>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

małe kursy progresja

A 22

adw3nt

Użytkownik
Mam pytanie dla graczy z większą wiedzą. Czy dysponujecie informacjami na temat dokładnych wyników w danych ligach z rzędu? Dajmy na to nasza kochana ekstraklasa. Ciekawi mnie ile razy na przestrzeni dajmy na to kilku lat wpadały wyniki 0:0 trzy razy z rzędu. W ligach w których mecze nie są rozgrywane jeden po drugim nie da się tego sprawdzić w ten sposób ale jest wiele lig które grają mecze kolejno po sobie. Czy ma ktoś taką wiedzę lub źródło informacji z którego mogę takową wiedzę zaczerpnąć??

A 22

adw3nt

Użytkownik
Nie rozumiem za bardzo o co Ci chodzi. Ale jakie 0-0 z rzędu? Danej drużyny, czy w jednej kolejce czy jak?
Napisałem o ligach które grają mecze jeden po drugim, więc oczywiście chodzi mi o całą ligę a nie poszczególne drużyny. Gdzie mogę sprawdzić takie dane w miarę szybko?

A 22

adw3nt

Użytkownik
22#
Bytovia Bytow v Radomiak Radom Live 73&#39; 4:0
Under 5.5 Goals @1.12 4:0
Stawka 193.60j ew. +23.54j --&gt; po Lay +19.87
Bank: 213.47✅
Ewentualna wygrana jest odrobinę wyższa niż wynika z wyliczeń ponieważ giełda przyjęła mi część stawki po kursie 1.13.
Edit: W 90&#39; była czerwona kartka, wystawiłem Lay po 1.02. Było to bezpieczne zachowanie ale nie konieczne. Zagrałem tak ponieważ myślałem że kartka była dla Radomiaka a było na odwrót. Tak czy inaczej zakłąd odrobiony z małym plusem.

M 8,5K

mario72k

Użytkownik
Wyniki w kolejnych następujących po sobie meczach możesz widzieć np na oddsportal.com . Wybierasz np: Dania -&gt; Superliga i w &quot;kartach&quot; Results
Musisz oglądać od końca (od dołu do góry i od ostatniej podstrony do pierwszej, wtedy będziesz miał chronologicznie.
Uwaga: nawet ligi, w których mecze są rozgrywane po kolei (jak nasza ekstraklasa, duńska superliga czy hiszpańska PrimeraDivision) mają od czasu do czasu kolejki, w których dwa lub więcej meczy mimo wszystko grane są w tym samym czasie!!

Otrzymane punkty reputacji: +5
A 22

adw3nt

Użytkownik
26#
FYR Macedonia v Spain Live 44&#39; 0:2
Over 2.5 Goals @1.1 66&#39; 1:2
Stawka 17j ew. +1.62
Bank: 221.24
Edit: Bramka dla Macedonii?! To Ci dopiero zaskoczenie ????

A 22

adw3nt

Użytkownik
Właśnie przejrzałem 4 sezony naszej kochanej ekstraklasy z czystej ciekawości. Okazuje się że przez 4 lata wynik 0:0 kolejno po sobie padał 11 razy. Co mnie smuci trzykrotnie kolejno po sobie padł on 1 raz ale jednak padł. Morał z tego taki że nie możemy grać w ten sposób automatycznie. Musimy poddawać mecz analizie a najlepiej zagrywać live, co według mnie znacząco zwiększa szanse powodzenia.

A 22

adw3nt

Użytkownik
Wyniki w kolejnych następujących po sobie meczach możesz widzieć np na oddsportal.com . Wybierasz np: Dania -&gt; Superliga i w &quot;kartach&quot; Results
Musisz oglądać od końca (od dołu do góry i od ostatniej podstrony do pierwszej, wtedy będziesz miał chronologicznie.
Uwaga: nawet ligi, w których mecze są rozgrywane po kolei (jak nasza ekstraklasa, duńska superliga czy hiszpańska PrimeraDivision) mają od czasu do czasu kolejki, w których dwa lub więcej meczy mimo wszystko grane są w tym samym czasie!!
@mario wielkie dzięki masz za to plusika ???? Strona się przydała i jak widzisz już wyciągnąłem z niej pierwsze wnioski.

Do góry Bottom