wow !! serio ?! dzięki ! ????Wystarczy wejść na stronę federacji każdej z drużyn.
znalazłem ????Kusi w środe zagrać BTS w meczu DR Kongo - Rumunia.
Mecz na neutralnym stadionie w Como.
Rumunia zaczyna przygotowania do Euro i Przeciwnik Kongo chyba pod Francję brany.
Nie wiem czy styl podobny ale na pewno podobnie jeśli chodzi o karnację ????
Nie mogę się doszukać powołań w ekipie DR Kongo. Na wikipedii widnieje skład z marca....
Nie mniej 2,50 na btts czy 2,87 na over 2,5 godne uwagi.
Jeśli znajdę skład DR Kongo to cos tutaj dopiszę
Ten mecz już się odbył kolego, 1-1znalazłem ????
Brak ważnych graczy się nasuwa: Kimwaki, Kasusula, Mulumbu, Bolasie, Mbokani
Widać, że młodzi dostali szanse, ale raczej Rumunia powinna ogarnąć, bo pewno zagra na poważnie.
Osobiście dzisiaj próbuje grać over 2,5 gola oraz 0,5 gola 1 połowa. Ronaldo i Pepe mają dołączyć dopiero na ostatni sparing w którym mają mało zagrać uzgodnione ze sztabem Realu moim zdaniem trener da odpocząć graczom aż do EURO kiedy będzie kluczowy okres.Dzisiaj portugalia bez ronaldo i pepe co myślicie zagrać coś w stronę Norwegii ?
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-30-05-2016-poniedzialek-134137.html#post6012587Jutro w nocy o godzinie 3;30 zostanie rozegrany mecz towarzyski pomiędzy Panama - Brazyllia, czy wiadomo jakim składem zagra Brazylia i czy wystąpi Neymar ?
Jutro w nocy o godzinie 3;30 zostanie rozegrany mecz towarzyski pomiędzy Panama - Brazyllia, czy wiadomo jakim składem zagra Brazylia i czy wystąpi Neymar ?