>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Maloey types..

maloey 30

maloey

Użytkownik
-------- Kupon 16 [13.11] --------
[zakład postawiony w 3. minucie]
1. Villa - Man Utd 1,72 ⛔
Ako: 1,72
Stawka: 10zł
Zysk/strata:
+7,72 | -10
---------------------------------

bojawiemlepiej 1

bojawiemlepiej

Użytkownik
Występ mało prawdopodobny: Beye (kostka) (O 3/0) Cuellar (łydka) (O 2/0)
Kontuzjowani: Carew (łydka) (N 7/0) Delph (P 0/0) Heskey (N 6/1) Petrov (P 9/1) Reo-Coker (wszyscy kolano) (P 10/0) Sidwell (Achilles) (P 4/0) Weimann (kostka) (N 1/0)

maloey 30

maloey

Użytkownik
Sytuacja kadrowa Aston Villi
Występ mało prawdopodobny: Beye (kostka) (O 3/0) Cuellar (łydka) (O 2/0) Kontuzjowani: Carew (łydka) (N 7/0) Delph (P 0/0) Heskey (N 6/1) Petrov (P 9/1) Reo-Coker (wszyscy kolano) (P 10/0) Sidwell (Achilles) (P 4/0) Weimann (kostka) (N 1/0)
Sytuacja Manchesteru ma się następująco:
Manchester United:
Zawieszenia: Scholes (1 spotkanie) (P 12/1)
Kontuzjowani: Hargreaves (P 1/0) Owen (ścięgno udowe) (N 4/1) Rooney (N 5/1) Valencia (kostka) (P 2/0) Rafael (stłuczony mięsień) (O 5/0)
Bezpośrednie pojedynki
* Aston Villa wygrała tylko raz podczas 27 spotkań z United. Zwycięstwo 1-0 na Old Trafford w poprzednim sezonie było pierwszym od 25 spotkań licząc wszystkie typy rozgrywkowe.
* W lidze, United może pochwalić się bardzo dobrymi wynikami przeciwko Villi – 20 zwycięstw, 8 remisów i tylko 1 porażka
Po 40. minutach wynik 0:0. Zobaczymy czy kolejne minuty przyniosą gole! Jak bardzo nie lubię Manchesteru to dzisiaj chce żeby wygrali ;).

maloey 30

maloey

Użytkownik
Pierwszy typ na dzisiaj - zawodzi. Sandecja zaledwie remisuje na Kilińskiego ze słabym Kluczborkiem.
Liczę na lepszy koniec dnia. Co polecacie na wieczór?
Zachęcam do komentarzy na temat podanych przedtem spotkań.
Zastanawiam się nad:
- Lech - Lechia
- Man City - Birmingham
- Atletico - Osasuna
żeby zagrać grubo, za 100 zł. Co o tym myślicie?
Zachęcam do komentowania.
Pozdrawiam.

maloey 30

maloey

Użytkownik
Chyba mamy info z tego samego forum
Lepiej nie mówmy na głos jakie to forum, bo jeszcze tu kogoś zbanują;p.
Kurcze, każde forum zawodzi po kolei. Chyba że to ja jestem naprawdę żadnym typerem. I nawet stawiając pewne mecze, ponoszę porażki.
Zastanawiam się głęboko nad rezygnacją z tego interesu, który mnie już trochę kosztuje ???? .
Pozdrawiam.

maloey 30

maloey

Użytkownik
-------- Kupon 17 [13.11] --------
1. Lech - Lechia ✅
Ako: 1,75
Stawka:
174,32 zł
Zysk/strata: +130,74 | -174,32

rafput 55

rafput

Użytkownik
Brawo. 83 minuta i Lech prowadzi 2:0. Ostatnio Lecha jest bardzo ciężko wytypować. Tym razem się opłaciło. Gratulacje.

maloey 30

maloey

Użytkownik
Brawo. 83 minuta i Lech prowadzi 2:0. Ostatnio Lecha jest bardzo ciężko wytypować. Tym razem się opłaciło. Gratulacje.
Witam,
kiedyś wyniki musiały przyjść. Mistrz Polski mam nadzieję wreszcie się odrodzi i zacznie grać swoje.. Wkońcu wygrać z Manchesterem, a nie wygrać tam z jakimś średniakiem z Polskiej ligi... - troszkę dziwne. I teraz nasuwa się pytanie - czy Lech będzie piął się w tabeli do góry? Czy już po kryzysie? Czy Bakero ożywi grę Lecha? Wiele pytań... wiele niewiadomych... Zobaczymy wkrótce jak potoczą się dalsze losy Mistrza Polski. Niewątpliwie najwięcej dobrych emocji dostarczył nam ten klub w ostatnich latach. Więc trzymajmy za niego kciuki i niech wszystko zmierza w dobrym kierunku.
Kilka minut po 18 puściłem vabank kupon na Lecha. I pomyślałem - wóz albo przewóz. Albo wygrana albo przegrana. Albo gramy jeszcze i staramy się odrobić straty poniesione w bukmacherce, albo kończymy raz na zawsze grę u buc(k)ów. Kupon na szczęście siadł. Więc walczymy dalej.
Oczywiście teraz trzeba uspokoić grę i wychodzić z tego okropnego minusa. Zobaczymy jak to dalej będzie. Zapraszam do dyskusji nad moimi typowaniami.
I zachęcam do aktywnego udziału w moim temacie. Co powinienem grać? Jak stawkować? Jaką strategię wybrać na ciężki odrabianie kasy? Ciągle się uczę... na naukę nigdy nie jest za późno. Tak ważnych lekcji nie wolno zaniedbywać. I trzeba solidnie odrabiać.
Mam nadzieję że są tu jeszcze osoby, które wiedzą na czym polega prowadzenie tego forum i zechcą też pomóc innym. Wkońcu cel jest tylko jeden - OGRANIE BUCÓW. Pomagajmy sobie nawzajem.
Powodzenia. Good luck.
Pozdrawiam.

maloey 30

maloey

Użytkownik
Podsumowanie dzisiejszych typów podanych &quot;na sucho&quot;, a niektórych zagranych..
1# Sandecja - Kluczbork
2# Lech - Lechia
3# Man City - Birmingham
4# Fiorentina - Casena
5# Atletico - Osasuna
6# Aston Villa - Man Utd
7# Ergotelis-Olympiakos
8# Bregalnica-Teteks
9# Rangers - Aberdeen
10# Stoke - Liverpool
Podsumowanie:
-trafione 5
-nietrafione 4
-1 zwrot
Skuteczność: 55%

maloey 30

maloey

Użytkownik
Przebieg dnia 8
=====================
Kupon 14 [13.11] -15
Kupon 15 [13.11] +15,38
Kupon 16 [13.11] -10
Kupon 17 [13.11] +130,74
=====================
=====================
Dzień 1 +3,60
Dzień 2 +0,75
Dzień 3 +0,25
Dzień 4 -5,00
Dzień 5 +4,46
Dzień 6 -3,52
Dzień 7 +11,67
Dzień 8 +121,12
=====================
Oby częściej takie wieczory się przytrafiały.... Dzień nie zaczął się optymistycznie. Kto by pomyślał, że zakończy się tak miło.
Najpierw Sandecja zepsuła pierwszego singielka. A kto by się tego po niej spodziewał? Szkoda, bo straciła cenne punkty z takim rywalem. Inni będą bardziej wymagający...
Potem poszedł dubelek złożony z Tottenhamu, który ograł Blackburn 4:2, no i do tego dołożone Atletico z Osasuną, spotkanie, które dopiero na wieczór wliczyłem do statystyk. W między czasie poszedł zakład &quot;live&quot;, oczywiście który nie przyniósł szczęścia. Tak więc poranek i popołudnie, choć długo spędzone na analizach - było bardzo nieudane... No i może reakcja emocyjna... - zakład za wszystko co pozostało na koncie na singla. Lecha - drużynę która zawodzi... i jeszcze raz zawodzi. Jednak pomyślałem że kiedyś muszą zacząć grać.. No i poszedł zakład &quot;max bet&quot;! Kilka minut po 18, zaraz przed meczem pomyślałem - albo to siądzie, albo to koniec mojej przygody z bukmacherką i forum. Widać los chciał inaczej ;). Lech zakończył spotkanie szczęśliwie, zdobywając dwa gole i trzy cenne punkty. A ja spory plusik na koncie. Oby tak częściej. No i jeszcze mile zakończyło Atletico. No i dzienny plusik to - 121,12!!
Teraz tylko nie przegrać momentalnie tego co się uzbierało... trzeba grać z głową i nie przepuścić tego. Liczę, że będziecie mnie pilnować przed puszczeniem jakiegoś głupiego kuponu. Postaram się przed puszczeniem kuponu, pisać tu o tych spotkaniach które zamierzam zagrać.... i liczę na Waszą pomoc, że skomentujecie niektóre spotkania. Wkońcu (powtórzę się chyba już setny raz) - jesteśmy tu na tym forum w jednym celu - ogrania buców. Także liczę na Wasze dobre komentarze.
Życzę sobie i Wam powodzenia. Good luck.
Pozdrawiam.

