Powoli wypada zasiadać do ofert. Najsłabszym zawodnikiem Falubazu w meczu z Medalikami przed rokiem był ....Niki Pedersen (6 pkt) i został wymieniony ....chyba wiem skąd linia na Toninho
Najlepszy w Częstochowie to ......Gruchalski 11+1 i dziś go nie będzie (Leon miał 12 ale wiadomix - on lubi W69) . Podobnie jak Doyle (nie oszukujmy się ale on najlepszy sezon w zyciu odnotował u nas i dobrze zna ten tor).
Gdyby wiec to było takie proste i decydowałaby czysta matematyka ...dziś powinien wygrac Falubaz
Ja wolę poczekac jednak na .....1 oraz 2 bieg (zwłaszcza drugi). Wprawdzie skład 1 biegu będzie kosmiczny (najmocniejsza mozliwa para gości bez Leona) a nas skazywany przez wszystkich na porażkę Toninho - jednak ZG ma swoje prawa - podobnie jak w Gorzowie 1 bieg to ....1 pole startowe bardzo czesto .....Jesli tak się okaże a Krakowiak wystartuje z 1 pola w biegu juniorskim - obowiązkiem będzie gra ZG w biegu juniorów (zakładam , że kurs ok 1,9 lub więcej na ZG).
Rysio Holta under 5 22bet - najwyższa linia na Ryśka jaką udało mi się znależć 1,65 (zakładam tak 1bieg 0, 2 0-1 , 3 0, 4 1-2)