>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Manchester United - FC Porto (ćwierćfinał)

Status
Zamknięty.
hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Owszem komercyjny, ale jeszcze bardziej Barca, a w szczególności Real! Manchester to nie tylko Ronaldo! Tylko Jego wspominasz z przereklamowanych piłkarzy! A obrona ManU, niektórzy pomocnicy?! Mówi się o nich? Słyszysz na co dzień o Evrze, Evansie, Vidiciu czy Nanim, Andersonie? NIE! Bo ManU to m.in Ferguson, którzy potrafi stworzyć zespół bez przereklamowanych gwiazd! A lidera potrzebuje każda drużyna, w tej akurat jest Ronaldo. Też Go nie nawidze, ale jako piłkarz jest świetny, może nie najlepszy ale ponad 40 bramek w najlepszej lidze świata jakimś osiągnięciem jest! Charakter ma jaki ma, ale tutaj liczą się najbardziej umiejętności piłkarza. Osobiście głęboko wierzę w ManU i myśle, że słowa Sir Fergusona się potwierdzą i jako pierwsi pokonają portugalczyków. Kryzys kiedyś minie, oby na czas. Pytasz, za co kochany jest Manchester, a za co kochasz Legie? (widze L w nicku, także pewnie im kibicujesz). Nie rozumiem Twojego ataku na ManU, ale to że kupon Ci zawalili to już nie mój problem...

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Owszem komercyjny, ale jeszcze bardziej Barca, a w szczególności Real! Manchester to nie tylko Ronaldo! Tylko Jego wspominasz z przereklamowanych piłkarzy! A obrona ManU, niektórzy pomocnicy?! Mówi się o nich? Słyszysz na co dzień o Evrze, Evansie, Vidiciu czy Nanim, Andersonie? NIE! Bo ManU to m.in Ferguson, którzy potrafi stworzyć zespół bez przereklamowanych gwiazd! A lidera potrzebuje każda drużyna, w tej akurat jest Ronaldo. Też Go nie nawidze, ale jako piłkarz jest świetny, może nie najlepszy ale ponad 40 bramek w najlepszej lidze świata jakimś osiągnięciem jest! Charakter ma jaki ma, ale tutaj liczą się najbardziej umiejętności piłkarza. Osobiście głęboko wierzę w ManU i myśle, że słowa Sir Fergusona się potwierdzą i jako pierwsi pokonają portugalczyków. Kryzys kiedyś minie, oby na czas. Pytasz, za co kochany jest Manchester, a za co kochasz Legie? (widze L w nicku, także pewnie im kibicujesz). Nie rozumiem Twojego ataku na ManU, ale to że kupon Ci zawalili to już nie mój problem...
Ogolnie to sie z Toba zgadzam Hajduk choc ja ManU bardzo nie lubie ale jest to klasowa druzyna i nie mozna jej nie szanowac. Mam tylko jedno ale. Ronaldo w tym sezonie gra max polowe z tego co w poprzednim. Wczesniej potrafil sam w pojedynke wygrywac mecze a teraz zostal mu tylko instynkt strzelecki ktory rowniez coraz czesciej go zawodzi. Jego zwody sa coraz bardziej czytelne dla przeciwnikow, coraz rzadziej bierze gre na siebie w kryzysowych momentach. Piszesz o tym ze ma taki a nie inny charakter ale to wlasnie od jego charakteru bardzo duzo teraz zalezy, jest liderem, a kiedy druzyna widzi ze nawet liderowi nie idzie to wtedy ciezko sie podniesc. Wydaje mi sie ze on juz mysli o tym gdzie bedzie gral po tym sezonie i troche odpuszcza, Czerwonym Diabla potrzebny nowy lider na jego miejsce. Ponoc sa bardzo zainteresowani Riberym i mysle ze bylby to bardzo dobry wybor bo dla mnie jest to gracz duzo bardziej &#39;charakterny&#39; i sie troche marnuje w Bundeslidze.

W portugali bedzie im bardzo ciezko ale ja tak jak buki oceniam szanse na awans 50/50 poniewaz mysle ze tamm zagraja sporo lepiej choc osobiscie bede trzymal kciuki za FC Porto.

typer36 456

typer36

Użytkownik
Seku(L)ar powstrzymaj się tutaj przed takimi stwierdzeniami bo Miko_MU to pierwsze dziecko Manchesteru (wystarczy spojrzeć w avatar i wszystko jasne) i nawet nie warto się wdawać z nim w dyskusje bo zaraz znów padną słowa że oglądasz MU tylko kilka razy w roku jak TVP nadaje LM ???? ???? ???? ???? (zaraz zobaczysz jak na mnie naskoczy - w sumie tylko tyle może mi zrobić)

A tak cd samego meczu to chyba nie tutaj trzeba oceniać postawę MU z całego sezonu a w konkretnym meczu. Z Porto MU zagrało katastrofalnie i może dziękować szczęściu że wogóle skończyło się remisem. W Porto nikomu nie gra się łatwo a w szczególności brytyjczykom.
W mojej opini MU pożegna się z LM. Kto oglądał mecz ten wie że za faworytów trzeba uważać Porto i nie dlatego że udał im się mecz tylko dlatego że wiedzieli jak zagrać z MU i prawdopodobnie będą wiedzieć jak z nim zagrać u siebie.

I tylko słowo do Miko_MU: mówiąc że LM jest tylko dodatkiem dla MU pokazałeś jakim jesteś znawcą;d

miko_mu 1

miko_mu

Forum VIP
????

Wiesz ja Cie nie obrazalem i nie mowilem ze jestes smieszny i ze srasz w gacie itd itd, a to ze masz plakat C. Ronaldo na scianie to nie moja wina ^^
Widzę, że byłeś w moim pokoju.

MU to najbardziej komercyjny klub swiata, tak jest, bylo i bedzie. Jak dawniej mieli np. Becka tak dzis maja klauna Ronaldo. Ile to razy MU byl na turne w Azji zeby zgarnac troszke kaski, zeby zolci mogli sie cieszyc ze widza Becka albo Ronaldo.
Beckham to wychowanek, grał kapitalnie, ale Manchester miał się go pozybyć, bo przynosił ogromne korzyści marketingowe?

Ronaldo byl dobry ale pare lat temu na Mundialu gdzie wyplynal, teraz jest maszynka do kaski...zarabia krocie tylko dlatego ze MU zarabia na nim 5 razy tyle.

Zobaczcie...Real Madryt latem kupuje Ronaldo za kolosalna kwote, a tygodniowka jego ma wynosic okolo tyle co Ibrahimowicza w Interze! Real Madryt jest niednym o ile nie najbardziej zadluzonym klubem swiata! Wiec po co im kolejny taki zawodnik, ktory kosztowac bedzie ich fortune...Odpowiedz jest prosta, po to bo z niego zarobia 5 razy tyle co mu zaplaca ^^

Jesli Real chcialby kupic kogos do wzmocnienia skladu to kupil by innych tanszych zawodnikow jak Huntela! Co Huntela zle pomyka? Dobrze, strzela regularnie bramki, a zarabia grosze przy tym co dostanie Ronaldo Za ciut wieksza kaske mozna kupic Messiego, i to bylo by trafne! Ale Messi nie przejdzie to raz! a dwa na Messim reklamy sie nie zrobi
Czyli Real kupując zawodnika, który strzela w Premiership w jednym sezonie ponad 30 goli i zostaje też królem strzelców Ligi Mistrzów chce tylko zarobić, bo przecież taki gracz nie jest wzmocnieniem?

Dlaczego tyle osob kocha MU, bo jest tak rozreklamowany, bo kojarzy nam sie z Beckiem z Ronaldo, z siwym Alexem z czerwonymi koszulkami i tak dalej i tak dalej...
Gówno wiesz dlaczego ja i wiele innych osób kocha MU.

Nie lubie, nie lubilem i nie bede lubial MU! Tak jak uwazam ze zlota pilka nie nalezala sie Ronaldo.
To Twoja opinia, która szczerze mało mnie obchodzi, ale to, że kogoś nie lubisz nie znaczy, że niemożesz wypowidać się obiektywnie.

bardzo ciekawe stwierdzenie. Mogłbys rozwinac mysl, czemu LM jest teraz dodatkiem ? moze jakis ciekawy wywiad
Bo Manchester wygrał Ligę Mistrzów w poprzednim sezonie. Wiele było zespołów kompletnych, które w jednym sezonie ogrywały każdego, by w nastęnym sezonie nie zdołać obronić trofeum. W Manchesterze także zdają sobie z tego sprawę, że jest to zadanie praktycznie niemożliwe, w dodatku patrząc na własną, słabą formę i kontuzje, więc Ferguson bardziej myśli o krajowym podwórku.

A obrona ManU, niektórzy pomocnicy?! Mówi się o nich? Słyszysz na co dzień o Evrze, Evansie, Vidiciu czy Nanim, Andersonie? NIE! Bo ManU to m.in Ferguson, którzy potrafi stworzyć zespół bez przereklamowanych gwiazd! A lidera potrzebuje każda drużyna, w tej akurat jest Ronaldo. Też Go nie nawidze, ale jako piłkarz jest świetny, może nie najlepszy ale ponad 40 bramek w najlepszej lidze świata jakimś osiągnięciem jest! Charakter ma jaki ma, ale tutaj liczą się najbardziej umiejętności piłkarza.
Dokładnie.

A do posta Typer36 nie będę się odnosił, bo takie zaczepki z jego strony prowadzą tylko do kłótni ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Obok takich bzdur nie mogłem przejść obojętnie. Oceniasz Manchester po kilku nieudanych spotkań nazywając ich klaunami? Człowiek Ty jesteś śmieszny. Pewnie jak United całkiem niedawno bili rekord czasu bez straty bramki to srałeś w gacie, a teraz krytykujesz.
Czerwone Diabły mają za sobą świetne dwa sezony i trzeba być głupcem, by oczekiwać od nich, że znowu wszystko wygrają. W ostatnich latach triumfator LM odpadał w 1/8. Nie można grać całego sezonu na najwyższych obrotach i kiedyś musiał przyjść kryzys formy. Zbiegł on się w czasie z kontuzjami obrony, która gra kiepsko. Dla mnie jeśli United zdobędą trzeci Obok takich bzdur nie mogłem przejść obojętnie. Oceniasz Manchester po kilku nieudanych spotkań nazywając ich klaunami? Człowiek Ty jesteś śmieszny. Pewnie jak United całkiem niedawno bili rekord czasu bez straty bramki to srałeś w gacie, a teraz krytykujesz.
Czerwone Diabły mają za sobą świetne dwa sezony i trzeba być głupcem, by oczekiwać od nich, że znowu wszystko wygrają. W ostatnich latach triumfator LM odpadał w 1/8. Nie można grać całego sezonu na najwyższych obrotach i kiedyś musiał przyjść kryzys formy. Zbiegł on się w czasie z kontuzjami obrony, która gra kiepsko. Dla mnie jeśli United zdobędą trzeci raz z rzędu Premier League to będzie super, Liga Mistrzów jest teraz dodatkiem. raz z rzędu Premier League to będzie super, Liga Mistrzów jest teraz dodatkiem.
A z takimi głupcami co nazywają Mistrzów Anglii i Świata klaunami to nawet mi się nie chce dyskutować.
Czy tylko ja mam wrażenie, że Ty ciągle mamroczesz to samo? Nie potrafisz napisać posta?
Poza tym to jest forum, Ty jesteś moderatorem. Pisanie o &quot;sraniu&quot;, &quot;gównie&quot; to możesz tak mówić do kolegów z gimnazjum.
Nitk Ciebie nie obraża. A Ty nazywasz ludzi głupcami. Czy tak zachowuje się moderator? Co więcej jesteś modem tego działu... A prezentujesz poziom dziecka neo.
Weź ochłoń bo widzę, (zapożyczę od Ciebie słownictwo żebyś zrozumiał) &quot;posrałeś się&quot; jak Twój Menczester Junajted zremisował.
Seku(L)ar powstrzymaj się tutaj przed takimi stwierdzeniami bo Miko_MU to pierwsze dziecko Manchesteru (wystarczy spojrzeć w avatar i wszystko jasne)
Tutaj trafne podsumowanie. Było coś pisane o klaunach.
No sorry... ale byłeś kiedyś w cyrku i widziałeś klauna? Jak nie to powiedź mamie jak przyjedzie cyrk żeby Ciebie zabrała.
Mniej więcej właśnie taki wyraz twarzy ma klaun jak na Twoim avatarze Ronaldo. Mnie osobiście byłoby wstyd dawać zawodnika mojej ulubionej drużyny w takim ujęciu jak klaun.
Moderator działu ma być rozjemcą w sporach. A Ty sam spory wywołujesz.
Zasady posta podobne. Nawet nie próbuj usuwać/edytować tego posta i nie pisz na PW.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom