Nie grałem over/under wiec sie nie wypowiem. Kursy na NBA, biathlon i skoki mieli ostatnio lepsze niż wspomniany przez Ciebie b365, nie mówiać już o fajnym doborze par h2h w wyżej wymienionych dyscplinachnas .... my to chyba w innym swiecie zyjemy..... endriu wysyla ciagle te same regulki i Pieprzy farmazony !!!
dobre kursy? porownaj sobie kursy na takie samo zdarzenie live z b365 wtedy zobaczysz co to sa dobre kursy a nie jak w tym krzaku na live na u\o 2.5 kursy 1.65 na 1.90 to ma byc dobry kurs smiech na sali....
i ktora normlana firma w dzisiejszych czasach bierze prawie 5% prowizji za wyplate na skrill....
czekam na kasse ponad 10dni....
1 mail i odp ze niby do 3 dni robia wyplaty ok czekam... czekam z 5 dni i nic kolejny mail... oczywoscie super pan andrzej ogromnie mnie przeprasza i biurka taka to firma krzak) wiec smiech na sali.... czekam kolejne 3 dni i cisza kolejna moja wiadomosc i co? ssuper endriu wysyla ponaglenie ponaglenia do dzialu finansowego tym razem pewnie gołebia wyslslal zeby bylo szybciej.... wysyla ponaglenie do dzialu finasnowego ( pewnie maja 1 pokoj i ze 3
a co teraz? nadal nic juz nawet na wiadomosc burak nie odpisuje....
Spróbuj zmienić przeglądarke a jak nie pomoże to pisz do supportu.Pobiera 5% +1,2zł od wypłaty.
Ale mam inny problem. wpisuje kwotę z kropką lub przecinkiem to wyskakuje mi komunikat:
'Kwota jest błędna. proszę użyć liczb.' Miał ktoś podobnie?
Spróbuj zmienić przeglądarke a jak to nie pomoże to pisz do supportu.Pobiera 5% +1,2zł od wypłaty.
Ale mam inny problem. wpisuje kwotę z kropką lub przecinkiem to wyskakuje mi komunikat:
Kolego wyzej mylisz sie u nich grosikow nie wyplacisz podobnie jest np w sportingbet tam tez grosikow nie wyplacisz masz 2 opcje albo dobic do pelnych zlotowek albo zostawic te grosze na koncie i koniec tematu....Pobiera 5% +1,2zł od wypłaty.