Przebieg dnia 8
=====================
Kupon 14 [13.11] -15
Kupon 15 [13.11] +15,38
Kupon 16 [13.11] -10
Kupon 17 [13.11] +130,74
=====================
=====================
Dzień 1
+3,60
Dzień 2
+0,75
Dzień 3
+0,25
Dzień 4
-5,00
Dzień 5
+4,46
Dzień 6
-3,52
Dzień 7
+11,67
Dzień 8
+121,12
=====================
Oby częściej takie wieczory się przytrafiały.... Dzień nie zaczął się optymistycznie. Kto by pomyślał, że zakończy się tak miło.
Najpierw Sandecja zepsuła pierwszego singielka. A kto by się tego po niej spodziewał? Szkoda, bo straciła cenne punkty z takim rywalem. Inni będą bardziej wymagający...
Potem poszedł dubelek złożony z Tottenhamu, który ograł Blackburn 4:2, no i do tego dołożone Atletico z Osasuną, spotkanie, które dopiero na wieczór wliczyłem do statystyk. W między czasie poszedł zakład "
live", oczywiście który nie przyniósł szczęścia. Tak więc poranek i popołudnie, choć długo spędzone na analizach - było bardzo nieudane... No i może reakcja emocyjna... - zakład za wszystko co pozostało na koncie na singla. Lecha - drużynę która zawodzi... i jeszcze raz zawodzi. Jednak pomyślałem że kiedyś muszą zacząć grać.. No i poszedł zakład "max bet"! Kilka minut po 18, zaraz przed meczem pomyślałem - albo to siądzie, albo to koniec mojej przygody z bukmacherką i forum. Widać los chciał inaczej
. Lech zakończył spotkanie szczęśliwie, zdobywając dwa gole i trzy cenne punkty. A ja spory plusik na koncie. Oby tak częściej. No i jeszcze mile zakończyło Atletico. No i dzienny plusik to - 121,12!!
Teraz tylko nie przegrać momentalnie tego co się uzbierało... trzeba grać z głową i nie przepuścić tego. Liczę, że będziecie mnie pilnować przed puszczeniem jakiegoś głupiego kuponu. Postaram się przed puszczeniem kuponu, pisać tu o tych spotkaniach które zamierzam zagrać.... i liczę na Waszą pomoc, że skomentujecie niektóre spotkania. Wkońcu (powtórzę się chyba już setny raz) - jesteśmy tu na tym forum w jednym celu - ogrania buców. Także liczę na Wasze dobre komentarze.
Życzę sobie i Wam powodzenia. Good luck.
Pozdrawiam.