R
4,1K
robson1416
Forum VIP
Typu nie neguję, ale Omonia gra 3 napastników, mogą coś ukłuć, ich zawodnikiem został Ł. Gikiewicz i na pewno zagra. Prawdopodobnie testowany będzie Phibel (Widzew).Lech-Omonia Nikozja poniżej 2.5 [email protected] bet365
Mecz jutro w Opalenicy o godz. 11.00 ze względu na opady deszczu, dopiero dzisiaj popołudniu potwierdzono, że spotkanie się w ogóle odbędzie. Boisko wygląda fatalnie więc technicznego futbolu nie ma się co spodziewać. Lech jest mocno osłabiony nie zagra Ślusarski, Teodorczyk więc za napastnika będzie pewnie robił Ubiparib którego skuteczność woła o pomstę do nieba. Ponadto nie wystąpią Murawski i Ceesay. W związku z drobnymi urazami grać będą ale zapewne nie w pełnym wymiarze nowy nabytek lewy obrońca Douglas i Linetty. Na bramce Lecha wystąpi Buric i Kotorowski po 45 min każdy. Wydaję mi się, że typ na małą ilość bramek jest całkiem przyjemny po tym kursie, po pierwsze pogoda i słaby stan boiska więc nie ma co się spodziewać wielkiej finezji w grze. Po drugie brak napastnika w Lechu bo Vojo to raczej pseudo napastnik. Po trzecie brak większych ubytków w obronie Lecha i powrót do bramki Buric'a który poniżej pewnego poziomu nigdy nie schodził, natomiast Kotor ostatnio był w niezłej dyspozycji. Zresztą cała formacja defensywa Lecha (poza meczem z Podbeskidziem) ostatnio spisywała się całkiem nieźle.
O przeciwniku Lecha wiem niestety niewiele, więc nie będę się tu silił na jakieś szczegółowe rozgryzanie meandrów taktyki Cypryjczyków. Jest to sparing więc ze stawką nie szaleję ale typ według mojej oceny wart uwagi.