>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

małe kursy progresja

A 22

adw3nt

Użytkownik
51#
KA Akureyri v IA Akranes Live 74&#39; 0:0
Under 1.5 Goals @ 1.19 0:0
Stawka: 20j ew. +3.61

Bank: 292.36✅

Zdecydowanie zaspałem z progresją pierwszej stawki ponieważ przy kursie 1.1 kapitał pozwala mi już na pokrycie stawki w wysokości 25j!

A 22

adw3nt

Użytkownik
55#
Guabira v Sport Boys (Bol) Live 77&#39; 2:1
Under 4.5 Goals @1.16 3:1
Stawka: 25j ew. +4.37
Bank: 307.94j✅
Stawiałemna 2 razy dlatego częsć stawki poszła po kursie 1.20 (15j)

M 8,5K

mario72k

Użytkownik
Nie sądzę, żeby ktoś obserwował Twój temat i czekał na potknięcie w dwóch kolejnych zakładach. Ja ze swojej strony obserwuję niejako bez celowo - jakaś magia jest w tych dwóch tak strasznie rozbieżnych krokach (rozbieżnych stawkowaniem - oczywiście rozumiem, że to ze względu na wielkość kursu). Skorzystać na Twoich typach się nie da (bo należałoby cały czas spędzać przed komputerem - nie wiedząc kiedy podasz kolejny typ), ale magia ciągnie, aby popatrzeć jak rośnie bankroll ????
Obiecałem parę dni temu że zerknę na polską ekstraklasę pod kątem ewentualnych overów niskobramkowych z niskimi kursami.
Mam spisane ilości padających goli w KOLEJNYCH* meczach sezonu 2015/16. Planuję spisać również sezon aktualnie zakończony.
* przy słowie &quot;KOLEJNYCH&quot; oznacza, że są tam niestety wyjątki, np ostatnia kolejka była grana w jednym czasie, podczas sezonu również kilka razy dwa mecze, a nawet więcej, bylo rozgrywanych o tej samej porze, więc niestety momentami mam spisane ilości goli w losowej kolejności.
Widzę, że 3 razy z rzędu padł wynik 0:0, a dwa mecze wcześniej padł jeden gol (seria wygląda więc tak: ..., 1, 4, 0, 0, 0, ... ), więc progresja na over 1,5 (kurs śrenido ok 1,33) a nawet na over 1.0 (kurs średni najczęściej 1,10) czy over 0.5 byłaby zabijająca system po dwóch, a nawet trzech wtopach z rzędu. Spaliłaby się już na początku sezonu.
Myślę nad systemem 3 kolejnych meczy z:
A/ overem 1.0 (kursy ok 1,10 x 1,10 x 1,10 = ok 1,33) z progresją na stawkę podwajaną (lub coś koło tego)
lub
B/ overem 1.5 (kursy ok 1,33 x 1,33 x 1,33 = ok 2.35) z progresją na stawkę podnoszoną tylko o stały czynik (np. 10j. - 12j. - 14j. ... w razie kolejnych przegranych podniesienie następnie o nieco wyższy czynnik 17j. - 20j. 23j. .
Spróbuję to przetestować, ale od razu zastrzegam, że to tylko statystyka oraz że wynik będzie obarczony błędem z powodu losowej kolejności uznania niektórych meczów granych o tej samej porze. Zakładam, że błąd nie będzie większy niż 10-15%, więc wynik dający yield na wyższym poziomie pozwoliłby myśleć optymistycznie.
Edit: oczywiście nie yield należy porównywać do tego potencjalnego błędu tylko przyrost bankrolla. YIield będzie raczej niski a tylko bankroll potencjalnie będzie wzrastał (to ze względu na małe stawki, niskie kursy, a dużą liczebność zakładów).

M 8,5K

mario72k

Użytkownik
W przypadku grania DWÓCH meczy w dublu (over 1.5 i over 1.5) mamy srednio w sezonie jesień-wiosna trafione ok 59% zakładów.
Gdyby grać treble z takimi typami (AKO z TRZECH meczy na over 1.5) trafione byłoby 45.5% zakładów (49% jesienią i 42% zakładów wiosną).
W fazie play off wyniki dużo gorsze (za wiele meczy na 0:0 i 1:0/0:1): 45% trafnych dubli i tylko 13% trafnych trebli.

Otrzymane punkty reputacji: +5
A 22

adw3nt

Użytkownik
Jeżeli chciał byś grać ako z kursami wyżej niż około 1.4 to możesz posłużyć się systemem &#39;progresja z przerzutką&#39; którą opracował Edi na forum. Czytałem o nim troche i rzeczywiście ma to sens przy takim % trafionych zakładów. Trzeba by zrobić symulacje z tym systemem i z daną stawką dajmy na to w ekstraklasie. Kupa roboty ale dla zapaleńca który baardzo lubi statystykę i słupki to niezły pomysł na wieczór ;)
Ja puki co kontynuuje i prawdę mówiąc nie wstawiam typów dlatego żeby ktoś z nich korzystał, aczkolwiek jeśli ktoś zdąży to ciesze się jego szczęściem. Nie widziałem na tym forum jeszcze takiej strategii gry i dlatego właśnie chce wnieść coś nowego. Może ktoś z tego skorzysta, a czy skończy się to źle czy dobrze to się okaże. Może ktoś coś dołoży do tego od siebie i wymyśli coś jeszcze lepszego...

Do góry Bottom