maloey
Użytkownik
Witam,
Kolejny raz zakładam, trzymanie się wszelkich zasad.
Jeśli chcemy coś osiągnąć, to aby nie błądzić, trzeba najpierw wyznaczyć sobie cele. Na początku warto zastanowić się nad kilkoma kwestiami:
Jeśli komuś się podoba/nie podoba, system gry - zachęcam wtedy do komentowania. Może i ktoś odwiedza temat, ale czy jest on na coś przydatny, nie wiem... mało komentarzy, zatem pewno nie podobają się wam typy, prowadzenie tematu. Jak będzie tak dalej "sucho" w temacie to wycofuje się z forum i zakładam stronę internetową na której będę prowadził swoje analizy, historię grania, straty, itd.. Bo po co prowadzić tu na forum temat tylko dla siebie.
Jak podobają się komuś typy, jakieś spostrzeżenia, analizy - to komentujcie.
Jeden cel mają tu wszyscy - ograć buców.
Good luck.
Pozdrawiam.
Trzeba się nauczyć pozbierać po nich. Zostało mi jeszcze 196,67 zł bonusu w bet365, który muszę jeszcze kilkakrotnie obrócić żeby móc go wypłacić. Więc nie pozostaje mi nic, jak rozpoczęcie "obracania" go.11. Błędy to rzecz ludzka - najważniejsze to umieć się po nich pozbierać.
Kolejny raz zakładam, trzymanie się wszelkich zasad.
Jeśli chcemy coś osiągnąć, to aby nie błądzić, trzeba najpierw wyznaczyć sobie cele. Na początku warto zastanowić się nad kilkoma kwestiami:
A więc:
- ŚRODKI: jaką ilością gotówki dysponujesz?
- SYSTEM: jakim chcesz grać systemem?
- ZYSK: jaki REALNY do osiągnięcia zysk chcesz osiągnąć?
- CZAS: w jakim CZASIE chcesz zrealizować CEL?
Mam prośbę, jeśli ktoś korzysta z typów to niech naciśnie "dzięki".
- ŚRODKI: dysponuję 196,67 zł
- SYSTEM: maksymalnie 3 zdarzenia na kuponie. Zastanawiam się 3 poziomową progresją. Np stawiam dziś 5 zł na kupon o AKO 2. Wygrywam 10. W następnym kroku przeznaczam na zakład 10. Jeśli wygram - to w 3 kroku stawiam 15 zł. Jeśli wygram to zaczynam od początku, czyli stawka - 5 zł. W przypadku przegranej - chyba będzie kontynuacja systemu. Zmiany mogą jeszcze nastąpić w systemie. Zobaczymy czy będzie z tego zysk.
- ZYSK: będę np zakładał różne cele - np cel na pierwszy tydzień - 50 zł. Po tygodniu cele mogą się zmienić, w zależności od tego jak będzie szło.
- CZAS: jw. W zależności od sytuacji.
Jeśli komuś się podoba/nie podoba, system gry - zachęcam wtedy do komentowania. Może i ktoś odwiedza temat, ale czy jest on na coś przydatny, nie wiem... mało komentarzy, zatem pewno nie podobają się wam typy, prowadzenie tematu. Jak będzie tak dalej "sucho" w temacie to wycofuje się z forum i zakładam stronę internetową na której będę prowadził swoje analizy, historię grania, straty, itd.. Bo po co prowadzić tu na forum temat tylko dla siebie.
Jak podobają się komuś typy, jakieś spostrzeżenia, analizy - to komentujcie.
Jeden cel mają tu wszyscy - ograć buców.
Good luck.
Pozdrawiam.