>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Maraton typerski

H 135,1K

hasbaart

Typer
EDIT.

Panowie jednak przemyślałem sytuację... Jak tak rozpisywałem w poprzednim poscie i opisywałem te mecze to tknęło mnie coś odnosnie tego Juve - Benfica... sędzia pasuje, poprzednie mecze pasują ale
Juve Screenshot_20250129_151856_Chrome.jpg
100% awans do play off i 0,8% szans na top 8 czyli szansę iluzoryczne.
Benfica
Screenshot_20250129_151917_Chrome.jpg
1pkt i awans...

To jest duża możliwość że będzie mecz bez historii, 0:0, bez kontuzji i każdy zadowolony... W związku z tym wyrzuciłem ten mecz I leciutko podniosłem stawkę... lepiej wycofać kupon i stracić 8 zł niż mam sobie potem pluć w brodę...🤷‍♂️

Poprawiony kupon
Screenshot_20250129_152717_Superbet.jpg

Ostatnia edycja:
H 135,1K

hasbaart

Typer
#23 -80 no zabrakło, zabrakło. Wystarczy wspomnieć że tylko w 5 na 18 meczy było over 5 kartek w tym w spotkaniach teoretycznie o nic... Ciężko się było wczoraj wbić z kartkami...🤷‍♂️ Bayern swoją drogą dał trochę ciała ale już w pewnym monecie wiedzieli pewnie, że nie ma szans... W Stuttgarcie bardzo szybko było po meczu a w takiej sytuacji trochę już ciezko o kartki , podobnie jak w Lille, gdyby chociaż trochę dłużej był mecz na styku to to byłoby to myślę że byłoby spokojnie więcej kartek a tak zabrakło w obu po jednej... No nic nie ma co marudzić lecimy dalej...

Dziś z ofert 50 + 50 w Superbecie i gram Bet buildery ale w swoim kręgu zainteresowań kartkowych

Screenshot_20250130_111847_Superbet.jpg

Dinamo Kijów - Rigas FS
Teoretycznie mecz o nic. Ani jedna ani druga bie ma szans na awans jednak wydaje mi się, że ten mecz ma trochę znaczenie dla obu ekip. Z jednej strony Dinamo, które w tej chwili jest czerwoną latarnia tych rozgrywek z 1 pkt na koncie po remisie w ostatniej kolejce z Galatą w Turcji. Ale patrząc na mecze:
W Galacie 3:3 - 9żk (5żk Dynamo)
W Sociedad 3:0 - 4żk (2żk Dynamo)
Z Pilznem 1:2 - 3żk (1żk Dynamo)
Z Ferencvarosem 0:4 - 5żk + czk (2żk + czk Dynamo
W Romie 1:0 - 5żk (4żk Dynamo)
W Hoffenheim 2:1 - 1żk
Z Lazio 0:3 - 3żk + 2 czk (1żk + czk Dynamo)
Należy wspomnieć, że Dynamo gra swoje spotkania domowe w Hamburgu, więc w sumie nigdy nie grają u siebie, a dzisiaj podejmują w roli gospodarza Rigas FS.
Łotysze sprawili chyba największą sensacje w tych rozgrywkach pokonując w poprzedniej kolejce u siebie Ajax 1:0. Nie dało im to żadnych większych opcji, żeby walczyć o awans ale zapisze się to pewnie wśród największych sukcesów klubu w historii.
Jak już wspomniałem szans na awans nie mają ale narobili tu problemów nie jednemu zespołowi bo w Rydze potrafili zremisować z Andderlechtem i Galatą i oprócz wyjazdowej porażki na inaugurację w FCSB gdzie przegrali wyraźnie 4:1 to w pozostałych meczach nie było pogromów.

To w takim razie dlaczego miałby być pogrom w Kijowie??... ekhm w Hamburgu... tzn z Dynamem w Hamburgu 😉😁 No właśnie dlatego gram kartki w tym meczy. Wydaje mi się, że z jednej strony Dynamo będzie robiło wszystko, żeby ten mecz wygrać i nie zostać na ostatnim miejscu z drugiej strony podpaleni zwycięstwem z Ajaxem Łotysze może zechcą wywieźć z Hamburga chociaż punkt. Kto wie kiedy ich znów zobaczymy w pucharach...

W swoich meczach RFS ka
Z Ajaxem 1:0 - 4żk (3żk RFS)
W Maccabi 2:0 - 4żk (2żk RFS)
Z Malmoe 0:1 - 1żk RFS
Z PAOK - 0:2 - 1żk
Z Anderlechtem 1:1 - 3żk (1żk RFS)
W Eintrachcie 1:0 - 1żk
Z Galatasaray 2:2 - 4żk (2żk RFS)

Sędziuje Izraelczyk Grinefeld w tym sezonie:
LM - 1 mecz - 4żk
LE - 1 mecz - 4żk + czk
Kwak LM - 1 mecz - 6żk + czk
Liga Narodów - 2 mecze - 3żk + czk, 6żk + karny
W poprzednim sezonie
LM - 1 mecz - 4żk
LE - 1 mecz - 3żk (Royal USG - Liverpool)
LK - 3 mecze - 3żk + czk, 3żk + czk, 4żk
Jak będzie co pokazywać to pokaze... 🤷‍♂️

Ferencvaros - Alkmaar
Ferencvaros potrzebuje punktów żeby awansować, pokonując u siebie Alkmaat przeskakujemy go w tabeli. Alkmaar ma teoretycznie jeszcze jakieś szanse na top 8 ale dużo musialoby się stać. Nie sądzę jednak aby oddali mecz bez walki.
Ferencvaros
W Eintrachcie 2:0 - 3żk
W PAOK 5:0 - 6żk (4żk Ferencvaros)
Z Malmoe 4:1 - 3żk (1żk Ferencvaros)
W Dynamo K. 0:4 - 5żk + czk (3żk Ferencvaros)
Z Nice 1:0 - 4żk + czk (2żk Ferencvaros)
Z Tottenhamem 1:2 - 1żk Ferencvaros
W Anderlechcie 2:1 - 9żk + czk (5żk Ferencvaros)

Alkmaar
Z Romą 1:0 - 6żk (3żk Alkmaar)
W Łudogorcu 2:2 - 5żk (3żk Alkmaar)
Z Galatasaray 1:1 - 8żk + czk (4żk + czk Alkmaar)
Z Fenerbahce 3:1 - 8żk (2żk Alkmaar)
W Tottenhamie 1:0 - (5żk + czk Alkmaar)
W Bilbao 2:0 - 3żk (2żk Alkmaar)
Z Elfsborgiem 3-2 - 4żk + czk ( 2żk Alkmaar)

Sędziuje Serb Minakovic. W tym sezonie:
LE - 3 mecze - 1zk (Midtjylland-Hoffenheim), 5żk + czk (Braga-Bodo), 2żk + karny (Karabach -Lyon)
LK - 1 mecz - 7żk (Lugano - Pafos)
W zeszłym sezonie
LK - 2 Mecze - 2żk + czk (Alkmaar - Legia), 3żk (Bodo-Besiktas)

Maccabi - Porto
Co tu dużo mówić spotykają się dwie drużyny które mają bardzo krótki lont... 2 kartki Maccabi to jakby coś normalnego i naturalnego jak pory roku, a obserwując ostatnio Porto można dojść do wniosku że mają chłopaki coś nierówno pod sufitem ostatnio... I teraz spotykają się te dwie niezrównoważone psychicznie Drużyny więc jak mogę nie zagrać tu kartek 🤷‍♂️😂
Maccabi już czysto teoretyczne szansę na awans ale tu wjeżdża kolejny raz idelnie pasujacy tu mem😅 Screenshot_20250129_142412_Chrome.jpg
Ale wydaje mi się, że sam fakt że przyjeżdża Porto jest w stanie sprawić, że adrenalina będzie już na wysokim poziomie i sanki w stylu Góralskiego będą odchodziły... generalnie ten mecz to mógłby się odbyć na torze saneczkowym 😂😂😂

Maccabi
W Bodo 3żk (2żk Maccabi)
Z RFS 4żk (2żk Maccabi)
W Besiktasie 5żk (2żk Maccabi)
W Ajaxie 6żk (3żk Maccabi)
Z Sociedad 7żk + czk ( 5zk + czk Maccabi)
Z Midtjylland (2żk Maccabi)
W Bradze 8żk + 2czk (5żk + 2czk Maccabi)

Z drugiej strony mamy Porto, które jest w widocznym kryzysie. Zajmuje pierwsze miejsce tyle że to nie dające awansu 😅😂😂 czyli 25... No kurrr nie ma siły trzeba to dzisiaj wygrać bo kaplica albo jeszcze gorzej będą na poziomie RFS 😉 wypadałoby wspomnieć o 3 ostatnich meczach Porto w Lidze w której nie zwyciężyli od spotkań - 3 porazki i remis a ostatnia Wygrana z ostatnia w tabeli Boavista. Ale te 4 mecze to ładny majstersztyk 😅
1-0 w Sportingu 6żk, 3żk Porto - nie czepiam się...
2:0 przegrana w Nacionalu (14/18 w tabeli)
9żk , 5żk Porto 😁
3-1 w Gil Vincente 11/18 w tabeli) 9żk + czerwona, Porto 6żk + czerwona 😅
1-1 u siebie z 5 w tabeli Santa Clara (grająca chyba jakiś sezoni życia) 9żk + czk, Porto tym razem nie miało chyba już kim faulować bo tylko 3żk 😂 ale za to Galeno nie trafił karnego ba dwóch karnych w tym jednego w 96' 🙈 Bawią się ładnie chłopaki tam w tej Portugalii 😂😂😂

Za to w Lidze Europy
Z Olimpiakosem (0:1) 4żk (3żk Porto)
Z Midtjylland (2:0) 2żk - (1żk Porto)
W Anderlechcie (2:2) - 4żk (3żk Porto)
W Lazio (2:1) - 9żk (6żk Porto)
Z Hoffenheim (2:0) - 4żk (3żk Porto)
Z Man Utd (3:3) - 3żk + czk (1żk Porto 🤯🤣)
W Bodo (3-2) - 5żk +.czk (2żk Porto)

Sędziuje Czarnogorzec Dabanovic.
W tym sezonie:
LM - 1 mecz - 6żk
LE - 1 mecz - 4żk +.czk
LK - 1 mecz- 9żk

Widzę UEFA chce mieć dziś prawdziwe igrzyska i kolorowo dziś w Izdaelu... zastanawiam się czy już przed meczem nie zagrać tu czerwonej kartki... kurs 4,90 w Betclic BEZ PODATKU‼ Screenshot_20250130_125806.jpg

Twente - Besiktas
Sprawa jest prosta:
Besiktas wygra awansuje
Twente wygra raczej awansuje
Remis Twente odpada, Besiktas moooze awansuje
No i jak tu nie grać kartek??

No właśnie jest tylko jedno ale.... sędzia 🤦‍♂️
Mecz sędziuje Marciniak a on potrafi zepsuć nawet najlepszy i najpewniejszy over kartkowy... Jednak w tym wypadku jestem skłonny zaryzykwoac 🤷‍♂️

H 135,1K

hasbaart

Typer
#25 -50

Tydzień przerwy czasem warto sobie zrobić. Jak nic nic wchodzi to nie ma co bić głową w mur...

Weekend zaczynamy od czerwonej w Porto. Co nie wyszło w Lidze Europy Z Maccabi wchodzi dzisiaj. 6 ostatnich meczy pomiędzy drużynami padała czerwona kartka. W 3 z rzędu ligowych meczach w Porto sędzia pokazywał czerwo. No musiałem sobie to spróbować.
Co prawda czerwona właściwie 2x dla Sportingu to efekt dyskusji z sędzia po stracony w doliczonym czasie golu, ale wybrzydzał nie będę...

Pozostałe typy. Kartki w Nantes zagrane w po pierwszej połowie w której było 16 fauli i 1żk. Sędzia Pignard pokazuje zazwyczaj te 4 kartki więc stwierdziłem można próbować. Historia kartkowa drużyn pozwalała mieć nadzieję że typ wejdzie.
Karki w Pogoni zagrane w dużej mierze przez to że sędziował Sylwestrzak 😉

#26 +288,51 Screenshot_20250207_232127_Superbet.jpg

Ostatnia edycja:
H 135,1K

hasbaart

Typer
#27 -39

Screenshot_20250208_122758_Superbet.jpg
Kartki w Radomiaku. Jedyne co martwi trochę w tym typie to sędziujący Lasyk, który ma trochę małą średnia w tym sezonie. Poza tym historia spotkań przemawia za kartkami plus obecną sytuacja. Slask musi zacząć zbierać punkty, a Radomiak tyło punkt nad strefą spadkową więc każdy punkt potrzebny.
Radomiak ostatnio 5:0 zebrał w Jadze i mimo 31 fauli tylko 2żk, podobnie jak we Wrocławiu gdzie gospodarze przegrali 1:3 z Piastemi było 31 fauli I 1żk. Liczę że trochę się sędziowie obudzą z zimowego snu...
W Veronie sędziuje Sozza, który w 6/9 meczach w tym sezonie pokazywał powyżej 3,5żk. Ostatnie spotkania drużyn w Veronie to 5, 6, 4, 5, 4 żółte kartki. Atalancie gra się tam dość ciężko. Verona 3pkt nad strefą spadkową więc będą zadowoleni nawet z punktu. Myślę że 4 kartki realne pod warunkiem, że Atalanta nie Strzeli w pierwsze połowie 3 bramek😉
W Dortmundzie i Wolfsburgu fajnie przezentuje się historia kartkowe w zmaganiach obu drużyn. Do tego bardzo proszę kartkowy Siebert prowadzi mecz w Dortmundzie. Stegemann prowadzący mecz w Wolfsburgu może zdarzają się mecze bez kartek ale za to ostatni mecz w 4 kolejce pomiędzy zespołami pokazał 9żk + czk. W kolejnym meczu VFL w tym sezonie 5żk. Więc są przesłanki

Screenshot_20250208_122714_Superbet.jpg

Ostatnia edycja:
H 135,1K

hasbaart

Typer
#31 -44
#32 -37

Screenshot_20250212_170557.jpg

Ciezko mi było się zdecydować na zagranie kartek we wczorajszych meczach i sobie finalnie odpuściłem. Okazało się to dobrym rozwiązaniem bo finalnie sędziowie pokazali tylko 5 żk w 4 meczach‼ play offy...🤦‍♂️😂
Dzisiaj wygląda to dużo bardzo zachęcająco mimo iż sędziowie wczoraj wydawali się być troche bardziej overowi niż dzisiaj...

Bruggia - Atalanta
Tu zdecydowałem się na over 3,5żk który już i tak jak dla mnie ma wystarczający kurs. Bruggie chyba może a uznać za rewelacje rozgrywek chociaż wydaje mi się że do bycia czarnym koniem już tu nie dojdzie. Atalanta w 20 ostatnich meczach przegrała 4 razy - 4 x u siebie z Bologna, Napoli w Serie A i Realem w LM oraz 1 raz na wyjeździe z Interem. Nie jest to zbyt dobry prognostykiem dla Belgów, ale w meczach z Juve (0:0), że Sportingiem (2:1) w Celticu (1:1), z Aston Villa (1:0) też faworytami nie byli. W ich meczach w LM padało
2żk (Borussia 1żk),
6żk (Sturm 5żk),
7żk + czk (Milan 4żk),
6żk (Aston Villa 4żk),
4żk (Celtic 1żk),
8żk (Sporting 4żk),
2żk (Juve 2żk),
1żk (Man City 1żk)
Całkiem sporo kartek nielicząc meczow z zespołami które są zazwyczaj kartkowo underowe BVB, Juve, City. I trochę tu jest klucz bo liczę, że na tym etapie Brugia jeśli chciałaby coś spróbować to musi spróbować ugrać coś u siebie w Bergamo będzie bardzo trudno o dobry wynik. Liczę że będą się stali się nie przegrać tego dwumeczu już w pierwszej połowie tak jak Verona w ostatnim meczu ligowym z Atalanta 0:4 do przerwy i po meczu i po kartkach. Myślę że jest duża szansa że Atalanta dołoży jakieś kartki od siebie. W LM było tak
W Barcelonie (2:2) 4żk (4 Atalanta)
Że Sturmem (5:0) 1żk Atalanta
Z Realem (2:3) 3żk (1 Atalanta)
W Young Boys (1:6) 3żk (1 Atalanta)
W Stuttgarcie (0:2) 5żk (3 Atalanta)
Z Celtic (0:0) 1żk
W Szachtarze (0:3) 3żk (2 Atalanta)
Z Arsenalem (0:0) 1żk Atalanta
Więc oprócz meczu z Celtic włosów zawsze dokładało chociaż jeden a kartkę od siebie. Myślę, że dziś też coś dołożą.

Sędziuje Turek Meler w tym sezonie 5żk, 3żk, 4żk, 2żk (w meczu u nic Young Boys z Crvena). Niby nie za dużo ale po ostatnich sezonach widać że Pan Turek czasem lubi sobie poszastać kartkami o taki underowy to on nie jest...

Feyenoord - AC Milan
Holendrzy mają szczęście że ostatni mecz z Lille już prawie o niczym nie decydował bo inaczej dzięki batom od Lille 6:1 z hukiem wylecieliby z tegorocznych pucharów. I teraz nie wiadomo co o nich myśleć bo kolejkę wcześniej wygrali u siebie z Bayernem 3:0.
Kartkowo wyglądali następująco
W Lille 4żk (1żk Feyenoord)
Z Bayernem 4żk (1żk Feyenoord)
Że Sparta 5żk (1żk Feyenoord)
Z City 2żk (1żk Feyenoord)
Z Salzburgiem 3żk + czk (1żk + czk Feyenoord)
W Benfice 3żk (1żk Feyenoord)
W Gironie 9żk (3żk Feyenoord)
Z Leverkusen 1żk Feyenoord
W każdym meczu jedna kartkę sobie wyłapują. I wydaje mi się że mecz z Milanem to będzie bardziej podobny do tego z Gironą niż np z Leverkusen. Włosi są mistrzami prowokacji ale dają się też prowokować do ostrej gry. Najlepszym przykładem był mecz w ostatniej kolejce LM gdzie przegrali awans bezposredni w Zagrzebiu a w meczu było aż 9żk I czerwona. Ogólnie wyglądało to tak
W Dinamo 9żk + czk (5żk + czk Milan)
Z Gironą 4żk (2żk Milan)
Z Crveną 5żk (3żk Milan)
W Slovanie 6żk + czk (3żk Milan)
W Realu 6żk (2żk Milan)
Z Brugge 7żk + czk (4żk Milan)
W Leverkusen 5żk (3żk Milan)
Z Liverpoolem 5żk (3żk Milan)
Jak widać Milan w LM ma swoją stabilna średnia kartek i w meczach Milanu też stabilnie z kartkami 😅
Sędziuje Żose Marija Sanchez Martinez który podobnie jak Milan w tym sezonie stabilnie pokazuje kartki.
4żk + 2 karne BVB - Celtic
5żk + cz Slovan - Milan
6żk Brest - PSV
Ożk City - Brugge (tam nie było za co pokazywać)
Generalnie 5 kartek wygląda tu stabilnie.

Monaco - Benfica
Trochę podpalam się na myśl o kartkach w tym meczu I boję się że się skończy jak zwykła jak coś wygląda za pięknie, ale tu wygląda to bardzo dobrze...
Monaco to jeżdzcy bez głowy. Bardzo często zdarza im się z niczego łapać nawet czerwone kartki gdy wystarczy zagrać na spokojnie. Doskonałym przykładem jest ostatni mecz w LM z Interem gdzie już 12 minucie wyłapali czerwo I już nie mieli czego szukać w Mediolanie. W pozostałych meczach wygląda to tak
W Interze 4żk + czk (2żk + czk Monaco)
Z Aston Villa 4żk (2żk Monaco)
W Arsenalu 3żk (1żk Monaco)
Z Benficą 8żk + czk
W Bolognii 5żk (2żk Monaco)
Z Crveną 2żk (1żk Monaco)
W Dinamo Z 7żk (2żk Monaco)
Z Barceloną 7żk + czk (4żk Monaco)

Benfica w tym sezonie też jest kartkowa i musi swoje 2 kartki dorzucić.
W Juve 3żk (2żk Benfica)
Z Barceloną 5żk + czk (1zk + czk Benfica)
Z Bologną 10żk (5żk Benfica)
W Monaco 8żk + czk
W Bayernie 3żk (2żk Benfica)
Z Feyenoordem 3żk (2żk Benfica)
Z Atletico 5żk (1żk Benfica)
W Crvenie 5żk (3żk Benfica)

Poprzedni dwumecz obu drużyn w 2014 roku
Benfica - Minaco (1:0) 7żk
Monaco - Benfica (0:0) 6żk + czk

Tak druzyny już się spotkały w fazie grupowej I było bardzo ciekawie 8żk + czk

Sędziuje Włoch Mariani. W tym sezonie LM
Lille - Real 7żk + karny
City - Sparta 2żk + karny (nie biorę tego meczu pod uwagę bo tam fauli nie było...)
Lipsk - Aston Villa 3żk
Girona - Arsenal 6żk + 2x karny
W tamtym sezonie
Porto - Royal Antwerp 5żk + czk + karny
Rok wcześnie
3 mecze - 4żk, 5żk, 5żk
Stabilnie. Mam wrażenie, że tu dziś będzie za co kartki pokazywać.

H 135,1K

hasbaart

Typer
#33 -50

Liga Europy + Konferencj
3 z jednego i 3 z drugiego. Puściłem wszystkie bo wyglądają dobrze i nie chce kombinować z dobieraniem bo jak ma nie wejść 1z3 meczy o 18:45 to i tak będzie można puścić powtórkę na 21. Jak wejdzie to w zależności od sytuacji będę działał w trakcie meczy o 21.
Spotkania wyglądają dobrze. Sędziowie pasują, drużyny wykazywały się zdylobywaniem sporej ilości kartek w spotkaniach fazy grupowej. Odrzuciłem te w których nie czuje kartkowo i te które pomimo, że wydają się być spoko to coś mi tam śmierdziało. W tych które jeszcze dodatkowo rozważałem był mecz Jagielonii i cypryjskie spotkanie Omonia - Pafos. Chociaż wydaje mi się że tam też będą kartki. Jeśli bym miał grać to próbowałbym over kartek gospodarzy w TSC - Jaga i over 4,5 kartek w Cyprze. Zobaczymy jak będzie na ten moment kupon wygląda tak:

Screenshot_20250213_142935_Superbet.jpg

H 135,1K

hasbaart

Typer
#34 -50

Oczywiście coś musiało spierdzielić we wcześniejszych meczach. I w międzyczasie zacząłem wątpić (niepotrzebnie) kartki w Porto - Roma i zrezygnowałem z tego meczu. Ale nie ma tego złego...

#35 +307,13 Polish_20250213_224124487.jpg

H 135,1K

hasbaart

Typer
Szybka akcja... Kupon postawiony 22:31 po faulu. Minute później weryfikacja VAR tegoż faulu i czerwona kartka 😂😂😂

#38 +161,92
Screenshot_20250214_223452_Superbet.jpg

Ostatnia edycja:
H 135,1K

hasbaart

Typer
Edit. Co za idiotyczny błąd w graniu kartek. Za bardzo się pospieszyłem i zagrałem zespół zamiast kartki w meczu I co oczywiście w meczu 8 kartek a Gaziantep... 3 🤦‍♂️🤷‍♂️ za nieuwagę się płaci...

A jeszcze sie cieszylem jaki to kurs mi sie udalo zlapac 😅🤣🤣🤣

#39 Screenshot_20250215_120350_Superbet.jpg

Ostatnia edycja:
H 135,1K

hasbaart

Typer
#39 -40 zabrakło 1 kartki Gaziantep
#40 -78 zabrakło 1 kartki Lazio
#42 -42 zabrakło 1 kartki Como

No plaga...

Na szczęście dziś trochę się odwróciło. Z uwagi na Bieg Chomiczowko nie miałem dzisiaj czasu na dogłębne analizowanie i może czasem tak trzeba. Było jak najprościej

#43 +204,46
Screenshot_20250216_202452_Superbet.jpg

#44 +202,99 Screenshot_20250216_202633_Superbet.jpg

Na wieczór też będzie proste

Screenshot_20250216_203048_Superbet.jpg
Post automatycznie złączony:

Screenshot_20250216_204419_Superbet.jpg

Ostatnia edycja:
H 135,1K

hasbaart

Typer
#47 -40 (zabrakło 2 kartek w Genoi)

Dwa teoretycznie najgorętsze spotkania dzisiaj i znów UEFA daje słabych sędziów. Słabych w znaczeniu underowych.
Spotkanie w Milanie sędziuje nasz Marciniak. Ech ile on już mi zepsuł kuponów swoją powściągliwością w pokazywaniu kartek. W tym sezonie LM w 4 meczach nie pokazał ani razu 4żk... 1,2,3,2... W zeszłym sezonie w pięciu meczach ani jednej czerwonej chociaż żółtych było trochę więcej. Ale to nie jest tak że nigdy nie pokazuje ale trzeba się mocno postarać.
Dzisiaj mecz na postaranie się idealny. Milan musi odrobić 1 bramkową przegraną z Rotterdamu. Jest tu parę możliwych scenariuszy w których pasuje mi czerwona kartka. Mecz jest o wszystko przegrany odpada. Milan umie w takich meczach zrobić nerwową atmosferę. Zaczną się faule, przepychanki, żółte kartki jakiś taktyczny faul żeby zatrzymać kontrę... Nawet Marciniak nic nie poradzi 😉

Drugi mecz to mecz w Lizbonie gdzie Monaco będzie próbowało odrobić straconą u siebie bramkę. Bardzo ciężkie zadanie ich czeka. Benfica potrafi łapać kartki, Monaco jak już wspomniałem odnośnie poprzedniego meczu to czasem jezdzcy bez głowy u zdarzają im się głupie czerwone kartki o żółtych nie wspomnę.
Sędziuje też dość underowy szwed Nyberg. W tym sezonie
1żk City - Inter
7żk PSG - PSV
1żk Real - RB Salzburg
3żk BVB - Szachtar
Mecze nie do końca z potencjałem kartkowym
W poprzednim sezonie 5 meczy i ani razu 4żk nie pokazał 🤷‍♂️, Sezon wcześniej w mecze 3żk, 1żk
Pomiędzy zespołami zawsze było gorąco. Ostatnie mecze
6żk + czk,
8żK + czk
7żk
6żk + czk
Jak już wspomniałem sędziowie idealni nie są i nic z tym nie zrobię. Wydaje mi się, że waga meczy sprawi, że będzie tam dużo fauli I siłą rzeczy trzeba będzie kartki pokazywać. A co będzie to się okaże 😉

#48 Screenshot_20250218_145433_Superbet.jpg

Otrzymane punkty reputacji: +170
Do góry Bottom