>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

MŚ Japonia 2006 Mezczyzni

Status
Zamknięty.
daimler 14

daimler

Forum VIP
Witam serdecznie :wink:

[center:5011da5302] GRUPA A (Saitama)
:siata: Japonia
:siata: Argentyna
:siata:Polska
:siata: Chiny
:siata: Egipt
:siata: Portoryko[/center:5011da5302]

[center:5011da5302] GRUPA B (Fukuoka)
:siata: Niemcy
:siata: Kuba
:siata: Grecja
:siata: Francja
:siata: Brazylia
:siata: Australia[/center:5011da5302]

[center:5011da5302] GRUPA C (Nagano)
:siata: Czechy
:siata: Włochy
:siata: USA
:siata: Wenezuela
:siata: Bułgaria
:siata: Iran[/center:5011da5302]

[center:5011da5302] GRUPA D (Sendai)
:siata: Rosja
:siata: Tunezja
:siata: Kanada
:siata: Kazachstan
:siata: Korea
:siata: Serbia i Czarnogóra[/center:5011da5302]

Punktacja:
za zwycięstwo 2 pkt
za porażkę 1 pkt

Oficjalna strona GO!!!!

daimler 14

daimler

Forum VIP
:siata: Rosja vs Serbia i Czarnogóra 1 1.65 ⛔

Mecz bardzo dobrych ekip,wierze ze Ruskie wygraja bo maja bardzo dobra ekipe i dobrych zmienników, Serbowie maja &quot;gorsza&quot; ławke rezerwowych sam Milijkovic meczu nie wygra :wink: Zobaczymy w jakiej są formie zespoly i jak im wyszły przygotowania .

:siata: Niemcy vs Australia 1 1.25 ✅

Niemcy dobry zespoł w 2 sparingach przed wyjazdem na MŚ zagrali za Polakami i walczyli bardzo dobrze lecz przegrali 2 razy 2:3 .Faworyt tego meczu i nie powinno być niespodzianki w tym spotkaniu.

:siata: Polska vs Chiny 1 1.12 ✅

Kurs na Polaków bardzo niski i dlatego wole postawić czysta 1 niz kombinować z over/under... Nasi siatkarze w bardzo dobrej formie psychicznej jak i fizycznej i zobaczymy co Lozano zrobil .. Chiny dobry zespoł wiec walka bedzie pewnie zacieta jednak serce za rodakami ????

:siata: Włochy vs Bułgaria ⛔

To bedzie zaciety meczyk . Mysle ze Włosi wygraja maja lepszych zawodnikow,Bulgarzy stary zespol nie ma juz tej &quot;swiezosci&quot; co kiedys Lecz mogą nas zaskoczyc, Jednak Wierze we Włochów :roll:

Jak pisałem wczesniej są to pierwsze mecze MŚ Meżczyzn wiec zobaczymy jak graja druzyny i w 2 kolejcie juz jakies glebsze analizy mozna będzie wyciagnac...

a tak poza tym to :

:siata: Japonia vs Egipt 1 1.15 ✅
:siata: Czechy vs Iran 1 1.12 ✅
:siata: Grecja vs Francja 2 1.40 ✅

pozdro :wink:

rafalre 0

rafalre

Użytkownik
Polacy dziś rozegrali dobre zawody. Tak naprawdę to ciężko dopatrzeć się jakiś błędów. Może D. Pliński nie potrzebnie tak ryzykował na zagrywce. Perfekcyjnie rozgrywał P. Zagumny, genialnie atakował cały zespół, a jeśli miałbym kogoś wyróżnić to wskazałbym na S. Świderskiego, który wbijał gwoździe rywalom. Jutro troche trudniejszy przeciwnik, ale uważam, że damy rade :wink: Go go go Polska

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
No tak Polska zagrała dobre mecz, ja gram na Polsce za 100zł we wszystkich meczach grupowych, popieracie to!?Przed chwila zagrałem 50zł na Serbie wiec mam nadzieje, ze okarze sie lepszym specem od Ciebie :!:

rooni 135

rooni

Forum VIP
No i Serbia wygrała :wink: Co do Polaków myśle że nie przegramy żadnego meczu w grupie. Nie mamy zbyt wymagających rywali i spokojnie będziemy sięgać po 2 punkty. Ja dzisiał dałem, na Brazylie, Japonie, Niemcy, Włochy i mam nadzieje że wszystko wejdzie.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Wygrała i to lekko :mrgreen: Na Serbie dałem 50zł, na Polske 100zł i bede stawiał chyba na Polske w kazdym meczu w grupie za taką stake..... Teraz dałem na Niemcy i Włochy...

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Polacy pięknie zagrali ten mecz, środek był cudny, Swider był cudny... ze skrzydła jak i z 2 linii... oby tak dalej... zagrywka także dobra, ale libero chiński dawałsobie rade... można mieć zastrzeżenia do bloku i do obrony troche, ale myśle , ze sie rozkrecą... ;)

rafalre 0

rafalre

Użytkownik
Kolejny mecz wygrany przez Polaków ???? Dzisiejsze spotkanie było zupełnie inne. Siatkarze rozegrali nieco gorsze zawody. Mieli przestoje, Gacek to jednak nie Igła. Jest mniej pewnym punktem zespołu, zdarzają się mu błedy, no ale trudno. W ataku cała drużyna grała dobrze i równo. Może M. Wlazły troche się wyróżniał. Jutro gramy z Egiptem, będzie to mecz, w którym trener Lozona zapewne sprawdzi dyspozycje innych zawodników :wink: Go go go Polska

L 237

lookash

Użytkownik
Dzisiaj Polacy dali dobra lekcje siatkowki Argetyynie.Przewazali w kazdym elemencie a szczegolnie w zagrywce.Najlepiej gral Wlazy ale kapitalnie wystawial zagumny.Slabo bylo momentami z przyjeciem i to trzeba poprawic aaby chciec grac z mocnymi druzynami.

daimler 14

daimler

Forum VIP
No tak Wlazły w dzisiejszym meczu grał dobrze i Winiarski ale trzeba nakrzyczeć na Gacka co to za przyjecie :roll: Takie przyjecie bylo do bani :!: Musi sie poprawic w nim bo z innymi zespolami to nie mamy czego szukac!!! Ale mysle ze bedzie lepiej :wink: Jutro Egipt wiec 3:0 i nei widze innego rezultatu ????

new 0

new

Użytkownik
Nie gadajcie na Gacka, bo przyjęcie miał czasami słabe, ale wczoraj przyjęcie miał doskonałe. Tu chodzi o to, żeby trafić z formą, mysle że Ignaczak też w końcu w którymś z meczów przyjmował by słabiej. A co do Gacka, to słabe przyjęcie nadrabiał obroną.

Myśle też, że np. za Bąkiewicza, Lozano mógł zabrać na mistrzostwa Ignaczaka, i w czasie przestoju w grze, wpuszczac Ignaczaka na przyjęcie (tak samo jak trener Kłoś wpuszczał Pauline Maj).

Pozdrawiam

edit: taaa już jeden zabrał 2 libero na MŚ :mrgreen:
daimler

new 0

new

Użytkownik
Ale na jedną akcje, zamiast kogoś kto gorzej przyjmuje, np zamiast Świderskiego lub Winiarskiego

tylko akurat oni dobrze przyjmuja :jezora:

daimler

daimler 14

daimler

Forum VIP
:siata: Polska vs Egipt under 132,5 pkt 1.85 ✅ :jupi:

W tym meczu spodziewam sie wyniku 3:0 i tylko takiego , jeśli sie nasz zespoł nie rozluzni za mocno to spokojnie underek wchodzi, Mysle ze Lozano da szanse innym siatkarzą ????

:siata: Francja vs Brazylia 2 1.20

Mysle ze w tym meczyku Brazylia nie pozostawi zludzen i wygra z Francja, Francuzi mieli szanse wygrac z Brazylia w LŚ bo wtedy &quot;Canarinios&quot; grali słabiej, nie wiem kiedy jeszcze im sie taka szansa powtórzy...

:siata: USA vs Czechy handi +1,5 2 1.70 ⛔ :zy3ou:

Czesi graja dobra siatkowke natomiast Amerykanie graja na przemian , pepiki pewnie powalcza i nei poddadza sie tak łatwo oba zespoly przegraly w ostatniej kolejce wiec wygrana w tym meczu bedzie bardzo wazna.

spinache 96

spinache

Forum VIP
[center:04eeff79e2]Kazachstan - Korea

typ 2

kurs 1.50 BAH ✅ 1-3
[/center:04eeff79e2]

Dziś zdarzył sie cud ponieważ Kazachowie ugrali seta z jedna z najlepszych druzyn świata - Serbia, nie wiem czy bylo to spowodowane wspaniala gra Kazachow czy poprostu odpouszczeniem sobie tego seta przez Serbów, jednak bede trzymal sie tej drugiej opcji.

Oprocz tego meczu Kazachowie grali jeszcze z Kanadyjczykami i nie skonczylo sie to dla nich dobrze.

Koreanczycy troche lepiej ale rowniez 2 porazki w tym z Kanada 1-3 i Tunezja 2-3.Jesli chodzi o to spotkanie to z Tynezja wlasnie Korea wciaz walczy o prawo awansu do nastepnej rundy.Wystarczy tylko jutro wygrac z Kazachami duzo przewaga malych punktow i czekac na potkniecie Tunezji, z ktora tak na marginesie Korea miala wielka szanse wygrac, poniewaz wygrywajac 2-1 w setach przegrali 4 seta 26-28.Mysle ze w druzynie Korei tkwi wciaz potencjal, brakuje im tylko troche szczescia, mam nadzieje ze beda go mieli troche wiecej jutro.

[center:04eeff79e2] Stany Zjednoczone - Czechy

typ 1

kurs 1.50 BAH
✅ 3-1
[/center:04eeff79e2]

Nie zgodze sie w zadnym stopniu z kolega Daimlerem co do tego co napisal.Zreszta jego naliza to chyba jakas kpina ? &quot;Czesi graja dobra siatkowke natomiast Amerykanie graja na przemian , pepiki pewnie powalcza i nei poddadza sie tak łatwo oba zespoly przegraly w ostatniej kolejce wiec wygrana w tym meczu bedzie bardzo wazna.&quot;

I to ma byc analiza moderatora dzialu siatkowka, ktora ma podac rzetelny typ komus kto nie interesuje sie tym sportem a chcialby postawic mecz Mistrzostw Swiata? Przepraszam ale czegos tu nie rozumiem.

Moze teraz ja cos podam.USA jak do tej pory bez zwyciestwa, co prawda porazka z Bułgarami 0-3 nie byla duzym zaskoczeniem, to juz mecz z Wenezuela przegrany 1-3 troche mnie rozczarowal. Odkad pamietam Wenezuelczycy mieli tylko jednego zawodnika, ktory potrafil wygrywac im spotkania, chodzi o Ernardo Gomez&#39;a.Jednak udalo im sie i mecz jutrzejszy z Czechami bedzie praktycznie meczem ostatniej szansy dla Anerykanow. Jesli, ktos pamieta ostatnie mecze Amerykanow z nasza reprezentacja w tegorocznej LŚ, wie ze maja kilku naprawde bardzo dobrych zawodnikow : m.in. Stanley&#39;a z Iraklisu i Priddiego.

Z drugiej strony Czesi, ktorzy wygrali jak do tej pory z Iranem 3-0 i przegrali w tym samym stosunku z Włochami.Mają napewno bardzo ciekawy skład z olbrzymem Leblem z Perugii na srodku, a takze Novotnym z Treviso i Platenikiem z Milano.Sa tez bardzo dobrze znani nam z polskich parkietów : Popelka i Zapletal.

Czesi to typowi europejscy średniacy, ktorzy jak do tej pory niewiele ugrali w światowej siatkówce. Jesli tylko jutro Amerykanie beda potrafili zatrzymac blokiem swoich przeciwnikow tak jak zrobili to Włosi to wynik moze byc bardzo korzystny dla nich.

daimler 14

daimler

Forum VIP
Nie zgodze sie w zadnym stopniu z kolega Daimlerem co do tego co napisal.Zreszta jego naliza to chyba jakas kpina ? &quot;Czesi graja dobra siatkowke natomiast Amerykanie graja na przemian , pepiki pewnie powalcza i nei poddadza sie tak łatwo oba zespoly przegraly w ostatniej kolejce wiec wygrana w tym meczu bedzie bardzo wazna.&quot;

I to ma byc analiza moderatora dzialu siatkowka, ktora ma podac rzetelny typ komus kto nie interesuje sie tym sportem a chcialby postawic mecz Mistrzostw Swiata? Przepraszam ale czegos tu nie rozumiem.
lol i kto to napisał :mrgreen: moderator który jest na forum 2 razy w tygodniu .

Masz coś ? to pisz na pw.

P.S. Zajmij sie &quot;swoimi działami&quot; jesli takie są :] Bez odbioru.

rafalre 0

rafalre

Użytkownik
Kolejny mecz bez straty seta. Nasz przeciwnik był o wiele wiele słabszy. Podoba mi się gra P. Zagumnego, który bardzo ładnie prowadzi gre. Szkoda, że Lozano nie dał dłuzej pograć rezerwowym np. Szymańskiemu i Żygadło. Jutro dzień przerwy, a we wtorek Portoryko, które nie powinno sprawić kłopotów :wink: Go go go Polska

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
dzisiaj polacy zagrali to co mieli zagrać... mieli wygrać jak naszybciej, aby się nie potzrenie męczyć i tak się stało... przyjęcie troszke nadal nie do końca perfekcyjne, brak koncentracji w końcówce 3 seta... blok i zagrywka to dzisiaj 2 największe plusy...

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Mecz: Kuba - Grecja 3:2

Typ: 1

Kurs: 1,30 ✅

Analiza: Kuba przegrała 2 pierwsze mecze co napewno ją oddaliło od czołowego miejsca w grupie. Ostatnio wygrali z Australią, ale klase różnic widać... Grecy mogą postawić opór i napewno nie można ich lekceważyc bo stać ich na wygraną, a Kuba aby myśleć o 3 miejscu w grupie muszą to spotkanie wygrać i najlepiej jak najszybciej. Przed nimi takze spotkanie z Francją, która będzie faworytem spotkania, w którym takze muszą powalczyć, ale w tym meczu bardziej bedzie możliwa przegrana Kuby, więc aby wręcz awansować muszą to spotkanie wygrać!!!!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom