>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Maraton typerski

H 135,1K

hasbaart

Typer
#48 -40

Dziś bez wielkich kombinacji...

Roma - Porto
Miałem pierwszy mecz na kuponie i później w niego zwatpilem niepotrzebnie. Mam nadzieję, że teraz jak niewatpie to nie odwalą jakiegoś numeru...😅
No ale sytuacja jest klarowna:
- 1:1 w pierwszym meczu więc nie ma co bronić. W teoretycznie łatwiejszej sytuacji Roma z racji swojego boiska... Jednak patrząc na Włoskie zespołu w LM jakoś nie koniecznie byk to dla nich atut...
- 11 żk + czerwona w pierwszym meczu nie wymaga chyba komentarza
- sędziuje dziś Francuz Letexier, który w tym sezonie prowadził
6 meczy LM -
3żk + czk + karny,
7żk + karny,
6żk + karny,
4żk + czk + karny,
6żk + czk
1 mecz LK - 7żk
2 mecze Ligi Narodów - 6żk, 6żk

W tamtym sezonie
5 mecz LM - 5żk, 3żk + karny, 2żk, 1żk+ czk + karny, 4żk
4 mecze LE (w tym 3 mecze Romy)
Slavia - Roma 5żk
Roma - Brighton 3żk
Atalanta - Liverpool 4żk + karny
Roma - Levercusen 6żk

Wydaje się że sędzia pasuje. Nie ma problemu pokazywaniem kartek i karnych.

Historia spotkan (bez towarzyskich)
2025 w Porto - 11żk + czk
2021 w Porto - 7żk + karny + dogrywka 2żk + karny
2019 w Romie - 2żk
2016 w Romie - 5żk + 2 czk
2016 w Porto - 8żk + czk

Ja nie wiem czy tu sobie nie zagrać dodatkowo czerwonej kartki...🤔

FCSB - PAOK
W pierwszym meczu 2-1 dla FCSB więc teoretycznie muszą 'tylko' obronić wynik u siebie. Jeśli nie gospodarze nie zabiją dwumeczu strzelając 2 bramki w pierwszej połowie to tu powinno być ciekawie i kartki powinny się pojawić. W pierwszym meczu 11żk i czerwona dla PAOKu w końcówce pierwszej połowy przy prowadzeniu 1:0. W drugiej połowie dostali 2 bramki I dzisiaj muszą odrabiać.

Sędziuje Słoweniec Jug, który w tym sezonie LE wygląda na sędziego idealnego na over kartek w tym meczu.
5 meczy
6żk + 2cz + 2 karne
2żk + karny
5żk
5żk + karny
4żk + czk
4/5 meczy overy... biorę z pocałowaniem ręki 😉
Drużyny spotykały się już niejednokrotnie ale patrząc tylko na mecze o stawkę, a nie towarzyskie to w 2024 w fazie ligowej LE PAOKu było 8żk + czk. Tez pasuje.

Olimpia Lublana - Borac Banja Luka
W pierwszym meczy 1:0 dla Bośniaków i teraz Olimpia ma bramkę do odrobienia u siebie. W pierwszym meczu 5żk + czk + karny (niestrzelonu przez gospodarzy) wydaje się że taka zaliczka to nie zaliczka i tu znów będzie mecz o wszystko i zgodnie ze wieloma meczami Olimpii w pucharach z wieloma kartkami.

Sędziuje Litwin Lukjancukas, który wygląda na baaardzo underowego patrząc tylko na 4 męczą tegorocznej LM. Pokazał tam w sumie 8 kartek i 1 karnego w 4 meczach, jednak trzeba przyznać, że mecze nie miału wielkiego potencjału kartkowego. Przynajmnie dla mnie...

W Lidze Europy 1 mecz - 4żk + czk + karny, w kwal LE 1 mecz - 7żk + czk, w kwal LK 1 mecz 7żk + czk
W tamtym sezonie
LM 1 mecz 5żk
LK 2 mecze -
Leverkusen- Hacken 4:0 - 1żk
Servette - Sheriff 2:1 - 6żk + 2czk + karny
Kwal LK 2 mecze- 6żk, 5żk + czk + karny

Z ciekawostek w poprzednim sezonie prowadził mecz towarzyski
Łotwa - Liechtenstein 1:1 - 10żk 😅
A sezon wcześniej mecz towarzyski
Luksemburg - Bułgaria 12żk + czk😅😂

NIE... TO NIE JEST UNDEROWY SEDZIA 😁

Pafos - Omonia
Wewnętrzne cypryjskie porachunki. W lidze cypryjskiej Pafos 1 w tabeli z 10pkt przewagi nad 3 Omonią. Fakt, jest taki, że Omonia jako klub ma dużo większe doświadczenie w rozgrywkach europejskich ale czy to działa w takich sytuacjach jak ta? W pierwszym meczu remis 1:1 i patrząc po statystykach to raczej Pafos było strona przeważająca. Jednak to oni gonili wynik po tym jak gospodarze w 51 min strzelili gola z rzutu karnego. Goście swojego karnego nie wykorzystali ale udało im się wyrównać w 84 minucie i dzięki temu oni są faworytami tego dwumeczu przed startem dzisiejszego meczu.
W meczy ubiegłym tygodniu było 5żk + 2 karne
W lidze zazwyczaj kartkowo
2024
W Pafos 7żk
W Omonii 4żk + czk
W Pafos 3żk
W Omonii 5żk + karny
W Omonii 5żk + czk
2023
W Pafos 3żk
W Pafos 3żk
W Omonii 7żk
W Pafos 7żk + czk
W Omonii 2żk
W Omonoo 5żk

Trochę martwo mniejsza ilość kartek w meczach w Pafos ale wydaje mi się że Stawka w dzisiejszym meczu sprawo, że tych kartek będzie Jednak więcej. Tymbardziej że potrzebują ich 'tylko' 4..

No właśnie dlaczego kurs na 4 kartki jest jednak wyższy pomimo stawki meczu i dość zachęcającej historii kartkowej zespołu?

Moim zdaniem to przez postać sędziego... W dzisiejszym meczu sędziuje Francuz Turpin, który powszechnie uważany jest za bardzo underowego sędziego.
W tym sezonie LM
5 meczy- 1zk + karny, 4żk, 3żk, 0żk, 0żk + karny
Liga Europy 2 mecze - 3żk, 4żk

No to klops nie ma co grac... No nie do końca bo jak się przyjrzeć tym meczom dokładniej to może a zmienić perspektywę

Liga Mistrzów
1żk Atalanta - Arsenal
4żk Dinamo - BVB
3żk Juve - City
0żk Aston Villa - Celtic
0żk City - Real
Liga Europy
3żk Fenerbahce - Manchester UTD
4żk Porto - Olimpiakos

Nie ujmując nic nikomu to to nie są spotkania Pafos - Omonia przypuszczam że umiejętności inne, inna kultura gry...
Sędzia przyjeżdżający na 'derby' Cypru w Lidze Europejskiej będzie prawdopodobnie w podobnym szoku jak po przejeździe na mecz Jagielonia - Legia do którego może dość w następnej rundzie...😂💆‍♂️😅😂😂
Jego pierwsza reakcja Polish_20250220_125136602.jpg
😂😂😂😂😂😂

No więc może nie rozpatrujemy Turpina jako underowego sędziego w kontekście najlepszych zespołu świata...

Popatrzmy tak:
W tym roku:
Kwal LM Sparta - Malmoe 7żk + 3 karne
Idąc tym tropem najlepsza Liga świata😅😁😉
UAE Pro League
AL- Ain FC - Al Wasl FC 4żk + czk + karny

To będzie moim zdaniem trochę lepsze odzwierciedlenie Turpina w kontekście meczu Pafos - Omonia.

Podsumowując myślę że 1,50 na over 3,5żk w tym meczu to bardzo zachęcająco kurs i myślę że tam będzie i tak więcej kartek, a te 3,5 to może już w pierwszej połowie pęknąć 😉

Screenshot_20250220_132624_Superbet.jpg

Do góry Bottom