>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Maraton typerski

H 132,3K

hasbaart

Typer
EDIT.

Panowie jednak przemyślałem sytuację... Jak tak rozpisywałem w poprzednim poscie i opisywałem te mecze to tknęło mnie coś odnosnie tego Juve - Benfica... sędzia pasuje, poprzednie mecze pasują ale
Juve Screenshot_20250129_151856_Chrome.jpg
100% awans do play off i 0,8% szans na top 8 czyli szansę iluzoryczne.
Benfica
Screenshot_20250129_151917_Chrome.jpg
1pkt i awans...

To jest duża możliwość że będzie mecz bez historii, 0:0, bez kontuzji i każdy zadowolony... W związku z tym wyrzuciłem ten mecz I leciutko podniosłem stawkę... lepiej wycofać kupon i stracić 8 zł niż mam sobie potem pluć w brodę...🤷‍♂️

Poprawiony kupon
Screenshot_20250129_152717_Superbet.jpg

Ostatnia edycja:
H 132,3K

hasbaart

Typer
#23 -80 no zabrakło, zabrakło. Wystarczy wspomnieć że tylko w 5 na 18 meczy było over 5 kartek w tym w spotkaniach teoretycznie o nic... Ciężko się było wczoraj wbić z kartkami...🤷‍♂️ Bayern swoją drogą dał trochę ciała ale już w pewnym monecie wiedzieli pewnie, że nie ma szans... W Stuttgarcie bardzo szybko było po meczu a w takiej sytuacji trochę już ciezko o kartki , podobnie jak w Lille, gdyby chociaż trochę dłużej był mecz na styku to to byłoby to myślę że byłoby spokojnie więcej kartek a tak zabrakło w obu po jednej... No nic nie ma co marudzić lecimy dalej...

Dziś z ofert 50 + 50 w Superbecie i gram Bet buildery ale w swoim kręgu zainteresowań kartkowych

Screenshot_20250130_111847_Superbet.jpg

Dinamo Kijów - Rigas FS
Teoretycznie mecz o nic. Ani jedna ani druga bie ma szans na awans jednak wydaje mi się, że ten mecz ma trochę znaczenie dla obu ekip. Z jednej strony Dinamo, które w tej chwili jest czerwoną latarnia tych rozgrywek z 1 pkt na koncie po remisie w ostatniej kolejce z Galatą w Turcji. Ale patrząc na mecze:
W Galacie 3:3 - 9żk (5żk Dynamo)
W Sociedad 3:0 - 4żk (2żk Dynamo)
Z Pilznem 1:2 - 3żk (1żk Dynamo)
Z Ferencvarosem 0:4 - 5żk + czk (2żk + czk Dynamo
W Romie 1:0 - 5żk (4żk Dynamo)
W Hoffenheim 2:1 - 1żk
Z Lazio 0:3 - 3żk + 2 czk (1żk + czk Dynamo)
Należy wspomnieć, że Dynamo gra swoje spotkania domowe w Hamburgu, więc w sumie nigdy nie grają u siebie, a dzisiaj podejmują w roli gospodarza Rigas FS.
Łotysze sprawili chyba największą sensacje w tych rozgrywkach pokonując w poprzedniej kolejce u siebie Ajax 1:0. Nie dało im to żadnych większych opcji, żeby walczyć o awans ale zapisze się to pewnie wśród największych sukcesów klubu w historii.
Jak już wspomniałem szans na awans nie mają ale narobili tu problemów nie jednemu zespołowi bo w Rydze potrafili zremisować z Andderlechtem i Galatą i oprócz wyjazdowej porażki na inaugurację w FCSB gdzie przegrali wyraźnie 4:1 to w pozostałych meczach nie było pogromów.

To w takim razie dlaczego miałby być pogrom w Kijowie??... ekhm w Hamburgu... tzn z Dynamem w Hamburgu 😉😁 No właśnie dlatego gram kartki w tym meczy. Wydaje mi się, że z jednej strony Dynamo będzie robiło wszystko, żeby ten mecz wygrać i nie zostać na ostatnim miejscu z drugiej strony podpaleni zwycięstwem z Ajaxem Łotysze może zechcą wywieźć z Hamburga chociaż punkt. Kto wie kiedy ich znów zobaczymy w pucharach...

W swoich meczach RFS ka
Z Ajaxem 1:0 - 4żk (3żk RFS)
W Maccabi 2:0 - 4żk (2żk RFS)
Z Malmoe 0:1 - 1żk RFS
Z PAOK - 0:2 - 1żk
Z Anderlechtem 1:1 - 3żk (1żk RFS)
W Eintrachcie 1:0 - 1żk
Z Galatasaray 2:2 - 4żk (2żk RFS)

Sędziuje Izraelczyk Grinefeld w tym sezonie:
LM - 1 mecz - 4żk
LE - 1 mecz - 4żk + czk
Kwak LM - 1 mecz - 6żk + czk
Liga Narodów - 2 mecze - 3żk + czk, 6żk + karny
W poprzednim sezonie
LM - 1 mecz - 4żk
LE - 1 mecz - 3żk (Royal USG - Liverpool)
LK - 3 mecze - 3żk + czk, 3żk + czk, 4żk
Jak będzie co pokazywać to pokaze... 🤷‍♂️

Ferencvaros - Alkmaar
Ferencvaros potrzebuje punktów żeby awansować, pokonując u siebie Alkmaat przeskakujemy go w tabeli. Alkmaar ma teoretycznie jeszcze jakieś szanse na top 8 ale dużo musialoby się stać. Nie sądzę jednak aby oddali mecz bez walki.
Ferencvaros
W Eintrachcie 2:0 - 3żk
W PAOK 5:0 - 6żk (4żk Ferencvaros)
Z Malmoe 4:1 - 3żk (1żk Ferencvaros)
W Dynamo K. 0:4 - 5żk + czk (3żk Ferencvaros)
Z Nice 1:0 - 4żk + czk (2żk Ferencvaros)
Z Tottenhamem 1:2 - 1żk Ferencvaros
W Anderlechcie 2:1 - 9żk + czk (5żk Ferencvaros)

Alkmaar
Z Romą 1:0 - 6żk (3żk Alkmaar)
W Łudogorcu 2:2 - 5żk (3żk Alkmaar)
Z Galatasaray 1:1 - 8żk + czk (4żk + czk Alkmaar)
Z Fenerbahce 3:1 - 8żk (2żk Alkmaar)
W Tottenhamie 1:0 - (5żk + czk Alkmaar)
W Bilbao 2:0 - 3żk (2żk Alkmaar)
Z Elfsborgiem 3-2 - 4żk + czk ( 2żk Alkmaar)

Sędziuje Serb Minakovic. W tym sezonie:
LE - 3 mecze - 1zk (Midtjylland-Hoffenheim), 5żk + czk (Braga-Bodo), 2żk + karny (Karabach -Lyon)
LK - 1 mecz - 7żk (Lugano - Pafos)
W zeszłym sezonie
LK - 2 Mecze - 2żk + czk (Alkmaar - Legia), 3żk (Bodo-Besiktas)

Maccabi - Porto
Co tu dużo mówić spotykają się dwie drużyny które mają bardzo krótki lont... 2 kartki Maccabi to jakby coś normalnego i naturalnego jak pory roku, a obserwując ostatnio Porto można dojść do wniosku że mają chłopaki coś nierówno pod sufitem ostatnio... I teraz spotykają się te dwie niezrównoważone psychicznie Drużyny więc jak mogę nie zagrać tu kartek 🤷‍♂️😂
Maccabi już czysto teoretyczne szansę na awans ale tu wjeżdża kolejny raz idelnie pasujacy tu mem😅 Screenshot_20250129_142412_Chrome.jpg
Ale wydaje mi się, że sam fakt że przyjeżdża Porto jest w stanie sprawić, że adrenalina będzie już na wysokim poziomie i sanki w stylu Góralskiego będą odchodziły... generalnie ten mecz to mógłby się odbyć na torze saneczkowym 😂😂😂

Maccabi
W Bodo 3żk (2żk Maccabi)
Z RFS 4żk (2żk Maccabi)
W Besiktasie 5żk (2żk Maccabi)
W Ajaxie 6żk (3żk Maccabi)
Z Sociedad 7żk + czk ( 5zk + czk Maccabi)
Z Midtjylland (2żk Maccabi)
W Bradze 8żk + 2czk (5żk + 2czk Maccabi)

Z drugiej strony mamy Porto, które jest w widocznym kryzysie. Zajmuje pierwsze miejsce tyle że to nie dające awansu 😅😂😂 czyli 25... No kurrr nie ma siły trzeba to dzisiaj wygrać bo kaplica albo jeszcze gorzej będą na poziomie RFS 😉 wypadałoby wspomnieć o 3 ostatnich meczach Porto w Lidze w której nie zwyciężyli od spotkań - 3 porazki i remis a ostatnia Wygrana z ostatnia w tabeli Boavista. Ale te 4 mecze to ładny majstersztyk 😅
1-0 w Sportingu 6żk, 3żk Porto - nie czepiam się...
2:0 przegrana w Nacionalu (14/18 w tabeli)
9żk , 5żk Porto 😁
3-1 w Gil Vincente 11/18 w tabeli) 9żk + czerwona, Porto 6żk + czerwona 😅
1-1 u siebie z 5 w tabeli Santa Clara (grająca chyba jakiś sezoni życia) 9żk + czk, Porto tym razem nie miało chyba już kim faulować bo tylko 3żk 😂 ale za to Galeno nie trafił karnego ba dwóch karnych w tym jednego w 96' 🙈 Bawią się ładnie chłopaki tam w tej Portugalii 😂😂😂

Za to w Lidze Europy
Z Olimpiakosem (0:1) 4żk (3żk Porto)
Z Midtjylland (2:0) 2żk - (1żk Porto)
W Anderlechcie (2:2) - 4żk (3żk Porto)
W Lazio (2:1) - 9żk (6żk Porto)
Z Hoffenheim (2:0) - 4żk (3żk Porto)
Z Man Utd (3:3) - 3żk + czk (1żk Porto 🤯🤣)
W Bodo (3-2) - 5żk +.czk (2żk Porto)

Sędziuje Czarnogorzec Dabanovic.
W tym sezonie:
LM - 1 mecz - 6żk
LE - 1 mecz - 4żk +.czk
LK - 1 mecz- 9żk

Widzę UEFA chce mieć dziś prawdziwe igrzyska i kolorowo dziś w Izdaelu... zastanawiam się czy już przed meczem nie zagrać tu czerwonej kartki... kurs 4,90 w Betclic BEZ PODATKU‼ Screenshot_20250130_125806.jpg

Twente - Besiktas
Sprawa jest prosta:
Besiktas wygra awansuje
Twente wygra raczej awansuje
Remis Twente odpada, Besiktas moooze awansuje
No i jak tu nie grać kartek??

No właśnie jest tylko jedno ale.... sędzia 🤦‍♂️
Mecz sędziuje Marciniak a on potrafi zepsuć nawet najlepszy i najpewniejszy over kartkowy... Jednak w tym wypadku jestem skłonny zaryzykwoac 🤷‍♂️

H 132,3K

hasbaart

Typer
#25 -50

Tydzień przerwy czasem warto sobie zrobić. Jak nic nic wchodzi to nie ma co bić głową w mur...

Weekend zaczynamy od czerwonej w Porto. Co nie wyszło w Lidze Europy Z Maccabi wchodzi dzisiaj. 6 ostatnich meczy pomiędzy drużynami padała czerwona kartka. W 3 z rzędu ligowych meczach w Porto sędzia pokazywał czerwo. No musiałem sobie to spróbować.
Co prawda czerwona właściwie 2x dla Sportingu to efekt dyskusji z sędzia po stracony w doliczonym czasie golu, ale wybrzydzał nie będę...

Pozostałe typy. Kartki w Nantes zagrane w po pierwszej połowie w której było 16 fauli i 1żk. Sędzia Pignard pokazuje zazwyczaj te 4 kartki więc stwierdziłem można próbować. Historia kartkowa drużyn pozwalała mieć nadzieję że typ wejdzie.
Karki w Pogoni zagrane w dużej mierze przez to że sędziował Sylwestrzak 😉

#26 +288,51 Screenshot_20250207_232127_Superbet.jpg

Ostatnia edycja:
H 132,3K

hasbaart

Typer
#27 -39

Screenshot_20250208_122758_Superbet.jpg
Kartki w Radomiaku. Jedyne co martwi trochę w tym typie to sędziujący Lasyk, który ma trochę małą średnia w tym sezonie. Poza tym historia spotkań przemawia za kartkami plus obecną sytuacja. Slask musi zacząć zbierać punkty, a Radomiak tyło punkt nad strefą spadkową więc każdy punkt potrzebny.
Radomiak ostatnio 5:0 zebrał w Jadze i mimo 31 fauli tylko 2żk, podobnie jak we Wrocławiu gdzie gospodarze przegrali 1:3 z Piastemi było 31 fauli I 1żk. Liczę że trochę się sędziowie obudzą z zimowego snu...
W Veronie sędziuje Sozza, który w 6/9 meczach w tym sezonie pokazywał powyżej 3,5żk. Ostatnie spotkania drużyn w Veronie to 5, 6, 4, 5, 4 żółte kartki. Atalancie gra się tam dość ciężko. Verona 3pkt nad strefą spadkową więc będą zadowoleni nawet z punktu. Myślę że 4 kartki realne pod warunkiem, że Atalanta nie Strzeli w pierwsze połowie 3 bramek😉
W Dortmundzie i Wolfsburgu fajnie przezentuje się historia kartkowe w zmaganiach obu drużyn. Do tego bardzo proszę kartkowy Siebert prowadzi mecz w Dortmundzie. Stegemann prowadzący mecz w Wolfsburgu może zdarzają się mecze bez kartek ale za to ostatni mecz w 4 kolejce pomiędzy zespołami pokazał 9żk + czk. W kolejnym meczu VFL w tym sezonie 5żk. Więc są przesłanki

Screenshot_20250208_122714_Superbet.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom