>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Maraton typerski

H 160,1K

hasbaart

Typer
#37 -30

Nie dawały mi spokoju te wszystkie underowe mecze w ten weekend wiec za drobne musialem spróbować... na odblokowanie złej passy 😉

#38 +150
Screenshot_20250803_220434_Superbet.jpg

H 160,1K

hasbaart

Typer
Ale co Ty wrzucasz screen po rozliczeniu kuponu i zaliczasz w temacie na plus? Hahaha.
Mieciu to jest temat dla mnie zebym sobie mógł kontrolować Kupony i mieć kontrolę nad tym co gram i jaki jest bilans... Nie zawsze mam możliwość wrzucić kupon. A jesli sie dobrze przyjrzysz to zobaczysz ze został zagrany na live w 17' meczu Radomiak - Raków
Poza tym jesli Ci się nie podoba to nie musisz śledzić 😉 Jakoś nic nie wspominasz i nie widać Cie jak pisze długie analizy przedmeczowe wiec nic się nie stanie jak nie będziesz się tu wogole udzielał 😉 pozdro ✌

H 160,1K

hasbaart

Typer
#31 -30
#32 -50
#33 -29
#34 -50
#25 -55
#36 -35

#37 -30
#38 +150
#39 -40
#40 +232

Ostatnie 10 kuponów 2/10 trafionych
Skuteczność kuponów 20%
Wszystkie Kupony 16/40 trafionych
Skuteczność kuponów 40%

+/- po ostatnich 10 kuponach +60 😅
Stan konta po 30 kuponach +1905

Nie ma co ukrywać dużych strat w ostatbich 10 kuponach uniknąłem tylko i wyłącznie dzięki temu, że kupony w dużej części grane były z freebetów w Fortunie. Gdyby nie to standardowo konta byłby uszczuplony poważniej.
Co poszło nie tak? Czy po trafieniu czerwonej kartki w meczu Ludogorec - Rieka poczułem się jak bóg typowania?? ...Być może😅🤣
Wydaje mi sie jednak bardzie to, że to co wydawało się logiczne w meczach kwal LE i LK w rzeczywistości okazało sie nie mieć odzwierciedlenia w rzeczywistości 😉 czekam aż ruszy troche więcej lig bo wybieranie typów praktycznie tylko z polskiej ligi i szukanie jakichś dobrych typów w ligach nordyckich czy samej belgijskiej na dłuższą metę skazane jest na niepowodzenie. Trzeba tez pamiętać ze pierwsze kolejki w ligach które ruszają to tez bedzie granie odrobinę po omacku...
Piszę to bo ten weekend w ekstraklapie i 1 Lidze słabo wyszedł kartkowo. Coś tam próbowałem ale generalnie dopiero 2 ostatnie mecze dały wygrany kupon. Mecz Radomiak - Rakow od początku mi sie podobał natomiast Legia - Arka zdecydowałem sie zagrac dopiero po tym jak reszta meczy powychodziła underowo na zasadzie przełamania kartkowego na koniec weekendu.
Czasem nie jestem w stanie wrzucić kuponu przed meczem bo jest zagrany na szybko na live tak jak ten 17' po rozpoczęciu meczu bo akurat wychodzę, zaczynam trening czy cokolwiek innego. Jesli niektórym z Was sie to nie podoba to śmiało możecie omijać ten temat. Jeśli ktoś adminów lub moderatorów (pozdro 😅✌) uznać ze to niezgodne regulaminem działu to śmiało moze przenosić temat gdzie indziej. Wydaje mi sie ze dość transparentnie prowadze temat i sie ostatnio pukałem w głowę, że wrzucam wszystkie kupony zagrane za jakieś bonusu ale chciałbym mieć przeglad tego co gram i widzieć kiedy zaczynam przesadzać i kombinować i starać się trzymać założonych ram.
Jesli to przeszkadza jakimś frustratom, główną działalnością są trzywyrazowe posty na chacie to czystą przyjemnością zapraszam wyp... ekhm... omijać temat 😉😅🤣✌

Tymczasem już się piszą analizy na LM. Bedzie ciekawie 🤩

Otrzymane punkty reputacji: +60
H 160,1K

hasbaart

Typer
Screenshot_20250804_151019_Superbet.jpg

Jesteśmy po 8 meczach 3 kolejki 1 Ligi I statystyka wygląda następująco

Over 4,5żk - 1/8 (Gornik - Puszcza)
Over 3,5żk - 2/8 (Stal - Polonia)

Oprocz meczy 2 spadkowiczów z Ekstraklapu w pozostałych padło dokladnie 3 kartki... zmówili się czy co?!? 😅

Albo to albo każdy czekał z kartkami na poniedziałkową kumulacje 😁
Okazja jest do tego zacna - starcie GKS Tychy i Wisła Kraków z Kochankiem w tle...

GKS w poprzedniej kolejce wygrał 2-1 w Warszawie i zobaczyliśmy w meczu 4żk + karny. W pierwszej kolejce natomiast u siebie pokonal 4:3 Miedź. Tu tez zobaczyliśmy 4 żolte kartoniki.
Wisła jest rowniez po 2 zwycięstwach, jednak ich zwycięstwa sa bardziej okazałe i nie podlegają dyskusji. 5:0 u siebie z ŁKSem (3żk LKS) i 0:4 w Stali Mielec (2żk)
Wydaje się, że Wisła znów w tym roku poważnie myśli o awansie... kolejny raz. Gdyby tylko awanse dawali po 2 kolejkach 😉
Tychy do tej pory nie sa najłatwiejszym terenem dla Wisły 3 mecze w Lidze 1 wygrana, 2 przegrane ale za to kartkowo wyglada to całkiem przyjemnie
2025 - 0:2 - 4żk (2:2)
2023 - 1:0 - 7żk (4:3)
2022 - 3:1 - 6żk (4:2)

Sędzią dzisiejszego meczy będzie Marcin Kochanek
W tym sezonie tylko 1 mecz Ekstraklasy
Gornik - Lechia 2żk + karny

2024/25 Betclic 1 liga 5,14żk / mecz - 7 meczy - 36żk + 1 czk + 2 karne
GKS TYCHY - Miedź 2:2 - 4żk
Pogoń - WISŁA 1:3 - 7żk + karny
WISŁA - Miedź 1:1 - 6żk
WISŁA - Stal 5:0 - 8żk + czk

2023/24 Betclic 1 liga - 4żk/mecz - 12 meczy - 48żk, 4czk + 10 karnych
WISŁA - Resovia 4:1 - 2żk + Karny
Łęczna - GKS 2:0 - 4żk
Chrobry - WISŁA 3:2 - 7żk + karny

2022/24 Betclic 1 liga - 4,1żk / mecz - 10 meczy - 41żk, 2czk, 7 karnych
Stal Rz. - GKS 1:2 - 3żk + karny
WISŁA - Resovia 2:0 - 2żk

WISŁA - GKS TYCHY 2:1 - 2ŻK + CZK + 2 KARNE

2021/22 pierwszy sezon w 1 Lidze - 3,2żk /mecz - 5 meczy - 16żk + 0 cz 5 KARNYCH ( srednia 5 MECZY 5 KARNYCH 😅)

GKS - Gornik Polkowice 1:1 - 5żk

Podsumowując myślę, ze Wisła dzisiaj nie będzie miała łatwo. Po takich w meczach Wisły GKS raczej nie nastawi się na otwartą gre w tym meczu. A Wisła? No cóż zobaczymy dzisiaj czy są w stanie zagrać trzeci tak skuteczny mecz. Nie mówię, ze nie wygrają twierdzę, że to zwycięstwo będą musieli wyrwać.
Proponuję dzis tutaj wszystko co dotyczy kartek i karnych. Tak to dziś widzę:

GKS Tychy - Wisła

Over 3,5żk - 1,48
Over 4,5 kartek 1,80
Over 4,5żk - 2,02
Over 5,5 kartek 2,42
Czerwona - 3,85
Karny - 2,80
Kursy z @Superbet

Pewnie pójdzie później jeszcze karny tylko szukam z czym to zagrac. I pewnie juz na żywo jak bedzie dobra okazja to czerwa moze poszukam.

HJK po odpadnięciu z bułgarską Ardą z Ligi Konferencji wraca na krajowe podwórko i moze się juz skupić na tych rozgrywkach. W tej kolejce podejmuje prowadzący w tabeli Inter Turku.
5 ostatnich meczy Turku na wyjeździe
KTP - 5żk (2 Turku)
Haka - 2żk (2 Turku)
Gnistan 5żk (2 Turku)
Jaro - 2żk + czk (1 Turku)
SJK - 4żk (2 Turku)

HJK u siebie
Oulu 2żk (1 HJK)
Jaro 4żk (1 HJK)
Haka 3żk (2 HJK)
Kups 4żk (2 HJK)
SJK 2żk

Mecze bezpośrednie w HJK
2024 - 2żk
2024 - 7żk + czk
2023 - 4żk + czk
2023 - 2żk
2022 - 6żk + czk
2022 - 5żk

Sedziuje Munukka
2024 - Inter - HJK - 3żk
2023 - Inter - HJK - 3żk + czk
2022 - HJK - Inter 3żk + czk
2022 - HJK - Inter 2żk

Licze że Inter troche się jednak dzisiaj postawi HJK i zobaczymy troche kartek.

Unirea - Otelul
Mecze bezpośrednie w Unirea
2025 - 4żk + czk
2022 - 5żk + czk

Sedzia Andrei prowadzil parę meczy gospodarzy i zazwyczaj wygladalo to ładnie kartkowo. Jak będzie dziś? Okaże się. Początek Ligi to różne dziwne rozwiązania...🤷‍♂️

H 160,1K

hasbaart

Typer
Screenshot_20250804_163624.jpg

Wyżej wspomniany karny w meczy GKS - Wisła
+
Rybakina over 6 asów
Zastanawiałem się czy iść tu w asy Rybakiny czy DF Kostiuk
Rybakina w tym turnieju
7 z Jastremską w trzysetowce
8 z Cristian w dwóch setach
11 z Baptiste z dwóch setach
W Waszyngtonie
17 w przegranej trzysetowce z Fernandes
7 w szybkim meczu z Fręch
3 z Mboko uznaje to za koszt przejścia z trawy na hard
Zakładam dwa sety i zwycięstwo Rybakiny bo Kostiuk grała trzy trzysetowki z Kessler, Kasatkiną i Vondrousovą w koncu ile sie można ślizgać... jesli bedzie 3 sety wzrasta szansa overa.
Grały ze sobą trzykrotnie i do tej pory Kostiuk mocno sie spinała na mecze z Rybakiną i nigdy nie miała więcej niz 6DF.
Rybakina za to
2024 Stuttgart (ziemia w hali) zero asow z obu stron 6DF Kostiuk
2023 US Open - 6:2, 6:1 - 2 asy Ryby i 3 DF Kostiuk
2023 Adelaida wygrana 3 setówka Kostiuk i jej 3DF. Rybakina 7asów.

Wydaje się, że Ryba czuje sie na hardzie jak w wodzie😉 i po takim kursie jestem to w stanie zaryzykowac.

Do góry Bottom