>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

MŚ Japonia 2006 Mezczyzni

Status
Zamknięty.
daimler 14

daimler

Forum VIP
[center:68cef5a07d]:siata: Japonia vs Argentyna

typ: over 187,5 pkt

kurs: 1.85 (Gamebookers) ✅ :jupi:
[/center:68cef5a07d]

*Mecz w dużej mierze decydujący kto zajmie drugie miejsce w grupie, bo pierwsze jest zarezerwowane dla Polaków :wink: Argentyna jest w otyle lepszej sytuacji ze nastepny mecz gra z Egiptem a Japonia z Polska wiec wiadomo kto bedzie miał &quot;łatwiejszego&quot; rywala w 5 kolejce. Na over w tym meczu sklada sie kilka czynników ... Japonia z rozegranych 3 meczy aż 2 razy wygrała 3:2 i raz 3:1 wiec traci sety...Argentyna także dwa mecze wygrała 3:2.Japończycy graja bardzo dobrze w obronie podbijaja piłki bardzo trudne,Argentyna pokazała w meczu z Polska ze takze potrafi grać i to bedzie pewnie bardzo odbre spotkanie :wink: Myśle ze w tym meczu nie bedzie gładkiego wyniku 3:0 , przynajmniej spodziewam sie wyniku 3:1 kto wie moze bedzie nawet 5 setów ! Japonia

[center:68cef5a07d]:siata: Egipt vs Chiny

typ: 2

kurs: 1.50 (Gamebookers) ✅ :jupi:
[/center:68cef5a07d]

*Trzeba przyznać ze kurs na Chiny dość dobry jak na takiego rywala z kim graja. Egipt to druzyna budowana na Pekin 2010 dopiero zbiera doświadczenie,maja nawet duży potencjał jednak brak im jeszcze ogrania i tej &quot;rutyny&quot;. W meczu z Polakami dobrze sie zaprezentowali lecz Było widać różnice conajmniej dwóch klas.Dla Chin bedzie to bardzo wazne spotkanie bowiem wybiegając w przyszłość wygrana w tym meczu daje im nadzieje na awans do 2 rundy, bowiem rywalizuja o 4 miejsce z Portoryko które gra z Polska a tu wynik jest raczje pewny 8) i w 5 kolejce Chiny sie spotkaja z Portoryko... Wiec dla nich wygrana w meczu z Egiptem to jest &quot;być albo nie być&quot;. Egipt wygrywajac z Portoryko 3:2 juz sprawił niespodzianke.Myśle ze Chiny w tym meczu pokaża na co ich stac i zrehabilitują sie za te wcześniejsze słabe wystepy. Wiec kursik niezły :wink:

pozdro ????

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
W meczu z Portoryko polacy zagrali ponownie bardzo dobrze w oganizacji i w konstruowaniu ataku. Bardzo dobrze funkcjonował serwis co powoli staje się domeną polaków bo w każdym meczu trzymają równy poziom pod tym względem. Napoczątku bardzo słaby blok, spóźniali się co chwile... oraz dobrze się ustawiali, ale nie wybraniali, dopiero zczasem wyczuli portorykańczyków. No i przyjęcie... Liderem dzisiaj był M. Wlazły, który pewnie i w ciężkich sytuacjach zdobywał pkt. Bardzo dobrze rozgrywał P. Zagumny i podbijał! 7-8 piłek bardzo dobrze podbił, ale kontraktak nie zawsze dzięki temu wychodził poprzez mierną postawę atakujących. Trener już powoli dokonuje zmian, czyli pewne zmęczenie już się wdaje. I gdyby nie głupie błędy w końcówce Portoryko to polacy straciliby 1 seta w tych mistrzostwach. Ale passa nadal trwa!!

daimler 14

daimler

Forum VIP
[center:48d86f0515]:siata: Japonia vs Polska

typ: over 178,5 pkt

kurs: 1.85 (Gamebookers)⛔
[/center:48d86f0515]

*Polacy jak dotąd prezentuja bardzo wysoka forme i sa jedynym zespolem który wciąż nie stracił seta w Mistrzostwach.Gra Polskiego zespołu rozkłada sie na kilku graczy i to jest bardzo dobre , wazne ze mamy dobrych &quot;zmienników&quot;.Japończycy w tym meczu będą grać ze swoja publicznoscia i dopingiem co pewnie w trudnych momentach meczu bedzie ich wspierał, Polska we wczesniejszych meczach z Japonia nie miała łatwo... &quot;Samuraje&quot; nei zaczeli tych Mistrzostw zbyt udanie... przegrana w 2 kolejce z Chinami.Japończycy graja bardzo dobrze w obronie i to jest ich chyba najwiekszy atut. Mysle ze granica jaką wystawiło Gamebookers na over jest bardzo realna.Sądze ze Japonia jest w stanie wygrac jednego seta a w pozostałych przegrać lecz nieznaczna przewaga pkt. Warto zaryzykowac ????

