#31 -30
#32 -50
#33 -29
#34 -50
#25 -55
#36 -35
#37 -30
#38 +150
#39 -40
#40 +232
Ostatnie 10 kuponów
2/10 trafionych
Skuteczność kuponów
20%
Wszystkie Kupony
16/40 trafionych
Skuteczność kuponów
40%
+/- po ostatnich 10 kuponach
+60 
Stan konta po 30 kuponach
+1905
Nie ma co ukrywać dużych strat w ostatbich 10 kuponach uniknąłem tylko i wyłącznie dzięki temu, że kupony w dużej części grane były z freebetów w
Fortunie. Gdyby nie to standardowo konta byłby uszczuplony poważniej.
Co poszło nie tak? Czy po trafieniu czerwonej kartki w meczu Ludogorec - Rieka poczułem się jak bóg typowania?? ...Być może

Wydaje mi sie jednak bardzie to, że to co wydawało się logiczne w meczach kwal
LE i LK w rzeczywistości okazało sie nie mieć odzwierciedlenia w rzeczywistości

czekam aż ruszy troche więcej lig bo wybieranie typów praktycznie tylko z polskiej ligi i szukanie jakichś dobrych typów w ligach nordyckich czy samej belgijskiej na dłuższą metę skazane jest na niepowodzenie. Trzeba tez pamiętać ze pierwsze kolejki w ligach które ruszają to tez bedzie granie odrobinę po omacku...
Piszę to bo ten weekend w ekstraklapie i 1 Lidze słabo wyszedł kartkowo. Coś tam próbowałem ale generalnie dopiero 2 ostatnie mecze dały wygrany kupon. Mecz Radomiak - Rakow od początku mi sie podobał natomiast Legia - Arka zdecydowałem sie zagrac dopiero po tym jak reszta meczy powychodziła underowo na zasadzie przełamania kartkowego na koniec weekendu.
Czasem nie jestem w stanie wrzucić kuponu przed meczem bo jest zagrany na szybko na
live tak jak ten 17' po rozpoczęciu meczu bo akurat wychodzę, zaczynam trening czy cokolwiek innego. Jesli niektórym z Was sie to nie podoba to śmiało możecie omijać ten temat. Jeśli ktoś adminów lub moderatorów (pozdro

) uznać ze to niezgodne regulaminem działu to śmiało moze przenosić temat gdzie indziej. Wydaje mi sie ze dość transparentnie prowadze temat i sie ostatnio pukałem w głowę, że wrzucam wszystkie kupony zagrane za jakieś bonusu ale chciałbym mieć przeglad tego co gram i widzieć kiedy zaczynam przesadzać i kombinować i starać się trzymać założonych ram.
Jesli to przeszkadza jakimś frustratom, główną działalnością są trzywyrazowe posty na chacie to czystą przyjemnością zapraszam wyp... ekhm... omijać temat

Tymczasem już się piszą analizy na
LM. Bedzie ciekawie