LEGIA Warsawa -1 1.96 6/10
Grali i zmiótł wczoraj 4-0 przeciwko Łęcznej najlepszej drużyny w Dolcan dziś nie myślę, że są bardzo zmęczeni po raz ostatni zagrał 45 minut dwa zespoły, które powtarza się nawet dziś, Dolcan przyszedł na ten mecz po dniach ciężkiej pracy, musimy zobaczyć, czy dzisiaj Miejski chce swoją drużynę do gry z intensywnością wczoraj.
Mordovia Saransk -0,25 2,11 6/10
To Rosjanie są ostatnio w klasyfikacji i wrócić po przerwie, Korona zespół w sparingach zawsze łączy niewiele rzeczywiście stracił obniżyć rankingowych zespoły z
Serie B polskiego w najbardziej te dni pracowali ciężko i są teraz bezpieczne ciężarów jeśli owalne Rosjanie zadzwonił gorzej dla mnie, aby mieć szansę na wygranie.
Krylia Sowietow 2.25 10/10
Rosjanie dobrze działał z dwoma zwycięstwami w dwóch wyjść z Rijeki i Zorya 2-0 wygrał oba robotę zrobili natomiast Zagłębie Lubin ciężko pracował na trzy dni przed wyjazdem do Turcji wczoraj, gdzie przybył po dziesięć godzin podróży dla nich dwa powody, nie sądzę, że dziś są na szczycie, a to reguła, a jeśli Rosjanie nie żartować dla mnie wygrać łatwo.
BROMMOPOKOJARNA 4,50 4/10
Dwa dni temu do pierwszego zjazdu były 1-0 przeciwko osobie Valerenga dzisiaj powinien być przyjazny sekund na ciężkiej pracy wczoraj zrobili przeciwieństwo Lillestrom po dwóch
towarzyskie ciężko pracował przez cztery dni i myślę, że po co płacić podatek Szwedzki gra to dużej wysokości.
Rapid Bucharest 7.40 2/10
Są dobre przeciwko chińskim zagrał dziewięćdziesiąt minut przy wysokim tempie, jasne, że Rubin jest silniejszy, ale wracają po prawie dwóch miesięcy, dla których warunkiem jest możliwe ustalenie, czy oni ciężko pracowali mogą stracić w końcu zawsze jest szybki zespół
międzynarodowe doświadczenie w tym coś quotona grałem, ponieważ dał mi pieniądze dwa dni temu.
SPARTA PRAGA 2.35 10/10
Sparta run-in z kilku sparingach w nogach i wagi bez pracy w ciągu ostatnich dni grał dla zespołu trochę przyjaznej Lippi nie puole okólnik w tym momencie wobec Rumunów Rapid, były znacznie przeciwnik gra i Rumuni wiele po raz pierwszy, że grał z dziesięciu mężczyzn, przysłowie grudnia, i że na pewno nie jest tylko śmierć, ale jeśli grasz Czechów są dziś bardziej pewny haha śmierci
Steaua Bukareszt -0.25 2.04 10/10
Steaua gotowy do Europa League ostatnia porażka z zespołem, nie wiadomo, ale odegrały zapasy obecnie trener Fielding właściciel zespołu, aby zobaczyć, jak daleko mają dobre po gry
towarzyskie w Hiszpanii i po ciężkiej pracy przez trzy dni, Sturm Graz dojść do tego spotkania po trzech dniach ciężkiej pracy i zobaczyłem jakość pola dla mnie nie ma meczu Steaua 1 stała