Tez Cie kocham :*
Wiesz ja Cie nie obrazalem i nie mowilem ze jestes smieszny i ze srasz w gacie itd itd, a to ze masz plakat C. Ronaldo na scianie to nie moja wina ^^
Nie lubie, nie lubilem i nie bede lubial MU! Tak jak uwazam ze zlota pilka nie nalezala sie Ronaldo.
MU to najbardziej komercyjny klub swiata, tak jest, bylo i bedzie. Jak dawniej mieli np. Becka tak dzis maja klauna Ronaldo. Ile to razy MU byl na turne w Azji zeby zgarnac troszke kaski, zeby zolci mogli sie cieszyc ze widza Becka albo Ronaldo.
Ronaldo byl dobry ale pare lat temu na Mundialu gdzie wyplynal, teraz jest maszynka do kaski...zarabia krocie tylko dlatego ze MU zarabia na nim 5 razy tyle.
Zobaczcie...Real Madryt latem kupuje Ronaldo za kolosalna kwote, a tygodniowka jego ma wynosic okolo tyle co Ibrahimowicza w Interze! Real Madryt jest niednym o ile nie najbardziej zadluzonym klubem swiata! Wiec po co im kolejny taki zawodnik, ktory kosztowac bedzie ich fortune...Odpowiedz jest prosta, po to bo z niego zarobia 5 razy tyle co mu zaplaca ^^
Jesli Real chcialby kupic kogos do wzmocnienia skladu to kupil by innych tanszych zawodnikow jak Huntela! Co Huntela zle pomyka? Dobrze, strzela regularnie bramki, a zarabia grosze przy tym co dostanie Ronaldo
Za ciut wieksza kaske mozna kupic Messiego, i to bylo by trafne! Ale Messi nie przejdzie to raz! a dwa na Messim reklamy sie nie zrobi
Dlaczego tyle osob kocha MU, bo jest tak rozreklamowany, bo kojarzy nam sie z Beckiem z Ronaldo, z siwym Alexem z czerwonymi koszulkami i tak dalej i tak dalej...
Taka prawda panowie...
pozdrawiam.
p.s. Miko MU, nie denerwuj sie tak bo to nie zdrowo, a na dodatek z nerwow Ci sie tekst wymixowal totalnie :*
Zeby moderator dawal taki przyklad, obrazania innych uczestnikow forum, jestem zszokowany... :/
EDIT: Dla HAJDUKA - Nie bede juz zasmiecal forum wiec zapisze edit tutaj, Hajduk masz racje ze MU to wielu innych zawodnikow...i jednym z nich co mogles przeczytac wyzej jest Evra ktorego lubie i uwazam ze gra. A co do typu to wieszco?! Moim zdaniem granie na taki typ jak MU w
LIDZE MISTRZOW po kursie 1.35!!!! To kompletny NO Bet, jak sama nazwa tych rozgrywek wskazuje, ryzyko jest kompletnie nie adekwatne do kursu. A jak poczytasz troszke watkow o MU wczesniej, to zobaczysz ze moja niechec do MU tutaj, nie wyplywa z "nie trafionego kuponu" . . .
A dla ciekawostki, to czy wiesz ze w ankiecie na najbardziej nie lubianego pilkarza na wyspach C. Ronaldo zajal miarzdzaca przewaga glosow No. 1... Skoro jest tak genialnym pilkarzem dlaczego sami angole go nie lubia? Dlaczego tak kibice go nie lubia, dlaczego sam go nie lubisz...
Mowisz o liderze, dlaczego Ronaldo nie jest kapitanem...?!
pozdro...