Podlesianka Katowice - SiemianowiczankaIrenicuus ale jaki mecz?
Ja uważam że będzie niespodzianka i ten mecz skończy się remisem. Oglądałem dwa pierwsze mecze Leganesu i grali iście imponująco (świetnie przygotowani motorycznie) zaś Real pewnie zlekceważy rywala. Pachnie remisem!Real Madryt Castilla - Leganes -0.5,-1 kurs 1.75 bet365
Leganes/Leganes 2.50
Przygotowania drużyny rezerw są bardzo trudne. Solari nie może liczyć na większość podstawowych zawodników. W Kanadzie z pierwszym zespołem przebywają: Craninx, Luca Zidane, Achraf, Tejero, Lienhart, Llorente, Febas, Ădegaard, Enzo, Sergio Díaz i Mariano. Do tego należy dodać nieobecność Víctora Campuzano, który zmaga się z problemami mięśniowymi. W porównaniu do pierwszego sparingu zabraknie również Miguela Garciego, który trafił na wypożyczenie do Navalcarnero.
Dla ekipy Leganésu będzie to trzeci mecz w trakcie pretemporady. Poprzednie dwa zakończyły się zwycięstwem zawodników Asiera Garitano. Najpierw pokonali Talaverę 1:0, a następnie wygrali 3:1 z Fuenlabradą.
A czy to nie jest właśnie argument przeciwko typowi ? Skoro zaczynają wcześniej to mogę sobie odpuścić sparingi, żeby nie złapać kontuzji i być w optymalnej formie na mecze o punkty. Odwrotnie niż Granada. Typ wydaje się tak czy inaczej dobry bo są pozostałe argumenty więc ja nie chcę nic tu hejtować tylko chciałem się dowiedzieć jakie masz zdanie w tej sprawie co pisałem ?Granada CF - Sevilla FC [02.08]
Sevilla wins @1.89 pinnacle
Sevilla -1AH @2.65 pinnacle
Sevilla o2.5 goals @3.50 bet365
Po 1. Sevilla wcześniej zaczyna sezon, ze względu na to, że rozgrywają mecze w Superpucharze Europy (za tydzień we wtorek) i Hiszpanii (dwumecz - 1-szy mecz kilka dni później). Granada dopiero w lidze za 3 tygodnie.
Nie rozumiem toku myślenia. Zupełnie inny stopień przygotowań. Dla Sevilli to już zapewne ostatni sprawdzian przed ważnymi spotkaniami. Tak jak wspomniałem - kadra jest bardzo szeroka. Mecz dopiero za tydzień, więc spokojnie się zregenerują (gdyby był mecz 3 dni przed to spoko, ale jest zbyt dużo wolnego pomiędzy tym meczami). Dla mnie najważniejsze jest to, że jest mnóstwo nowych zawodników i każdy chce się zaprezentować z jak najlepszej strony u nowego trenera. To on zadecyduje kogo wystawi na bardzo prestiżowe rozgrywki w Superpucharze Europy i Superpucharze Hiszpanii. Granada kadrowo wygląda naprawdę słabiutko. Powinno się to zmienić, ale na chwilę obecną ja ich widzę nawet na miejscu oznaczającym spadek z ligi.A czy to nie jest właśnie argument przeciwko typowi ? Skoro zaczynają wcześniej to mogę sobie odpuścić sparingi, żeby nie złapać kontuzji i być w optymalnej formie na mecze o punkty. Odwrotnie niż Granada. Typ wydaje się tak czy inaczej dobry bo są pozostałe argumenty więc ja nie chcę nic tu hejtować tylko chciałem się dowiedzieć jakie masz zdanie w tej sprawie co pisałem ?
Ok jestem przekonany i gram na zwycięstwo Sevilii oraz AH: -1,5 (złapałem po kursie 3,82 !) . Jest jeszcze jeden argument do tego wszystkiego co pisałeś. Sevilla może chcieć się odegrać po 1:4 w PD z 08.05.2016. Wiadomo wtedy były inne cele dla Sevilli (LE) i ułożenie tabeli. Granada (chyba) walczyła o życie czyli żeby nie spaść, ale co by nie mówić u siebie Sevilla dostała niezły łomot. Może być chęć rewanżu.Nie rozumiem toku myślenia. Zupełnie inny stopień przygotowań. Dla Sevilli to już zapewne ostatni sprawdzian przed ważnymi spotkaniami. Tak jak wspomniałem - kadra jest bardzo szeroka. Mecz dopiero za tydzień, więc spokojnie się zregenerują (gdyby był mecz 3 dni przed to spoko, ale jest zbyt dużo wolnego pomiędzy tym meczami). Dla mnie najważniejsze jest to, że jest mnóstwo nowych zawodników i każdy chce się zaprezentować z jak najlepszej strony u nowego trenera. To on zadecyduje kogo wystawi na bardzo prestiżowe rozgrywki w Superpucharze Europy i Superpucharze Hiszpanii. Granada kadrowo wygląda naprawdę słabiutko. Powinno się to zmienić, ale na chwilę obecną ja ich widzę nawet na miejscu oznaczającym spadek z ligi.
1. Pkt 1 to raczej na korzyść Sevilli bo teraz Granada będzie mogła oddać i to mecz o nicDwa fakty ale preciwstawne.
1. Granada ejst powiazana z miedzynarodowa siatka klubow pioracych kase na transferach i od kilku lat utrzymanie ma organizowane za kuliami. Rok temu podlozylo sie Atletico, w tym roku miedzy innymi niepokonana Sevilla dostala u siebie z nimi 1-4. Pomoc ewidentna
2. Sevilla jest totalnie rozsypana odszedl trener i Krychowiak i bea napewno niepozbierani, wiec na logike powinni oberwac baty. Poza tym mecz o nic