maloey 30

maloey

Użytkownik
-------- Kupon 18 [14.11] --------
1. Bayern - Nurnberg 1,36✅
2. Lyon - Nicea 1,36✅
3. Valencia - Getafe 1,53✅
Stawka:
30,34 zł
Zysk/strata: +56,36 | -30,34

maloey 30

maloey

Użytkownik
Witam,
podsumowanie za ostanie 9 dni. Jak widać idzie coraz lepiej. Miejmy nadzieję że do końca miesiąca odrobię jeszcze 50 zł. Zobaczymy jak to będzie dalej. Optymistycznie patrzę w przyszłość.
=====================
Dzień 1 +3,60
Dzień 2 +0,75
Dzień 3 +0,25
Dzień 4 -5,00
Dzień 5 +4,46
Dzień 6 -3,52
Dzień 7 +11,67
Dzień 8 +121,12
Dzień 9 +56,36
=====================
Początkowy stan konta: 196,67zł
Aktualny stan konta: 386,82zł
Zysk: 190,15zł

maloey 30

maloey

Użytkownik
Witam,
narazie lekka przerwa w stawianiu, żeby nie zachłysnąć się sukcesem i nie przepuścić tego co się ugrało w weekend - za chwilę. Może na ten weekend znajdzie się coś pewnego i opłacalnego do stawiania. Tymczasem zastanawiam się nad kilkoma sprawami - kolega na forum prowadził pewnego rodzaju test. Stawia np na trzy zdarzenia (powyżej 0,5 gola w meczu) za określoną stawkę. Jeśli wygra to maksymalną stawkę przeznacza na kolejny zakład tego typu... zainteresowany spróbuję sam przeprowadzić pewnego rodzaju testy, dzięki którym zaobserwuję coś ciekawego, nauczę się czegoś nowego..
Na początku spróbuję stawiać na dwa, trzy w miarę pewne zdarzenia - o kursie grubo mniejszym niż 2. Zobaczymy co z tego wyjdzie.. załóżmy że na start mam 10j, a ilość kroków ustalę na 10 (o ile jeśli dotrwam), po czym wygraną kwotę zachowuję i zaczynam znów od 10j. Narazie może łatwo to wygląda jeśli się o tym pisze, ale jeśli podam typy to po ich rozliczeniu, może nie być już tak ciekawie.
Zapraszam do komentowania systemu, typów..
Pozdrawiam.

rafput 55

rafput

Użytkownik
Osobiście mam złe doświadczenia w tego typu obstawianiu meczów. A stało się tak po meczu PSG-Borussia w LE. Wydawałoby się, że bramka przynajmniej jedna musi paść, zresztą oglądając mecz nie sposób było nie zauważyć kilku sporych szans na gola zarówno dla jednej jak i dla drugiej drużyny. Mimo wszystko mecz zakończył się ku mojemu niezadowoleniu rezultatem 0:0. Tak więc trudno cokolwiek tutaj przewidzieć. Fajnie, że na razie testujesz to &quot;na sucho&quot;. Może uda Ci się wybierać odpowiednie spotkania do tej gry. W końcu na tym polega bukmacherka. To nie jest gra &quot;systemów&quot; tylko sztuka wybierania odpowiednich typów.
Będę obserwował jak Ci idzie. Powodzenia.
PS. Charlton wszedł już w 18 minucie, Szkocja też powinna dać radę.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Tylko, ze kolega, który gra ten system stawia tylko i wyłącznie over 0,5 gola...A Ty jak widzę stawiasz po prostu normalne spotkania więc całkiem inny system niż tamten user. Czyli stawiasz normalne typy ???? Więc czy ja wiem czy to jakiś system ?? Nie, że Ci wbijam, tylko, że po prostu tamten user gra tylko i wyłącznie over 0,5 gola.

maloey 30

maloey

Użytkownik
-------- Kupon 19 [17.11] --------
1.
Goias v Palmeiras 2,5 ✅
Stawka: 26,83 zł
Zysk/strata: +40,24 | -26,83

paula 7

paula

Użytkownik
Dzięki za miłego posta. Faktycznie, nie zauważyłam żadnej kobiety na tym forum, ale mam nadzieję, że to się wkrótce zmieni. Widzę typujesz Palmeiras - ten sam typ, co ja. Życzę powodzenia ????

Do góry Bottom