S
0
szwagier24
Użytkownik
Zagłębie -Chrobry, miedziowi dzień po pucharach wiec pewnie wyjdą rezerwy, x2 warto lekko spróbować.
BTS już w 25 min pokryteCo myślicie o meczu Wisła Kraków - Śląsk Wrocław (dziś o 11:00)?
Jakieś informacje na temat składów itp.?
Kurs na BTS 1.64 - warto?
Może jakiś kibic tych ekip coś wie i się wypowie ????
Bardzo pewny typ, oczywiście się sprawdził Wynik 0:2 dla AEK nie jest niczym zaskakującym. Korona sezon przygotowawczy rozpoczęła niezbyt ciekawie i nie wróżę im niczego dobrego w całym sezonie. Nie jestem zwolennikiem "scyzorów" i mam ogromną nadzieję, że w końcu spadną na zaplecze ekstraklasy. Ta drużyna gra antyfutbol, oby już w tym sezonie chociażby Wisła Płock pokazała im jak należy grać, bo ta drużyna ma spore aspiracje - spory zastrzyk gotówki od Orlenu również robi swoje.Korona Kielce - AEK Ateny 2 (2.65)
AEK przebywa w Kielcach na obozie przygotowawczym i dziś zagra z miejscową Koroną sparing. Dla gości z Grecji to początek przygotowań, ale zagrali w stolicy Gór Świętokrzyskich już jeden mecz i będąc zespołem lepszym pokonali Banik Ostrawa. Po takim przetarciu i z jednym z głównych kandydatów do spadku powinni również wygrać. Korona co prawda ma dziś prezentacje zespołu i jest to kluczowy sparing przed ligą, ale nawet jeśli Grecy wystawią mieszany skład to potencjałem przewyższają Kielcach o kilka klas. Co ciekawe w tamtym roku również te ekipy mierzyły się tutaj w okresie przygotowawczym i AEK wygrał 2-0. Tacy zawodnicy jak Helder Barbosa, czech Pekhart czy Dmytro Czyhrynski powinni dać radę i po takim kursie na pewno warto zagrać. Mecz już o 18-00.
http://forum.bukmacherskie.com/f15/hazardowy-eden-128869-8.html#post6054763PSG v West Brom / PSG wygra @ 1,65 oraz PSG -1 (asian handi) @ 2,2
Tony Piulis powiedzial, ze w tym meczu da pograc swoim mlodym zawodnikom z akademii ktorych ma 5 badz 6 i bedzie mocno rotowal skladem. Do tego stwierdzil, ze wyniki sparingow niewiele go interesuja a wazne dla nigo jest przygotowanie kondycyjne i brak urazow po grach kontrolnych. Tutaj link do dluzszej wypowiedzi trenera.
https://www.clubcall.com/west-bromwich-albion/pulis-to-put-youth-up-against-psg-stars-1814946.html?
Mecz będzie rozegrany 16.07 i będzie pierwszy skład Rozwoju.Polonia Poraj - Rozwój Katowice
Polonia +0,75 @1.85 Bet365
Polonia Poraj - Rozwój KatowiceMecz będzie rozegrany 16.07 i będzie pierwszy skład Rozwoju.
Aha,no to flashscore się walnął pewnie biorąc przykład z betaJesteś pewny? Jakieś Info? Rozwój wczoraj z Podhalem wygrał 2-1. Bet nawet zwroty zrobił, bo po prostu pomylił przeciwnika. Z Polonią grają w sobotę.
Nie wiem czy to jest świadome czy nie, ale pisanie najpierw że napastnicy AEK są słabi (nie wiem, nie znam się na Christosie Aravidisiosie) a potem pisać wyniki AEK w sparingach 0-1, 0-2, 0-1, choć wszyskie sparingi wygrali jest dziwną rzeczą. Analiza pod typ.Trzy forma napastników z Grecji jest fatalna Christos Aravidis ma tyko jedną bramkę! Kto jest w środowisku wie że AEK szuka napastnika i robił to nawet u nas w Polsce jednak bezskutecznie. Cztery wyniki AEK w sparingach w Polsce 0-1, 0-2, 0-1.
Sprawdź sobie kto strzelał gole w tych springach. Obrońcy tak obrońcy!Nie wiem czy to jest świadome czy nie, ale pisanie najpierw że napastnicy AEK są słabi (nie wiem, nie znam się na Christosie Aravidisiosie) a potem pisać wyniki AEK w sparingach 0-1, 0-2, 0-1, choć wszyskie sparingi wygrali jest dziwną rzeczą. Analiza pod typ.