[center:48d86f0515]:siata: Grecja vs Australia

typ: 1

kurs: 1.40 (Gamebookers)✅
[/center:48d86f0515]

*Grecy pewnie rozczarowani ,liczyli na wiecej a tu prosze ostatni mecz który decyduje o lokatach 5-6 w grupie i jak wiadomo te zespoly wracają do domu.Oba te zespoły trafiły do grupy która sie okazała za cięzka i sobie nie poradzili.Australia zespoł bez światowych gwiazd a pokazała ze potrafi grac siatkówke na &quot;przyzwoitym poziomie&quot;.Grecy pechowo przegrali mecz swojej ostatniej szansy z Kubą 2:3 .Nie ma co kryc na dzien dzisiejszy Grecy maja wieksze mozliwości niz Australia.Myśle ze w jutrzejszym meczu Grecy beda chcieli zamazac częsciowo plame i wygrac spokojnie ten mecz i pożegnać sie z Mistrzostwami Świata.

pozdrawiam :wink:

rafalre 0

rafalre

Użytkownik
Wygrywamy 3:0 z Japonią. Zdecydowanie najlepszy mecz w naszym wykonaniu ???? Przyjęcie stało na wysokim poziomie, wkońcu P. Gacek godnie grał na pozycji Igły, sporo piłek podbił. W ataku rządzili M. Wlazły i S. Świderski. Ich bomby ze skrzydeł to tylko nagradzać oklaskami. Na środku dobrze prezentował się D. Pliński, troche gorzej Ł. Kadziewicz. W weekend kolejne mecze, na które z niecierpliwością czekam :p Gogogo Polska :wink:

S 0

stalowiak123

Użytkownik
Wygrywamy 3:0 z Japonią. Zdecydowanie najlepszy mecz w naszym wykonaniu Smile Przyjęcie stało na wysokim poziomie, wkońcu P. Gacek godnie grał na pozycji Igły, sporo piłek podbił. W ataku rządzili M. Wlazły i S. Świderski. Ich bomby ze skrzydeł to tylko nagradzać oklaskami. Na środku dobrze prezentował się D. Pliński, troche gorzej Ł. Kadziewicz. W weekend kolejne mecze, na które z niecierpliwością czekam Razz Gogogo Polska Wink

Zgadzam sie i dodam tylko POLSKA !!! POLSKA !!!

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
No Brawo Polska!!! Oby tylko tak dalej, ja troche na naszych zarobilem mam nadzieje, ze zarobie jeszcze wiecej :!: Wogle troche zarobiłem na siatce i mysle, jezelie bede podawał tutaj typy to nie zrobie nikomu krzydwny, bo skuteczność mam jakies ponad 80%...

rooni 135

rooni

Forum VIP
No i pierwszą faze kończymy rewelacyjnym wynikiem. Niestety w następnej czekają nas mecze z Kanadą, Tunezją, Rosją oraz Serbią. Oczywiście musimy wygrać dwa pierwsze mecze z słabszymi rywalami. Jeżeli wygramy dwa pierwsze mecze, czekają nas spotkania które będa decydować o awansie. Napewno, jeżeli zagramy tak jak w pierwszej fazie, to spokojnie wygramy z Rosją. Z Serbią będzie bardzo ciężko. Są oni w znakomitej formie i myśle że będzie to bardzo ciekawy mecz. Trzymam kciuki za naszych i licze na awans do półfinałów.

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
No Brawo Polska!!! Oby tylko tak dalej, ja troche na naszych zarobilem mam nadzieje, ze zarobie jeszcze wiecej :!: Wogle troche zarobiłem na siatce i mysle, jezelie bede podawał tutaj typy to nie zrobie nikomu krzydwny, bo skuteczność mam jakies ponad 80%...
oczywicie , ze mozesz, od tego jest ten temat tylko jakbyś mógł analizy do tych typów podawać, chociaż krótkie...

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Analizy.... To o kazdym meczu kilka słow napisze...Bo skutecznosc mam niemożliwa :roll: Mam tylko nadzieje, ze sie utrzyma :!:

No i co ten post wniósł do tematu :roll:
Czekam na typy i analizy :!:
daimler

daimler 14

daimler

Forum VIP
Siemka :wink:

Mistrzostwa wchodzą już do II rundy :!:

[center:69e5156659]Grupa E (Sendai)

:siata: Serbia i Czarnogóra
:siata: Polska
:siata: Rosja
:siata: Japonia
:siata: Portoryko
:siata: Kanada
:siata: Argentyna
:siata: Tunezja
[/center:69e5156659]

[center:69e5156659]Grupa F (Hiroshima)

:siata: Bułgaria
:siata: Brazylia
:siata: Włochy
:siata: Francja
:siata: Niemcy
:siata: USA
:siata: Czechy
:siata: Kuba
[/center:69e5156659]

Pierwsza kolejka startuje juz 25.11.2006 :!: :!: :!:

TERMINARZ GRUPY E

TERMINARZ GRUPY F

L 237

lookash

Użytkownik
Moj typ na grupe E:
1.Serbia ---- Pokona polske po zacietym meczu i pozostalych rywali po 3:0
2.Polska-----Przegra z serbia ale w decydujacym meczu wymeczy zwycieztwo z rosja
3.Rosja-----Prezgrana z polska zadecyduje o awansie.pozostale mecze po 3:0
4.Japonia---wygrana z kanada pozwoli im walczyc o miejsca 5-8
5.Kanada----Nie bedzie miala szczecia w meczach z polska i japonia.
6.Argentyna--ciezko im bedzie ugrac cos z mocnymi serbami i rosjanami
7.Portoryko---podobnie jak argentyna...
8.Tunezja---nie ma co liczyc na wygranie meczu w dalszej II fazie

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Tak jak obiecałem podam swoje typy i analy, mam nadzieje, ze to nie popsuje mojej skuteczności :p

Poland - Tunisia 1.05

Ja na Polske gram snatdardowo za 100zł, jednak zespoł z Azji jest typowym przecietniakiem. Z takimi zespołami jak Rosja czy Serbia przegrywają bez wiekszej walki 3:0. Wygrali ze słabiutkim Kazachstanem i w pierwszym meczu mistrzostw z Kora po modrerczej walcze 3:2, myśle, ze obstwienie 3:0 dla Polski bedzie dobrym typem...Ale ile mozna wygrywac 3:0 :roll:

Germany - Italy 1.35

Włochy nie są w jakies doskonałej formie, przegrali z Bułagrią, stracili seta z Cuba i Venezuelą... Ale w tej rundzie juz nie ma zartów i gra sie na 110% Włosi mecz z Niemacami, którzy już jedna niespodzianke sprawili pokonuja Francje, ale chyba nie stac ich na kolekna?!

Warto zagrac równiez na Francje....

daimler 14

daimler

Forum VIP
yo :!:
II runde czas zaczać ????

[center:695d103f48]:siata: Bułgaria vs Kuba

kurs: 1.30 (Gamebookers)
✅ :jupi:[/center:695d103f48]

*Bułgarzy jak dotad zaprezentowali sie bardzo dobrze,nie przegrali zadnego spotkania ,natomiast Kubańczycy na tych Mistrzostwach prezentuja sie słabo Wygrali po zacietej Walce z Grekami 3:2 i z &quot;ogórkami&quot; Australia 3:0 to wszystko na co ich było stać.Bułgarzy pewnie licza na awans do pierwszej czwórki tego turnieju. Odmłodzili troche skład i graja bardzo dobrze,widac ogromny wkład trenera.Myśle ze Kubanczycy nie zaskocza nas czymś wyjątkowym jutro i ze wygraja,Bułgaria to pewny faworyt t.No to gramy na Bułgarie :wink:

[center:695d103f48]:siata: Polska vs Tunezja

typ: under 164,5 pkt

kurs: 1.40 (Gamebookers)
✅ :jupi:[/center:695d103f48]

*Dość ciekawa oferta z tym underem,Polska w porównaniu z Tunezja ma solidniejszy zespoł, lepszych siatkarzy , gra rozrzuca sie na kilku zawodnikow a nie na jednego czy na dwoch .Narazie nie stracilismy seta i myśle ze w dniu jutrzejszym też tak bedzie. Teraz rozpoczyna sie walka juz o droge do medalów ,wazne jest aby jak najmniej tracić setow i punktów bowiem to one beda decydowac ( w przypadku takiej samej ilosci punktow) o awansie do dalszych rozgrywek, wiec taktyka jutro prosta : miażdżymy w miare szybko 3:0 by sie nie przemeczac przed nastepnym meczem z Kanada.
Zwyciestwo 3:0 jest spokojnie w naszym zasiegu,byle by Polacy zagrali tak jak we wczesniejszych meczach to bedzie good ????

nuno100 0

nuno100

Użytkownik
expert od siatkówk(były moderator tego sportu na tym forum) uderza ???? jak narazie w MŚ 100% skuteczności (można zobaczyć w moim dziale w Kuponach ze Statami. No to jedziemy...

[center:f6395ac507]Polska - Tunezja H(0-2.5) 1 1.50 Expekt ✅ :mrgreen:[/center:f6395ac507]

Polacy grają jak narazie kapitalnie, nie tracąc jeszcze seta. W sumie przeciwnicy nie byli z tej najwyższej półki, mimo to widać że podopieczni Raula Lozano złapali szczyt formy w najlepszym z mozliwych momentów tego sezonu. Fantastycznie w ataku radzą sobie Wlazły i Swiderski, Paweł Zagumny gdy ma dobre przyjecie to rozgrywa piłki niemal bezbłędnie. Zastrzeżeń nie mam też do środkowych. Trochę niepewny jest przyjęcie, ale myślę, że Piotrek Gacek w kolejnych spotkaniach się spręży. Tunezja to moim zdaniem zdecydowany outsider grupy E. Zespół z Afryki wygrał 2 spotkania, ale były to zwycięstwa z jeszcze słabszymi od siebie zespołami (Korea, Kazachstan). Co tu więcej pisać... Polska gładko win 3:0 ???? Typ dnia.

[center:f6395ac507]Niemcy - Włochy 2 1.35 Expekt ✅ :mrgreen:[/center:f6395ac507]

No muszę przyznać że Niemiaszki zaimponowali mi w fazie grupowej. Na moje uznanie zasłużyli przede wszystkim zwycięstwem nad Francją. Nie oglądałem żadnego meczu naszych sądiadów, ale wyniki móią że są w formie. Mimo wszytsko jednak ja nie rozpędzałbym się tak bardzo na ich miejscu przed meczem z Włochami. Italia to przecież uznana firma i choć to już nie ci sami zawodnicy to jednak nazwa ta sama i każdy rywal Włochów ma do nich respekt. Podopieczni Gianpaolo Montaliego w grupie ulegli na otwarcie Bułgarom, resztę meczów wygrali. W spotkaniach grupy C szczególnie podobał mi się gra środkowego Mastrangelo. Myślę, że Włosi wygrają jutrzejszy mecz, bo jeśli nie to awans do 1/2 oddali się wielkim krokiem. Dla mnie pewne.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Oj II runda ładnie wchodzi juz weszły 4 mecze i czekam na Włochów, to mi sie podoba :mrgreen:

Polska równiez ma juz za soba pierwszey mecz i ponownie pookonali Tunesie lekko 3:0. Troche bałem sie tego meczu...Ech nie muismy sie nikogo bac! :jezora:

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Nadszedł czas na decydujace spotkania MŚ! Spotkania są niezwykle wyrównane, ja planuje zagrac tylko grubo singla na Brazylie....

Brazylia v Włochy

Zacznijmy od ważnego pytania :mrgreen: Czy ktoś wyobraża sobie 1/2 MŚ bez Brazyli :?: Ja sobie niewyobrazam. No ale tak sie mozna zdarzyć, ponieważ liderem grupy F jest niepokonania do tej pory Bułgaria a na drugim miejscu Brazylia, która ma po tyle samo punktów co Włochy i Francja :!: Brazylia ciagle musi płacic za porazke z Francja... No ale Ona wbrew pozora jest dla nas bukmacherów korzystna, ponieważ nie ma nic pewnejszego niż niezwykle zmotywowany najlepszy zepoł na świecie! Brazylia w drugiej fazie turnieju nie straciła seta! W ostatnim spotkaniu z Czechami troche mimo wszytko się meczyli, nasi zasiedzi mieli w kazym secie oprocz trzeciego kilku punktową przewage... Kurs na Brazyli jest swietny ja sie skusze za 100zl :p

L 237

lookash

Użytkownik
........::::::::::: :!: POLSKA-ROSJA :!: ::::::::::.............
Jutro mecz naszej reprezentacji o wszystko.Być albo nie być.Ewentualna wygrana daje nam awans do pierwszej czworki swiata zas przegrana spycha na walke o miejsca 5-8 gdyz mamy gorszy bilans malych punktow od serbi i od rosji.Nawet wygrana z serbami w takim przypadku by nam nic nie dala.To sa mistrzostwa swiata i moze zdarzyc sie taka sytuacja ze starcimy tylko trzy sety w ciagu mistrzostw w 11 meczach a zajmiemy piate miejsce.Ale skoro zaszlismy tak daleko z takim bilansem to nie mozemy sie zadawalac piatym czy szostym miejscem.Polfinal jest jak najbardziej w zasiegu bialo-czerwonych.
Jutrzejszy mecz jest okreslany mianem meczu 30-lecia w polskiej siatkowce.Teraz to rosja ma noz na karku i oni beda chciali wygrac za wszelka cene chociaz jak napisalem wczesniej dla nas jest podobna sytuacjia.
Rosja to nie byle jaki przeciwnik.Zaczeli od fatalnej porazki 0-3 z serbami ale z meczu na mecz sie rozkrecaja.
Szkoda ze mecz jest tak rano bo nie wszyscy maja mozliwosc obejzenia ale ja jako kibic siatkowki nie mogl bym takiego meczu przegapic.Zyje nim cala siatkarska polska.Mecz sie zapowiada bardzo emocjonujaco.Ja jestem optymista i stawiam 3-1 dla POLSKI.

peja 1

peja

Użytkownik
Muszę dodać do postu lookash, że buki uważają za faworyta Rosjan... pokażmy im, że się mylą ???? i dzięki nim zarobimy sporo kasy przy dobrym kursie !!

PS. Kurs na zwycięstwo Polaków w jutrzejszym meczu jest 2.50 w expekt

ja gram na POLSKĘ za trochę kasy ????

daimler 14

daimler

Forum VIP
[center:a1ba15203c]:siata: Argentyna vs Tunezja

kurs: 1.48 (Gamebookers)
✅ [/center:a1ba15203c]

*Obecnie jest to mecz &quot; najsłabszych druzyn tej grupy, Argentyna jest faworytem tego pojedynku.Tunezja i tak osiagneła już sukces dochodząc do II rundy .Natomiast Argentyna troche rozczarowala słabymi wystepami,w ostatnim meczu z Serbia &amp; Czarnogóra pokazali że potrafia grac i urwali im seta.Myśle ze to bedzie wyrownany meczyk,Tunezja tez potrafi powalczyc jednak to bedzie za mało, Marcos Milinkovic poprowadzi swoj zespol do zwyciestwa. Argentyna :siata:

[center:a1ba15203c]:siata: Polska vs Rosja

typ: under 188,5 pkt

kurs: 1.85 (Gamebookers)
⛔[/center:a1ba15203c]

*Mecz który ma ogromne znaczenie dla obu ekip , Polacy jak dotąd w bardzo dobrejformie fizycznej jak i psychicznej! Myśle ze zarówno Polska jak i Rosja bedzie chciala rostrzygnac ten mecz na swoja korzysc tracac jak najmniej punktow, wiec spodziewam sie szybkiego meczu . Nie przewiduje tajbreka 3:0 badz 3:1 dla ktorejs z tych ekip .Jutrzejszy wynik wyjaśni nam w duzym stopniu kto bedzie walczył o medale.Aby wygrac z Rosja trzeba miec silna zagrywke odrzucająca od siatki i bardzo dobre przyjecie, to głowne czynniki ktore pozwalaja myslec o wygranej. Oczywiscie serce za POLSKĄ :!:

pozostałe typki :

:siata: Puerto Rico v Kanada handicap +1.5 1 1.40 ✅
:siata: Niemcy vs USA 1 1.60 ⛔
:siata: Brazylia vs Włochy 1 1.27 ✅
:siata: Kuba vs Czechy 1 1.40 ✅

Są to typki ale bez analiz :wink:

pozdro ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom