>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

MŚ Japonia 2006 Mezczyzni

Status
Zamknięty.
W 2

wislak

Forum VIP
zgadzam sie z poprzednikami ale nalezy sie nie podniecac tylko pamietac o tym ze: mielismy 2x slaba grupe! w I fazie mielismy samych slabiakow. w II fazie jedynie Rosja i Serbia trudni rywale. Fakt ze te mecze zagralismy super tak jak 1/2 z Bulgaria, ale inne to nokauty przecietniakow. Taka Bulgaria mogla byc juz zmeczona swoja grupa. Francja, Włochy - potegi. Rosja w slabej jest fomie fatalny mecz z Wlochami weic nie ma sie co zachwycac zwyciestwem z nimi. a w naszej spoza trojki nikt sie nie wyroznial. a w gr F: Niemcy, USA, Kuba - to sa rywale mocniejsi na pewno niz Portoryko czy Japonia.

zreszta fakt tez jest taki;

o miejsca 5-8 grali Rosja Japonia Wlochy i Francja
z gr E poszli do walki o 7 miejsce a z gr F o 5 :mrgreen:

o miejsca 9-12 grali Kanada Portoryko USA i Niemcy
z gr E poszli do walki o 11 miejsce a z gr F o 9 :mrgreen:

Do tego Serbia ostatnia w miejscach 1-4 :wowsdf:

to takie spojrzenie CHAMSKIE na nasza siate
ale oczywiscie ja w naszych wierze i od kilku lat wiernie kibicuje. wybieram sie zas do Spodka na LS ????
super sukces ale nie popadajmy w samozachwyt. tym bardziej ze nasz rozgrywajacy jest juz u schylku kariry, świder tez za dlugo nie pogra.

jezeli chodzi o final to 2 set byl kluczowy! mielismy ich na wlosku caly czas przewaga 1-2 pkt i swietna gra naszych. bylo 22-21 i 4x brazil :/ szkoda bo jakby bylo 1-1 to nasi by zrozumieli ze sa rowni i brazylia jest do ojechania i mmoze po tie breaku byssmy wygrali

ale bedzie dobrze!! ????

:siata: :siata: :siata: :siata: :siata:

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
MŚ bardzo, bardzo udane dużo zarobiem nawet nie wiedziałem, ze tak sie znam na meskiej siatce ???? Polska zaprezentowała sie wspaniale chodz troche szkoda tego finału! Brazylia mimo wszystko troche nas ośmieszyła. Ale wielkie brawa chłopaki!!!!! ????

peja 1

peja

Użytkownik
Nie ma co marudzić :p Srebrny medal w MŚ to jest coś pięknego ???? ???? oczywiście apetyt rósł w miare jedzenia, ale na Brazylię jesteśmy jeszcze za słabi... Bąkiewicz dla mnie był najlepszym zawodnikiem w Polskiej ekipie na parkiecie... zagrać pierwszy raz w życiu na libero i odrazu w takim meczu i o taką stawkę... Cieszmy się z tego co mamy, kto by przed Mistrzostwami pomyślał że zdobędziemy srebro ????

????

PS. Kiedy są ME w siatkówce mężczyzn ( tam nie będzie Brazyliany :jezora: ) :?: :?:

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Dokładnie trzeba sie cieszyc ze srebrnego krażka chyba przed MŚ wzieli by to w ciemno,No niestety moim zdnaiem troche ich trema zjadła w finale no ale ja i tak sie bardzo ciesze ;)

grzegorz78 0

grzegorz78

Forum VIP
zgadzam sie z poprzednikami ale nalezy sie nie podniecac tylko pamietac o tym ze: mielismy 2x slaba grupe! w I fazie mielismy samych slabiakow. w II fazie jedynie Rosja i Serbia trudni rywale. Fakt ze te mecze zagralismy super tak jak 1/2 z Bulgaria, ale inne to nokauty przecietniakow. Taka Bulgaria mogla byc juz zmeczona swoja grupa. Francja, Włochy - potegi. Rosja w slabej jest fomie fatalny mecz z Wlochami weic nie ma sie co zachwycac zwyciestwem z nimi. a w naszej spoza trojki nikt sie nie wyroznial. a w gr F: Niemcy, USA, Kuba - to sa rywale mocniejsi na pewno niz Portoryko czy Japonia.
A świstak siedzi i zawija. Jak to się mówi: szczęście sprzyja lepszym. Grupę wcale nie mieliśmy słabszą. Kto powiedział że Francja czy Włosi są mocni? Może nie byli w formie. Pokonaliśmy w pólfinale najlepszą drużynę tamtej grupy Bułgarię (nie liczę przegranej w meczu o pietruszkę z Brazylią) i jak Bułgaria mogła być zmęczona skoro przed meczem z nami mieli dwa dni odpoczynku. Polska pokazała że jest rewelacyjna, a to że nie wyszło z Brazylią to już inna bajka. Znakomicie zagrali blokiem. Każdy nasz atak szedł po bloku. Rozgrywający też grał za szybko dla nas. Ale jesteśmy wicemistrzami świata i taki wynik przeszedł do historii. Brawa dla naszej reprezentacji za pamięć o [*]Arku Gołasiu
[*].
Wzruszyłem się.

[center:5344c33f15]
[/center:5344c33f15]

W 2

wislak

Forum VIP
Dokładnie trzeba sie cieszyc ze srebrnego krażka chyba przed MŚ wzieli by to w ciemno,No niestety moim zdnaiem troche ich trema zjadła w finale no ale ja i tak sie bardzo ciesze ;)
tez tak uwazam walsnie. BRazil od 4-5 lat gra w kazdym finale LŚ MŚ IO PŚ itd wiec dla nich to bylo normale a Polacy grali największy mecz swojego zycia

(nie liczę przegranej w meczu o pietruszkę z Brazylią)
no niewiem nie o taka pietruszke, chodzilo o to z kim sie spotkaja w polfinale- mocniejszym czy slabszym :]

W 2

wislak

Forum VIP
no tak ale wiesz jak sie pozniej okazalo Bulgaria z Serbią wygrala a z Polską przegrała wiec teoretycznie gdyby wygrali z Brazylią to trafiliby na Serbób w 1/2. a nie sadze zeby sie Polska podłożyla, bo porazka Brazyli z Bulagaria swiaddczylaby tylko o tym ze albo Brazil jest w slabej formie albo Bulgarzy w wysmienitej.
ale to tylko gdybanie, jednakze ja nie widzialem w tym meczu luzniejszej gry bo o pietruszke. :spokodfhgfh:

:siata: :siata: :siata: :siata: :siata: :siata: :siata: :siata: :siata: :siata:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom