejsce w bramce pojawi się Victor, w obronie Maicon&lt; David Luiz a w pomocy Anderson lub Elias w miejsce Ramiresa. Ponadto skład wiele róznił od tego z meczu z Holandią się nie będzie. Tam mieli przewage, lecz skończyło się 0:0.
A teraz najważniejsze dlaczego tak gram. Rumuni po 3:0 z BiH w elEuro2012 wydawało się, że idzie ku dobremu, tymczasem trener Lucescu podał się do dymisji. Dodatkowo dzisiaj Rumunia bez :
- Chivu, Radoi ,Stefan Radu, Goian, Stancu ,Rat, Sapunaru, Tamas, Mutu
Z bardziej znanych postaci ostał sie Marica czy Sanmarten. Jakoś nie wierze w Rumunie w tym meczu. Brazylia nie zachwyca w tych grach towarzyskich, a Copa America coraz bliżej.
BRAZYLIA : Victor, Maicon, Lúcio, David Luiz e André Santos; Sandro, Henrique e Elias; Robinho, Neymar e Fred
RUMUNIA : Tatarusanu; Mujdza, Spahic, Papp e Bourceanu; Sanmartean, Surdu, Torje e Zicu; Marica e Tanase
Inne buki już dawno pospuszczały ten kurs,a BetClic śpi póki co ... Więc pobrałem. Po głowie chodził też typ z czystym kontem Canarinhos, bo za Menezesa grają poukładaną piłke w defensywie, a Rumuni bez Mutu i wyżej wymienionych graczy ...
WENEZUELA - HISZPANIA
Typ : Hiszpania @ 1,30 BetClic ✅0:3
Ok, wiem, że daleka podróż i po sezonie, ale Jankesi tak samo się łudzili i dostali czwórke od Furia Roja. Dzisiaj Del Bosque pewnie też kilka roszad w składzie, ale sugerując się Marcą widze, że zagrać mają Villa, Pedro, Llorente, Iniesta, Silva itp. A Wenezuela ma Arango, są też przed Copa America, ale do turnieju jeszcze prawie miesiąc więc na doszlifowanie formy będzie czas.
Dubel Brazil -1 +Hiszpania @ 2,08 BetClic

R 4K

rrthc

Użytkownik
Ciekawie wyglada dla mnie starcie Wenezueli z druzyna mistrzow swiata i europy tj Hiszpanami.
Gospodarze tego pojedynku to typowy swiatowy sredniak.Mozna by bylo powiedziec ze nawet swiatowa liga &quot;C&quot;,ktora srednio radzi sobie na swoim lokalnym podworku.Na ostatnie 5 meczy zdolali odniesc tylko 2 zwyciestwa z Jamajka i Gwatemala,ktore do wielkich gigantow swiatowej pilki nie naleza.
Hiszpanie wiadomo, tytuly mistrzowskie do czegos zobowiazuja i mimo ze to potyczka towarzyska i zapewne sklad bedzie mocno rezerwowy ,ale nie wydaje mi sie zeby doszlo tu do jakiejkolwiek niespodzianki i druzyna &quot;La Roja&quot; wygra jutrzejsze spotkanie rownie efektownie jak wczesniejsze starcie z druzyna USA.
Jednakze kurs na takie rozwiazanie w okolicach 1,30-1.40 jest nieoplacalny i dlatego wydaje mi sie ze warto zainteresowac sie kursem na prowadzenie Hiszpanow do przerwy.
Kurs zdecydowanie lepszy bo wynosi w okolicach 1,70 i sadze ze Hiszpanie posiadaja duzo wiekszy potencjal w swoich pilkarzach,ktorzy do przerwy wyjda na prowadzenie....

Ponad to mozna sie przyjrzec:
Wenezuela-Hiszpania LB 2,5-2(1,65)
Wenezuela-Hiszpania H (1,5-0)-2(1,95)

alexdamiao 1,5K

alexdamiao

Użytkownik
Ja zagrałem w meczu Wenezuela - Hiszpania typ na zwycięstwo gości w obu połowach po kursie 3.00 w Betclic.
Kurs na mecz 1.30 jest dosyć mało opłacalny dlatego polecam szukać jakichś ciekawszych kursów w tym spotkaniu bo dzisiaj Hiszpania powinna sobie trochę postrzelać.

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Według mnie najlepszym typem w spotkaniu Wenezuelczyków czy Hiszpanami jest Hiszpania strzeli powyżej 2.5 bramek po kursie 2.40! Jeśli wyjdą dobrym składem, to spokojnie 0:3 powinno się skończyć.

ipococito13 107

ipococito13

Użytkownik
Paragwaj - Boliwia
Dwa dni temu dokładnie 05.06.2011 mecz rozgrywany w Boliwii zakończył się wynikiem 2-0 dla Paragwaju po bramkach Barriosa (34 min) i Santandera (73 min). Wtedy kurs na zwycięstwo Paragwaju sięgał nawet 2.30 teraz kurs jest maximum 1.36 więc dlatego zdecydowałem się zagrać z hendi na -1 bramkę. Przecież w pierwszym meczu (towarzyskim) na wyjeździe wygrali 2-0 to dlaczego u siebie nie ma być lepiej. Podobno składy znowu mają być optymalne to tym bardziej skłania mnie do grania tego typu. No i pewnie każdy wie że Paragwaj dysponuje lepszą kadrą. A z taką fanką Larissa (modelka) to aż się chce grać.
Typ:1
Kurs:1.36
Centrebet
Typ: (-1.5)1
Kurs:1.95
Betgun

Więcej na blogu http://pro-typ.blogspot.com/

dutchman-robin 2,6K

dutchman-robin

Użytkownik
Jedno szybkie i ważne pytanie.Ekwador gra dziś u siebie w Quito czy może teren neutralny ? No bo jeśli u siebie to kurs 2.25 w meczu przeciwko Grecji jest bardzo opłacalny..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom