>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Maraton typerski

H 147,4K

hasbaart

Typer
#48 -40

Dziś bez wielkich kombinacji...

Roma - Porto
Miałem pierwszy mecz na kuponie i później w niego zwatpilem niepotrzebnie. Mam nadzieję, że teraz jak niewatpie to nie odwalą jakiegoś numeru...😅
No ale sytuacja jest klarowna:
- 1:1 w pierwszym meczu więc nie ma co bronić. W teoretycznie łatwiejszej sytuacji Roma z racji swojego boiska... Jednak patrząc na Włoskie zespołu w LM jakoś nie koniecznie byk to dla nich atut...
- 11 żk + czerwona w pierwszym meczu nie wymaga chyba komentarza
- sędziuje dziś Francuz Letexier, który w tym sezonie prowadził
6 meczy LM -
3żk + czk + karny,
7żk + karny,
6żk + karny,
4żk + czk + karny,
6żk + czk
1 mecz LK - 7żk
2 mecze Ligi Narodów - 6żk, 6żk

W tamtym sezonie
5 mecz LM - 5żk, 3żk + karny, 2żk, 1żk+ czk + karny, 4żk
4 mecze LE (w tym 3 mecze Romy)
Slavia - Roma 5żk
Roma - Brighton 3żk
Atalanta - Liverpool 4żk + karny
Roma - Levercusen 6żk

Wydaje się że sędzia pasuje. Nie ma problemu pokazywaniem kartek i karnych.

Historia spotkan (bez towarzyskich)
2025 w Porto - 11żk + czk
2021 w Porto - 7żk + karny + dogrywka 2żk + karny
2019 w Romie - 2żk
2016 w Romie - 5żk + 2 czk
2016 w Porto - 8żk + czk

Ja nie wiem czy tu sobie nie zagrać dodatkowo czerwonej kartki...🤔

FCSB - PAOK
W pierwszym meczu 2-1 dla FCSB więc teoretycznie muszą 'tylko' obronić wynik u siebie. Jeśli nie gospodarze nie zabiją dwumeczu strzelając 2 bramki w pierwszej połowie to tu powinno być ciekawie i kartki powinny się pojawić. W pierwszym meczu 11żk i czerwona dla PAOKu w końcówce pierwszej połowy przy prowadzeniu 1:0. W drugiej połowie dostali 2 bramki I dzisiaj muszą odrabiać.

Sędziuje Słoweniec Jug, który w tym sezonie LE wygląda na sędziego idealnego na over kartek w tym meczu.
5 meczy
6żk + 2cz + 2 karne
2żk + karny
5żk
5żk + karny
4żk + czk
4/5 meczy overy... biorę z pocałowaniem ręki 😉
Drużyny spotykały się już niejednokrotnie ale patrząc tylko na mecze o stawkę, a nie towarzyskie to w 2024 w fazie ligowej LE PAOKu było 8żk + czk. Tez pasuje.

Olimpia Lublana - Borac Banja Luka
W pierwszym meczy 1:0 dla Bośniaków i teraz Olimpia ma bramkę do odrobienia u siebie. W pierwszym meczu 5żk + czk + karny (niestrzelonu przez gospodarzy) wydaje się że taka zaliczka to nie zaliczka i tu znów będzie mecz o wszystko i zgodnie ze wieloma meczami Olimpii w pucharach z wieloma kartkami.

Sędziuje Litwin Lukjancukas, który wygląda na baaardzo underowego patrząc tylko na 4 męczą tegorocznej LM. Pokazał tam w sumie 8 kartek i 1 karnego w 4 meczach, jednak trzeba przyznać, że mecze nie miału wielkiego potencjału kartkowego. Przynajmnie dla mnie...

W Lidze Europy 1 mecz - 4żk + czk + karny, w kwal LE 1 mecz - 7żk + czk, w kwal LK 1 mecz 7żk + czk
W tamtym sezonie
LM 1 mecz 5żk
LK 2 mecze -
Leverkusen- Hacken 4:0 - 1żk
Servette - Sheriff 2:1 - 6żk + 2czk + karny
Kwal LK 2 mecze- 6żk, 5żk + czk + karny

Z ciekawostek w poprzednim sezonie prowadził mecz towarzyski
Łotwa - Liechtenstein 1:1 - 10żk 😅
A sezon wcześniej mecz towarzyski
Luksemburg - Bułgaria 12żk + czk😅😂

NIE... TO NIE JEST UNDEROWY SEDZIA 😁

Pafos - Omonia
Wewnętrzne cypryjskie porachunki. W lidze cypryjskiej Pafos 1 w tabeli z 10pkt przewagi nad 3 Omonią. Fakt, jest taki, że Omonia jako klub ma dużo większe doświadczenie w rozgrywkach europejskich ale czy to działa w takich sytuacjach jak ta? W pierwszym meczu remis 1:1 i patrząc po statystykach to raczej Pafos było strona przeważająca. Jednak to oni gonili wynik po tym jak gospodarze w 51 min strzelili gola z rzutu karnego. Goście swojego karnego nie wykorzystali ale udało im się wyrównać w 84 minucie i dzięki temu oni są faworytami tego dwumeczu przed startem dzisiejszego meczu.
W meczy ubiegłym tygodniu było 5żk + 2 karne
W lidze zazwyczaj kartkowo
2024
W Pafos 7żk
W Omonii 4żk + czk
W Pafos 3żk
W Omonii 5żk + karny
W Omonii 5żk + czk
2023
W Pafos 3żk
W Pafos 3żk
W Omonii 7żk
W Pafos 7żk + czk
W Omonii 2żk
W Omonoo 5żk

Trochę martwo mniejsza ilość kartek w meczach w Pafos ale wydaje mi się że Stawka w dzisiejszym meczu sprawo, że tych kartek będzie Jednak więcej. Tymbardziej że potrzebują ich 'tylko' 4..

No właśnie dlaczego kurs na 4 kartki jest jednak wyższy pomimo stawki meczu i dość zachęcającej historii kartkowej zespołu?

Moim zdaniem to przez postać sędziego... W dzisiejszym meczu sędziuje Francuz Turpin, który powszechnie uważany jest za bardzo underowego sędziego.
W tym sezonie LM
5 meczy- 1zk + karny, 4żk, 3żk, 0żk, 0żk + karny
Liga Europy 2 mecze - 3żk, 4żk

No to klops nie ma co grac... No nie do końca bo jak się przyjrzeć tym meczom dokładniej to może a zmienić perspektywę

Liga Mistrzów
1żk Atalanta - Arsenal
4żk Dinamo - BVB
3żk Juve - City
0żk Aston Villa - Celtic
0żk City - Real
Liga Europy
3żk Fenerbahce - Manchester UTD
4żk Porto - Olimpiakos

Nie ujmując nic nikomu to to nie są spotkania Pafos - Omonia przypuszczam że umiejętności inne, inna kultura gry...
Sędzia przyjeżdżający na 'derby' Cypru w Lidze Europejskiej będzie prawdopodobnie w podobnym szoku jak po przejeździe na mecz Jagielonia - Legia do którego może dość w następnej rundzie...😂💆‍♂️😅😂😂
Jego pierwsza reakcja Polish_20250220_125136602.jpg
😂😂😂😂😂😂

No więc może nie rozpatrujemy Turpina jako underowego sędziego w kontekście najlepszych zespołu świata...

Popatrzmy tak:
W tym roku:
Kwal LM Sparta - Malmoe 7żk + 3 karne
Idąc tym tropem najlepsza Liga świata😅😁😉
UAE Pro League
AL- Ain FC - Al Wasl FC 4żk + czk + karny

To będzie moim zdaniem trochę lepsze odzwierciedlenie Turpina w kontekście meczu Pafos - Omonia.

Podsumowując myślę że 1,50 na over 3,5żk w tym meczu to bardzo zachęcająco kurs i myślę że tam będzie i tak więcej kartek, a te 3,5 to może już w pierwszej połowie pęknąć 😉

Screenshot_20250220_132624_Superbet.jpg

H 147,4K

hasbaart

Typer
Idzie nowy sezon trzeba zbierać na kolejny maraton. Poprzednio udało się trochę kasy dołozyć i wyjechać na maraton wokół Jeziora Garda we Włoszech w kwietniu. Jak poszło na maratonie lepiej nie pytać 🙈🤣🤷‍♂️
Plan na kolejny maraton - Grudzień, Hiszpania. Zanim ruszą Ligi mamy spotkania eliminacyjne i tym zaczniemy tą nierówną walkę z bukami 😉

Na początku bez szaleństw ze stawkami.
Screenshot_20250717_121506_Superbet.jpg

Aktobe - Legia

Tylko 1 kartka przy 19 faulach obu drużyn w pierwszym meczu to dość mało i dzieki temu otrzymujemy niższą linię na mecz rewanżowy. Myślę, że przy jednobramkowym prowadzeniu Legii po pierwszym i chęci utrzymania dobrego wyniku ze strony Legii. Gospodarze nie sa również jakimiś wirtuozami piłki i też pewnie parę fauli zaliczą. 4 kartki jak dla mnie opcja baaardzo prawdopodobna.

Sędziuje Granit Maqedonci niby Szwed ale urodzony w Kosowie. W tamtym sezonie w eliminacjach LK - 2 mecze - 2żk + cz i 2żk. To były jego jedyne mecze w pucharach europejskich. Trochę posędziował młodzieżówek trochę w Allsvenskan. Demonem kartkowym nie jest ale szwedzka Liga nie jest jakąś bardzo overovą kartkowo ligą. W pucharach krajowych trochę bardziej 'sypał' kartkami. Liczę, ze dzisiaj nie bedzie miał wyjścia i kartki pokaże...

Cluj - Pacs
0-0 po pierwszym meczu sytuacja awansu otwarta. 38‼ fauli w pierwszym meczu I tylko 3żk...
Liczę że w rewanżu Cypryjczyk Kyriakos będzie chętniej sięgał po kartki niz jego odpowiednik w pierwszym meczy Serb Ilic.
Statystyki cypryjczyka z poprzedniego sezonu pokazują, ze nie boi sie wyciągać kartki w spotkaniach w Europie - eliminacjach LK w tamtym sezonie pokazał 8żk w meczy Rużomberok - Tobol co prawda rok wcześniej tylko 1żk Pyunik - Narva ale liczę, że jak już zacząl to bedzie kontynuował 😉 średnia w europejskich pucharach i tak wychodzi mu 4,5 😅😁

Celie - Sabach Baku
Celie to jedna z moich ulubionych drużyn do grania kartek w poprzednim sezonie pucharów. 3żk W pierwszym meczu wszystkie dla Celie przy 33 faulach w meczu. Pierwszy mecz Celie wygrało na wyjeździe 3:2 wiec tu będą się starali po pierwsze pilnować przewagi z pierwszego meczu. Azerwie bez żadnej kartki w dwumeczu? Raczej mało prawdopodobne.

Sędziuje Bułgar Draganov w poprzednim sezonie średnia w Lidze powyżej 4żk na mecz. W jedynym meczu eliminacji LK - 5żk, sezon wcześniej 3żk, 2 sezony wcześniej 2żk w eliminacjach LM i 7żk w eliminacjach LK. Wygląda conajmniej przyzwoicie...

Partizan - Larnaca
Partizan ma bramkę do odrobienia z pierwszego spotkania i w kontekście kartek to jest bardzo dobra informacja bo goście na pewno będą robić wszystko aby tej bramki nie stracić co moze się wiązać z częstymi faulami. A że teren w Belgradzie bardzo gorący moze tam się podziać wszystko łącznie z czerwonymi... W pierwszym meczu 3żk przy 19 faulach...

Co ciekawe ten sam dwumeczu byk rozgrywany w kwalifikacjach LE w 2022 r. Tam również Larnaca miała przewagę bramki po meczy u siebie (2:1). Awansowali po remisie w Belgradzie. W meczu sędzia pokazał... 7żk 👌

A sędziuje dziś Portugalczyk Correia. Sędzia idealny do tego meczu 😁
W poprzednim sezonie w Lidze portugalskiej 88żk w 14 meczach - średnia 6,2‼ do tego 6 czerwonych i 8 karnych... W Lidze konferencji sędziował mecz
Borac Banja Luka - Lask - 9żk + czerwona
Sezon wcześniej
Portugalska 77żk w 15meczach - średnia 5,13 żk do tego 7 czerwonych kartek
W kwal LK 2 mecze - 4żk i 4żk + 2 czerwone + 2 karne
W Lidze Konferencji (faza grupowa)
Astana - Pulzno - 7żk

NO NIE MÓWICIE ŻE NIE KUSI‼😅

Jest jeszcze ten nieszczęsny mecz
Happole Ber Sheva - Levski który na pierwszy rzut oka wygląda genialnie pod kartki
0-0 pierwszym meczu- 38 fauli, 9żk + 2 czerwone i teoretycznie powinno być podobnie w tym meczu.

AAALEEE po Pierwsze dali linię 6,5 kartek i 5,5żk za 1,62 a do tego sędziego Badsturmbera z Niemiec ze średnia 3żk na mecz... trochę pachnie podpuchą... 🤷‍♂️ odpuszczę sobie najwyżej na żywo jak sobie zagram 😉

Ostatnia edycja:
H 147,4K

hasbaart

Typer
#1 -50
#2 +150
Screenshot_20250722_114932_Superbet.jpg

Zapomniałem wczoraj wrzucić 🤷‍♂️🤦‍♂️

Screenshot_20250722_115230_Superbet.jpg

Trochę później będzie kupon na kartki bo jeszcze muszę dokończyć analizę i znaleźć buki w których można zagrać mecze, które mi sie podobają. Np Slovan - Żrinjski nie oferują w ani w Superbet ani Betclik...

H 147,4K

hasbaart

Typer
Pafos - Maccabi

Pafos w tamtym sezonie wylądowało Finalnie w Lidze konferencji i troche mi napsuło krwi jesli chodzi o kartki. Sugerowałem się wtedy meczami eliminacyjnymi, w ktorych w meczach cypryjczyków padało mnóstwo kartek. Co nie wychodziło w fazie grupowej moze tym razem wyjdzie w kolejnych eliminacjach... 😉
Droga Pafos w tamtym sezonie wyglądała następująco
Kwal Liga Europy
W Elfsborg 3:0 (5żk + cz 3+1 Paf)
Z Elfsborg 2:5 (5żk + cz - 1ż + czk Paf)
Kwal Ligi Konferencji
W Zargilis 2:1 (6żk - 2 Paf)
Z Zargilis 1:0 dog3:0 (1żk + czk - 0 Paf)
W CSKA Sof 1:0 (1żk sof)
Z CSKA 1:0 dog 4:0 ( 10żk + czk 3 Paf)
W Cluj 1:0 (9żk + czk - 4 paf)
Z Cluj 3:0 (6żk - 3 Paf)

Przeciwnikiem Pafos w drugiej rundzie bedzie Maccabi Tel Aviv i wydaje się to byc wymarzony przeciwnik w kontekście kartek. Oby nie za pięknie.
W tamtym sezonie Izraelczycy zaczęli zmagania o LM również w 2 rundzie gdzoe odpadło z FCSB i wygladalo to tak:
W FCSB 1:1 - 7żk (4 Maccabi)
Z FCSB 0:1 - 7żk (3 Maccabi)
Kwal Liga Europy
W Panevezys 1:2 - 3żk (1 Maccabi)
Z Panevezys 3:0 - 5żk (3 Maccbi)
Z Backa Topola 3:0 - 5żk + 2 czk (1 Maccabi)
W Backa Topola 1:5 - 5żk (1 Maccabi)

Mecz sedziuje ukrainiec Balakin. W zasadzie idealny sędzia pod kartki tyle ze mu się w tamtym sezonie całkowicie poprzewracało w LM (3 mecze - 2żk, 2żk, 3żk) jak i LE (2 mecze - 0żk, 2żk) na szczęście w kwalifikacjach troche lepiej to wygladalo
Kwal LK: Celie - Apoel 5żk + czk + karny
Kwal LR: Braga - Rapid 4żk + czk

Ide tym tropem o gram over kartek

Slovan - Żrinjski
Tutaj nie bede sie zbytnio rozwodził bo Drużyny spotykały sie juz w pucharach dwukrotnie w 2022 i 2023

2022
W Żrinjski 1:0 - 5żk + czk
W Slovanie 1:0 dogr 1:1 karne 1:0 - 8żk dogr 1żk + czk
2023
W Żrinjski 0:1 - 6żk
W Slovanie 2:2 - 9żk
Nie widzę powodu zeby dzisiaj było inaczej.

Sedziuje Francuz Pignard. Generalnie z francuzami jest troche underowo ale patrząc na jego osiągnięcie w europejskich pucharach to nie wygląda tak źle.
2024/25
LK
Shamrock - Apoel 4żk + cz
St Gallen - Backa Topola 5żk
Kwal LM
Maccabi - FCSB - 7żk
Kwal LK
Chelsea - Servette 2żk
2023/24
LK
Nordsjelland - Fenerbahce 6:1 - 1żk
Kwal LM
Slovan- Żrinjski 9żk (ooo co za przypadek 😉)

Kwal LK
Celie - Maccabi 4żk

Ide w over

Rijeka - Ludogorec
Rijeka w tamtym sezonie próbowała zawojować LE ale na drodze stanął Elfsborg
Kwal LE
W Corvinul 0:0 - 3żk (0 Rijeka)
Z Corvinul 1:0 - 6żk (3 Rijeka)
Z Elfsborg 1:1 - 7żk + czk (2 Rijeka)
W Elfsborg 2:0 - 8żk (6 Rijeka)
Kwal LK
W Olimpia Lub 5:0 - 5żk (3 Rijeka)
Z Olimpia 1:1 - 8żk (4 Rijeka)

W tym roku w eliminacjach do LM trafiają na Ludogorec który w poprzedniej rundzie męczył sie z Dynamem... Mińsk
W Łudogorcu 1:0 - 5żk (1 Ludogorec)
W Dynamo 2:1 dogr 2:2 - 2żk dogr 3żk (1+1 Ludogorec)
Z jednej strony troche Kopciuszek w eliminacjach LM z drugiej drużyna z doświadczeniem rzadko awansujaca z poważniejszym drużynami ale walczącą z drużynami na swoim poziomie. Zazwyczaj jak patrzę na mecze Lodogorca to szukam w ofercie kartek... 😉

Sedzije Azer Masijev. I on także nie wygląda źle jesli chodzi o kartki...
2024/25
LK
Banja Luka - Panathinaikos 6żk
Cercle Brugge - Hearts 3żk + karny
Kwal LK
Djurgarden - Ilves 5żk
Partizan Belgrad - Gent - 8żk
2023/24
Klaksvik - Lille 3żk
Kwal LM
Zargilis - Struga 2żk
Kwal LK
Cluj - Adana Demispor 6żk

Specjalnie podaje czasem mecze aby Było widać, ze te spotkanie z małą ilością kartek to są często spotkanie drużyn z małym potencjałem na ostrą grę. Wydaje się, że w dzisiejszym meczu sędzia powinien udźwignąć te 5 kartek

Już po ostatnim kuponie nie chce nazywać kolejnych sędziów idealnymi do danych meczy po potem następuje sroga weryfikacja 😅🤣

Podobało mi sie jeszcze na dzisiaj Noah - Ferencvaros na over 4,5 kartek ale jak zacząłem to sobie rozpisywać to cos mi tam nie grało. Wydaje sie ze powinno byc spokojnie over ale poczekam na rewanż moze bedzie podobnie pierwszym meczu jeszcze stan rywalizacji nie bedzie rozstrzygnięty i w rewanżu dadzą trwoche lepszego sędziego i wtedy to zagram 😉

Finalnie kupon na dzis wyglada tak

Screenshot_20250722_135036_Superbet.jpg

H 147,4K

hasbaart

Typer
Screenshot_20250722_231000_Superbet.jpg

Tym razem granie nie na zawodniczki a raczej przeciwko. Putintseva ostatnio straszny dół. Jedyne co zdołała wygrać na trawie to z nonamem z 661 miejsca w rankingu. Rozwalona w kilkadziesiąt minut przez Anisimową na Wimbledonie 6:0, 6:0. Próbowałbym podwójne błędy ale generalnie przy słabej grze nie popełnia ich aż tylu wiec kurs 1,56 na dwa podwójne jest bez sensu. Na nawierzchni twardej w tym roku Puta tez wybitnie na 10 ostatnich meczy 7 porażek i wygrane z takimi potentatami jak Uchijama, Zhang i Avensian. Licze ze Osaka ja troche skarci serwisowo...

Venus wracała 2024r i w dwóch meczach w Miami ze Sznajder 6 DF i Hibino w Indian Wells 10 DF... Licze na podtrzymanie serii 😉

Ostatnia edycja:
H 147,4K

hasbaart

Typer
Screenshot_20250722_232928_Superbet.jpg

Dobra dołożę sobie jeszcze bo widzę na live ze Naomi ma dzisiaj zły biorytm i łzy w oczach 😅 pierwszy gem i 2 DF... bedzie waliła asy i DF na przemian... Typowa Osaka co zrobisz🤦‍♂️🤷‍♂️

H 147,4K

hasbaart

Typer
#5 -51
#6 -51

Słowo komentarza do wyników. Osaka planowo 8asów, 6DF. Jeśli chodzi o mecz Williams to trochę ciężko mi uwierzyć co tam sie odjaniepawliło... Jeśli Stearns tego meczu nie puściła to znaczy, że każda 45 letnia zawodniczka moze sobie w każdej chwili wrócić z emerytury i pokonać 35 rakietę świata...😅 Tylko w damskim tenisie 🤣 Tymczasem na korcie Venus po 3-4 gemach oddycha rekawami i wieczność zajmuje jej serwowanie, a Sterns nawet w przy łatwych piłkach wali po autach, a w wymianach posyła piłkę taka aby przeciwniczka przypadkiem nie musiała sie poruszać więcej niz metr w jedna czy drugą stronę bo jak posyła cos bardziej na dobieg to z miejsca Venus nie jest w stanie nic zrobić 😏 Fakt parę asów weszło i kilka ładnie trafionych returnow👌
Nastepny mecz Venus gra z naszą Fręch. Ta mam nadzieje bedzie miała jakiekolwiek zamiar wygrać ten mecz, bo Stearns moim zdaniem nie miała zamiaru... A wystarczy Venus porozrzucać po korcie. Jak się dwa razy przebiegnie to już będzie koniec sił...

Na dziś:

#7 Screenshot_20250723_095613_Superbet.jpg

H 147,4K

hasbaart

Typer
#7 -59
Teoche mnie z tym kuponem zmyliło Stefanini easy i Noskową tez wszędzie pokazywali ze ma over DF tyle ze dlugo mi nie rozliczali kuponu wiec puściłem troche zmieniony i tez w piach
#8 -53

Troche żałuję bo wstępnie pomysł i kupon prawie podzedl na Olimpo, TNS i Budocnost over 3,5 kartki i juz było dwa siedziały... więcej nie zmieniam pierwszej myśli 😒 Zobaczymy jeszcze co zrobi Budocnost z kartkami...

Screenshot_20250723_220059_Superbet.jpg

H 147,4K

hasbaart

Typer
#7 -59
Teoche mnie z tym kuponem zmyliło Stefanini easy i Noskową tez wszędzie pokazywali ze ma over DF tyle ze dlugo mi nie rozliczali kuponu wiec puściłem troche zmieniony i tez w piach
#8 -53

Troche żałuję bo wstępnie pomysł i kupon prawie podzedl na Olimpo, TNS i Budocnost over 3,5 kartki i juz było dwa siedziały... więcej nie zmieniam pierwszej myśli 😒 Zobaczymy jeszcze co zrobi Budocnost z kartkami...

Pokaż załącznik 55568
Oczywiście kombinowanie nie pomaga. Kartki wszystkie weszły a Dolegihide stwierdziła że dziś postawi na podwójne błędy 😅🤣

Dzisiaj za drobne bo szybko trzeba było myśleć i pomysł tylko na to był.

Screenshot_20250724_171414_Superbet.jpg

Screenshot_20250724_171734_Superbet.jpg

Z dzisiajejszych meczy w Lidze Europejskiej zainteresowały mnie 4 pozycje

Lugano - Cluj

Lugano 2024/25
Kwal LM
Z Fenerbahce 3:4 - 9żk (5 Lugano )
W Fenerbahce 2:1 - 5żk (4 Lugano)

Kwal LE
W Partizanie 0:1 - 2żk (1 Lugano)
Z Partizanem Bel - 1:2 dogr 2:2 - 4żk + cz dogr 5żk (2 dogr 5 Lugano)
Z Besiktasem 3:3 - 4żk (2 Lugano)
W Besiktasie 2:1 - 5żk (2 Lugano)

Cluj w tym sezonie
W Pacs 0:0 - 3żk
Z Pacs 3:0 - 3żk (2 Cluj)
2024/25
Kwal LK
Z Neman Grodno 0:0 - 4żk (2 Cluj)
W Neman Grodno 0:5 - 8żk (3 Cluj)
W Maccabi P T 0:1 - 5żk (2 Cluj)
Z Macabi P T 1:0 - 4żk (2 Cluj)
Z Pafos 1:0 - 9żk + czk (5 + czk Cluj)
W Pafos 3:0 - 6żk (3 Cluj)

Mecz posedziuje Anglik England... Darren😅
Nie jest to jakoś nadzwyczajnie overowy sedzia...
W tamtym sezonie
Kwal LM
Celie - Slovan 5żk + czerwona
W Lidze angielskiej średnia troszke powyżej 4żk (82żk w 20 meczach)
2023/24
Kwal LM Struga - Zargilis 2żk + karny
Kwal LK Dynamo - Besiktas 3żk + karny
w Angielskiej znow troche ponad 4żk (59żk w 12 meczach)
2022/24
Liga Konferencji: Austria - Lech 6żk
Kwal LK: Partizani - Saburtalo 5żk

Trzeba przyznać ze gosc dostaje mało atrakcyjne mecze do sędziowania. Nie ma tu wysypu kartek ale jak jest za co to daje... wydaje mi sie ze patrząc na poczynania obu drużyn w poprzednich edycjach to może mieć tu troche roboty. Pewniej bym sie czuł gdybym tu mógł zagrać over 3,5żk nawet po niższym kursie ale myślę, ze over 4,5 jest tu w zasięgu...

Over 4,5 kartek - 1,90
Over 4,5żk - 2,10

Levski Sofia - Braga

Lewski awansowali do kolejnej rundy po męczarniach z izraelskim Hapoelem Beer Sheeva
W Sofii 0:0 - 6żk + 2 czk ( 4żk + czk Levski)
W Hapoelu 0:0 karne 2:4 - 3żk dogr 1żk + czk ( 2żk dogr 1żk + cz Levski)

W tamtym roku bez pucharów ale za to odpadli 2023/24 w eliminacjach LK
W Shkupi 0:2 - 8żk (3 Levski)
Z Shkupi 1:0 - 6żk (2 Levski)
W Hapoel BS 0:0 - 4żk ( 2 Levski)
Z Hapoel BS 2:1 - 10żk (5 Levski)
Z Eintrechtem 1:1 - 4żk (3 Levski)
W Eintachcie 2:0 - 5żk (4 Levski)

Teoche tych kartek padało w meczach Levskiego szczególnie u siebie. Ich przeciwnicy - Portugalska Braga nie zaczęła jeszcze sezonu i to bedzie ich pierwszy mecz o cos w tym sezonie. W tamtym sezonie grali juz w Lidze Europy a w eliminacjach wygladalo to tak:

Z Servette 0:0 - 4żk (3 Braga)
W Servette 1:2 - 5żk (2 Braga)
Z Rapid Wiedeń 2:1 - 4żk + czk (2 Braga)
W Rapid Wiedeń 2:2 - 8żk (3 Braga)

Kartki w tym meczu jakos do mnie przemawiają... Sędziuje Włoch Marchetti i to jest troche zagwozdka. W tym sezonie sędziował juz jeden mecz w pucharach
kwal LM: Kairat - Olimpia Lub - 5żk
Jednak to był jego pierwszy mecz w pucharach... Dziś będzie drugi.
W Serie A
2024/25 - 48żk w 12 meczach
2023/24 - 34żk w 11 meczach
2022/23 - 47żk w 11 meczach
2021/22 - 36żk w 8 meczach

No trzeba przyznać, że demonem kartek nie jest i mam nadzieje, że drużyny dadzą mu dzisiaj powody do pokazywania kartek.

Over 4 kartek - 1,72
Over 4,5żk - 1,92

Szkoda że nie mam kartek samo Levskiego bo bym to grał.

Celie - AEK Larnaka

Celie w poprzedniej rundzie ciężary z Sabah Baku
W Baku 2:3 - 3żk (3 Celie)
W Celie 2:3 dog 3:3 - 5żk dogr 3żk (1 + 3 Celie)
W 2024/25
Kwal LM
W Flora 0:5 - 3żk (1 Celie)
Z Flora 2:1 - 4żk Celie
Z Slovan 1:1 - 5żk + czk (2 Celie)
W Slovan 5:0 - 2żk + czk (1 + cz Celie)
Kwal LE
Z Shamrock 1:0 - 5żk (2 Celie)
W Shamrock 2:1 dog 3:1 - 7żk dogr 3żk (4 + 1 Celie)
Kwal LK
W Pyunik 1:0 - 4żk (2 Celie)
Z Pyunik 4:1 - 7żk + 2 czk (5 + cz Celie)

Nie ukrywam że w tamtym sezonie pucharowym bardzo często patrzyłem w kierunku Celje jesli chodzi o kartki. Ich przeciwnik w poprzedniej rundzie odrobinę mnie zaskoczył gdyż wyeliminował Partizan Belgrad
W AEK 1:0 - 3żk (1 AEK)
W Partizanie 1:0 dog 1:1 karne AEK - 5żk dog 1 + karne 5 czerwonych poza boiskiem 🤯(2 AEK + 3 czerwone)

Tym bardziej ze w tamtym roku odpadli jiz w 2 rundzie kwal LK
Z Pacs 0:2 - 4żk (2 AEK)
W Pacs 3:0 - 6żk (3AEK)

Mecz sędziuje Francuz Dechepy i tu tez troche zagadka bo to jego pierwszy mecz w pucharach... w Ligue 1
2024/25 - 55żk w 13 meczach (lekko over 4)
2023/24 - 59 w 15 meczach (prawie 4
2022/23 - 69 w 22 meczach (lekko ponad 3)
I to pewnie główny powód dla którego buki zeszły do linii 3,5 kartek która biorę z pocałowaniem ręki 😉

Over 3,5żk - 1,65
Over 4,5 kartek - 2,05

Besiktas - Szachtar Donieck

Trudne się wylosowało dla obu druzyn 🤷‍♂️ Shachtar raczej nie przyzwyczajony do grania kwalifikacji i to do Ligi Europy. Ostatnimi czasy to spokojne miejsce w Lidze Mistrzów. Ciekawe jak sobie poradzą z koniecznością grania eliminacji na tak wczesnym etapie...

Besiktas zazwyczaj też wchodzi w ostatnim etapie eliminacji jak w tamtym roku...
2024/25
W Lugano 3:3 - 4żk (2 Bes)
Z Lugano 5:1 - 5żk (3 Bes)

W głównej mierze ciekawi mnie ten mecz z uwagi na postać sędziego. I zastanawiam sie czy tylko ze względu na sędziego warto ruszać ten mecz. Sedziuje jeden z moich ulubionych overowych sędziów Bułgar - Kabakov

W tym sezonie w rodzimej Lidze juz w pierwszym meczu zdążył zrobić 5żk + czerwona + karny 😁

W tamtym sezonie jakby lekko przygaszony szczególnie w Lidze Mistrzów ale tam o overy kartkowe coraz ciężej...
2024/25
LM - 4 mecze - 5żk, 4żk, 2żk, 4żk
LE - 2 mecze - 6żk, 9żk
LK - 1mecz - 5żk
Kwal Ligi Europy
Banja Luka - Klaksvik 7żk dogr 1żk
Hearts - Pilzno 3żk
2023/24
LM - 1 mecz - 6żk + czk
LE - 3 mecze - 7żk , 7żk , 10żk (6 + dog 4) + czk + karny 😅
Kwal Ligi Europy
Olimpia - Karabach 5żk + czk
2022/23
LE - 2 mecze - 5żk , 5żk
LK - 2 mecze - 6żk, 1żk + czk
Kwal Ligi Europy
Maribor - HJK 5żk
Omonia - Gent 4żk

Mi sie podoba opcja kartkowa
Over 4,5 kartki 1,80
Over 4,5żk 2,05

Ostatnia edycja:
H 147,4K

hasbaart

Typer
Screenshot_20250724_175424_Superbet.jpg

Przebrnąć przez tą ofertę Ligi Konferencji to jakaś udręka. Tam gdzie mi sie kartki podobały to nie ma dostępnych kartek...🤷‍♂️
Finalnie wybrałem 2 mecze z dostępnymi kartkami + 2 dokładki... Domu bym na to nie postawił 😉

H 147,4K

hasbaart

Typer
Po 10 kuponach
#1 -50
#2 +150

#3 +171
#4 +260
#5 -51

#6 -51
#7 -59
#8 -53

#9 -55
#10 +70

Stan konta +332

Troche przekombinowałem wczoraj. Przyznaje... Gdyby nie to byłoby trochę lepiej. Na razie nie jest źle. Trzeba sie trzymać zasad i nie kombinować... 🤷‍♂️

Otrzymane punkty reputacji: +1519
H 147,4K

hasbaart

Typer
#11 -51 brak 1kartki w Besiktasie i Lugano
#12 -40 (brak kartek w Sarajewie)

Trochę mnie martwiły te linie kartkowe i ze nie można zagrać niższych i po informacji jednego z kolegów na forum zajrzałem do Betfanu a tam. Niższe linie po troche słabych kursach no ale cos wypadałoby zagrać jak już jestem... wpadłem na taką promke Screenshot_20250724_223844_BETFAN.jpg

No wiec spróbowałem. Do obniżonych Linii na kartki dorzuciłem dzisiejszych faworytów z Ligi Konferencji I wyszło to:

Screenshot_20250724_225743_BETFAN.jpg

Tak wiec
#13 +259
+ 100zł freebet
Screenshot_20250724_231023_BETFAN.jpg

Jak nie drzwiami to oknem 🤣🤣

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +306
H 147,4K

hasbaart

Typer
#15 -42 Jednak granie 4,5 kartek jak sedziuje Arys to nie jest dobry pomysł...

#16 +205
Screenshot_20250725_223512_Superbet.jpg

Otrzymane punkty reputacji: +248
Do góry Bottom